Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
παιδιά δύο αναζητήσεις(μέσω Ερυθρού Σταυρού) από Ιλιάδα:α)Πωλίνα, σταμάτησε αρχές 2007,β)Ειρήνη, σταμάτησε Σεπτέμβριο 2007

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παιδιά δύο αναζητήσεις(μέσω Ερυθρού Σταυρού) από Ιλιάδα:α)Πωλίνα, σταμάτησε αρχές 2007,β)Ειρήνη, σταμάτησε Σεπτέμβριο 2007
την ειρηνη την ψηλη ρωσοπόντια λες ??

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
[
πατερ σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου σχετικα με το ιδρυμα στην καβαλας!!
επιασα το μαρινακι και της μιλησα και περασα super.εχει φερει και νεο αιμα ειδικα η βασω ειναι σκετο κουκλακι!!!
Αυτο ειναι δυσκολο να το κανουν και καποιοι αλλοι?? δεν μιλαω βεβαια για το ευχαριστω, αλλα για το γεγονος οτι ο παπαγιωργης εστειλε καποιον καπου περασε καλα και μας το λεει.....ευχαριστουμε εμεις φιλε, περιμενουμε περιγραφη καθως και νεες περιπετειες σου!

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
[Αυτο ειναι δυσκολο να το κανουν και καποιοι αλλοι?? δεν μιλαω βεβαια για το ευχαριστω, αλλα για το γεγονος οτι ο παπαγιωργης εστειλε καποιον καπου περασε καλα και μας το λεει.....ευχαριστουμε εμεις φιλε, περιμενουμε περιγραφη καθως και νεες περιπετειες σου!
Δίκιο έχεις. Δεν συμφωνώ όμως με την άποψη οπου έχουν μερικοί να κρίνουν κάποιο από τον αριθμό των post. Μπορεί ένας με 10 post να είναι πιο χρήσιμος και ουσιαστικός από εναν με 100

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Δίκιο έχεις. Δεν συμφωνώ όμως με την άποψη οπου έχουν μερικοί να κρίνουν κάποιο από τον αριθμό των post. Μπορεί ένας με 10 post να είναι πιο χρήσιμος και ουσιαστικός από εναν με 100
Δεν διαφωνω μαζι σου φιλε, εγω εχω 500post και ειμαι εδω μεσα απο τις 20/4/2006 μιλαω οταν πρεπει να μιλησω και φυσικα οταν εχω να πω κατι...βεβαια δεν εχω και πολυ χρονο...αλλα καλο θα ηταν οταν καποιος επισκεπτεται εναι ιδρυμα να λεει συνοπτικα τι ακριβως συναντησε.....Επισης υπαρχουν μαγαζια για τα οποια δεν εχει αναφερει κανει τιποτα....τι διαολο δεν τα ξερει κανεις????

marsant7

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά κανένα νέο απο Καραϊσκου 88 Πειραιά?

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επισκεψη χθες στην Στουρνάρη, μαρσι όλα τα λεφτα, ικανοποιητικότατο μασαζ και πολυ καλή περιποιηση με λοκο. Απλά αψογη.

:boobies:;Και εγώ επισκέφθηκα την Στουρνάρη σήμερα και πήρα Μαρση. Είναι όντως από τις πιο όμορφες που κυκλοφορούν και πολύ ευγενική και επαγγελματίας. Της λείπει όμως το λίγο πρόστυχο που χρειάζεται σε τέτοιου είδους επισκέψεις. Είπαμε δεν πάμε εκεί για να την βγάλουμε και γκόμενα. έχω άδικο?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αυτό το θέμα είχε γίνει και στο παλιό forum. Για όποιον με θυμάται από το παλιό θα ξέρει ότι έχω δώσει αρκετές πληροφορίες αλλά όταν έγινε το καινούριο και χάθηκαν όλα τα μηνύματα που είχα στείλει και είδα ότι συνεχίζεται το ίδιο βιολί (δηλαδή 4-5 τα σκάνε, τα γράφουν και πάνε οι τσάμπα-μάγκες και το παίζουν και έξυπνοι μετά) λέω να πάει να γαμηθεί, δεν ξαναγράφω τίποτα και μόνο με 2-3 που ξέρω θα ανταλάσσω πληροφορίες.

Όλοι τα έχουμε σκάσει τα φράγκα μας και αρκετά από αυτά τα κλαίμε. Με το να δώσεις μια πληροφορία γλιτώνεις και άλλον από τον κόπο. Το θέμα είναι και ο άλλος που γλίτωσε κάποια στιγμή να δώσει κάτι χρήσιμο. Αν πληροφορούν συνέχεια οι ίδιο τότε απλώς δεν έχει νόημα να υπάρχει η πληροφορία.

μην φοβασαι και οι παλιοι του φορουμ σε θυμουνται πολυ καλα,εγω τουλαχιστον σε θυμαμαι και σε σεβομαι απεριοριστα.RESPECT!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

οντως η πωλινα με τις ατελειωτες βυζαρες ηταν ολα τα λεφτα...εχει σταματησει πολυ καιρο(ισως και ενα χρονο) απο το ιδρυμα αυτο που εργαζοταν και αγνοειται η τυχη της...μαλλον ομως πρεπει να σταματησε το αθλημα εκτος και αν εργαζεται σε ιδρυμα που σερβιρει το πολυ μεχρι φραπε..οποτε δεν ξερω...οσο για την ειρηνη την μελαχροινη αδυνατη γυναικαρα....επαιζε για ενα διαστημα στην γλυφαδα στο αδελφακι της "ωραιας ελενης" και του "πριαμου" στο 67 νουμερο και εκανε καταπληκτικα ντουετα με την ρουλα κυριως που τωρα ευρισκεται στα κεντρικα του ιδρυματος.Δεν την εχω πετυχει και γω πουθενα...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
και αυτη που πηρες kosfra στην φωκιωνος ειναι η παολα.... :rockon:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Κύριοι η αλήθεια είναι πως οι ουσιαστικές ενημερώσεις στο παρόν thread σε σχέση με την κίνηση που έχουν τα μαγαζιά είναι μηδαμινές :headbang: :tickedoff:
Διαφωνώ βέβαια με την δημιουργία prive χώρου ανταλλαγής πληροφοριών.
Η προτασή μου είναι όμως να μην μπορούν να μπαίνουν επισκέπτες παρά μόνο μέλη.
Αυτή τη στιγμή το site έχει 400 μέλη και 1600 επισκέπτες και τι θα πει επισκέπτης,
θα πει 1600 άτομα τα οποία ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ παρά μόνο ΠΑΙΡΝΟΥΝ, κατά την ταπεινή μου
γνώμη αυτό δεν είναι σωστό. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Όσο για τους νέους εντάξει όλοι κάποια στιγμή είμαστε νέοι,κάποιοι είμαστε ακόμα ;) ;)  ;)
και επειδή πιστεύω πως όλοι θέλουμε το καλύτερο για το "πουλάκι" μας :knockinb: καλό είναι να συμμετέχουμε όλοι πιό ενεργά για καλύτερη ενημέρωση κι ας γράφουμε για τις ίδιες κοπέλες, δεν πειράζει,αυτό σημαίνει πως κάποιες αξίζουν περισσότερο και λογικό είναι,αλλά από την άλλη ίσως αυτό βοηθήσει να βελτιωθούν και οι άλλες,κι αυτό το λεω γιατί όλοι γνωρίζουμε πως το site το διαβάζουν σχεδόν όλες. :coffee: :coffee: :coffee:
Αυτά κι από μένα σας ευχαριστώ που με ανέχεστε..............!!!!!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
δε γίνεται αυτό που λες.Γιατί υπάρχουν και διαφημίσεις στις οποίες ποντάρει το site.... :-

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
παιδιά δύο αναζητήσεις(μέσω Ερυθρού Σταυρού) από Ιλιάδα:α)Πωλίνα, σταμάτησε αρχές 2007...
______====================
Για την Πωλίνα, η  πληροφορία  που δίδεται εκεί, είναι ότι σταμάτησε  έκτοτε οριστικά
και  τώρα κάνει μόνο μανικιούρ, πεντικιούρ !

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδιά δύο αναζητήσεις(μέσω Ερυθρού Σταυρού) από Ιλιάδα:α)Πωλίνα, σταμάτησε αρχές 2007...
______====================
Για την Πωλίνα, η  πληροφορία  που δίδεται εκεί, είναι ότι σταμάτησε  έκτοτε οριστικά
και  τώρα κάνει μόνο μανικιούρ, πεντικιούρ !

κριμα...κριμα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom