Συγγνώμη ρε φίλε αλλά έχω μια απορία λόγω του ότι εχω να πατήσω εκεί παραπάνω από χρόνο, η Αλεξανδρα δηλ είναι φούλ?jd.αγαπητε εκει παιζοντε ολα απο ολες εκτος απο της τρεις που αναφερα ολες η αλλες με το αναλογο τιμημα και το σπρωξημο απο την μαμα ειναι ανοιχτες σε ολες της προτασης. τωρα κανει μια ανανεωση στης κοπελες εχει φερει κατι καλα μικρα τα οποια ειναι φουλ θα αναφερω τα ονοματα των τρειων εχουν ξανααναφερθη προς αποφυγη και καλυτερα θα ηταν να μη παταγε κανεις εκει γιατι σε βλεπουν μονο σαν ευρω.εχουμε αναφερθη για αυτο το θεμα ποιο πεισω. η κορασηδες ειναι η αννα ουτε φραπε η μαρια μονο φραπε και απαραδεκτο η θαλεια στα ιδια επιπεδα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)
Συνάδελφε, τι εννοείς "όσο αλεύρι σηκώσει για τα επίλοιπα"; Έχει έξτρα φραπόγαλο δηλ;
Πάντως 100 ευρώ για μασάζ + φραπέ (είναι με καλαμάκι;), πολλά είναι ακόμα κι αν έρχεται άλλη σερβιτόρα.
Φίλε μου,στο συγκεκριμένο μαγαζί έχει μεγάλη σημασία με ποιά θα πας,και τι χημεία θα αναπτυχθεί μεταξύ σας....Δεν είναι σταθερές οι υπηρεσίες,ούτε το αντίτιμο.....
Μου έλεγε κάποια τις προάλλες,αυτή με το ποδομασάζ,οτι κάποιος πελάτης δεν αρκέστηκε στις προσφερόμενες υπηρεσίες και επιμόνως ζήταγε άλλα...."θέλω να σε γαμ....",της έλεγε χαρακτηριστικά!!!!
Ξέρεις τι έκανε αυτή? εφυγε απο το δωμάτιο,και του έστειλε κάποια άλλη που προφανώς δίνει μπριζόλα....αυτή λοιπόν του ζήτησε 100 ευρώ extra,ο τύπος της τα έδωσε και μπριζολιαστήκανε........
Γι' αυτό σου λέω,είναι περίεργα τα πράγματα εκεί...καλύτερα πήγαινε στα 2 Σ (Στουρνάρη,Σολωμού) η στην Καλλιρόης,όπου οι υπηρεσίες και το αντίτιμο είναι προκαθορισμένα.
Φίλε μου,στο συγκεκριμένο μαγαζί έχει μεγάλη σημασία με ποιά θα πας,και τι χημεία θα αναπτυχθεί μεταξύ σας....Δεν είναι σταθερές οι υπηρεσίες,ούτε το αντίτιμο.....
Μου έλεγε κάποια τις προάλλες,αυτή με το ποδομασάζ,οτι κάποιος πελάτης δεν αρκέστηκε στις προσφερόμενες υπηρεσίες και επιμόνως ζήταγε άλλα...."θέλω να σε γαμ....",της έλεγε χαρακτηριστικά!!!!
Ξέρεις τι έκανε αυτή? εφυγε απο το δωμάτιο,και του έστειλε κάποια άλλη που προφανώς δίνει μπριζόλα....αυτή λοιπόν του ζήτησε 100 ευρώ extra,ο τύπος της τα έδωσε και μπριζολιαστήκανε........
Γι' αυτό σου λέω,είναι περίεργα τα πράγματα εκεί...καλύτερα πήγαινε στα 2 Σ (Στουρνάρη,Σολωμού) η στην Καλλιρόης,όπου οι υπηρεσίες και το αντίτιμο είναι προκαθορισμένα.
Ευχαριστώ, φίλε μου. Αυτά περί χημείας τα έχεις ξαναγράψει, ομολογώ ότι δεν τα πολυπιστεύω παρότι η χημεία μου άρεσε πάντα...
Andy 51, με συγχωρείς αλλά πρέπει να είσαι το λιγότερο αφελής! Αν πιστεύεις ότι σε τέτοιους χώρους χωράνε χημείες κλπ!! Ποια σε παραμύθιασε ρε φίλε... Εκτός αν την έχεις ψωνίσει και νομίζεις ότι σε καψουρεύτηκε κιόλας καμμιά από αυτές. Όχι ότι δεν έχουν αισθήματα ή αξιοπρέπεια κλπ, αλλά μην ξεχνάς ότι αυτή είναι η δουλειά της! Μήπως και στα στριπτηζάδικα πιστεύεις ότι υπάρχει χημεία ? Προσγειώσου ρε φίλε.
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Ειναι Θησσεως 176 , 4ος οροφος .Εχω πανω απο χρονο να παω διοτι αλλαξε η υπευθυνη και σταματησε τις μπριζολες και προσεφερε μεχρι φραπε με καλαμακι και 70 ευρω ,ο χωρος και οι κοπελες που ειχε ηταν το λιγοτερο απαραδεκτες , τελευταια δεν βλεπω και αγγελια στις εφημεριδες .επισης κοροιδια ειναι στο θησεως 67-5ος(εκει που παλια στον 1ο οροφο επι εποχης 97-98 ειχε ενα απο τα καλυτερα στουντιο με μουναρες μεσα πρωι βραδυ αλλες).Εχω ακουσει και για ενα αλλο στη θησεως που ειναι ομως στο υψος καπου μετα τη σκρα οπως κατεβαινουμε τη θησεως προς τζιτζιφιες και παλιοτερα ειχα ακουσει καλα λογια....ξερει κανεις κατι?
Ειναι Θησσεως 176 , 4ος οροφος .Εχω πανω απο χρονο να παω διοτι αλλαξε η υπευθυνη και σταματησε τις μπριζολες και προσεφερε μεχρι φραπε με καλαμακι και 70 ευρω ,ο χωρος και οι κοπελες που ειχε ηταν το λιγοτερο απαραδεκτες , τελευταια δεν βλεπω και αγγελια στις εφημεριδες .
Είχες φάει μπριζόλα εκεί; Εγώ είχα πάει 3 φορές και είχα πάρει τα @ρχίδι@ μου... Το μασάζ καλό δεν λέω αλλά από έξτρα μόνο φραπέ.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
οχι, καλα λεει ο ασταρης.Είχες φάει μπριζόλα εκεί; Εγώ είχα πάει 3 φορές και είχα πάρει τα @ρχίδι@ μου... Το μασάζ καλό δεν λέω αλλά από έξτρα μόνο φραπέ.
το μαγαζι ήτο μπριζολεγί..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ναι, δεν βαζει παντα αγγελια, αλλα το μαγαζι δουλευει κανονικα..Ειναι Θησσεως 176 , 4ος οροφος .Εχω πανω απο χρονο να παω διοτι αλλαξε η υπευθυνη και σταματησε τις μπριζολες και προσεφερε μεχρι φραπε με καλαμακι και 70 ευρω ,ο χωρος και οι κοπελες που ειχε ηταν το λιγοτερο απαραδεκτες , [size=10pt]τελευταια δεν βλεπω και αγγελια στις εφημεριδες[/size] .
primalgreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ποιος θυμαται καποια μικαελα ελληνιδα νεαρη στη ν.σμυρνη?
tripitiris
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δουλεύει.. δουλεύει κανονικά.Ειναι Θησσεως 176 , 4ος οροφος .Εχω πανω απο χρονο να παω διοτι αλλαξε η υπευθυνη και σταματησε τις μπριζολες και προσεφερε μεχρι φραπε με καλαμακι και 70 ευρω ,ο χωρος και οι κοπελες που ειχε ηταν το λιγοτερο απαραδεκτες , τελευταια δεν βλεπω και αγγελια στις εφημεριδες .
Εγω εχω παει 2 φορες την πρηγουμενη εβδομαδα και δεν ηταν ανοιχτο Μαλλον εκλεισε λεγοταν Σοται νομιζωδουλεύει.. δουλεύει κανονικά.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
σωστα. sotai λεγεται. μπορει να ηταν κλειστο λογω εορτων. θα περασω την επομενη εβδομαδα και θα ενημερωσω..Εγω εχω παει 2 φορες την πρηγουμενη εβδομαδα και δεν ηταν ανοιχτο Μαλλον εκλεισε λεγοταν Σοται νομιζω
Επισκέπτης
Kαραφουλ!!!!Συγγνώμη ρε φίλε αλλά έχω μια απορία λόγω του ότι εχω να πατήσω εκεί παραπάνω από χρόνο, η Αλεξανδρα δηλ είναι φούλ?
Επισκέπτης
και ξεχασα, μπορει να ειναι μουναθρα με τα ολα της αλλα τελευταια ειναι ξυνη και αρπα-κολα, και την αποφευγω
tripitiris
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καί άλλα καί άλλα. Θέλει υπομονή, επιμονή καί πληρωμή.Εαν θελεις φουλ προγραμμα... δεν σου συστηνω κανενα,
τωρα μεχρι φραπε φτανουν
στο Choco spa πισω απο το Ιατρικο κεντρο
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Ποστ με παπαριες φευγουν.
..και χαλαρωστε και λιγο με τις απειλες, γιατι θα σκισετε κανενα μαγουλο....
..και χαλαρωστε και λιγο με τις απειλες, γιατι θα σκισετε κανενα μαγουλο....
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Σημερινή επίσκεψη σε Στουρνάρη. Ελεύθερες 4 κορασίδες από τις οποίες μου έκανε εντύπωση μόνο η Μπιάνκα όχι τόσο λόγω ομορφιάς αλλά περισσότερο λόγω των τεράστιων φυσικών τα οποία πρέπει να είναι 5άρια αν δεν απατώμαι.
Η κοπέλα είναι πολύ καλή και φιλική δε ξέρει ελληνικά παρά λίγα αγγλικά, πάντως καταλαβαίνει τί της λες. Στα ενδότερα τώρα μασάζ υποτυπώδες περίπου 20 λεπτά και μετά φούλ πρόγραμμα με αρκετό GFE κραυγούλες κλπ. Γενικά είναι δεκτική σε όλα εκτός από φιλιά. Αυτό που με χάλασε κάπως είναι το γεγονός ότι δε παίρνει πρωτοβουλία αλλά τα περριμένει όλα έτοιμα. Επίσης στο τέλος μετά το στα της πλύθηκε τοπικά με λίγο νεράκι στο ντους, ούτε καν οινόπνευμα. Α και η πλάτη του μασαζοκρέβατου ήταν σπασμένη και δε στεκόταν στη θέση της. Κάποιος ήταν πολύ βίαιος μάλλον ;) ;)
Η κοπέλα είναι πολύ καλή και φιλική δε ξέρει ελληνικά παρά λίγα αγγλικά, πάντως καταλαβαίνει τί της λες. Στα ενδότερα τώρα μασάζ υποτυπώδες περίπου 20 λεπτά και μετά φούλ πρόγραμμα με αρκετό GFE κραυγούλες κλπ. Γενικά είναι δεκτική σε όλα εκτός από φιλιά. Αυτό που με χάλασε κάπως είναι το γεγονός ότι δε παίρνει πρωτοβουλία αλλά τα περριμένει όλα έτοιμα. Επίσης στο τέλος μετά το στα της πλύθηκε τοπικά με λίγο νεράκι στο ντους, ούτε καν οινόπνευμα. Α και η πλάτη του μασαζοκρέβατου ήταν σπασμένη και δε στεκόταν στη θέση της. Κάποιος ήταν πολύ βίαιος μάλλον ;) ;)
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Παπαγιωργη εισαι απαιχτος , που τα ξερεις και τα θυμασαι ολα .σωστα. sotai λεγεται. μπορει να ηταν κλειστο λογω εορτων. θα περασω την επομενη εβδομαδα και θα ενημερωσω..
Καιρος να γινεις Αρχιμανδριτης.
Ευλογησον
Εγω σημερα πηγα με μια που δουλευε παλια εκει και τωρα δουλευει μονη της και μου ειπε και αυτη οτι εκλεισε.Ετσι μου ειπε ετσι σας λεω....σωστα. sotai λεγεται. μπορει να ηταν κλειστο λογω εορτων. θα περασω την επομενη εβδομαδα και θα ενημερωσω..
εχω χάσει επεισόδια, με τι αντίτιμο φίλε μου, 80+?Kαραφουλ!!!!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 755K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66