διορθωνω για Κυριακη Σολωμου 54 6οςΠατριώτη για Σάββατο Στουρνάρη 63 3ος οροφος,Κυριακή Σωλομού596ος όροφος και καλό βόλι.
αν σε παρει ζητα απο τη Ζανα να φερει και μια φιλη της .
θελουμε report!
διορθωνω για Κυριακη Σολωμου 54 6οςΠατριώτη για Σάββατο Στουρνάρη 63 3ος οροφος,Κυριακή Σωλομού596ος όροφος και καλό βόλι.
σοβαρα τωρα, αυριο θα σου στειλω ενα πμ με 3-4 καλα μασαζερι κρεπερι να πας να σε κανουν καινουργιο. θες μονο φραπε για και μπριζολα?
..χθες πράγματι δεν ήταν...μου είπαν ότι είχε "ντουλειά"..Πήρα ένα καινούργιο τεμάχιο milf "ντάσα" ή "ντάρια"...μασάζ 3/10..καλαμάκι πλησίασε το 9/10 και μπριζολίτσα 7/10 καλή η γενική εντύπωση (συνιστάται για crash test διαθέτει αερόσακους νο 4..)Καλησπερα σε ολους. Σημερα πηγα για μασες στην Κ12 για την Μαρινα, 2 φορες αλλα δεν ηταν εκει. Γνωριζει κανεις κατι γιατι ουτε στο τηλεφωνο απαντουσε.
..και στη Θησέως 79 δέσποτα...στη λέκκα στο συνταγμα..
..αυτό ήταν studio...δεν είχε σχέση με τα μασαζερί....Που το θυμηθηκες ?Λες αυτο που στο ισογειο ειχε μια εκθεση αυτοκινητων?? και η σκαλα ηταν στο πλαι? Και οι 2 τυπισες που ηταν εκει εξαφανιστηκαν, νομιζω οτι επεσαν θυματα αστυνομικης εκαθαρισης !
...είναι η ντάσα ή ντάρια...εγώ της έδωσα 70 και είπε και ευχαριστώ ..μην τις κακομαθένουμε ...Λοιπόν, σημερινή ανταπόκριση από Κηφισίας 12 (ναι, ναι της Μαρίνας )
Τεμάχια 2
Όλγα : ξανθιά, καλό σώμα και ολίγον έκφυλη για άγριες καταστάσεις .
Νταρύνα (ή κάπως έτσι) :Λιγότερο όμορφη, ζουμερή με πιασιματάκια και 3αρι στήθος .
Προτίμησα τη δεύτερη.
Αφού ακολούθησα τα γνωστά (ντούς κλπ) περνάω στο μασάζ. Και εκεί τα έδωσε όλα.... Σωστό, χωρίς να βιάζεται, λαδάκι, σε όλο το σώμα (μέχρι πατούσες ποδιών ). Και εκεί (ξανά μανά) που έλεγα ότι θα πάω για μπριζόλα μου λέει "Δεν τελειώσαμε. Τώρα πάμε στα ωραία " και αρχίζει το αισθησιακό με χαιδέματα (προχωρημένα) και έρχομαι και γίνομαι turbo .
Προχωράω άμεσα στο κυρίως γεύμα όπου ανταποκρίνεται θετικά. Και έτσι και αλλιώς και να κάνουμε και αυτό και το άλλο.
Επιτέλους προχώρησα στο σωτήριο (για μένα) ΓΚΟΛ , όπου και ηρέμησε το σύστημα.
Δεν ξέρω αν πήρε καθοδήγηση από Μαρίνα αλλά άξια τα 80 ευρώ για τα 45 λεπτά . Μου μένει προς εξέταση το έτερο τεμάχιο , αλλά να περάσει και μία (τουλάχιστον) μέρα.
Δεν ξέρω, επίσης, αν έχει γίνει και σε άλλους αλλά πάντως μετέφερα την προσωπική μου εμπειρία.
απο τα τελευταια ποστ των συναγωνιστων καταλαβα οτι η ταριφα στα μασαζ πηγε 60+20=80 απο 70 που ηταν ως τωρα ε?αν ισχυει κατι τετοιο τοτε πρεπει με λυπη μου να προτινω δραστικες λυσεις!!ΑΠΕΡΓΙΑ!! (να μπουμε και στο κλιμα των ημερων!! )
στη λέκκα στο συνταγμα..
στη στουρνάρη είναι σταθερό το 7άρι, στα άλλα άμα το ρωτήσεις από την αρχή.απο τα τελευταια ποστ των συναγωνιστων καταλαβα οτι η ταριφα στα μασαζ πηγε 60+20=80 απο 70 που ηταν ως τωρα ε?αν ισχυει κατι τετοιο τοτε πρεπει με λυπη μου να προτινω δραστικες λυσεις!!ΑΠΕΡΓΙΑ!! (να μπουμε και στο κλιμα των ημερων!! )
Ξέρεις κανείς αν η Λάνα έχει επιστρέψει στο εν λόγω ιπποφορβείο (Λέκκα)? ή αν είναι κάπου αλλού ? Mercithanks!!!!!!!!!
Δυο νεες αφιξεις στην καραισκου , Ελενη ξανθο μιλφ με πολλες στα ματια υποσχεσεις και ενα ακομα απασχολημενο την ωρα της αφιξης μου , προτιμησα Βαλεντινα για ιδιαιτερη περιποιηση μπαλακιων , η μπριζολα οπως παντα καλοψημενη και με ιδιαιτερη συμμετοχη της.Η γαζελα με την θρουμπα και παλι απουσα.ΡΑΝΧ μου ειπες να παω μετα απο λιγο καιρο!! ξεχασες? Παντως σε πολλα ιδρυματα που εχω παει η μασαζοκαρεκλα ετριζε!!
ειδικα στην καραισκου!!!!!!
Επισης παρουσα και η Βικτωρια που αναφερθηκε σε προηγουμενες σελιδες.Δυο νεες αφιξεις στην καραισκου , Ελενη ξανθο μιλφ με πολλες στα ματια υποσχεσεις και ενα ακομα απασχολημενο την ωρα της αφιξης μου , προτιμησα Βαλεντινα για ιδιαιτερη περιποιηση μπαλακιων , η μπριζολα οπως παντα καλοψημενη και με ιδιαιτερη συμμετοχη της.Η γαζελα με την θρουμπα και παλι απουσα.