Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (5 μέλη και 33 επισκέπτες)

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
εκανα μια βολτιτσα προχτες,παρασκευη, απο στουρναρη 63. Ε χασα τον μπουσουλα!! μου πεταγοταν απο δεξια και αριστερα οι μανταμιτσες...δεν μπορεσα να συγκρατησω ονοματα αλλα πρεπει να ηταν τουλαχιστον 8 με 10 κοπελλες...τελικα διαλεξα τη βικυ απο ουκρανια...πολυ καλο τεμαχιο γυρω στα 35 με 38...εν το μεταξυ γινοταν ο χαμος στα δωματια...απο το σαλονι με πηγαν στην  κουζινα, μετα παλιστο σαλονι..απο κει σε ενα μικρο δωματιο και τελικως καταληξα στο καινουριο δωματιο που ετοιμαζουν το ντους και ηταν και φρεσκοβαμενο...
η βικυ κανει τελειο μασσαζ!! και προσφερει και πολυ καλη μπριτζολα!! αν εβαζε και λιγο αισθημα παραπανω..(οχι πως δεν το ειχε...)θα ηταν το Νο 1 για μενα....
Καλημερα σας... :boobies:

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6
Καλησπερα φιλαρακια σημερα το μεσημερι κατα τις 4 ημουν πειραια για μια δουλεια και περασα απο το καραισκου 88 για να δω που ειναι σταματισα μες τη μεση του δρομου και τσεκαρισα τα κουδουνια να δω τι υπαρεχει εκεινη την ωρα ηρθε μια μελαχρινη γκομενα αρκετα αδυνατη  με μποτες καλσον και παρα πολυ κοντο μινι κοντοσταθηκε με κοιταξε και περιμενε να απομακρινθω και μαλλον χτυπισε το κουδουνι του μασαζ ξερει κανεις ποια ηταν και αν ναι μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτα?
Πρεπει ναναι η Φωτεινη , ετσι οπως την περιγραφεις.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
παληκαρια, ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να βλεπω στα πμ μου μελος με εγγραφη πριν 1 χρονο ή μερικους μηνες, με ΜΗΔΕΝ ποστ, να ζηταει πληροφοριες και εγω να του απαντησω.

[size=16pt]ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ....[/size] :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking:

μην μπαινετε καν στον κοπο να πληκτρολογειτε !!!!

τα εχουμε ξαναπει. δεν γουσταρεις κυριος να δινεις ?? no problem..

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΜΩΣ !!!! (τουλαχιστον απο μενα)

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
χθεσινη επισκεψη φ.νεγρη πηρα καποια παολα,πολινα καπως ετσι..αδιαφορη μεσ τη μουγκα!μακρια!

alekos26

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Like
210
Πόντοι
21
σημερα κατα τις 12:15  πηγα στην στουρναρα 63 χτυπησα το κουδουνι αλλα δεν ανοιξαν το ιδιο και στην σολωμου 59.τις κυριακες ειναι κλειστα η παιζει κατι αλλο.δεν ειδα και καμια στην πιατσα της γ σεπτεμβριου.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
σημερα κατα τις 12:15  πηγα στην στουρναρα 63 χτυπησα το κουδουνι αλλα δεν ανοιξαν το ιδιο και στην σολωμου 59.τις κυριακες ειναι κλειστα η παιζει κατι αλλο.δεν ειδα και καμια στην πιατσα της γ σεπτεμβριου.
κλειστα και τα δυο που αναφερεις τις κυριακες..

alekos26

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Like
210
Πόντοι
21
ευχαριστω με γλυτωσες απο τον κοπο να περασω το απογευμα

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Πρόσφατη επίσκεψη σε ιδρύματα της Καλιθέας.
Αποφασίζω να περάσω από Θησέως 31 (Όλγα !!). Αφού γαμήθηκα για να βρώ θέση για πάρκινγκ, φτάνω στο κατάστημα όπου η ματρόνα με ενημερώνει ότι (ώ, της ατυχίας!!!) η Όλγα δεν ήταν εκεί και μου προτείνει άλλη τρόφιμο. Κοιτάζω και παραλίγω να λιποθυμίσω από την μπαζοκατάσταση που είδα! Ούτε το όνομα δεν συγκράτησα. Εφυγα τρέχοντας και αφού ήμουν στη περιχή αποφασίζω να περάσω από Ματζαγριωτάκη. Αφού βλαστήμαησα και πάλι για το παρκάρισμα και αναγκάστηκα να το βάλω σε γκαράζ, φτάνω στο ίδρυμα όπου με υποδέχεται η χαριέστατη ...ρεσεψιονίστ! Μετά τη σχετική ψιλοκουβέντα (με ποιά κοπέλα έχεις ξαναπάει κλπ), με ρωτάει αν ενδιαφέρομαι και...για κανονικό μασάζ. Αφου της απαντάω θετικά μου προτείνει λοιπόν είτε τη Σύλβια (κοκινομάλα milf, 35-40)που προσφέρι full range υπηρεσιών με 100 Ευρώ, αλλα μου φάνηκε πολύ μεγάλη και σπασμένη για τα γούστα μου, είτε μόνο μασάζ με την Ελένη και συνέχεια με άλλη κοπέλα  (Αντζελίνα η Βίκυ)με 120 Ευρώ. Διαλέγω λοπόν τη δεύτερη λύση παρά το ότι το νουμεράκι ήταν υπερβολικό.
Το μασαζάκι πραγματικά ήταν εξαιρετικό !!! Η κοπέλα το κατέχει το άθλημα και ξέρει τι κάνει.
Έρχεται στη συνέχεια η Αντζελίνα, ξανθιά, στρουμπουλή, χαμογελαστή με ... ευμεγέθη προσόντα εμπρός και πίσω. Αρχίζουμε λοιπόν τα παιχνιδάκια, η μικρά κρατιότανε σε απόσταση. Τη φέρνω σχεδόν με το ζόρι δίπλα μου και της ελαφρώνω τα ρούχα, πάλι με πίεση. Συνεχίζουμε με το φραπεδωτό και το καλαμωτό, αυτή πάλι να αποφεύγει το full contact (!). Μου την έχει  σπάσει ήδη , τελειώνω και φέυγω νευριασμένος, κάνοντας τα σχετικά παράπονα στη μανταμίτσα.
Η τύπισα προφανώς νομίζει ότι οι υπηρεσίες της περιορίζονται στο να την πάιζει και να την ρουφάει και εμείς να καθόμαστε αμέτοχοι. Κούνια που τους κούναγε. Αμα με ξαναδούν να μου γράψουν !!!

μπραβο για την ενημερωση...απο εκει μονο η ερικα αξιζε(η οποια ηταν πολυ ομορφη με μπλε ματια μελαχροινη ψηλη και γλυκια)και η μαρια μια ελληνιδα μαλλον η οποια μου φανηκε οκ ατομο.Οσο για την ελενη και την ειρηνη την ελληνιδα ειναι μονο για μασαζ,αλλα το κατεχουν....η αντζελινα Γ.Τ.Π. και η βικυ η ξανθουλα δε λεει μια!Εχει και την ναταλυ μια ξανθουλα κοντουλα η οποια κανει Body to body(οι λατρεις του απλου μασαζ αξιζει να το απολαυσετε).Σε γενικες γραμμες προσπαθουν να συνδυασουν μια πραγματικοτητα με ενα παραμυθι όπως ολες οι γυναικες δηλ.που να πιάνει κοτσους καποιους που τα εχουνε....αλλα στην καλλιθεα που το ανοιξαν το πιο πιθανο ειναι να σκανε περισσοτερο αλλοδαποι(που εχουν και παραπανω λεφτα απο τον μεσο ελληνα..αφου πλεον παρα πολυ ειναι εργοδοτες και απασχολουν ελληνες)παρα ελληνες των 700-800 ευρω μηνιαιως.....τατιανα αν θες να παει καλα αλλαξε λιγο ροτα χαμηλωσε τα κομιστρα στα 70 γιουρια οπως τα εχει η στουρναρη,η σολωμου κλπ....γιατι θα εχεις τα αποτελεσματα της συγγρου 12!Αν το ειχες 70  θα πηγαινε ο μεσος μισθωτος εναδιαφερομενος 4 φορες αντι για 1!αμα κανεις την σουμα τατιανα μου θα δεις οτι 70*4=280 ενω 100*1=100.Χαμενο?το ιδρυμα....και εχεις πολλες κοπελες ρε γαμωτο!κριμα ειναι..α!και που σαι?γυρνα το και λιγο στην well-done! ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
.....τατιανα αν θες να παει καλα αλλαξε λιγο ροτα χαμηλωσε τα κομιστρα στα 70 γιουρια οπως τα εχει η στουρναρη,η σολωμου κλπ....
πλακα μας κανεις κυριακατικα ρε φραπεδιαρη ????
αφου ενας (μαλακας) πεθαινει και 1000 γεννιουνται. εσυ νομιζεις οτι δεν υπαρχουν μαλακες και ΑΓΑΜΗΤΟΙ που εξακολουθουν να τα σκανε στη συγγρου 12 ????

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
πλακα μας κανεις κυριακατικα ρε φραπεδιαρη ????
αφου ενας (μαλακας) πεθαινει και 1000 γεννιουνται. εσυ νομιζεις οτι δεν υπαρχουν μαλακες και ΑΓΑΜΗΤΟΙ που εξακολουθουν να τα σκανε στη συγγρου 12 ????

οχι δεν πιστευω οτι το ιδρυμα αυτο δυναται να πηγαινει καλα καθοτι και δεν το διαφημιζει κανενας,και οι καλες κοπελες απο εκει την εχουν κανει για αλλου....εχει χασει πολυ πελατεια...μακακες θα υπαρχουν παντα(ενας εκ των οποιων ειμαι και εγω),αλλα λιγοστευουν ολοενα και περισσοτερο..η αναλογια που λες δεν ειναι αληθινη,το αντιθετο θα ελεγα...μαλλον δεν εχεις συνειδητοποιησει την τεραστια αγοραστικη δυναμη του φορουμ αυτου!

sankon

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας και πάλι. Αν και δεν έχω να προσθέσω κάτι καινούριο στη συζήτηση μας, εντούτοις γράφω για την τελευταία μου επίσκεψη στο γνωστό ίδρυμα της παραλιακής, στη Γλυφάδα. Νομίζω πως χρειάζεται μια κάποια ανανέωση σε πρόσωπα (και σώματα) αλλά κατά τα άλλα, οι υπηρεσίες του εν λόγω, είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο ακόμα και όταν δεν έχει μπριζόλα το μενού! Αυτά γιατί θα νομίσουν μερικοί ότι κάνω προμόσιον.  Απλά είμαι κάτοικος νοτίων προαστίων...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
γεια σας και πάλι. Αν και δεν έχω να προσθέσω κάτι καινούριο στη συζήτηση μας, εντούτοις γράφω για την τελευταία μου επίσκεψη στο γνωστό ίδρυμα της παραλιακής, στη Γλυφάδα. Νομίζω πως χρειάζεται μια κάποια ανανέωση σε πρόσωπα (και σώματα) αλλά κατά τα άλλα, οι υπηρεσίες του εν λόγω, είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο ακόμα και όταν δεν έχει μπριζόλα το μενού! Αυτά γιατί θα νομίσουν μερικοί ότι κάνω προμόσιον.  Απλά είμαι κάτοικος νοτίων προαστίων...
δεν μας λες και για ποιο ακριβως μαγαζι μιλας δινοντας και τη διευθυνση ??

tasteu2121

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολουσ υπαρχουν πληροφοριεσ για το καταστημα τησ γαλατσιου αξιζει η επισκεψη και ποια κοπελα αν ναι.....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μαλλον θα ομιλει για το ιδρυμα μαλαξης της ποσειδωνος 67 ΑΒ Βασιλοπουλος και του πουλιου το γαλα! :boobies: :boobies:

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
πατερ αυριο θα βρεθω προς χαιδαρι μερια...εχεις κανα καλο ινφο να μου δωσεις?.. ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
πατερ αυριο θα βρεθω προς χαιδαρι μερια...εχεις κανα καλο ινφο να μου δωσεις?.. ;)
εχω να περασω 1-2 βδομαδες απο την γ.παπανδρεου, αλλα κατα τα αλλα τα γνωστα, δε νομιζω να αλλαξε κατι. τα μιλας με τη μαρινα και διαλεγεις τεμαχιο..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παπαγιωρη με εχει πιασει η μεση μου...που λες να με στειλεις..?ποιο μασαζ θα βρω ανοικτο τωρα? :boobies:

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
εχω να περασω 1-2 βδομαδες απο την γ.παπανδρεου, αλλα κατα τα αλλα τα γνωστα, δε νομιζω να αλλαξε κατι. τα μιλας με τη μαρινα και διαλεγεις τεμαχιο..
αν θυμαμαι καλα ειναι 100 το συνολο εκει ε?σ ευχαριστω πολυ πατερ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom