Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
184
Πόντοι
1
Αγιου Ιωαννου 5 αφιξη τησ ΡΩΞΑΝΗΣ απο Κουμανουδη Στουρναρη λιγο CHOCO SPA.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αγιου Ιωαννου 5 αφιξη τησ ΡΩΞΑΝΗΣ απο Κουμανουδη Στουρναρη λιγο CHOCO SPA.

με πιο τσαρτερ αφιχθη? :grin:

υ.γ. κοιταξε να δεις τί δε λενε οι τηλεορασεις...μονο για την μπεζεντακου τον ρεβη και την αντζελα θα μαθαινουμε ποτε κατουρησε η νυφιτσα που αγορασαν επειδη εριξαν φολα στον σκυλο που βαρεθηκαν! :dancing:

THANASIS(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΙΜΕΡΑ
πριν απο περιπου μια βδομαδα σαββατο πρωι παω μεχρι στουρναρη 63 να δω τι παιζει παω 11.00 κλειστα βλεπω και μια υπαλληλο του καταστηματος να περιμενει και αυτη στην εισοδο οποτε την κανω παω μαρνης 28.Τεμαχια 3 αλινα,μια παχουλη αλλα με δελεαστικα βυζια και μια αλλη κοντη αδιαφορη.Παιρων αλινα (ρωσιδα λεπτο κορμι).Μασαζ χαμηλου επιπεδου αλλα μπριζολα καλοψημενη και τελικη εντυπωση πολυ καλη(φοθλ προγρ.70ευρω).
Χτες σαβατο παω κατα τισ 12 το μεσημερι να δοκιμασω σολωμου 59.Πολυκατοικια παλια ψιλοβρομαγε με αρκετα πρεζονια γυρω γυρω ανεβαινω μου ανοιγει ενα κοντοπουτανο, μια γιαγια,και η Δεσποινα.Λογω οτι ειχα ακουσει για αυτην ειπα να δοκιμασω.Μασαζ δυνατο σε σημειο να ποναει το κορμι αλλα ατεχνο.Μετα εδωσε ρεσιταλ χορευε στο τραπεζι πανω και τρελο γλυψιμο στα επιμαχα σημεια (παντα με λαστιχο προσεχουμε για να εχουμε).Τελικα πολυ κεφατη παρουσια αξιζει μια βολτα.
αυτα αντε τωρα το αλλο μηνα τα φαγαμε τα επιπλεον για τον Φεβρουαριο..εχει και 29 φετοσ γαμοτο.
Θανασης
οποιος θελει καποια ερωτηση με ΠΜ γιατι δεν διαβαζω τα σχολια καθε μερα.

Επισκέπτης
Προχθεσινη αναφορα απο μασαζ τουρ.
φωκιονος 11 μου ειπε μονο μασαζ κανουμε εδω, και ειχε ενα πολυ ωραιο μιλφ και την ευα. ρε κοριτσαρα μου, τις λεω μεχρι και στα φλοκα απεναντι το ξερουν για εδω και εσυ μου το παιζεις κινεζα? τεσπα, φευγω και περναω απο αγ.μελετιου 70. τπτ αξιολογο εκτος μια αδιευκρινιστης εθνικοτης κορασις με πολυ ωραια μπουτια και κοντο νοσοκομοφουστακι, αλλα και η τσα-τσα εκει παλι μου ειπε μονο μασαζ, και ασ βρωμαγε χυσιλα το δωματιο. επρεπε να φοραω το μπλουζακι με το λογοτυπο του σαιτ για να με βαλουν στο κολπο. ποιον εμενα που εχω σπασει ολα τα συνθηματικα στα μασατζιδικα και δεν με βαζουν σε αυτα που κανουν κρα. παω απο κουμανουδη, του λαδιαρη το καγκελο και εκει. ελα σε μιση ωρα μου λεει η θια! τεσπα παω να φαω κατι στα goodys και ερχομαι. ναι καλα!
αποφασισα να τελικα να περασω απο θησεως 79 που εκει δεν εχουν σεμνοτυφιες και εμφανιζονται τσιτσιδες, και να ξεσπασω σε ενα ξανθο ομορφο κοριτσακι με ωραιο ζουμπουρλο κορμακι και ευγενεστατο ετσι για να ηρεμησω , αν και το μερος ειναι ψιλο χαλια και για την ενημερωση σας οι υπολοιπες κοπελες δεν λεν διολου, την καλημερα μου

Kostaslaw

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ολίγον καθυστερημένη ενημέρωση από Σολωμού 59. συνεδρία ασθενούς με Μελίνα. άριστες εντυπώσεις :dancing:, θεραπεία ακριβώς ανάλογη της ασθενείας μου :grin:, με έμφαση μάλιστα και στο χορό :rockon: :rockon:. σημειώνω ιδιαιτέρως την ευγένεια και το διακρές χαμόγελο. τιμούλα 70 ευρώ. 

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
φωκιονος 11 μου ειπε μονο μασαζ κανουμε εδω, και ειχε ενα πολυ ωραιο μιλφ και την ευα. ρε κοριτσαρα μου, τις λεω μεχρι και στα φλοκα απεναντι το ξερουν για εδω και εσυ μου το παιζεις κινεζα? τεσπα, φευγω και περναω απο αγ.μελετιου 70. τπτ αξιολογο εκτος μια αδιευκρινιστης εθνικοτης κορασις με πολυ ωραια μπουτια και κοντο νοσοκομοφουστακι, αλλα και η τσα-τσα εκει παλι μου ειπε μονο μασαζ, και ασ βρωμαγε χυσιλα το δωματιο. επρεπε να φοραω το μπλουζακι με το λογοτυπο του σαιτ για να με βαλουν στο κολπο. ποιον εμενα που εχω σπασει ολα τα συνθηματικα στα μασατζιδικα και δεν με βαζουν σε αυτα που κανουν κρα. παω απο κουμανουδη, του λαδιαρη το καγκελο και εκει. ελα σε μιση ωρα μου λεει η θια! τεσπα παω να φαω κατι στα goodys και ερχομαι. ναι καλα!
αποφασισα να τελικα να περασω απο θησεως 79 που εκει δεν εχουν σεμνοτυφιες και εμφανιζονται τσιτσιδες, και να ξεσπασω σε ενα ξανθο ομορφο κοριτσακι με ωραιο ζουμπουρλο κορμακι και ευγενεστατο ετσι για να ηρεμησω , αν και το μερος ειναι ψιλο χαλια και για την ενημερωση σας οι υπολοιπες κοπελες δεν λεν διολου, την καλημερα μου
Φίλε PANX  για δώσε εάν μπορείς καλύτερη περιγραφή για υπηρεσίες – χρόνο – τιμή διότι από το report σου διαπιστώνω ότι έφυγες μάλλον ζοχαδιασμένος  και όχι ευχαριστημένος

dickos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη από Ποσειδώνος 65. Το μαγαζί είναι χάλια αρχισε και αυτό να πηγαίνει στην κατηγορία της αρπαχτής. Στην είσοδο η ξανθιά γριατστσα μασάζ με μαρία, ξανθό μπαζορωσομίλφ. Μασάζ ψιλοκαλό αλλά όταν άρχιζε να αλλάζει ταχύτητες δεν πάταγε καθόλου συμπλέκτη. Τέλος, κόστος επίσκεψης 100 γιούρια και ακόμη περιμένω ρέστα.

Επισκέπτης
λοιπον,  για φουλ μου ειπε 100 αλλα μολις τους πεις ενα 80 κανουν τουμπες,και πολλες . απο μασαζ δεν μπορω να πω οτο ξεπιαστηκα μιας και το μαγαζι φαινεται οτι δεν δινει εμφαση στην ποιοτητα. παντως η κοπελια ηταν ευγενεστατη χαμογελαστη και αυτη ειναι που εκανε την διαφορα και οχι ο χωρος . παντως μετα απο τοσες βολτες που εκανα πηγα εκει απελπισμενος αλλα δεν θα ξαναπηγαινα. ελπιζω να σε καλυψα

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ήσουν κατατοπιστικός. Ευχαριστώ

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
φωκιονος 11 μου ειπε μονο μασαζ κανουμε εδω, και ειχε ενα πολυ ωραιο μιλφ και την ευα. ρε κοριτσαρα μου, τις λεω μεχρι και στα φλοκα απεναντι το ξερουν για εδω και εσυ μου το παιζεις κινεζα?
Ποιο milf???την ξανθια με τα πιασιματακια???την 40αρα????
Το μαγαζι ειναι foul κακως την ρωτησες για το προγραμμα. Επρεπε να την αφησεις να σου ανοιχτει αυτη....Τελοσπαντων......

Επισης ενημερωνω το μασαζοπληκτο κοινο οτι το καταστημα Choco Spa στην Ανδρονικου στο Μαρουσι θα λειτουργει 2-3 ημερες ακομα με προσωπικο ασφαλειας...μονο 2 κοριτσια,λογω εργασιων στο μπανιο....(καινουργια πλακακια,σαουνες κλπ κλπ κλπ) ταδε εφη η υπευθυνη μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια.....

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Σύντροφοι , συναγωνιστές
Μια μικρή αναφορά από ( αποτυχημένη  :jerking: :jerking: :jerking:) επίσκεψη στα θεραπευτήρια της οδού του Εθνικού μας ποιητή

Πρώτη στάση στο 54 , 6 όροφος για το οποίο τόσα καλά είχα διαβάσει και με είχαν επίσης πληροφορήσει διακεκριμένα μέλη του forum .
Επί της υποδοχής μια μαλάκο που είχα δει και παλιότερα στη Μάρνης …
Μόνο μασάζ λέει … :think: :think: καλά της λέω να δω τις κοπελιές και τα λέμε

Από τις αναφερθείσες κατά το παρελθόν παρούσα μόνο η Κατερίνα  >:( :( :(το ολον 4

Τελικά δεν ψώνισα και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου στο 59

Ανάκριση 3 βαθμού , μόνο μασάζ και άλλες παπαριες όταν άρχισε η παρέλαση  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:με το ζόρι κρατήθηκα να μην φύγω τρέχοντας ….

Χωρίς να θέλω να προσβάλω τα γούστα κάποιων συναγωνιστών που τις τιμούν με τα ευρωπουλακια τους , αλλά ρε παιδιά η μια πιο μπαζο από την άλλη …
ΟΥΤΕ ΜΙΑ που να αξίζει τον κόπο να της τα ακουμπήσεις
Θα δεχθώ ότι δεν ήταν η τυχερή μου μέρα … για να μην αρχίζω να γκρινιάζω πάλι για την κατάντια μας …

Όχι τιποτα άλλο , να πάρης άδεια από τη δουλειά  :jerking:, για κατάθεση και στο τέλος τίποτα  :headbang: :headbang:
ΑΙΣΧΟΣ

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
Λεω να παω παρεα με ενα φιλαρακι για να ξεπιαστουμε!!! Αν ειμαστε δυο λετε να φαμε κανενα πακετο?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Επίσκεψη από Ποσειδώνος 65. Το μαγαζί είναι χάλια αρχισε και αυτό να πηγαίνει στην κατηγορία της αρπαχτής. Στην είσοδο η ξανθιά γριατστσα μασάζ με μαρία, ξανθό μπαζορωσομίλφ. Μασάζ ψιλοκαλό αλλά όταν άρχιζε να αλλάζει ταχύτητες δεν πάταγε καθόλου συμπλέκτη. Τέλος, κόστος επίσκεψης 100 γιούρια και ακόμη περιμένω ρέστα.
γιατι περιμενεις ρεστα ? ποσο σου ειπαν οτι κοστιζει ο τεμαχισμος ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom