η ειρηνη η μιλφ κοκκινομαλλα ειναι απο τα πιο ομορφα και καλοσυνατα μιλφ που με εχουν κουραρει στα ιδρυματα μαλαξεως και παραγωγης πρωτης ρευστης υλης ever!
Η Ναταλί και η Βερόνικα ήταν εξειδικευμένες στην εξαγωγή της αρχέγονης ρευστής ύλης.
η ειρηνη η μιλφ κοκκινομαλλα ειναι απο τα πιο ομορφα και καλοσυνατα μιλφ που με εχουν κουραρει στα ιδρυματα μαλαξεως και παραγωγης πρωτης ρευστης υλης ever!
παντως εγω σε αυτο το μαγαζι δεν εφαγα μπριζολα,ουτε απο βερονικα ουτε απο ειρηνη(τι γυναικα και αυτηηηη βασο).το μονο που τιμουσαν τα 50 ευρω με 45 λεπτα γεματα μασαζ....αυτη η βερονικα μου ειχε δωσει και ενα κινητο της κιου τελεκομ αλλα μολις εκλεισε η οικονομου εκλεισε και ο αριθμοσ για παντα.η ειρηνη η μιλφ κοκκινομαλλα ειναι απο τα πιο ομορφα και καλοσυνατα μιλφ που με εχουν κουραρει στα ιδρυματα μαλαξεως και παραγωγης πρωτης ρευστης υλης ever!
παντως εγω σε αυτο το μαγαζι δεν εφαγα μπριζολα,ουτε απο βερονικα ουτε απο ειρηνη(τι γυναικα και αυτηηηη βασο).το μονο που τιμουσαν τα 50 ευρω με 45 λεπτα γεματα μασαζ....αυτη η βερονικα μου ειχε δωσει και ενα κινητο της κιου τελεκομ αλλα μολις εκλεισε η οικονομου εκλεισε και ο αριθμοσ για παντα.
...θελει κατι να πει ο ποιητης βασος????..για την βερονικα...αν ντρεπεται να το γραψει ας μου το στειλει και με πιμι....για το πολλα που εννοει.η ειρηνη ηταν για φραπεδακια.....η βερονικα ομως ηταν για πολλα....
Η Αντζελίνα (που επισκέφτηκα την περασμένη Δευτέρα) σχετικά με ανάλογο thread (περί κολώνιας) έχει συμμορφωθεί και εκτελεί full service άνευ κολώνιας (προς όφελος των παντρεμένων). Τουλάχιστον από προσωπική εμπειρία.Την Ναταλί στη Σολωμού 54 δεν την έχω πάρει, επίσκεψη στο ίδρυμα αξίζει,
εκεί είναι η Ατζελίνα, αστεράκι και άψογη στις υπηρεσίες της,(δεν ξέρει ελληνικά συνεννόηση μόνο αγγλικά) καθώς επίσης και η σταθερή αξία Ζάνα.
...2.ποια είναι η τζουντη-τζολη-τζουλη και πως είναι εμφανισιακα?
Και μια τριτη,το μαγαζί σερβίρει η όχι?...
φιλαρακια καλησπερα χριστοσ ανεστη σε ολους και φυσικα χρονια πολλα στους γιωργιδες ειμαι απο κρητη ανεβενω συχνα αθηνα και θελω τα φωτα σας πηγενω σε μασαζιδικα αλα τροω συνεχια ακυρο εχω παει ****** 58 αλλα ηταν φολα και πλατια ν.σμυρνης BODY CARE 4" ΟΡΟΦΟΣ αλλα εκει εχει καλα πιτσιρικια αλλα δεν ξερω πως να το χηριστω το θεμα εχετε καμια καλη ιδεα?
Παιδιά ένα μαγαζί Δημοκρίτου 9, 2ος όροφος στο κολωνάκι σε ποιά κατηγορία ανήκει είναι μπριζολάδικο? Από τεμάχια παίζει κάτι καλό?