Επισκέπτης
Η πολυκατοικία θα ονομαστεί Μαλλάξεων Μέλαθρον
και θα βαλουν και μια πλακα μαρμαρινη με τα ονοματα των ευεργετων!
Η πολυκατοικία θα ονομαστεί Μαλλάξεων Μέλαθρον
Μήπως έχει κάποιος την καλωσύνη να μας πεί τις προτεινόμενες τιμές για μπριζόλα στη Ματζαγριωτάκη 56 και στη Φωκίωνος 9-11?
ΕυχαριστώΦωκίωνος 80
Μήπως έχει κάποιος την καλωσύνη να μας πεί τις προτεινόμενες τιμές για μπριζόλα στη Ματζαγριωτάκη 56 και στη Φωκίωνος 9-11?
Ουάου! Ευχαριστώ Zero! Πρέπει να δώ αν είναι τόσο καλό ή είναι απλώς ακριβόΜατζαγριωτάκη 56, 100 ευρά
Ματζαγριωτάκη 56, 100 ευρά
ετσι και ανοιξει και τεταρτο, θα νοικιασω διαμερισμα στο ισογειο για να παιρνω παρουσίες..
Μπορώ να έχω μια αντίρρηση? στην Ματζαγριωτάκη είναι 80 ευρώ για μια κοπέλλα και φραππέ,100 ευρά για 2 κοπέλλες (μία το μασάζ και η άλλη το φραπέ) και ...όσο αλεύρι σηκώσει για τα επίλοιπα.Εγώ πάντως μπριζόλα κανονική εκεί δεν έχω φάει,παρ' ότι η οικοδέσποινα είναι φίλη μου και θα με είχε κατευθύνει ανάλογα.....Την τελευταία φορά μου είπε οτι μόνο η Αντζελίνα μπορεί να δίνει μπριζόλα,αλλά αφησετο θέμα της τιμής ανοικτό,οπότε προτίμησα ειδικό μασάζ με πόδια και γλώσσα,στο γνωστό δωμάτιο με το στρώμα στο πάτωμα.80 ευρώ και τύφλα να εχουν οι μπριζόλες......
και εγω θα ερθω να δειτε που θελετε και ομιλο!εγω παλι θα ανοιγα καταστημα πωλησης χονδρικη αιθεριων ελαιων,υλικων καθαριοτητος,προφυλακτικων με γευση ανανα κλπ...θα χεζομουνα στο ταλαρο...
καλα καλα.....η μπριζολα εκει ειναι δεδομενη με καποιες τεμαχιστριες....πρεπει να ναι 3,4 το πολυ....
Εχει που εχει πουτανες η γυρω περιοχη...ανοιξανε και τα μασατζιδικα τωρα.....και εγω θα ερθω να δειτε που θελετε και ομιλο!
στην Ματζαγριωτάκη είναι 80 ευρώ για μια κοπέλλα και φραππέ,100 ευρά για 2 κοπέλλες (μία το μασάζ και η άλλη το φραπέ) και ...όσο αλεύρι σηκώσει για τα επίλοιπα.
τις ξερω κατι τετοιες καλα! τους δινεις τοσα και μολις πας να απλωσεις το χερακι σου στραβωνουν. εσυ κυρα μου γιατι με πιανεις? να μην πιασω και γω? και τις πραλλες μια κορασιδα απο εκει μεσα ξεψαρωσε και μου λεει , οτι για τοσα λιγα εγκω ντεν γκντινομαι!ακου φιλε!jd.αγαπητε εκει παιζοντε ολα απο ολες εκτος απο της τρεις που αναφερα ολες η αλλες με το αναλογο τιμημα και το σπρωξημο απο την μαμα ειναι ανοιχτες σε ολες της προτασης. τωρα κανει μια ανανεωση στης κοπελες εχει φερει κατι καλα μικρα τα οποια ειναι φουλ θα αναφερω τα ονοματα των τρειων εχουν ξανααναφερθη προς αποφυγη και καλυτερα θα ηταν να μη παταγε κανεις εκει γιατι σε βλεπουν μονο σαν ευρω.εχουμε αναφερθη για αυτο το θεμα ποιο πεισω. η κορασηδες ειναι η αννα ουτε φραπε η μαρια μονο φραπε και απαραδεκτο η θαλεια στα ιδια επιπεδα.