Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Συναγωνιστές καλησπέρα και καλό μήνα κι από μένα.
1η Μάη λοιπόν σήμερα και με αγωνιστικούς χαιρετισμούς ενημερώνω.

Για να πάει καλά ο μήνας είπα να ξεκινήσω με μασαζάκι (με τα παρελκόμενα) αλλά
για να μην φάω πάλι καμιά ήττα, είπα να πάω στα σίγουρα και κατά τις 13:30 παρκάρω
στη Στουρνάρη 63 αποφασισμένος να πάρω την Άννα ή την Ελένη.

Τελικά πήρα την Αννα την χοντρούλα την οποία έχω ξαναπάρει πριν από κάνα μήνα περίπου, ίσως και παραπάνω, και είχα ενθουσιαστεί και από μασάζ και από λοιπές υπηρεσίες, η κοπέλα είναι γεννημένη για να ικανοποιεί τους άντρες..............!!!!!!!!!!!

Σήμερα όμως τα πράγματα δεν πήγαν το ίδιο καλά, από μασάζ εντάξει είναι φοβερή, το κατέχει το "αντικείμενο" και με το παραπάνω, είναι καταπληκτική, στις λοιπές υπηρεσίες όμως μου τα χάλασε λίγο, όχι πως ήταν άσχημα, πιστεύω πως η Αννούλα στη χειρότερη μέρα της είναι πολύ καλύτερη από πολλές άλλες, αλλά εγώ μετά από αυτά που έζησα στην πρώτη μου εμπειρία μαζί της, σήμερα περίμενα αν οχι περισσότερα τουλάχιστον τα ίδια, αλλά δυστυχώς........... :headbang: :headbang: :headbang:

Τέλος πάντων, ίσως φταίω εγώ που λόγω διάθεσης περίμενα το κάτι παραπάνω, ίσως η Άννα για τους δικούς της λόγους δεν ήταν το ίδιο ορεξάτη με την προηγούμενη φορά, το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενα.

Παρ'όλα αυτά πιστεύω πως σε όποιον αρέσουν οι γυναίκες με πιασίματα και με μεγάλα :boobies: :boobies: :boobies:
η Άννα είναι ό,τι πρέπει, δεν πρόκειτε να κλάψει τα λεφτά του.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
διαβαζοντας καποια θερντ αναφερωμενα στο επος της οδυσειας και ιλιαδος αυτο που ξερω και καταθετω απο της σειρηνες του νησιου της κιρκης μονο τρεις ειναι στα δεν η υπολοιπες ολες ειναι στο φουλ με το αναλογο τιμημα.και η τρεις αυτες ειναι μονο ζουζουνιες.

Μήπως θα μπορούσες να αναφερθεις πιο συγκεκριμένα για να μάθουμε τί παίζεται εκεί?

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.926
Πόντοι
606
ειδες τί καλες παρεες εχεις κανει τελευταια? :cheesy:

υ.γ. Δεσποινακι πραγματικα κοριτσι μου εισαι κουκλα και φανταστικη σε οτι και αν κανεις! :rockon:
θα με επαναφερει στο δρομο του Κυριου ο σεβασμιοτατος Γεωργιος (μεγαλη η χαρη του) :priest:

Επισκέπτης
επισης, νεο (σχετικο) μπριζολαδικο, στην ιουλιανου 51 ή 52 (σορυ δεν θυμαμαι), κουδουνι ''αθεριδης'' ή καπως ετσι.

παρτε την ελληνιδα πιτσιρικα, αλλα προσεξτε, καθως φυλαγονται πολυ..

Γι αυτο ειχες εξαφανιστει τις τελευταιες μερες!Αλλοι σουβλιζαν τα αρνια και συ γυρναγες ολη την Αθηνα προς αναζητηση νεων ιδρυματων μασαζερι....

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.926
Πόντοι
606
Γι αυτο ειχες εξαφανιστει τις τελευταιες μερες!Αλλοι σουβλιζαν τα αρνια και συ γυρναγες ολη την Αθηνα προς αναζητηση νεων ιδρυματων μασαζερι....
οχι ρε,το αγιο φως ειχε παει να φερει...

ice__man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
363
Πόντοι
290
μαγκες καλισπερα επιδη δευτερα-τριτη θα ειμαι αθηνα μποριτε να με ενιμεροσετε για οροφο-κουδουνι και περιοχη για σολομου  54-59 και το ευτελες ποσο για να μην χαλασω-κακομαθο αυτο που καιρο φτιαχνετε!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
μαγκες καλισπερα επιδη δευτερα-τριτη θα ειμαι αθηνα μποριτε να με ενιμεροσετε για οροφο-κουδουνι και περιοχη για σολομου  54-59 και το ευτελες ποσο για να μην χαλασω-κακομαθο αυτο που καιρο φτιαχνετε!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Σολωμού 54 - 6ος όροφος - κουδούνι δεν θυμάμαι - 80€
Σολωμού 59 - 1ος όροφος - κουδούνι studio      - 70€

Και τα δύο είναι κοντά στο Πολυτεχνείο περίπου 500 μέτρα από πλατεία Ομονοίας

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
2)η θοδωρα στην φραντζη 4 ειναι ακομη εκει και το παιζει σεριφης?

9)αξιζει κανεις να επισκεφτει το μασατζιδικο της γλυφαδας(διπλα στον ΑΒ?) ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 67?ειναι μηπως εκει η ειρηνη απο ωριμου ή η πωλινα(που ειναι αυτο το τριφασικο μουνι αραγε?)

φίλε βάσο ο σερίφης είναι στην στην θέση του στην "άγρια δύση" και που ξεκίνησε.
όσον αφορά στην Γλυφάδα εδώ και 16 περίπου μήνες δεν "συνεργάζεται" με αυτό της "Ωρίμου" οπότε τα εν λόγω τεμάχια δεν είναι εκεί. Καλό μήνα

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
καλημερα και καλο μηνα.

στο γλυφαδα διπλα απο το ΑΒ λετε το Diamond Spa?

μια φορα περασα και μου ειπαν να ξαναπερασω με ραντεβου...  :idiot:

βεβαια εκεινη την ημερα εψαχνα μονο για μασαζ και μαλλον ξυνισαν στο ακουσμα αυτο...
..αν έχεις άλλη επιλογή να την προτιμήσεις...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
σε εφημεριδα εμφανιστηκε και τριτο καταστημα στη σολωμου 54.

ετσι τωρα παιζουν μασαζεγί στον 2ο, στον 3ο και στον 6ο..

Η πολυκατοικία θα ονομαστεί Μαλλάξεων Μέλαθρον

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
επισης, νεο (σχετικο) μπριζολαδικο, στην ιουλιανου 51 ή 52 (σορυ δεν θυμαμαι), κουδουνι ''αθεριδης'' ή καπως ετσι.

παρτε την ελληνιδα πιτσιρικα, αλλα προσεξτε, καθως φυλαγονται πολυ..

από τιμές Άγιε Πατέρα;

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Ξερει κανεις τι παίζει σε ένα "μαγαζι" στην Μεσογείων από 206 εως 210 (δεν θυμαμαι ακριβως το νούμερο)???
Eίναι λίγο πιο ψηλά kαι απέναντι από το το Υπ. Αμυνας νοζίζω οτι διπλα του ειναι fast food.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Γιατι τα χαρτινα δεν τους κανουν??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:εγω θα ανοιξω στο ισογειο μαγαζι με χυμους να παιρνουν δυναμη οι συναδερφοι!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Γιατι τα χαρτινα δεν τους κανουν??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:εγω θα ανοιξω στο ισογειο μαγαζι με χυμους να παιρνουν δυναμη οι συναδερφοι!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βγηκαν χαρτινα μονόευρα ρε πουστη μου ????

το ισογειο ξέχνα το. το εχω αγκαζέ. ασε που θα ερθει και ο ζερο και θα μας πρηξει οτι τα κοριτσια ειναι κολητες του και τετοια..  :P

Επισκέπτης
επισης κοροιδια ειναι στο θησεως 67-5ος(εκει που παλια στον 1ο οροφο επι εποχης 97-98 ειχε ενα απο τα καλυτερα στουντιο με μουναρες μεσα πρωι βραδυ αλλες).Εχω ακουσει και για ενα αλλο στη θησεως που ειναι ομως στο υψος καπου μετα τη σκρα οπως κατεβαινουμε τη θησεως προς τζιτζιφιες και παλιοτερα ειχα ακουσει καλα λογια....ξερει κανεις κατι?
μπλιαααααααχ!!!!!μπρρρρμπππππρρρρ!!!!! μακρυα! αυτες εχουν ξεχασει να συγχρονιστουν με το 2008!
ειχα παει το καλοκαιρι μια βολτα, γιατι το σκανερ μυριζοταν λαβρακι μιλφ!
στο μιλφ επεσα μεσα αλλα  στο λαβρακι επεσα σε ορκα! ειχε δυο θειες μια ελληνιδα και μια μαλλον αλλοδαπη οι οποιες μου ζητησαν αρκετα γιατι θυμαμαι μου εκανε εντυπωση , χαλια ο χωρος αρπακτικ, και την εκανα ελαφρεως. απο οτι θυμαμαι ειναι μετα τον βυνιο με τσι μοτοτσυκλετες.
επισης και στη  θησεως ενα διπλα απο τον πετσα με τις μοτο(σορι παιδες ετσι τα θυμαμαι) στον 5ο ζητανε 100 για φουλ και 70 για τσουπομπιρμπιλιασμα. αλλα μου κανει εντυπωση οτι οσες φορες και να εχω παει παντα ειναι διαφορετικες! αυτο θα πει αλλαγη!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom