Χρονια πολλα σε ολους αδερφια,
Λοιπον λογω εορτων και εγω ελλειπα στην επαρχια, προλαβα να διαβασω ομως 6-7 σελιδες.
Παρατηρηση για καταστημα Φωκιωνος 9-11....σουπερ το μαγαζι με θεραπευτριες που τιμουν το 80αρι αλλα απο ανενεωση τιποτα.....καμια καινουργια ρεεεεεεεεε!!!!!!!
Παμε τωρα στην ενημερωση :
κατεβηκα εχτες το απογευμα κατα τις 19:00 στο κεντρο
1οs σταθμος Στουρναρη 63, παρεπιπτοντως μπηκα μαζι με καποιον συναγωνιστη στο ασανσερ και η Καιτη μας περασε για παρεα...anyway εαν ειναι καποιος απο εδω ας στειλει.
Λοιπον στην Στουρναρη ειδα μονο 2 τεμαχια αδιαφορα κατα την αποψη μου....και δεν περασα
2οs σταθμος Μαρνης 28.
Μου ανοιγει μια γεματη προς το χοντρη....γκεια σας μου λεει, τις δειχνω τα διαπιστευτηρια μου και μου δειχνει 2 κοπελες μια αδοφορη με κοιλιτσα(σουβλακια-πιτσες κλπ) και την Παολα.
Λεω ας περασω με την Παολα.
Εμφανισιακα αρκετα καλη με ωραιο σωματακι (οχι αδυνατη μοντελα....αλλα μεσογειακη γυναικαρα με πιασιματακια)
Μου ειπε οτι ειναι Ιταλιδα (αυτο μαλλον μουφα ηταν) και οτι ειναι στη Ελλαδα 3 μηνες, η συννενοηση γινοταν στα Αγγλικα καθως απο ελληνικα ηξερε λιγα.
Κατα τα λοιπα, λιγη χειρομαλαξη...γυρισμα..καλο καλαμακι με σκουφο(προσεχουμε για να εχουμε) και ζουμεροτατη μπριζολα!!! με καλη συμμετοχη και φιλια..
Συνολικο κοστος 80ευρο...και θα την ξανατιμησω σιγουρα, αφου μαλλον ταιριαξαμε αρκετα.