Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

cortazar

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά
Ξέρει κανείς αν τα ιδρύματα 8α δουλέψουν την Πρωτομαγία.Λέω να κατέβω κέντρο γιατί διαβάζω νέες αφίξεις που ελπίζω να βλέπονται αυτήν την φορα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ποστ που δεν αφορουν ενημερωση και πληροφορηση φευγουν.

μπορουν κάλιστα να πηγαινουν στο αλλο θρεντ..

σορυ πανξ..  :(

Επισκέπτης
τελος παντων. να κανω τοτε μια αναφορα απο φωκιονος 9.
προτιμησα την παολα μια και ειχα διαβασει καλες συστασεις.
τι γλυκο πλασματακι και  τι τσαχπινικο. μπορω να πω οτι καλαμωτη φραπεδια με αφησε αφωνο και στην μπριζολα , η θεα στα 4 αξιζει για καρτ ποσταλ. αλλα και το μασαζακι ηταν αρκετο καλο και με ολη την ωρα του.
ευγε στην παολα!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
τελος παντων. να κανω τοτε μια αναφορα απο φωκιονος 9.
προτιμησα την παολα μια και ειχα διαβασει καλες συστασεις.
τι γλυκο πλασματακι και  τι τσαχπινικο. μπορω να πω οτι καλαμωτη φραπεδια με αφησε αφωνο και στην μπριζολα , η θεα στα 4 αξιζει για καρτ ποσταλ. αλλα και το μασαζακι ηταν αρκετο καλο και με ολη την ωρα του.
ευγε στην παολα!
Η Πάολα είναι μια χαρά και τιμά τα λεφτάκια που παίρνει.

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα χθεσινη επισκεψη στο κεντρο αλλα σε ωρα αιχμης ετσι κατεληξα γ'σεπτεβριου 56 αν θυμαμαι καλα και τιμησα την χριστινα  αρκετα καλη στο συνολικο βαθμο μονο που το επεζε πολυ ναζιαρα κατι σε λολιτα

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Πηγα λοιπον χθες στη Σολωμου 54 , 6ος οροφος ,μαγικη λεξη για το φεις κοντρολ της μασαζοτσατσας ηταν "γνωριζω την Ζανα απο Μαρνης " στο δωματιο παρελασαν 5-6 κοπελιες πολυ καλες θα μπορουσα να πω ολες ,Αλινα , Αντζελινα{ΘΕΑ) Ζανα, Θεοδωρα , 2 ακομα που δεν συγκρατησα ονοματα και Ναταλι ,ειχα διαβασει καλες κριτικες για την κυρια και ετσι την προτιμησα ,αν ειχα την οικονομικη και μυικη δυνατοτητα θα ξεκινουσα με Ζανα ,μετα την Αντζελινα και τελος την Ναταλια μια μια ξεχωριστα , ετσι το φανταζομουν κανοντας μπανακι.
Μετα στο δωματιο οπου πολυ γρηγορα ηλθε η κοπελια που μου εκανε ενα αρκετα φιλοτιμο μασαζ με αρκετα ζουληγματα και πατηματα , με ξεκουρασε αρκετα ,ενω σκεφτομουν τι καλα που δεν ειχα φαει ,η επομενη κινηση ηταν η χαλαρωση με πολυ απαλα αγγιγματα παντου μετα φραπεδια και μπαλακια , καλαμωτη φραπεδια ξεσκουφωτη και τελος καλοψημενη μπριζολα σε οποιαδηποτε σταση ζητουσα με μεγαλη συμετοχη εκ μερους της και κραυγουλες που σε ξεγελανε οτι εισαι με το κοριτσι σου.
Συμπερασμα : χωρος 3/10 , παρκινκ με μηχανη 10/10 με αυτοκινητο...ξεχαστε το , μασαζ 6/10
αισθησιακο μασαζ 8/10 φραπες 7/10 μπριζολα 9/10 , συμμετοχη 10/10.
80 ευρω ,οποτε ξαναβρεθω στο κεντρο θα το επισκευτω ξανα τιμωντας την Αντζελινα η οποια μεχρι τοτε θαχει μαθει λιγα ελληνικα για να μη ξεσκονιζω τα αγγλικα μου.

Επισκέπτης
μεχρι η ατζελινα να μαθει ελληνικα εγω θα εχω γινει διδακτωρ σουηδικης.
ρε παιδια εγω οποτε παω στη σολωμου 54, παντα με πιανει η τσα τσα τσα στην ανακριση και μια φορα που ελειπε και μπηκα με μια μελαγχρινη καυλιαρα περυσι, ηταν τελειως φαστα φουντ η ολη φαση. και να πω και για τον χωρο? γαμησε τα!

gent007

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αδερφε, καταρχην χρονια πολλα...

εις οτι αφορα Οριμου 44 λαβε υποψη, σοβαρα, οτι παιζει εως και μπριζολα....φουλ δηλ.

ενδεχομενως εισαι νεος "¨πελατης" και στο επαιξαν παρθενες...

ζητα την κυρια ελενη και πες της τι θες....εχει παρσιμες...αρκει να το πεις...υπαρχουν και μη παρσιμες ομως...

αυτα...καλο βολι!!!

gent007

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
χρονια πολλα αδελφια.
μετα τη νηστεια πεσαμε με τα μουτρα στο ψητο.
οχι μονο αρνι αλλα και μπριζολες
ο χορος ανοιξε με την αντζελινα στη σολωμου
ωραιος τροπος να σταματας τη νηστεια.
τωρα για συνεχεια βλεπουμε. μαλλον το απογευμα θα ανηφορισουμε με φιλο προς κεντρο.
ειναι η πρωτη φορα και θελει παρεα.

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Να συμπληρώσουμε βασισμένοι και στη σοφία των παλαιότερων ότι το service δεν είναι σταθερό : ακόμα και φάς μία φορά από κάποια, αυτό δε σημαίνει ότι θα τρώς κάθε φορά. Επιπλέον η ταρίφα είναι από 50% ως 100% επάνω από άλλα ιδρύματα. Τέλος, ΔΕΝ είναι όλες Ελληνίδες. Τουλάχιστον 3 που γνωρίζω, μιλούν καλά Ελληνικά αλλά δεν είναι Ελληνίδες (χωρίς αυτό να είναι κακό, μάλλον το αντίθετο). Δηλαδή για να φάς μία μπριζόλα Δεσποινίσια (αν σερβίρει τέτοιες το κατάστημα γιατί δεν έχω τέτοια εμπειρία) θα πληρώσεις τουλάχιστον 3 επισκέψεις (συν το χρόνο σου).
Με τα ίδια χρήματα τρώς τρείς Δεσποινομπριζόλες και μιά Μάρσ(η) για γλυκό.
Βέβαια έχει 1-2 περιπτώσεις εξαιρετικές και ο καθένας εκτιμά VFM κατά την κρίση του.
Με την ευκαιρία ας ευχαριστήσουμε και το δέσποτα όπως και όλους τους παλαιότερους για την τεχνογνωσία.

Επισκέπτης
για ιλιαδα ναι μεν ειναι πολυ ωραιος ο χωρος , αλλα οσο αφορα στις ελληνιδες οι 9 στις 10 δεν κανουν τπτ παραπανω απο φραπεδακι. τωρα ειναι στην μοδα να μην κανουν και καποιες ξενες και παρ'ολα αυτα το φραπεδακι τους δεν συνοδευεται απο τα παρελκομενα. περασαν οι καλες εποχες του αν και οποτε εχω παει γινεται τση πουτανας το καγκελο απο κοσμο και απο κατι 2ωρα. σαφως καποια ατομα προτιμουν τον ωραιο χωρο και να απολαυσουν ηρεμια και ενα φουλ 45 λεπτο + καθαριοτητα , απο το να πας σε καποιο αλλο που θα δωσεις 20 ευρο λιγοτερα και θα ακους κουδουνια να βαρανε, γκομενες να βηχουν, πελατες να βογκανε και ενα μπανιο για 5 δωματια.
ελπιζω να μην παρεξηγηθω,γνωμη μου!
για κολωνακι, ο φιλος που ρωταει δεν θα βρει κατι αλλο εκτος απο αυτα που πηγε αν και υπαρχει-υπηρχε ενα στη μαραζλη στο κολωνακι αλλα δεν το συνιστω σε καμια περιπτωση.

snns21

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά από Βόρεια Προάστεια πιο παίζει?Εχω το γραφείο μου στην Πεύκη και τα μεσημέρια καταλαβένεται,

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Φφφφφφφφ φφφφφφφφφφφφ ουαν του, ουαν του θρι, ακόυγομαι καλά?  :jerking: :jerking: :jerking: :think: :think:

Επίσκεψη Στουρνάρη 63....
Ωρα 11.30πμ. Μόλις μπήκα κάποιος ξεκωλιάρης πήρε την Μάρσι μου  :tickedoff: :tickedoff: και κατόπιν τούτου, παρελάσανε 3 τεμάχια μέτρια και ένα τέταρτο ονόματι Μπιάνκα.....

Η κοπέλα είναι χαρά του κάθε τιμημένου μασαζοβυζολάγνου  :boobies: :boobies: :boobies: αφού έχει 5άρι και βάλε, και είναι 23 Μαίων.

Δεν ανήκει στην ευαγή κατηγορία των κοντοπούτανων, αλλά με τον βαρύ εμπρόσθιο οπλισμό που διαθέτει  :boobies: :boobies: αυτό μπορεί να παραβλεφθεί.

Καταγωγή εκ Ρουμανίας, Ελληνικά πολύ λίγα ως καθόλου, μόνο μερικά Αγγλικά. Η γλώσσα του σώματος όμως τα είπε όλα. Μασάζ μέτριο προς αδιάφορο, όμως η μπριζόλα ήτο φλαμπέ και καλοψημένη.
Η κορασίς τούτη διέπρεψε και τίμησε την επίσκεψιν μου τα μέγιστα. Την ώρα που ήτο να αποχωρήσω (περί τις 12.25μμ) γινόταν της πουτάνας, με είχε και περίμενα κανα δεκάλεπτο να αδιάσει το σαλόνι  :tickedoff: :tickedoff:

Μου έκανε όμως στο τέλος μια ερώτηση όταν πλήρωσα και της έδωσα 100ευρω χαρτονόμισμα που με έστειλε "Να το κρατήσω ή θες ρέστα;"  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Φυσικά και θέλω ρέστα είπα και τα πήρα και απεχώρησα. :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom