Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
1_ έσβυσες μία λέξη που αναφέρεται στα λεξικά και το μήνυμα έγινε ασύντακτο.
2_ καλύτερα να το έσβυνες όλο.
3_ κάνε ό,τι θέλεις - κανόνες φόρουμ

παίδες τα κάνουν όλα, μου είχε πει μία από τα μαγαζιά που ανέφερες για να μου δείξει ότι προσφέρουν τα πάντα και αναφερόμενη σε πελάτη της μου εξέθεσε λεπτομέρειες.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
για την σωστη και ακριβη πληροφορηση των μελων θα ηθελα να διευκρινισω τα εξης για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους....

1) η αντζελινα στη σολωμου 54(ζανοσπιτο 6ος) και η παολα στην φωκιωνος νεγρη 9-11(αλινοσπιτο) :grin:δεν είναι θεες εμφανισιακα(ειδικα η παολα ειναι ψιλομπαζακι στην μαπα),αλλα απο υπηρεσιες και θα παρακαλουσα τους συναγωνιστες να διευκρινιζουν τί εννοουν για να αποφευγονται παρεξηγησεις.

2)η θοδωρα στην φραντζη 4 ειναι ακομη εκει και το παιζει σεριφης?

3)στην ωριμου παιζει μπριζολιτσα,αλλα θελει τροπο,γνωριμια,συσταση ή και μαγκια!η αλεξανδρα ειναι πολυ ομορφο πλασμα(ρωσις 30αρα)

4)αποφυγετε το μασατζιδικο της θησεως 31 στην καλλιθεα...εχει γινει αρπακολλαδικο αν και παιζει μπαλλα εκει η ολγα απο φωκιωνος νεγρη 9-11(αδελφο μαγαζι) που εμφανισιακα αξιζει τον κοπο,αλλα εχει γινει πολυ ξενερωτη...

5)αυτο στην μενελαου 77 στην καλλιθεα επισης ειναι προς αποφυγη λόγω απαράδεκτης μασατζους....

6)στο ιδρυμα επισης της θησεως 79 καλλιθεα ειναι απαραδεκτη και η μυρωδια που επικρατει στα δωματια και το αρπακολλικι παει συννεφο απο μπαζα κατα το πλειστον τεμαχιστα παιδακια

7)στην θησεως 128 ή 142 κοντα στη συμβολη με δαβακη στο 4ο αν θυμαμαι καλα υπηρχε προ ετους μια τυπισσα(μπορει να ειναι ακομη),ρωσιδα μιλφ με αραια μαλλια(κατι που με προβληματισε :think:) η οποια δεν αφηνει σταγονα να λερωσει το δωματιο ;)

8)επισης καλλιροης 48 & 85 δεν αξιζουν μια τα ιδρυματα........

9)αξιζει κανεις να επισκεφτει το μασατζιδικο της γλυφαδας(διπλα στον ΑΒ?) ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 67?ειναι μηπως εκει η ειρηνη απο ωριμου ή η πωλινα(που ειναι αυτο το τριφασικο μουνι αραγε?)

10)θεωρω value for money τις δεσποινα και μελινα στη σολωμου 59,την ζανα στην σολωμου 54,το αλινακι στην φωκιωνος νεγρη,την αντζελινα στην ματζαγριωτακη(εξαιρετικοι βυζοι και ενα αγγελικο προσωπο),την μαρια απο ματζαγριωτακη επισης και την αλεξανδρα απο ωριμου......

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
διαβαζοντας καποια θερντ αναφερωμενα στο επος της οδυσειας και ιλιαδος αυτο που ξερω και καταθετω απο της σειρηνες του νησιου της κιρκης μονο τρεις ειναι στα δεν η υπολοιπες ολες ειναι στο φουλ με το αναλογο τιμημα.και η τρεις αυτες ειναι μονο ζουζουνιες.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
την ειρηνη την ψαχνω και εγω ξερει κανεις τιποτα.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Φιλε βασο πολυ κατατοπιστικο το ποστ σου και σε ευχαριστουμε ,ομως μερικες παρατηρησεις και συμπληρωματα ετσι για να περνα και η ωρα.
Στη Θησσεως υπαρχει και στο 142 πανω απο την Ηλεκτρονικη μασαζερι ,μια φορα που πηγα εφυγα τρεχωντας μολις ειδα την "κοπελα" η οποια ζητουσε 60 ευρω για απλο μασαζ και τα υπολοιπα συμφωνια μεσα στο δωματιο. Στο 128 κατα καιρους εφερνε καποια καλα τεμαχια που προσεφεραν υπερπληρες μενου και πραγματι καμμια τους δεν αφηνε σταγονιτσα να πεσει στο πατωμα. Στο Καλλιροης 48 δεν εχω παει αλλα απο κριτικες που εχω διαβασει εδω ειναι απογοητευση , ομως στο 85 ειναι καλο και το γραφω απο προσωπικη εμπειρια , πολυ καθαρο με ατομικα ντουζ και κοπελιες για ολα τα γουστα και με "παροχες" που αγγιζουν το ιδανικο. Αννα και Λαρα τα "δινουν " ολα προκειμενου να ευχαριστησουν τον συναγωνιστη μας .ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Φιλε βασο πολυ κατατοπιστικο το ποστ σου και σε ευχαριστουμε ,ομως μερικες παρατηρησεις και συμπληρωματα ετσι για να περνα και η ωρα.
Στη Θησσεως υπαρχει και στο 142 πανω απο την Ηλεκτρονικη μασαζερι ,μια φορα που πηγα εφυγα τρεχωντας μολις ειδα την "κοπελα" η οποια ζητουσε 60 ευρω για απλο μασαζ και τα υπολοιπα συμφωνια μεσα στο δωματιο. Στο 128 κατα καιρους εφερνε καποια καλα τεμαχια που προσεφεραν υπερπληρες μενου και πραγματι καμμια τους δεν αφηνε σταγονιτσα να πεσει στο πατωμα. Στο Καλλιροης 48 δεν εχω παει αλλα απο κριτικες που εχω διαβασει εδω ειναι απογοητευση , ομως στο 85 ειναι καλο και το γραφω απο προσωπικη εμπειρια , πολυ καθαρο με ατομικα ντουζ και κοπελιες για ολα τα γουστα και με "παροχες" που αγγιζουν το ιδανικο. Αννα και Λαρα τα "δινουν " ολα προκειμενου να ευχαριστησουν τον συναγωνιστη μας .ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

ναι οκ στην καλλιροης 85 ειναι σαφως πιο καλα απο το 48 απεναντι,αλλα και παλι απο εμφανιση κορασιδων δεν ειμαι ικανοποιημενος,δεν γουσταρω να μπαζομπριζολιαζω!και δυστυχως τα μασατζιδικα εχουν πολλες πατολες...να εισαι σιγουρος οτι αν ειχαν μουναρες τα σιτυ τουρ θα ειχαν σοβαρη μειωση των κερδων τους......

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
επισης κοροιδια ειναι στο θησεως 67-5ος(εκει που παλια στον 1ο οροφο επι εποχης 97-98 ειχε ενα απο τα καλυτερα στουντιο με μουναρες μεσα πρωι βραδυ αλλες).Εχω ακουσει και για ενα αλλο στη θησεως που ειναι ομως στο υψος καπου μετα τη σκρα οπως κατεβαινουμε τη θησεως προς τζιτζιφιες και παλιοτερα ειχα ακουσει καλα λογια....ξερει κανεις κατι?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
καλημερα και καλο μηνα.

στο γλυφαδα διπλα απο το ΑΒ λετε το Diamond Spa?

μια φορα περασα και μου ειπαν να ξαναπερασω με ραντεβου...  :idiot:

βεβαια εκεινη την ημερα εψαχνα μονο για μασαζ και μαλλον ξυνισαν στο ακουσμα αυτο...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
σε εφημεριδα εμφανιστηκε και τριτο καταστημα στη σολωμου 54.

ετσι τωρα παιζουν μασαζεγί στον 2ο, στον 3ο και στον 6ο..

mpampis53

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
καλο μινα παολα πολι καλο μασαζ και μπριζολα ζουμερι :sunglasses: :rockon: :boobies:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
επισης, νεο (σχετικο) μπριζολαδικο, στην ιουλιανου 51 ή 52 (σορυ δεν θυμαμαι), κουδουνι ''αθεριδης'' ή καπως ετσι.

παρτε την ελληνιδα πιτσιρικα, αλλα προσεξτε, καθως φυλαγονται πολυ..

mpampis53

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
θελο βασο ενιμεροσι για μικρεσ θεραπευτριεσ δοσε ψομι στο λαο :boobies: :rockon:

atikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα και καλό μήνα σε ΟΛΟΥΣ ! Παρακολουθώ το site αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω... Είμαι fun του αθλήματος από την εποχή που δεν υπήρχαν αλλοδαπά στοιχεία στο χώρο και το "φραπέ" ήταν όνειρο θερινής  νυκτός... Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ακόμα ένα studio στη Ν. Σμύρνη που είχε και ζακούζι?

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα και καλό μήνα. Μια που ανοίξαμε τη συζήτηση για τη Θησέως, μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται στο ίδρυμα που εδράζεται στο 174 ή 178 της Θησέως; Εξακολουθεί να είνει φραπεδερί; Θυμάμαι μια Αλβανή που  την έλεγαν Λώρα και ένα παχουλό milf, τη Γωγώ. Γνωρίζει κανείς το τρέχον status του εν λόγω ιδρύματος;

Επίσης, σχετικά με αυτό που είπε ο Vasos για το ίδρυμα στη Θησέως 67 (στον 1ο όροφο υπάρχει τώρα ένα φροντιστήριο), όντως είναι χάλια. Το ίδρυμα αυτό παλαιότερα το είχε μία Ελληνίδα και υπήρχε μια νεαρή φραπεδιάρα-θεραπεύτρια που την έλεγαν Ελευθερία και σέρβιρε έκφυλο φραπέ. Το όνομά της έχει αναφερθεί στις πρώτες σελίδες του thread. Αν γνωρίζει κανείς κάτι γι' αυτήν ας ενημερώσει  :helpplea:

Επισκέπτης
λεπον εχουμε κ λεμε

-Σολωμου 59(κουδουνι στουντιο 1ος οροφος) χτυπησα κουδουνι ουτε καν που ανοιξανε

-Στουρναρη 63(κουδουνι στουντιο 3ος οροφος)μου ανοιξε η κυρα καιτη κ μου ειπε φυγανε τα κοριτσια πηγανε να πιασουνε τον μαη

-Σολωμου 54(κουδουνι ενα αστειο δεν θυμαμαι 6ος οροφος)ειδα την περιβοητη ζανα οπου με χυλοπιτιασε επειδη φτιαχνουνε το μπανιο οι μαστοροι τα κοριτσια ειχαν φυγει ολα κ μου ειπε κ αυριο να μην παω γιατι παλι θα φτιαχνουνε οι μαστοροι τωρα εσεις καντε οτι νομιζετε

υσ--->παντως οταν μιλησαμε μου σηκωθηκε το πουλακι μου,ειναι πολυ καυλιαρα η ρουφιανα ακομα κ την χυλοπιτα μου την εριχνε με καυλα  :2funny: :2funny:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
η Σολωμου είναι κέντρο?

Stories