Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
μεχρι η ατζελινα να μαθει ελληνικα εγω θα εχω γινει διδακτωρ σουηδικης.
ρε παιδια εγω οποτε παω στη σολωμου 54, παντα με πιανει η τσα τσα τσα στην ανακριση και μια φορα που ελειπε και μπηκα με μια μελαγχρινη καυλιαρα περυσι, ηταν τελειως φαστα φουντ η ολη φαση. και να πω και για τον χωρο? γαμησε τα!
αστα συντροφε!!!!!εκει παιζω εγω!!!!!! εσυ...... Πειραια!! :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Να συμπληρώσουμε βασισμένοι και στη σοφία των παλαιότερων ότι το service δεν είναι σταθερό : ακόμα και φάς μία φορά από κάποια, αυτό δε σημαίνει ότι θα τρώς κάθε φορά. Επιπλέον η ταρίφα είναι από 50% ως 100% επάνω από άλλα ιδρύματα. Τέλος, ΔΕΝ είναι όλες Ελληνίδες. Τουλάχιστον 3 που γνωρίζω, μιλούν καλά Ελληνικά αλλά δεν είναι Ελληνίδες (χωρίς αυτό να είναι κακό, μάλλον το αντίθετο). Δηλαδή για να φάς μία μπριζόλα Δεσποινίσια (αν σερβίρει τέτοιες το κατάστημα γιατί δεν έχω τέτοια εμπειρία) θα πληρώσεις τουλάχιστον 3 επισκέψεις (συν το χρόνο σου).
Με τα ίδια χρήματα τρώς τρείς Δεσποινομπριζόλες και μιά Μάρσ(η) για γλυκό.
Βέβαια έχει 1-2 περιπτώσεις εξαιρετικές και ο καθένας εκτιμά VFM κατά την κρίση του.
Με την ευκαιρία ας ευχαριστήσουμε και το δέσποτα όπως και όλους τους παλαιότερους για την τεχνογνωσία.
respect σε δεσπότη, panx,heelover,vaso,gepap,gxxx και λοιπούς που προσφέρουν τα μέγιστα :headbang2: :thumbsup:

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Χρονια πολλα σε ολους αδερφια,
Λοιπον λογω εορτων και εγω ελλειπα στην επαρχια, προλαβα να διαβασω ομως 6-7 σελιδες.

Παρατηρηση για καταστημα Φωκιωνος 9-11....σουπερ το μαγαζι με θεραπευτριες που τιμουν το 80αρι αλλα απο ανενεωση τιποτα.....καμια καινουργια ρεεεεεεεεε!!!!!!!

Παμε τωρα στην ενημερωση :
κατεβηκα εχτες το απογευμα κατα τις 19:00 στο κεντρο
1οs σταθμος Στουρναρη 63, παρεπιπτοντως μπηκα μαζι με καποιον συναγωνιστη στο ασανσερ και η Καιτη μας περασε για παρεα...anyway εαν ειναι καποιος απο εδω ας στειλει.
Λοιπον στην Στουρναρη ειδα μονο 2 τεμαχια αδιαφορα κατα την αποψη μου....και δεν περασα
2οs σταθμος Μαρνης 28.
Μου ανοιγει μια γεματη προς το χοντρη....γκεια σας μου λεει, τις δειχνω τα διαπιστευτηρια μου και μου δειχνει 2 κοπελες μια αδοφορη με κοιλιτσα(σουβλακια-πιτσες κλπ) και την Παολα.
Λεω ας περασω με την Παολα.
Εμφανισιακα αρκετα καλη με ωραιο σωματακι (οχι αδυνατη μοντελα....αλλα μεσογειακη γυναικαρα με πιασιματακια)
Μου ειπε οτι ειναι Ιταλιδα (αυτο μαλλον μουφα ηταν) και οτι ειναι στη Ελλαδα 3  μηνες, η συννενοηση γινοταν στα Αγγλικα καθως απο ελληνικα ηξερε λιγα.
Κατα τα λοιπα, λιγη χειρομαλαξη...γυρισμα..καλο καλαμακι με σκουφο(προσεχουμε για να εχουμε) και ζουμεροτατη μπριζολα!!! με καλη συμμετοχη και φιλια..

Συνολικο κοστος 80ευρο...και θα την ξανατιμησω σιγουρα, αφου μαλλον ταιριαξαμε αρκετα.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Παιδιά από Βόρεια Προάστεια πιο παίζει?Εχω το γραφείο μου στην Πεύκη και τα μεσημέρια καταλαβένεται,
Εαν θελεις φουλ προγραμμα... δεν σου συστηνω κανενα,
τωρα μεχρι φραπε φτανουν
στο Choco spa πισω απο το Ιατρικο κεντρο
και στο Θησεως 27α(πεζοδρομος)

Γενικα ομως οι τιμες ειναι υψηλες και θα υπολογιζεις απο 100αρικο και πανω.
Εαν κανεις καμια επισκεψη ενημερωσε εδω ή pm

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
χρονια πολλα σε ολους και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ :priest:
αγαπητοι συναδελφοι εχουμε κανενα νεο για Μαγια? εχει επιστρεψει στη στουρναρη?

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
επειδη δεν εχω παει ποτε σε τετοιο μαγαζι μπορει ναμ ου πει κανεις αν παιζει ποδολαγνα κατασταση και αν ναι υπαρχουν ωραια ποδαρακια στο χωρο και ποσο?

Νομίζω οτι αν το ζητήσεις όλες κάνουν. Εγω προσωπικά έκανα στη Στουρνάρη με Τζούλια που έφυγε όμως και με Μάρσυ η οποία όμως δεν κατείχε το σπόρ.
Στην Σολωμού επίση με Ζανα και στην Καλλιρόης με Ατζελίνα. Αλλοι συναγωνιστές είχαν παρόμοιες εμπειρίες και που?

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
περασα στουρναρη στο ζανοσπιτο και πηρα ξανθο πορνιδιο πολυ ομορφο.. ονομα δεν συγκρατησα πολυ καλο..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
περασα στουρναρη στο ζανοσπιτο και πηρα ξανθο πορνιδιο πολυ ομορφο.. ονομα δεν συγκρατησα πολυ καλο..
δεν μας λες και που πηγες ????

ζανοσπιτο στη στουρναρη ΔΕΝ υπαρχει..

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
παλια μου ειπε αν δεν κανω λαθος δουλευε φρατζη.. σολωμου εννοουσα... σορρυ

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.926
Πόντοι
606
Μεσημερι σημερα επισκεψη Σολωμου μετα απο παροτρυνση συναγωνιστη(δε λεω περισσοτερα γιατι θα αρχισει να βελαζει παλι :grin:)Ειχα συστασεις για Δεσποινακι,ηταν free και μεσα ο tomahok!!Μπανακι και να σου και το Δεσποινακι.Μασαζ δυνατο η χαλαρωτικο μου λεει?Χαλαρωτικο απανταω και αρχιζει ενα πραγματικα χαλαρωτικο μασαζακι.Η συνεχεια ολα τα λεφτα.Καλαμακι απο αυτα τα χοντρα που πινεις milkshake και γρανιτες αν εχετε υπ οψειν.Μπριζολα σταυλισια απαιχτη.Με ξεκανε το κοριτσι.Αυτα και εις αλλα με υγεια...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Μεσημερι σημερα επισκεψη Σολωμου μετα απο παροτρυνση συναγωνιστη(δε λεω περισσοτερα γιατι θα αρχισει να βελαζει παλι :grin:)Ειχα συστασεις για Δεσποινακι,ηταν free και μεσα ο tomahok!!Μπανακι και να σου και το Δεσποινακι.Μασαζ δυνατο η χαλαρωτικο μου λεει?Χαλαρωτικο απανταω και αρχιζει ενα πραγματικα χαλαρωτικο μασαζακι.Η συνεχεια ολα τα λεφτα.Καλαμακι απο αυτα τα χοντρα που πινεις milkshake και γρανιτες αν εχετε υπ οψειν.Μπριζολα σταυλισια απαιχτη.Με ξεκανε το κοριτσι.Αυτα και εις αλλα με υγεια...
μπεεεεε μπεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
παίδες τα κάνουν όλα, μου είχε πει μία από τα μαγαζιά που ανέφερες για να μου δείξει ότι προσφέρουν τα πάντα και αναφερόμενη σε πελάτη της μου εξέθεσε λεπτομέρειες.

Νομίζω οτι αν το ζητήσεις όλες κάνουν. Εγω προσωπικά έκανα στη Στουρνάρη με Τζούλια που έφυγε όμως και με Μάρσυ η οποία όμως δεν κατείχε το σπόρ.
Στην Σολωμού επίση με Ζανα και στην Καλλιρόης με Ατζελίνα. Αλλοι συναγωνιστές είχαν παρόμοιες εμπειρίες και που?

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
Χτεσινή επίσκεψη Σολωμού 54, η όποια σκέψη για δίδυμο Ζάνας - Αντζελίνας πήγε περίπατο αφού η δεύτερη είχε πελάτη. Πήρα την κλασική αξία Ζάνα. Πάντα όλα στο πιάτο απλόχερα. Νομίζω όμως πως είναι λίγο κουρασμένη (εκτός αν από τη συνήθεια έχω ψιλοβαρεθεί και είναι η ιδέα μου). Την επόμενη φορά θα τιμήσω Αντζελίνα, και ίσως είναι καιρός να ξαναπιώ φραπέ (με την απαραίτητη μπριζολίτσα φυσικά) με το Δεσποινάκι στο 59.

scorpioss

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Χρονια πολλα σε ολους αδερφια,
Λοιπον λογω εορτων και εγω ελλειπα στην επαρχια, προλαβα να διαβασω ομως 6-7 σελιδες.

Παρατηρηση για καταστημα Φωκιωνος 9-11....σουπερ το μαγαζι με θεραπευτριες που τιμουν το 80αρι αλλα απο ανενεωση τιποτα.....καμια καινουργια ρεεεεεεεεε!!!!!!!

Παμε τωρα στην ενημερωση :
κατεβηκα εχτες το απογευμα κατα τις 19:00 στο κεντρο
1οs σταθμος Στουρναρη 63, παρεπιπτοντως μπηκα μαζι με καποιον συναγωνιστη στο ασανσερ και η Καιτη μας περασε για παρεα...anyway εαν ειναι καποιος απο εδω ας στειλει.
Λοιπον στην Στουρναρη ειδα μονο 2 τεμαχια αδιαφορα κατα την αποψη μου....και δεν περασα
2οs σταθμος Μαρνης 28.
Μου ανοιγει μια γεματη προς το χοντρη....γκεια σας μου λεει, τις δειχνω τα διαπιστευτηρια μου και μου δειχνει 2 κοπελες μια αδοφορη με κοιλιτσα(σουβλακια-πιτσες κλπ) και την Παολα.
Λεω ας περασω με την Παολα.
Εμφανισιακα αρκετα καλη με ωραιο σωματακι (οχι αδυνατη μοντελα....αλλα μεσογειακη γυναικαρα με πιασιματακια)
Μου ειπε οτι ειναι Ιταλιδα (αυτο μαλλον μουφα ηταν) και οτι ειναι στη Ελλαδα 3  μηνες, η συννενοηση γινοταν στα Αγγλικα καθως απο ελληνικα ηξερε λιγα.
Κατα τα λοιπα, λιγη χειρομαλαξη...γυρισμα..καλο καλαμακι με σκουφο(προσεχουμε για να εχουμε) και ζουμεροτατη μπριζολα!!! με καλη συμμετοχη και φιλια..

Συνολικο κοστος 80ευρο...και θα την ξανατιμησω σιγουρα, αφου μαλλον ταιριαξαμε αρκετα.

εχει και η ιταλια αργυροκαστρο?

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
σημερα ημερα απεργιακων κινητοποιησεων εργαζονται τα ευαγη ιδρυματα ?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

ειδες τί καλες παρεες εχεις κανει τελευταια? :cheesy:

υ.γ. Δεσποινακι πραγματικα κοριτσι μου εισαι κουκλα και φανταστικη σε οτι και αν κανεις! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom