Πρόσφατη επίσκεψη σε ιδρύματα της Καλιθέας.
Αποφασίζω να περάσω από Θησέως 31 (Όλγα !!). Αφού γαμήθηκα για να βρώ θέση για πάρκινγκ, φτάνω στο κατάστημα όπου η ματρόνα με ενημερώνει ότι (ώ, της ατυχίας!!!) η Όλγα δεν ήταν εκεί και μου προτείνει άλλη τρόφιμο. Κοιτάζω και παραλίγω να λιποθυμίσω από την μπαζοκατάσταση που είδα! Ούτε το όνομα δεν συγκράτησα. Εφυγα τρέχοντας και αφού ήμουν στη περιχή αποφασίζω να περάσω από Ματζαγριωτάκη. Αφού βλαστήμαησα και πάλι για το παρκάρισμα και αναγκάστηκα να το βάλω σε γκαράζ, φτάνω στο ίδρυμα όπου με υποδέχεται η χαριέστατη ...ρεσεψιονίστ! Μετά τη σχετική ψιλοκουβέντα (με ποιά κοπέλα έχεις ξαναπάει κλπ), με ρωτάει αν ενδιαφέρομαι και...για κανονικό μασάζ. Αφου της απαντάω θετικά μου προτείνει λοιπόν είτε τη Σύλβια (κοκινομάλα milf, 35-40)που προσφέρι full range υπηρεσιών με 100 Ευρώ, αλλα μου φάνηκε πολύ μεγάλη και σπασμένη για τα γούστα μου, είτε μόνο μασάζ με την Ελένη και συνέχεια με άλλη κοπέλα (Αντζελίνα η Βίκυ)με 120 Ευρώ. Διαλέγω λοπόν τη δεύτερη λύση παρά το ότι το νουμεράκι ήταν υπερβολικό.
Το μασαζάκι πραγματικά ήταν εξαιρετικό !!! Η κοπέλα το κατέχει το άθλημα και ξέρει τι κάνει.
Έρχεται στη συνέχεια η Αντζελίνα, ξανθιά, στρουμπουλή, χαμογελαστή με ... ευμεγέθη προσόντα εμπρός και πίσω. Αρχίζουμε λοιπόν τα παιχνιδάκια, η μικρά κρατιότανε σε απόσταση. Τη φέρνω σχεδόν με το ζόρι δίπλα μου και της ελαφρώνω τα ρούχα, πάλι με πίεση. Συνεχίζουμε με το φραπεδωτό και το καλαμωτό, αυτή πάλι να αποφεύγει το full contact (!). Μου την έχει σπάσει ήδη , τελειώνω και φέυγω νευριασμένος, κάνοντας τα σχετικά παράπονα στη μανταμίτσα.
Η τύπισα προφανώς νομίζει ότι οι υπηρεσίες της περιορίζονται στο να την πάιζει και να την ρουφάει και εμείς να καθόμαστε αμέτοχοι. Κούνια που τους κούναγε. Αμα με ξαναδούν να μου γράψουν !!!