Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

kounellos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τους χαιρετισμους μου κυρια καιτη !!!!  ;)

κρατα το μαγαζι παντα τοσο ψηλα..  :)

Πάτερ δεν είμαι η καιτη γιατί είμαι άρρεν. Απλά είμαι ένας θαμώνας του site και του ιδρύματος που παρακολουθώ το site αρκετό καιρό αλλά δεν έγραφα . Είπα να μπω να διαφωτίσω τους συναγωνιστές .Και να μην τρομάζει ο κόσμος με ανακρίβειες.

Αν και δεν μου αρέσει να γράφω αλλά μόνο όταν είναι κάτι σημαντικό σαν αυτό.

Ωραίος πάτερ συνέχισε έτσι και στα άλλα παιδιά γιατί στην Ελλάδα το χαλαρωτικο μασαζακι έχει γίνει αντικείμενο εξορκισμού από κάποιους καθωσπρεπειστές και υποχόνδριους ανοργασμικους (βλέπε κοινωνία TV κτλ). :jerking: Και εσείς είστε μια αχτίδα ελπίδας στον πεινασμένο και διψασμένο Έλληνα. :grin:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
εγω τον δικαιολογω απολυτα.
στο διπλανο διαμερισμα στεγαζεται ενα γραφειο.
εκει δουλευει ενα αστερι 10/10
αυτη θα ειδε το παληκαρι, θα την περασε για μασερ,
θα του ειπε "τι λετε κυριε, εγω ειμαι κυρια"
και ετσι παει η ιστορια...
οταν ανεβηκα εγω ανεβηκα μαζι με 1 αλλο παλικαρι που πηγε σε διπλανο γραφειο και με κοιταζε περιεργα!! φοβηθηκα γιατι γυαλιζε το ματι του!!βασσος?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
λοιπον πηγα ματζαγριωτακη ..μαλλον την εχουν δει λιγο εκει ...εδωσα 80 για μασαζ 30 λεπτων χωρις παρελκομενα μιας και ειναι σοβαρο  μαγαζι και δεν κανει τετοια..δεν γαμιομαστε λεω γω που πρεπει να πληρωσουμε τα αντερα μας για να παιξουνε τουλαχιστον μια μαλακια ...δεν λεω το μασαζ καλο αλλα με 80 σ κανονικο μαγαζι θα με τριβανε 2 ωρες  ...πρωτη φορα πηγαινα και απο τις ανακρισεις 2 στη σειρα που περασα για να εγκριθει το προφιλ μου εγινα σαφης οτι δεν πηγα για τις γαμισω ολες αλλα για ενα αξιοπρεπες μασαζακι με ωραιο επιλογο ... ο επιλογος ομως δοθηκε απο την μετρ που κατα την απομακρυνση μου απο το ταμιο μου ειπε οτι τελικα ημουν ατυχος γιατι διαλεξα την πιο δυσκολη κοπελα ....ελενα το  ονομα της!!! και οτι τις επομενες φορες θα ειναι αλλιως ...και επρεπε να ειμαι πιο απαιτητικος στο δωματιο λες και πρεπει να την παρακαλεσω για να μουτον παιξει. δυστηχως για μενα δεν θα υπαρξουν επομενες .. γενικα με εκανε να νιωσω οτι χαρη μου εκανε που τελικα με αφησε να κανω μασαζ στο μαγαζι και επειδη εγω χαρες οταν πληρωνω δεν θελω ...εκει δεν ξαναπαταω ....ενα πραγμα να θυμαστε συναδελφοι στους δυσκολους καιρους ...ο παρας ειναι κωλομπαρας !!!!

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Πήγα προχθές στο ευαγές ίδρυμα στο δρόμο του εθνικού ευεργέτη. Συναγωνιστές, ήταν από κάθε άποψη, άψογο. Άριστες υπηρεσίες από την κοπέλλα που διάλεξα (πέρασαν μπροστά μου 7-8, ήμουν μόνος εκείνη τη στιγμή, δηλαδή τυχεράκιας), αλλά και ευγενέστατη η κοπέλλα επί της υποδοχής. Αξίζει, πράγματι, τα λεφτά και καλό είναι όταν κάτι πάει καλά, να μην το χαλάμε. Ήρεμα, χωρίς τσαμπουκάδες, γιατί και οι κοπέλλες προσφέρουν λειτούργημα και όλα έρχονται κανονικά. Το όνομα της κοπέλλας δεν το αναφέρω γιατί τα γούστα του καθενός είναι διαφορετικά. Σε κάθε περίπτωση, όλες οι κοπέλλες μου φάνηκαν ευγενέστατες και επαγγελματίες.
Εθνικός ευεργέτης είναι ο Στουρνάρης υποθέτω ?

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Καλημερα και καλη εβδομαδα
εχουμε καμμια προσφατη αναφορα απο Καρασκου στον Πειραια ? εχουμε καμμια νεα αφιξη η παραμενουν στα ιδια και στην αρνηση της θρουμπατης γαζελας ? vasos εισαι σπιτι ? τοτε ετοιμασου για Καραισκου.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
χθεσινοβραδυνό πέρασμα απο Κομανούδη στου Γκύζη.
Βαράγανε μύγες.
3 μεγαλοκοπέλες, η μια χειρότερη απο την άλλη..
ξεπεσμός.

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αυτο στην ιδανικη περιπτωση.
εαν η κοπελα δεν εχει χαρτια ή αδεια παραμονης,
στην καλυτερη περιπτωση θα βρεθεις παντρεμενος,
στη χειροτερη θα ...μαθεις να προσεχεις οταν σκυβεις στο ντουζ :2funny:
το trafficking διωκεται νομικα ως γνωστον.
ε οχι και trafficking ρε φίλε. Φραπεδιάριδες είμαστε  :bigdick:οχι νταβατζήδες

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ελα μωρε, μη δινεις σημασια στον μαλακοπίτουρα τον billk-buhdda-iblis κλπ κλπ
αντε να αποδώσεις όταν σκεφτεσε΄ότιξαφνικά μπορεί νά βρεθεις δεμένος καί νά σέ τραβολογάνε γιά νταβατζιλίκια :badair: :think:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αντε να αποδώσεις όταν σκεφτεσε΄ότιξαφνικά μπορεί νά βρεθεις δεμένος καί νά σέ τραβολογάνε γιά νταβατζιλίκια :badair: :think:
καμία σχεση. και τετοια φαση να παιξει οι μπατσοι δεν πιπιλανε το δαχτυλο.

μην ακους το μαλακοπίτουρα σου λεω, αυτος εχει ψυχολογικα προβληματα (και το εννοω !!)

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καμία σχεση. και τετοια φαση να παιξει οι μπατσοι δεν πιπιλανε το δαχτυλο.

μην ακους το μαλακοπίτουρα σου λεω, αυτος εχει ψυχολογικα προβληματα (και το εννοω !!)
νασαι καλά πατερ΄... αγιες μέρες νά μάς κάνει νά μαραζώσουμε καί νά πάθουμε καμμιά κατάθλιψη.

Επισκέπτης
λοιπον, περασα μια βολτα να τσεκαρω τι παιζει απο χαριλαου τρικουπη 42, παω στο ισογειο χτυπαω το κουδουνι και ακουω μια φωνη απο μεσα εεεεεερχομαιιιιιι  .  σκεφτομαι, να πω οτι ψαχνω την καιτη τη μοδιστρα και εκανα λαθος, εχει πιασει κατα καιρους αλλα λεω δε γαμιεται οπως ερθουν.
ανοιγει η πορτα και τη βλεπω? τη γνωστη σαικο-σαιμπορκ απο βασιλ.σοφιασ.

με κοιταει και λεει, εχεις ερθει μπανιαρισμενος και καθαρος?
τις λεω , εεεεμμ ξεχασα να λουστω πεταγομαι στο σπιτι και σε 20' ειμαι πισω. εκλεισε τη πορτα και κοντεψε να τη σπασει, και εγω την εκανα σε 20ms.
μπρρρρ, μαγκες μακρυαν απο εκει καλυτερα να πατε να δειτε κανα θριλερ

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
λοιπον, περασα μια βολτα να τσεκαρω τι παιζει απο χαριλαου τρικουπη 42, παω στο ισογειο χτυπαω το κουδουνι και ακουω μια φωνη απο μεσα εεεεεερχομαιιιιιι  .  σκεφτομαι, να πω οτι ψαχνω την καιτη τη μοδιστρα και εκανα λαθος, εχει πιασει κατα καιρους αλλα λεω δε γαμιεται οπως ερθουν.

τις λεω , εεεεμμ ξεχασα να λουστω πεταγομαι στο σπιτι και σε 20' ειμαι πισω. εκλεισε τη πορτα και κοντεψε να τη σπασει, και εγω την εκανα σε 20ms.

long live the panx
μας έσωσες από βέβαιο θάνατο

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Μπορείτε να μας την περιγράψετε αυτή που λέτε;

jokat

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πολεμιστες για σας υπαρχη τιποτα νεο στον Πειραια καμμια νε αφιξη?

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
χθεσινοβραδυνό πέρασμα απο Κομανούδη στου Γκύζη.
Βαράγανε μύγες.
3 μεγαλοκοπέλες, η μια χειρότερη απο την άλλη..
ξεπεσμός.
Απο εμφανιση θα συμφωνησω........δεν υπαρχει κατι αξιοσημειωτο εκει.....το ενα milf ομως η ξανθια(δεν θυμαμαι ονομα).....παιζει καλη μπαλα στο δωματιο......και φοραει καλτσες μεχρι το μπουτι, απο αυτες τις καβλιαρικες.
αυτα για τους λατρεις του ειδους...

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6

Φιλε panx το εχω γραψει καμμια 10αρια σελιδες πισω , σε πιανω αδιαβαστο.
Εσυ παπαγιωργη θα το θυμασαι ,γιατι σου ζηταγα να μας γραψεις εμπειριες με την "καλλιτεροτερη".Μας τις χρωστας ακομη......Ευλογησον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom