Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Σύντροφοι , συναγωνιστές
Μια μικρή αναφορά από ( αποτυχημένη  :jerking: :jerking: :jerking:) επίσκεψη στα θεραπευτήρια της οδού του Εθνικού μας ποιητή

Πρώτη στάση στο 54 , 6 όροφος για το οποίο τόσα καλά είχα διαβάσει και με είχαν επίσης πληροφορήσει διακεκριμένα μέλη του forum .
Επί της υποδοχής μια μαλάκο που είχα δει και παλιότερα στη Μάρνης …
Μόνο μασάζ λέει … :think: :think: καλά της λέω να δω τις κοπελιές και τα λέμε

Από τις αναφερθείσες κατά το παρελθόν παρούσα μόνο η Κατερίνα  >:( :( :(το ολον 4

Τελικά δεν ψώνισα και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου στο 59

Ανάκριση 3 βαθμού , μόνο μασάζ και άλλες παπαριες όταν άρχισε η παρέλαση  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:με το ζόρι κρατήθηκα να μην φύγω τρέχοντας ….

Χωρίς να θέλω να προσβάλω τα γούστα κάποιων συναγωνιστών που τις τιμούν με τα ευρωπουλακια τους , αλλά ρε παιδιά η μια πιο μπαζο από την άλλη …
ΟΥΤΕ ΜΙΑ που να αξίζει τον κόπο να της τα ακουμπήσεις
Θα δεχθώ ότι δεν ήταν η τυχερή μου μέρα … για να μην αρχίζω να γκρινιάζω πάλι για την κατάντια μας …

Όχι τιποτα άλλο , να πάρης άδεια από τη δουλειά  :jerking:, για κατάθεση και στο τέλος τίποτα  :headbang: :headbang:
ΑΙΣΧΟΣ
φιλε excalibur μαλλον επεσες σε τζούφια μερα..  :think:

δεν γινεται να επεσες πανω σε μελινα, δεσποινα, αντζελινα ή εστω και ζανα και να μην σου αρεσε τιποτα απ αυτα..

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ΠΑΤΕΡ εχεις δοκιμασει ατζελινα?
πες μου τις εντυπωσεις σου η εδω η σε πμ

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ολίγον καθυστερημένη ενημέρωση από Σολωμού 59. συνεδρία ασθενούς με Μελίνα. άριστες εντυπώσεις :dancing:, θεραπεία ακριβώς ανάλογη της ασθενείας μου :grin:, με έμφαση μάλιστα και στο χορό :rockon: :rockon:. σημειώνω ιδιαιτέρως την ευγένεια και το διακρές χαμόγελο. τιμούλα 70 ευρώ. 

:2funny: :2funny:

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Επισης ενημερωνω το μασαζοπληκτο κοινο οτι το καταστημα Choco Spa στην Ανδρονικου στο Μαρουσι θα λειτουργει 2-3 ημερες ακομα με προσωπικο ασφαλειας...μονο 2 κοριτσια,λογω εργασιων στο μπανιο....(καινουργια πλακακια,σαουνες κλπ κλπ κλπ) ταδε εφη η υπευθυνη μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια.....
Στην Δημητσάνας ακριβώς πίσω από το Ιατρικό. 

Επισκέπτης
Ποιο milf???την ξανθια με τα πιασιματακια???την 40αρα????
Το μαγαζι ειναι foul κακως την ρωτησες για το προγραμμα. Επρεπε να την αφησεις να σου ανοιχτει αυτη....Τελοσπαντων......
αυτην τη θια, την σεξουαλα!!!!
ρε συ, την ρωταω για την τιμη επειδη δεν θυμομουν και με λεει 60,την ελεω το απλο! με λεει μονο αυτο εχουμε :tickedoff:, την λεω με λεει την λεω με λεει και με αφηκε στα κρυα του λουτρομασαζ! και με εχουν λαδωσει στο παρελθον εκει. δεν ξερω τι εφταιγε :think:
να ειναι το κοντο μου κουρεμα? τα μαυρα δερματινα και το ασπρο κρανος? η το κινητο μου που ειναι παλιο και μοιαζει με ασυρματο? μαλλον ο ερμης που ειναι αναδρομος στην αφροδιτη :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
αυτην τη θια, την σεξουαλα!!!!
ρε συ, την ρωταω για την τιμη επειδη δεν θυμομουν και με λεει 60,την ελεω το απλο! με λεει μονο αυτο εχουμε :tickedoff:, την λεω με λεει την λεω με λεει και με αφηκε στα κρυα του λουτρομασαζ! και με εχουν λαδωσει στο παρελθον εκει. δεν ξερω τι εφταιγε :think:
να ειναι το κοντο μου κουρεμα? τα μαυρα δερματινα και το ασπρο κρανος? η το κινητο μου που ειναι παλιο και μοιαζει με ασυρματο? μαλλον ο ερμης που ειναι αναδρομος στην αφροδιτη :grin:

αυτή η μιλφ που έιδες ονομαζεται Κορινα (ή Καρίνα)
Ειναι Ουκρανή.
Παλαιότερα δουλευε στο 3ης Σεπτ. 25.
Κάνει πολύ καλό μασάζ και είναι καλή και στα υπόλοιπα.
Απλά είναι πάντα ψαρωμένη, δεν σε είχε ξαναδεί και φοβήθηκε.

Επισκέπτης
θα παμε μαζι, γιατι μονοσ μου δεν εχω τυχη μεχρι να μακρυνει το μαλλι.
θα παρουμε και τον kosfra γιατι μαλλον επεσα στα ματια του με τοσα θαυμαστικα που εβαλε, να δει τι εστι panx. θα επανορθωσω παρ'αυτα και θα ειμαι σε δαιμονιοδη φορμα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ΠΑΤΕΡ εχεις δοκιμασει ατζελινα?
πες μου τις εντυπωσεις σου η εδω η σε πμ
αντε παλι τα ιδια και τα ιδια.

ΔΕΝ, (i repeat), ΔΕΝ θα καταλαβετε ευκολα ποιος ειμαι..  :cheesy:
..για να μην το αποκλεισω κιολας.. :grin:

τωρα για την αντζελινα.. την εχω παρει, δεν την εχω παρει.... θα σε γελασω.. δεν θυμαμαι..  :think: :think:

ποιος ειμαι ? πού παω ? τι κανω ? που ειναι το λαδι ? ο-ε-ο ?

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
θα παρουμε και τον kosfra γιατι μαλλον επεσα στα ματια του με τοσα θαυμαστικα που εβαλε, να δει τι εστι panx. θα επανορθωσω παρ'αυτα και θα ειμαι σε δαιμονιοδη φορμα
Καλα θα κανεις να επανορθωσεις και μαλιστα συντομα....θα παμε μαζι στον ενλογω, αλλα θα παρουμε και τον Πατερ μαζι...και τοτε να δεις αφορισμος που θα πεσει!!!!
Στο πυρ το εξωτερο θα τις στειλει....ολες
Για Vaso δεν συζηταμε γιατι θα ειναι απεναντι στο φλοκαφε και θα πινει το ΔΕΥΤΕΡΟ φραπε του.
Παντως το εν λογω milf θα συμφωνησω με το φιλο zero....το κατεχει το αθλημα παρ'οτι εχουν βαρυνει πλεον τα ποδια της απο τα πολλα παιχνιδια.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Καλα θα κανεις να επανορθωσεις και μαλιστα συντομα....θα παμε μαζι στον ενλογω, αλλα θα παρουμε και τον Πατερ μαζι...και τοτε να δεις αφορισμος που θα πεσει!!!!
Στο πυρ το εξωτερο θα τις στειλει....ολες
Για Vaso δεν συζηταμε γιατι θα ειναι απεναντι στο φλοκαφε και θα πινει το ΔΕΥΤΕΡΟ φραπε του.
Παντως το εν λογω milf θα συμφωνησω με το φιλο zero....το κατεχει το αθλημα παρ'οτι εχουν βαρυνει πλεον τα ποδια της απο τα πολλα παιχνιδια.
μεσα !!!! αλλα το βασο θα τον παρουμε για να μας ντοπαρει στο δρομο με την κινητή φραπιερα που εχει παντα μαζι του..

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Κανενα  tip για Ζησιμοπουλου για εμας των νοτιων προαστιων?Δυστυχως εφυγε και η Βιολεττα η Πολωνεζα και μειναν μονο τα δυο ελληνοπουλα αλλα θελουν τροπο τον οποιο δεν κατεχω οπως με τις προηγειθεισες Μαρια και Βιολεττα του εν λογω ιδρυματος.Οποιος μπορει να με ενημερωσει με pm.

alexnew

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αναφορά από Σολωμού 59

Τι ευχάριστο να σου ανοίγει την πόρτα μία ζουμπουρλούδικη χαρωπή ρωσίς. Πλατύ χαμόγελο, άπλετες καμπύλες και κυρίως ένα ζεύγος βύζων που ήθελαν να πεταχτούν μέσα από το αραχνοΰφαντο μπλουζάκι που αναδείκνυε καυλωτικά τη λευκή σάρκα.

Δεν χρειάστηκε ανάκριση παρ΄ ότι ήταν η πρώτη φορά σε αυτό το θεραπευτήριο. Κάνετε μασάζ με ρώτησε η κυρία επί των τιμών. Από 17 ετών και κοντεύω τα πενήντα,της απάντησα. Ε Δεν χρειαζόταν να ρωτήσει κάτι παραπάνω. Ας ξέρουν οι νεότεροι και κάποιοι μεγαλύτεροι που θεωρούν τους εαυτούς τους δώρο του θεού για τις γυναίκες πως οι κυρίες επί των τιμών μας μασάνε πέντε πέντε για πρωινό. Κόβουν φάτσες και βγάζουν συμπεράσματα αυτοστιγμί χωρίς πολλά πολλά. Οπότε το μόνο που είπε με τη βαθειά μελωδική φωνή της . Δηλαδή αυτό που θες είναι να περάσεις καλά, και μου’ κλείσε το μάτι τσαχπινογαργαλιάρικα.

Μετά άρχισε η παρέλαση. Δεν θυμάμαι ονόματα.Η Μελίνα πάντως δεν ήταν σίγουρα ανάμεσα τους. Ας με συγχωρήσετε. Και αυτό γιατί οι θεραπαινίδες ήταν κατώτερες των προσδοκιών μου. Δεν θα ήταν ευγενικό να προβώ σε χαρακτηρισμούς Δεν μου αρέσουν Ωστόσο επειδή είναι θέμα αρχής να είμαι ειλικρινής θα έλεγα πως  η κατάσταση ήταν κάτω του μετρίου. Ένα δυσάρεστο συναίσθημα είχε αρχίσει να με διακατέχει. Τόση διαδρομή να πάει χαμένη.

Αλλά εκεί που οι μαύρες σκέψεις μούτρωγαν τα σωθικά, ένα μουτράκι έσκασε μύτη από την πόρτα. Δύο ματάκια λαμπερά και όμορφα. Μια φατσούλα και ένα σωματάκι που αν την πετύχεις στο δρόμο ξαναγυρνάς να το κοιτάξεις. Μια κοπελίτσα από αυτές που εύκολα θα χαρακτήριζε κανείς η χαρά της ζωής. Και σωματάκι αξιέραστο. Χυτό με ακαταμάχητη πλαστικότητα

Αυτό το γλυκό πλασματάκι, αυτή η τρυφερή ύπαρξη, με το χαμόγελο στα χείλη με χαρούλες και γελάκια άρχισε το μασάζ αλλά γρήγορα αντελήφθη πως το ζητούμενο ήταν άλλο. Το αντελήφθη γιατί η βάλανος μου μη μένοντας ασυγκίνητη στις γλυκές θωπείες  της γλυκιάς κορασίδας, εξανέστη και όρθωσε το ανάστημα της.

Και τότε λόγω και των ημερών με όσα συμβαίνουν με το Σκοπιανό, ξύπνησε μέσα μου ένας άγριος πατριωτισμός. Πούστη καριόλη Βασίλη Γιούγκερμαν ήρθες στην  Ελλάδα να μας εκμαυλίσεις  τις γυναίκες.? ¨Όχι άθλιε ακόλαστε λάγνε Ρωσοφιλανδέ. Τώρα θα σου δείξω πως κι εμείς μπορούμε. Τα σου δείξω τι εστί σάτυρος, Πρίαπος.. Να μάθουν οι Ρωσίδες πως σε αυτή τη χώρα  δεν είχαμε μόνο Πλάτωνα και Αριστοτέλη αλλά και Βάκχος και βακχικές γιορτές.

Αλλά η μικρή αυτή κορασίς ήταν ένας δύσκολος στόχος. ¨Όχι γιατί αντιστεκόταν. Αλλά γιατί αποδείχτηκε μία ηφαιστειώδης προσωπικότητα. Μια γνήσια Κοζάκα. Μια αυθεντική Σλάβα. Ίππευσε με ακαταμάχητη μαεστρία. Κάλπασε για ώρα σε μαινάδα. Τα βυζάκια της ανεβοκατέβαιναν φρενιασμένα μέχρι που εξουθενωμένη έβγαλε μια άγρια κραυγή και ξέπνοη έπεσε στην αγκαλιά μου.

Κι ύστερα, αφού ξεκαβαλίκευσε γονατιστή, με μάτια που αστραποβολούσαν, φίλησε μανιασμένα το αντικείμενο του πόθου της. Με αυθεντική λατρευτική διάθεση. Πότε αργά και βασανιστικά, πότε καταιγιστικά. Μέχρι που πήρε αυτό που ήθελε. Το ζωικό χυμό για να αναπληρώσει τις δυνάμεις τις.

Και αφού αφαίρεσε κάθε σταγόνα στράφηκε προς τα εμένα που άναυδος απολάμβανα το λατρευτικό της τελετουργικό, και είπε τρυφερά με τη χαρωπή φωνούλα της
Πολύ ωραία ήταν.

Ω… Δέσποινα - αυτό ήταν το όνομα της-  Ω Δέσποινα των λογισμών μου που λέει ένα τρυφερό τραγουδάκι, θα μου μείνεις αξέχαστη.

Όσον δε αφορά τις τιμές του εν λόγω Ιππικού Ομίλου επί της Σολωμού 59, η προετοιμασία για την ιππασία, το ζέσταμα και τα θεωρητικά μαθήματα δηλαδή κοστολογείται στα 50 ευρώ. Ενώ αν ανέβεις για βόλτα στο άλογο άλλα 20. Σύνολο 70

Πήγα για πρώτη φορά στο εν λόγο κατάστημα και φυσικά ζήτησα την Δέσποινα...

Στο τέλος είχα ξεχάσει το ονομά μου.

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
σαββατο μεσημερι σωλομου 54 ειδα κατερινα και ενα αλλο μιλφ (απο κουμανουδη)γελαστηκα γιατι ειδα την κατερινα γελαστη και ορεξατη αλλα τελικα οπως ειπε καποιος συναγωνιστης κομοδινο αλλα μαζι με μπαουλοντιβανο η ζανα  λογω απουσιας του μπος το επαιζε αντι αυτης :headbang: :headbang:

dickos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
γιατι περιμενεις ρεστα ? ποσο σου ειπαν οτι κοστιζει ο τεμαχισμος ??
Πάτερ έκανα μια αμαρτία. Δεν τεμάχισα (εξάλου ήταν πατσόμπαζω) μόνο φραπέ με και αυτό παραλίγο να πάθω κράμπα στο τρίτο πόδι.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Νεα αφιξη στον Πειραια Ηρωων Πολυτχνειου 85 , συμφωνα με τα "ΝΕΑ " στο τηλεφωνο απανταει με σπαστα ελληνικα οτι προσφερει μασαζ θεραπευτικο χαλαρωτικο αισθησιακο 45 λεπτα 60 ευρω και 30 λεπτων 50 ευρω. Σε ερωτηση μου για κατι παραπανω μου απαντησε να παω απο κοντα , προς το παρον 2 κοπελες θα σας ενημερωσω συντομα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom