Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Μήπως έχει κάποιος την καλωσύνη να μας πεί τις προτεινόμενες τιμές για μπριζόλα στη Ματζαγριωτάκη 56 και στη Φωκίωνος 9-11?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.045
Πόντοι
19.505
πάτερ, μπορείτε να γίνετε λίγο πιο γλαφυρός ως προς το τι θα συναντήσουμε στην Ιουλιανού; Ποιοί κίνδυνοι ελλοχεύουν και για πόσα τεμάχια θα ρισκάρουμε;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.440
Πόντοι
42.697

stefanos77

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
τελικα  που  σου  κανουν  μασαζ  κα :huh:ι  όλα τα υπόλοιπα?και  οχι  μονο  πεοπαλινδρμηση?

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
παλικαρια μιας και εχουν εμφανιστει αρνητικες κριτικες για καποια ιδρυματα δεν ανοιγουμε και ενα θρεντ που να λεει ΜΑΣΑΖΕΡΙ προς ...αποφυγυν????? Αφου ειναι στα ναι αλλα...δεν ?? ισως ετσι κι αυτα διορθωθουν!! :rockon: :rockon:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ματζαγριωτάκη 56, 100 ευρά

Μπορώ να έχω μια αντίρρηση? στην Ματζαγριωτάκη είναι 80 ευρώ για μια κοπέλλα και φραππέ,100 ευρά για 2 κοπέλλες (μία το μασάζ και η άλλη το φραπέ) και ...όσο αλεύρι σηκώσει για τα επίλοιπα.Εγώ πάντως μπριζόλα κανονική εκεί δεν έχω φάει,παρ' ότι η οικοδέσποινα είναι φίλη μου και θα με είχε κατευθύνει ανάλογα.....Την τελευταία φορά μου είπε οτι μόνο η Αντζελίνα μπορεί να δίνει μπριζόλα,αλλά αφησετο θέμα της τιμής ανοικτό,οπότε προτίμησα ειδικό μασάζ με πόδια και γλώσσα,στο γνωστό δωμάτιο με το στρώμα στο πάτωμα.80 ευρώ και τύφλα να εχουν οι μπριζόλες......

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ετσι και ανοιξει και τεταρτο, θα νοικιασω διαμερισμα στο ισογειο για να παιρνω παρουσίες..  :)

εγω παλι θα ανοιγα καταστημα πωλησης χονδρικη αιθεριων ελαιων,υλικων καθαριοτητος,προφυλακτικων με γευση ανανα κλπ...θα χεζομουνα στο ταλαρο...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μπορώ να έχω μια αντίρρηση? στην Ματζαγριωτάκη είναι 80 ευρώ για μια κοπέλλα και φραππέ,100 ευρά για 2 κοπέλλες (μία το μασάζ και η άλλη το φραπέ) και ...όσο αλεύρι σηκώσει για τα επίλοιπα.Εγώ πάντως μπριζόλα κανονική εκεί δεν έχω φάει,παρ' ότι η οικοδέσποινα είναι φίλη μου και θα με είχε κατευθύνει ανάλογα.....Την τελευταία φορά μου είπε οτι μόνο η Αντζελίνα μπορεί να δίνει μπριζόλα,αλλά αφησετο θέμα της τιμής ανοικτό,οπότε προτίμησα ειδικό μασάζ με πόδια και γλώσσα,στο γνωστό δωμάτιο με το στρώμα στο πάτωμα.80 ευρώ και τύφλα να εχουν οι μπριζόλες......

καλα καλα.....η μπριζολα εκει ειναι δεδομενη με καποιες τεμαχιστριες....πρεπει να ναι 3,4 το πολυ....

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
και εγω θα ερθω  :police: να δειτε που θελετε και ομιλο! :grin:
Εχει που εχει πουτανες η γυρω περιοχη...ανοιξανε και τα μασατζιδικα τωρα.....
ρε σεις κανα σαντουιτσαδικο να ανοιξουμε να δειτε κονομα...μετα το μασαζακι να τρωνε ολοι οι συναγωνιστες το τοστακι τους να καρδαμωνουν!

Υγ. Το χεσαμε το thread παλι και θα παρει το ψαλιδι ο πατερ να κοψει καμια 10αρι post.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.045
Πόντοι
19.505
Λοιπόν πάω να δοκιμάσω το νέο στην Ιουλιανού με τις ευλογίες του παπά

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
jd.αγαπητε εκει παιζοντε ολα απο ολες εκτος απο της τρεις που αναφερα ολες η αλλες με το αναλογο τιμημα και το σπρωξημο απο την μαμα ειναι ανοιχτες σε ολες της προτασης. τωρα κανει μια ανανεωση στης κοπελες εχει φερει κατι καλα μικρα τα οποια ειναι φουλ θα αναφερω τα ονοματα των τρειων εχουν ξανααναφερθη προς αποφυγη και καλυτερα θα ηταν να μη παταγε κανεις εκει γιατι σε βλεπουν μονο σαν ευρω.εχουμε αναφερθη για αυτο το θεμα ποιο πεισω. η κορασηδες ειναι η αννα ουτε φραπε η μαρια μονο φραπε και απαραδεκτο η θαλεια στα ιδια επιπεδα.

newrocker

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ειχα παει παλαιωτερα 2 φορες στη Σολωμου 54 στον 6ο και δεν ειχα μεινει
ικανοποιημενος και γι αυτο στη συνεχεια προτιμησα αλλο ιδρυμα.Σημειωτεον
οτι δεν πηγαινω συχνα σε μασατζιδικο και για αυτο δεν γραφω πολλες φορες στο thread.
Επειτα απο πολλες καλες κριτικες για Ζανα και Αντζελινα αποφασισα να
  δοκιμασω παλι με προτιμηση σε μια απο τις δυο.
Οταν πηγα υπηρχαν τρεις κοπελες ελευθερες και μια απο αυτες ηταν η Ζανα.
Περασα λοιπον στο δωματιο και μετα απο ενα μπανακι ξαπλωσα και ηρθε η Ζανα. Μπορω να πω πως περασα πολυ καλα και ευχαριστω γι αυτο τα παιδια
που γραφουν συχνα.
Μασαζ καλο σε ολο το σωμα αρκετη ωρα και με πολυ χαμογελο.Ευχαριστη
  παρεα και καλα ελληνικα .Οταν γυρισα συνεχισε το Μασαζ για λιγη ωρα
  και παντα με χαμογελο αρχισε να γδυνεται. Φραπες με καλαμακι και
  μπριζολιτσα σε πολυ GFE κλιμα .Τελικα η κοπελα ειναι απο τις
  καλυτερες και ξερει να κερδιζει τον πελατη. 80 Ευρω     

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
στην Ματζαγριωτάκη είναι 80 ευρώ για μια κοπέλλα και φραππέ,100 ευρά για 2 κοπέλλες (μία το μασάζ και η άλλη το φραπέ) και ...όσο αλεύρι σηκώσει για τα επίλοιπα.

Συνάδελφε, τι εννοείς "όσο αλεύρι σηκώσει για τα επίλοιπα"; Έχει έξτρα φραπόγαλο δηλ;

Πάντως 100 ευρώ για μασάζ + φραπέ (είναι με καλαμάκι;), πολλά είναι ακόμα κι αν έρχεται άλλη σερβιτόρα.

Επισκέπτης
jd.αγαπητε εκει παιζοντε ολα απο ολες εκτος απο της τρεις που αναφερα ολες η αλλες με το αναλογο τιμημα και το σπρωξημο απο την μαμα ειναι ανοιχτες σε ολες της προτασης. τωρα κανει μια ανανεωση στης κοπελες εχει φερει κατι καλα μικρα τα οποια ειναι φουλ θα αναφερω τα ονοματα των τρειων εχουν ξανααναφερθη προς αποφυγη και καλυτερα θα ηταν να μη παταγε κανεις εκει γιατι σε βλεπουν μονο σαν ευρω.εχουμε αναφερθη για αυτο το θεμα ποιο πεισω. η κορασηδες ειναι η αννα ουτε φραπε η μαρια μονο φραπε και απαραδεκτο η θαλεια στα ιδια επιπεδα.
τις ξερω κατι τετοιες καλα! τους δινεις τοσα και μολις πας να απλωσεις το χερακι σου στραβωνουν. εσυ κυρα  μου γιατι με πιανεις? να μην πιασω και γω? και τις πραλλες μια κορασιδα απο εκει μεσα ξεψαρωσε και μου λεει , οτι για τοσα λιγα εγκω ντεν γκντινομαι!ακου φιλε!
αμ η αλλη που ζηταγε και δωρακι που ουτε καν αφηνε να αγγιξεις. το καλο βεβαια ειναι οτι εχει κατι ωραια κομματια, αν παω θα σας γραψω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom