vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ξέθαψε το κοκαλο σου και κοιμησου μ αυτο..
μπα...μολις χθες μου περασε ο πονόμεσος!
ξέθαψε το κοκαλο σου και κοιμησου μ αυτο..
ναι σωστα, 100 ειναι..αν θυμαμαι καλα ειναι 100 το συνολο εκει ε?σ ευχαριστω πολυ πατερ..
Αγιου Ιωαννου 5 αφιξη τησ ΡΩΞΑΝΗΣ απο Κουμανουδη Στουρναρη λιγο CHOCO SPA.
Αγιου Ιωαννου 5 αφιξη τησ ΡΩΞΑΝΗΣ απο Κουμανουδη Στουρναρη λιγο CHOCO SPA.
και αναχώρηση τί ώρα και με ποιό τελικό προορισμό?
Στα μαγαζια αυτα δουλευε και τωρα ειναι στην Αγιου Ιωαννου 5 .καποιος ρωταγε για αυτην.και αναχώρηση τί ώρα και με ποιό τελικό προορισμό?
Φίλε PANX για δώσε εάν μπορείς καλύτερη περιγραφή για υπηρεσίες – χρόνο – τιμή διότι από το report σου διαπιστώνω ότι έφυγες μάλλον ζοχαδιασμένος και όχι ευχαριστημένοςΠροχθεσινη αναφορα απο μασαζ τουρ.
φωκιονος 11 μου ειπε μονο μασαζ κανουμε εδω, και ειχε ενα πολυ ωραιο μιλφ και την ευα. ρε κοριτσαρα μου, τις λεω μεχρι και στα φλοκα απεναντι το ξερουν για εδω και εσυ μου το παιζεις κινεζα? τεσπα, φευγω και περναω απο αγ.μελετιου 70. τπτ αξιολογο εκτος μια αδιευκρινιστης εθνικοτης κορασις με πολυ ωραια μπουτια και κοντο νοσοκομοφουστακι, αλλα και η τσα-τσα εκει παλι μου ειπε μονο μασαζ, και ασ βρωμαγε χυσιλα το δωματιο. επρεπε να φοραω το μπλουζακι με το λογοτυπο του σαιτ για να με βαλουν στο κολπο. ποιον εμενα που εχω σπασει ολα τα συνθηματικα στα μασατζιδικα και δεν με βαζουν σε αυτα που κανουν κρα. παω απο κουμανουδη, του λαδιαρη το καγκελο και εκει. ελα σε μιση ωρα μου λεει η θια! τεσπα παω να φαω κατι στα goodys και ερχομαι. ναι καλα!
αποφασισα να τελικα να περασω απο θησεως 79 που εκει δεν εχουν σεμνοτυφιες και εμφανιζονται τσιτσιδες, και να ξεσπασω σε ενα ξανθο ομορφο κοριτσακι με ωραιο ζουμπουρλο κορμακι και ευγενεστατο ετσι για να ηρεμησω , αν και το μερος ειναι ψιλο χαλια και για την ενημερωση σας οι υπολοιπες κοπελες δεν λεν διολου, την καλημερα μου
για το ίδρυμα της Καλλιθέαςσε ποιο απο ολα?
Ποιο milf???την ξανθια με τα πιασιματακια???την 40αρα????Προχθεσινη αναφορα απο μασαζ τουρ.
φωκιονος 11 μου ειπε μονο μασαζ κανουμε εδω, και ειχε ενα πολυ ωραιο μιλφ και την ευα. ρε κοριτσαρα μου, τις λεω μεχρι και στα φλοκα απεναντι το ξερουν για εδω και εσυ μου το παιζεις κινεζα?
γιατι περιμενεις ρεστα ? ποσο σου ειπαν οτι κοστιζει ο τεμαχισμος ??Επίσκεψη από Ποσειδώνος 65. Το μαγαζί είναι χάλια αρχισε και αυτό να πηγαίνει στην κατηγορία της αρπαχτής. Στην είσοδο η ξανθιά γριατστσα μασάζ με μαρία, ξανθό μπαζορωσομίλφ. Μασάζ ψιλοκαλό αλλά όταν άρχιζε να αλλάζει ταχύτητες δεν πάταγε καθόλου συμπλέκτη. Τέλος, κόστος επίσκεψης 100 γιούρια και ακόμη περιμένω ρέστα.