Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εχει πολυ πλακα η ''γούλια'' :2funny: στην καλιροης..

κατι πουλακια (γαλιάντρες τα λενε :grin:), μου σφυριξαν πως οταν κανενας πελατης σκαει στη ''γούλια'' :2funny: και της λεει οτι την θυμαται απο τη φρατζη, εκεινη απανταει:

''τωωωωωωωωωωωωρα η φρατζη ???? αυτο το μαγαζι εχει πολυ καιρο που εκλεισε....''  :boobies: :boobies:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εχει πολυ πλακα η ''γούλια'' :2funny: στην καλιροης..

κατι πουλακια (γαλιάντρες τα λενε :grin:), μου σφυριξαν πως οταν κανενας πελατης σκαει στη ''γούλια'' :2funny: και της λεει οτι την θυμαται απο τη φρατζη, εκεινη απανταει:

''τωωωωωωωωωωωωρα η φρατζη ???? αυτο το μαγαζι εχει πολυ καιρο που εκλεισε....''  :boobies: :boobies:

και τωρα αμα πας στη φρατζη διπλα και λες στη θοδωρα οτι την ξερεις απο την μαρνης σου λεει και αυτη..."τωραααααααααααααα παει εκλεισε αυτο" :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
και τωρα αμα πας στη φρατζη διπλα και λες στη θοδωρα οτι την ξερεις απο την μαρνης σου λεει και αυτη..."τωραααααααααααααα παει εκλεισε αυτο" :2funny:
μπα, δεν θα το λεει, καθως ανηκουν στον ιδιο ομιλο.. :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.076
Πόντοι
42.697

σήμερα το πρώι σε γνωστό μασατζίδικο του κέντρου έγινε συνάντηση γιγάντων...
βγαινωντας εγώ έπεσα πάνω στον kinky30 στο ασανσερ!!!
Δεν λέω σε ποιό ίδρυμα για να μην καρφωθούμε...
πάντως γενικα τα ιδρύματα στο κέντρο και πέριξ της Πατησίων έχουν αρχίσει να το μαλακίζουν το πράγμα απο αποψη χρόνου (ξεπετα), υπηρεσιών και ανανέωσης υλικού (ολο οι ίδιες πατσαβούρες).
Ετσι και εγώ καβάλησα τη μηχανή του kinky και την κάναμε για άλλο ίδρύμα μακρυά απο το κέντρο οπού περάσαμε φινα...

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ρε  φιλε βασοσ θελο να επισκευτο την ζανα..αξιζει..για πεσ την γνομη σου΄΄ή και καποιοσ αλλοσ συναδερφοσ...ευχαριστο

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
σήμερα το πρώι σε γνωστό μασατζίδικο του κέντρου έγινε συνάντηση γιγάντων...
βγαινωντας εγώ έπεσα πάνω στον kinky30 στο ασανσερ!!!
Δεν λέω σε ποιό ίδρυμα για να μην καρφωθούμε...
πάντως γενικα τα ιδρύματα στο κέντρο και πέριξ της Πατησίων έχουν αρχίσει να το μαλακίζουν το πράγμα απο αποψη χρόνου (ξεπετα), υπηρεσιών και ανανέωσης υλικού (ολο οι ίδιες πατσαβούρες).
Ετσι και εγώ καβάλησα τη μηχανή του kinky και την κάναμε για άλλο ίδρύμα μακρυά απο το κέντρο οπού περάσαμε φινα...
Kαι μόνο που συναντηθήκατε με Κίνκυ έχω πέσει :2funny: :2funny: Γαμώτο έχασα τα καλύτερα :headbang:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Kαι μόνο που συναντηθήκατε με Κίνκυ έχω πέσει :2funny: :2funny: Γαμώτο έχασα τα καλύτερα :headbang:
γιατι σου κανει εντυπωση ????

ολοι του οι συγγενεις κι οι φιλοι, οταν τον ψαχνουν για κατι επειγον, δεν τον παιρνουν στο κινητο. βγαινουν μια βολτα στα μασατζιδικα και τον πετυχαινουν !!!!

πιο γρηγορα τον βρισκουν ετσι.. :grin:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

τους φανταζεσαι στην μηχανη του κινκυ με τον zero ταυτοχρονα να τρωει κρουασαν σοκολατα και να ψαχνει να δεί αριθμό ιδρυματος στην πατησιων? :2funny:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Κύριοι καλησπέρα σας, κατά τα γνωστά, εγώ το βιολί μου.......... :grin: :grin: :grin:
Ενημέρωση από Στουρνάρη 63.
Οι γνωστές κοπέλες στο ίδρυμα, απούσες Ραμόνα και Τζούλια (τι κακό είναι αυτό, η νεολέα
δεν έχει το μυαλό στη δουλειά.......!!!!!!!!!!)

Ανοιχτά και σήμερα Σάββατο μέχρι τις εννέα(9). Κυριακές κλειστά.

Πήρα την Ελενίτσα (μάλλον πρέπει να έχει χάσει 2-3 κιλά) :think: ήταν όπως πάντα πολύ καλή σε όλα, 
:boobies: :booty: :-*  μασάζ - full πρόγραμμα 70€.

Αυτό που θέλω να τονίσω για άλλη μία φορά είναι το καταπληκτικό μασάζ που κάνει στο
κεφάλι (είπαμε το πάνω), αξίζει να διαθέσετε (τουλάχιστον) 5 λεπτά, στο τέλος της "συνεδρίας", για να το απολαύσετε.........!!!!!!!!!!!!

jpower

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα φιλαρακια σημερα το μεσημερι κατα τις 4 ημουν πειραια για μια δουλεια και περασα απο το καραισκου 88 για να δω που ειναι σταματισα μες τη μεση του δρομου και τσεκαρισα τα κουδουνια να δω τι υπαρεχει εκεινη την ωρα ηρθε μια μελαχρινη γκομενα αρκετα αδυνατη  με μποτες καλσον και παρα πολυ κοντο μινι κοντοσταθηκε με κοιταξε και περιμενε να απομακρινθω και μαλλον χτυπισε το κουδουνι του μασαζ ξερει κανεις ποια ηταν και αν ναι μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτα?

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Πρόσφατη επίσκεψη σε ιδρύματα της Καλιθέας.
Αποφασίζω να περάσω από Θησέως 31 (Όλγα !!). Αφού γαμήθηκα για να βρώ θέση για πάρκινγκ, φτάνω στο κατάστημα όπου η ματρόνα με ενημερώνει ότι (ώ, της ατυχίας!!!) η Όλγα δεν ήταν εκεί και μου προτείνει άλλη τρόφιμο. Κοιτάζω και παραλίγω να λιποθυμίσω από την μπαζοκατάσταση που είδα! Ούτε το όνομα δεν συγκράτησα. Εφυγα τρέχοντας και αφού ήμουν στη περιχή αποφασίζω να περάσω από Ματζαγριωτάκη. Αφού βλαστήμαησα και πάλι για το παρκάρισμα και αναγκάστηκα να το βάλω σε γκαράζ, φτάνω στο ίδρυμα όπου με υποδέχεται η χαριέστατη ...ρεσεψιονίστ! Μετά τη σχετική ψιλοκουβέντα (με ποιά κοπέλα έχεις ξαναπάει κλπ), με ρωτάει αν ενδιαφέρομαι και...για κανονικό μασάζ. Αφου της απαντάω θετικά μου προτείνει λοιπόν είτε τη Σύλβια (κοκινομάλα milf, 35-40)που προσφέρι full range υπηρεσιών με 100 Ευρώ, αλλα μου φάνηκε πολύ μεγάλη και σπασμένη για τα γούστα μου, είτε μόνο μασάζ με την Ελένη και συνέχεια με άλλη κοπέλα  (Αντζελίνα η Βίκυ)με 120 Ευρώ. Διαλέγω λοπόν τη δεύτερη λύση παρά το ότι το νουμεράκι ήταν υπερβολικό.
Το μασαζάκι πραγματικά ήταν εξαιρετικό !!! Η κοπέλα το κατέχει το άθλημα και ξέρει τι κάνει.
Έρχεται στη συνέχεια η Αντζελίνα, ξανθιά, στρουμπουλή, χαμογελαστή με ... ευμεγέθη προσόντα εμπρός και πίσω. Αρχίζουμε λοιπόν τα παιχνιδάκια, η μικρά κρατιότανε σε απόσταση. Τη φέρνω σχεδόν με το ζόρι δίπλα μου και της ελαφρώνω τα ρούχα, πάλι με πίεση. Συνεχίζουμε με το φραπεδωτό και το καλαμωτό, αυτή πάλι να αποφεύγει το full contact (!). Μου την έχει  σπάσει ήδη , τελειώνω και φέυγω νευριασμένος, κάνοντας τα σχετικά παράπονα στη μανταμίτσα.
Η τύπισα προφανώς νομίζει ότι οι υπηρεσίες της περιορίζονται στο να την πάιζει και να την ρουφάει και εμείς να καθόμαστε αμέτοχοι. Κούνια που τους κούναγε. Αμα με ξαναδούν να μου γράψουν !!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.076
Πόντοι
42.697
Πρόσφατη επίσκεψη σε ιδρύματα της Καλιθέας.
Αποφασίζω να περάσω από Θησέως 31 (Όλγα !!). Αφού γαμήθηκα για να βρώ θέση για πάρκινγκ, φτάνω στο κατάστημα όπου η ματρόνα με ενημερώνει ότι (ώ, της ατυχίας!!!) η Όλγα δεν ήταν εκεί και μου προτείνει άλλη τρόφιμο. Κοιτάζω και παραλίγω να λιποθυμίσω από την μπαζοκατάσταση που είδα! Ούτε το όνομα δεν συγκράτησα. Εφυγα τρέχοντας και αφού ήμουν στη περιχή αποφασίζω να περάσω από Ματζαγριωτάκη. Αφού βλαστήμαησα και πάλι για το παρκάρισμα και αναγκάστηκα να το βάλω σε γκαράζ, φτάνω στο ίδρυμα όπου με υποδέχεται η χαριέστατη ...ρεσεψιονίστ! Μετά τη σχετική ψιλοκουβέντα (με ποιά κοπέλα έχεις ξαναπάει κλπ), με ρωτάει αν ενδιαφέρομαι και...για κανονικό μασάζ. Αφου της απαντάω θετικά μου προτείνει λοιπόν είτε τη Σύλβια (κοκινομάλα milf, 35-40)που προσφέρι full range υπηρεσιών με 100 Ευρώ, αλλα μου φάνηκε πολύ μεγάλη και σπασμένη για τα γούστα μου, είτε μόνο μασάζ με την Ελένη και συνέχεια με άλλη κοπέλα  (Αντζελίνα η Βίκυ)με 120 Ευρώ. Διαλέγω λοπόν τη δεύτερη λύση παρά το ότι το νουμεράκι ήταν υπερβολικό.
Το μασαζάκι πραγματικά ήταν εξαιρετικό !!! Η κοπέλα το κατέχει το άθλημα και ξέρει τι κάνει.
Έρχεται στη συνέχεια η Αντζελίνα, ξανθιά, στρουμπουλή, χαμογελαστή με ... ευμεγέθη προσόντα εμπρός και πίσω. Αρχίζουμε λοιπόν τα παιχνιδάκια, η μικρά κρατιότανε σε απόσταση. Τη φέρνω σχεδόν με το ζόρι δίπλα μου και της ελαφρώνω τα ρούχα, πάλι με πίεση. Συνεχίζουμε με το φραπεδωτό και το καλαμωτό, αυτή πάλι να αποφεύγει το full contact (!). Μου την έχει  σπάσει ήδη , τελειώνω και φέυγω νευριασμένος, κάνοντας τα σχετικά παράπονα στη μανταμίτσα.
Η τύπισα προφανώς νομίζει ότι οι υπηρεσίες της περιορίζονται στο να την πάιζει και να την ρουφάει και εμείς να καθόμαστε αμέτοχοι. Κούνια που τους κούναγε. Αμα με ξαναδούν να μου γράψουν !!!

λάθος φίλε που έδωσες τόσα λεφτά για ένα μασάζ στις καριολες.
Και εμεις όμως την εχουμε πατησει παλιοτερα σε άλλα ιδρυματα,(αμα εχεις καυλες που να σκεφτει το πανω κεφαλι)

Μαυρο στο γαμωμάγαζο τους.
Να μην πατήσει κανένας, ακου 120 ευρώ για μια μαλακια και ενα τσιμπουκι!

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
λάθος φίλε που έδωσες τόσα λεφτά για ένα μασάζ στις καριολες.
Και εμεις όμως την εχουμε πατησει παλιοτερα σε άλλα ιδρυματα,(αμα εχεις καυλες που να σκεφτει το πανω κεφαλι)

Μαυρο στο γαμωμάγαζο τους.
Να μην πατήσει κανένας, ακου 120 ευρώ για μια μαλακια και ενα τσιμπουκι!

Έχεις δίκιο αλλά όπως η πείρα έχει δείξει, ότι και να λέμε εδώ, αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις !!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
κι εγω τα χω πει για το κωλομαγαζο και παραλιγο να με πουν και περιεργο..  :rolleyes: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom