Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
η ειρηνη η μιλφ κοκκινομαλλα ειναι απο τα πιο ομορφα και καλοσυνατα μιλφ που με εχουν κουραρει στα ιδρυματα μαλαξεως και παραγωγης πρωτης ρευστης υλης ever!

Η Ναταλί και η Βερόνικα ήταν εξειδικευμένες στην εξαγωγή της αρχέγονης ρευστής ύλης.  :rolleyes:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
η ειρηνη η μιλφ κοκκινομαλλα ειναι απο τα πιο ομορφα και καλοσυνατα μιλφ που με εχουν κουραρει στα ιδρυματα μαλαξεως και παραγωγης πρωτης ρευστης υλης ever!
παντως εγω σε αυτο το μαγαζι δεν εφαγα μπριζολα,ουτε απο βερονικα ουτε απο ειρηνη(τι γυναικα και αυτηηηη βασο).το μονο που τιμουσαν τα 50 ευρω με 45 λεπτα γεματα μασαζ....αυτη η βερονικα μου ειχε δωσει και ενα κινητο της κιου τελεκομ αλλα μολις εκλεισε η οικονομου εκλεισε και ο αριθμοσ για παντα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παντως εγω σε αυτο το μαγαζι δεν εφαγα μπριζολα,ουτε απο βερονικα ουτε απο ειρηνη(τι γυναικα και αυτηηηη βασο).το μονο που τιμουσαν τα 50 ευρω με 45 λεπτα γεματα μασαζ....αυτη η βερονικα μου ειχε δωσει και ενα κινητο της κιου τελεκομ αλλα μολις εκλεισε η οικονομου εκλεισε και ο αριθμοσ για παντα.

η ειρηνη ηταν για φραπεδακια.....η βερονικα ομως ηταν για πολλα....

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
η ειρηνη ηταν για φραπεδακια.....η βερονικα ομως ηταν για πολλα....
...θελει κατι να πει ο ποιητης βασος????..για την βερονικα...αν ντρεπεται να το γραψει ας μου το στειλει και με πιμι....για το πολλα που εννοει.

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11
Χρονια Πολλα συναγωνιστες. Μια ερωτηση διοτι ειμαι νεος στο site. Μαζαζαδικα στοα βορεια ή/και ανατολικά προάστεια υπάρχουν ? και εαν ναι που...............? :S

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Την Ναταλί στη Σολωμού 54 δεν την έχω πάρει, επίσκεψη στο ίδρυμα αξίζει,
εκεί είναι η Ατζελίνα, αστεράκι και άψογη στις υπηρεσίες της,(δεν ξέρει ελληνικά συνεννόηση μόνο αγγλικά) καθώς επίσης και η σταθερή αξία Ζάνα.
Η Αντζελίνα (που επισκέφτηκα την περασμένη Δευτέρα) σχετικά με ανάλογο thread (περί κολώνιας) έχει συμμορφωθεί και εκτελεί full service άνευ κολώνιας (προς όφελος των παντρεμένων). Τουλάχιστον από προσωπική εμπειρία.

kapotas

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα και χρόνια πολλά
Λόγο φόρτου εργασίας άργησα για να κάνω αυτό το ποστ
Λοιπόν προ εβδομαδας,,καραισκου ανεβαίνω ανοίγει την πόρτα μια νταρντάνα καμία σχέση με ότι έχω ακούσει περί θρούμπας αλλά κανονικό ροντβαιλερ,λιγο κακοδιάθετη κ κακότροπη (μάλλον με πέρασε για μπάτσο) άρχισε ανάκριση κανονικότατη (έχεις ξαναερθει?που έμαθες για το μαγαζί κτλ),ανάκριση την οποία η δεν πέρασα η απλά δεν τους φάνηκε ικανοποιητικές η απαντήσεις μου. επίσης διευκρίνισε ότι κάνουν μόνο μασάζ και κοστίζει 60ε τα 45 λεπτακια..
Προχωράμε λοιπόν να με συστήσει στις θεραπεύτριες
Κάποιος συναγωνιστής μου είχε προτείνει μια θεραπεύτρια ονόματι τζουντη-τζολη-τζουλη πριν πολύ καιρό την οποία δεν  την είχαν ακουστά.
Συνεχίζω..
Πέρασαν 4,3 από τις οποίες ήταν απλά αδιάφορες τόσο ώστε να μην συγκρατήσω καν ονόματα  και μια μιλφ ξανθιά ονόματι ναταλι,40+ στήθος πρπ 3, σώμα μιλφειγ καλής ποιοτητος,μετριου αναστήματος ωραία ποδιά, προελεύσεως Ρωσία.
Μπήκα λοιπόν για μια θεραπεία..
Ξενερα το θέμα πετσέτας (απλά μια πετσέτα στο θεραποκρεβατο χωρίς να είναι σε νάιλον)  το δωμάτιο ζεστό καθαρό και μουσική απαλή κλασική.
Ορμάω λοιπόν στο κρεβάτι θεραπείας τσίτσιδος και ορμάει μέσα η θεραπεύτρια και ξεκινάει μασάζ απαλό στα ποδιά με συνοδεία λαδιού κ ανακρίσεις (!!) αν έχω ξανά έρθει κτλ, της είπα για το φόρουμ και ότι από εκεί έμαθα για το θεραπευτήριο και μου είπε ότι το γνωρίζει και ότι το διαβάζει καθημερινά. Από πλευρά υγιεινής μοσχομύριζε σαπούνι και πριν ξεκινήσει μαζί μου λούστηκε με οινόπνευμα ολόκληρη
Αφού λοιπόν το μασάζ συνεχιζόταν και ήταν αρκετά καλό (ο βαθμός εμπειρίας μου στο μασάζ είναι ανύπαρκτος όποτε μην θεωρήσετε δεδομένο ότι ήταν καλό) άρχισα να γίνομαι ανυπόμονος και ζήτησα αν γίνεται να ελαφρώσει λίγο την ενδυμασία της, το έκανε χάνοντας με μαγικό τρόπο το πουκαμισάκι που φορούσε, συνέχισε το μασάζ και αφού μου έδωσε λίγο θάρρος ακουμπώντας τα @@ απαλά ‘σχεδόν κατά λάθος’ ζήτησα με όμορφο τρόπο να αποκάλυψη τα όμορφα τις ( . )( . )
Πράγμα που έκανε..
Συνέχισε το μασάζ λοιπόν όχι στην πλάτη η στο στήθος μου αλλά στο λουκάνικο μου και ήδη είχα αρχίσει να μυρίζομε ότι σήμερα θα φάω μπριζόλα μιλφειγ,ετσι λοιπόν ζήτησα να χαθεί και η όμορφη στενή μαύρη φουστιτσα τις πράγμα που έγινε και έμεινε με ένα όμορφο στρινγ μαύρο αλλά.. με ένα καλσόν από πάνω.
Εκεί έγινα εντελώς ξετσίπωτος και ζήτησα μπριζόλα καλαμάκι φραπέ τα πάντα αλλά έφαγα πόρτα συναγωνιστές ….
Πόρτα με υποσχετική για την επόμενη φορά ότι θα έχω πλήρες πρόγραμμα κτλ κτλ κτλ
Μα της λέω δεν γίνετε κάτι να κάνουμε ?
Μου είπε ότι δεν έχει προφυλακτικά μαζί της ..
Τεσπα έπαιξε ένας σκέτος φράπες και ο Νιαγάρας κύλησε πάνω της με ορμή.
Ο Νιαγάρας στοίχισε +20ε στο σύνολο 80 και έφυγα ..
Αυτά τα λίγα από μένα ελπίζω να σας έδωσα μια ξεκάθαρη εικόνα.
Έμεινα με δυο απορίες παντός,
1.ποια είναι η θρούμπα κ πως είναι εμφανισιακα?
2.ποια είναι η τζουντη-τζολη-τζουλη και πως είναι εμφανισιακα?
Και μια τριτη,το μαγαζί σερβίρει η όχι?
Σήμερα δουλεύει το κατάστημα?

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
...2.ποια είναι η τζουντη-τζολη-τζουλη και πως είναι εμφανισιακα?
Και μια τριτη,το μαγαζί σερβίρει η όχι?...

Συνάδελφε, απ' ό,τι καταλαβαίνω αναφέρεσαι σε μία που ήταν εκεί παλαιότερα, τον χειμώνα. Τζούλη νομίζω λεγόταν. Από εμφάνιση ήταν αρκετά καλή και επίσης, ήταν συνήθως απασχολημένη πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να παρείχε καλές υπηρεσίες δείπνου. Εγώ είχα πάει πριν κανα μήνα και δεν την είδα.
Το μαγαζί σέρβιρε, όταν άνοιξε σέρβιρε απλόχερα (εγώ την 1η φορά που πήγα μου είπαν (60 + 20) για full πρόγραμμα), αλλά τώρα τελευταία έχω την εντύπωση ότι έχουν γίνει πιο συντηρητικοί. Πάντως, γενικά για τα ιδρύματα του Πειραιά έχω να πω ότι λιμνάζουν στη μετριότητα και στη στασιμότητα και πρέπει να φυσήξει άνεμος αλλαγής και ανανέωσης. 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.148
Πόντοι
42.697

Οικονόμου 1 έ?
Απώλεια που έκλεισε αυτή η φραπεδερί.
με 50 ευρώ είχες μια ωρα καλόυ μασάζ και φραπέ.
Η Ειρήνη (Ίρινα) η μίλφ η κοκκινομάλλα που δουλευε εκέι είναι και γαμω τις γυνάικες.
Τώρα δουλέυει Σολωμου 33, στον 7ο όροφο. Εκει έχι μόνο φραπε.
Η Βικτώρια, το έκφυλο κοντοπούτανο απο Οικονόμου δούλεψε το χειμώνα για λίγο και έχουν χαθει τα ίχνη της. Μάλλον θα είναι στην πατρίδα της.
Εχω μάθει πως και η Ναταλί απο Οικονόμου 1 δουλέυει κάπου, αλλά αυτην την πληροφορία θα την δώσω στον Βάσο μόνο επί πληρωμής...

χρηστος12

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χρονια Πολλα συναγωνιστες. Μια ερωτηση διοτι ειμαι νεος στο site. Μαζαζαδικα στοα βορεια ή/και ανατολικά προάστεια υπάρχουν ? και εαν ναι που...............?                                                                                                                                                                                                                                ΧΑΛΑΝΔΡΙ΄. ΣΤΟ ΠΕΖΩΔΡΟΜΟ ΗΡΑΚΛΙΟΥ 5 το πανο κουδουνι χωρις ονομα στον 3 οροφο :rockon:

ice__man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
363
Πόντοι
290
:think:φιλαρακια καλησπερα χριστοσ ανεστη σε ολους και φυσικα χρονια πολλα στους γιωργιδες ειμαι απο κρητη ανεβενω συχνα αθηνα και θελω τα φωτα σας  :helpplea:πηγενω σε μασαζιδικα αλα τροω συνεχια ακυρο :headbang:εχω παειομηρου58 αλλα ηταν φολα και πλατια ν.σμυρνης BODY CARE 4" ΟΡΟΦΟΣ αλλα εκει εχει καλα πιτσιρικια αλλα δεν ξερω πως να το χηριστω το θεμα εχετε καμια καλη ιδεα?

Επισκέπτης
:think:φιλαρακια καλησπερα χριστοσ ανεστη σε ολους και φυσικα χρονια πολλα στους γιωργιδες ειμαι απο κρητη ανεβενω συχνα αθηνα και θελω τα φωτα σας   :helpplea:πηγενω σε μασαζιδικα αλα τροω συνεχια ακυρο :headbang:εχω παει ****** 58 αλλα ηταν φολα και πλατια ν.σμυρνης BODY CARE 4" ΟΡΟΦΟΣ αλλα εκει εχει καλα πιτσιρικια αλλα δεν ξερω πως να το χηριστω το θεμα εχετε καμια καλη ιδεα?

Ποτε θα ανεβεις Αθηνα κοπελι?

ice__man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
363
Πόντοι
290
δεν εχω στανταρ ημερομινιες ποτε ανεβενω μια φορα το μηνα ποτε 4-5  αλλα με ξετιναζουν καθε φορα στα μασαζιδικα και δεν βγαζω ακρη  :think: η παω σε λαθος μαγαζια η δεν ξερω τι λεξη κλειδι :hammer:

Επισκέπτης
Φιλε δε υπαρχουν λεξεις κλειδια,μαλλον πας σε μασαζ που ''ΔΕΝ''!

Διαβασε απλα 3-4 σελιδες πιο πριν και την επομενη φορα που θα ξαναγραψεις, αφου εχεις παει στα μασατζιδικα που γαμας,ριξε και καμοια μπαλοθια και για μας  :grin:

ice__man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
363
Πόντοι
290
φιλαρακι μαλλον δεν με καταλαβες εχω παει σε μασαζ αλλα (δεν) και χριαζομαι ενιμεροση οταν λες 3-4 σελιδες πριν ενοεισ να δω διευθινσεις? :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

oxyllos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Αγόρια,
χρόνια πολλά σε όλους και όλες.
Μ Πέμπτη πήγα στην Καλιρόης 85 και διάλεξα την Αντζέλικα ή Αντζελίνα (δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα). Εμφανίσθηκε πριν από 2 εβδομάδες και είναι΄κατά τη γνώμη μου ότι κάλύτερο έχει το συγκεκριμένο μαγαζί. Μασάζ απίστευτο, ίσως το καλυτερο που μου έχουν κάνει, και από τα υπόλοιπα απλά αφήστε της την πρωτοβουλία. Συμπεριφέρεται και ενεργεί ανάλογα με τη διάθεσή σου με πολυ ερωτισμό και μοναδικό της σκοπό να σε ικανοποιήσει στο μέγιστο βαθμό ενώ παράλληλα δείχνει να ευχαριστιεται και η ίδια χωρίς πολλές προσποιήσεις και ακρότητες.

speedy74

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
φιλοι καλημερα, θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε τι παιζει στο choco spa στο μαρουσι, σας ρωταω για αυτο γιατι ειναι το μονο που βρηκα κοντα μου. σας ευχαριστω .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom