giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ποια πηρες ?? κανε καμια περιγραφη..ολα τα θυμασαι και σωστα μαλιστα.ναι αυτη ειναι που το πρωι δουλευει και γραμματεας.
ποια πηρες ?? κανε καμια περιγραφη..ολα τα θυμασαι και σωστα μαλιστα.ναι αυτη ειναι που το πρωι δουλευει και γραμματεας.
την ειρηνη την ψηλη ρωσοπόντια λες ??παιδιά δύο αναζητήσεις(μέσω Ερυθρού Σταυρού) από Ιλιάδα:α)Πωλίνα, σταμάτησε αρχές 2007,β)Ειρήνη, σταμάτησε Σεπτέμβριο 2007
Νομίζω ότι είναι από Καύκασο, Γεωργία κάπου εκεί. ύψος γύρω στο 1 70. Δούλευε καιρό Ιλιάδατην ειρηνη την ψηλη ρωσοπόντια λες ??
ΑΝ μιλαμε για την ιδια, τωρα παιζει μονο πριβε..Νομίζω ότι είναι από Καύκασο, Γεωργία κάπου εκεί. ύψος γύρω στο 1 70. Δούλευε καιρό Ιλιάδα
Αυτο ειναι δυσκολο να το κανουν και καποιοι αλλοι?? δεν μιλαω βεβαια για το ευχαριστω, αλλα για το γεγονος οτι ο παπαγιωργης εστειλε καποιον καπου περασε καλα και μας το λεει.....ευχαριστουμε εμεις φιλε, περιμενουμε περιγραφη καθως και νεες περιπετειες σου!πατερ σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου σχετικα με το ιδρυμα στην καβαλας!!
επιασα το μαρινακι και της μιλησα και περασα super.εχει φερει και νεο αιμα ειδικα η βασω ειναι σκετο κουκλακι!!!
Δίκιο έχεις. Δεν συμφωνώ όμως με την άποψη οπου έχουν μερικοί να κρίνουν κάποιο από τον αριθμό των post. Μπορεί ένας με 10 post να είναι πιο χρήσιμος και ουσιαστικός από εναν με 100[Αυτο ειναι δυσκολο να το κανουν και καποιοι αλλοι?? δεν μιλαω βεβαια για το ευχαριστω, αλλα για το γεγονος οτι ο παπαγιωργης εστειλε καποιον καπου περασε καλα και μας το λεει.....ευχαριστουμε εμεις φιλε, περιμενουμε περιγραφη καθως και νεες περιπετειες σου!
Δεν διαφωνω μαζι σου φιλε, εγω εχω 500post και ειμαι εδω μεσα απο τις 20/4/2006 μιλαω οταν πρεπει να μιλησω και φυσικα οταν εχω να πω κατι...βεβαια δεν εχω και πολυ χρονο...αλλα καλο θα ηταν οταν καποιος επισκεπτεται εναι ιδρυμα να λεει συνοπτικα τι ακριβως συναντησε.....Επισης υπαρχουν μαγαζια για τα οποια δεν εχει αναφερει κανει τιποτα....τι διαολο δεν τα ξερει κανεις????Δίκιο έχεις. Δεν συμφωνώ όμως με την άποψη οπου έχουν μερικοί να κρίνουν κάποιο από τον αριθμό των post. Μπορεί ένας με 10 post να είναι πιο χρήσιμος και ουσιαστικός από εναν με 100
..δέσποτα από Λευκορωσία είναι ...έχεις το νέο της τηλνο;;την ειρηνη την ψηλη ρωσοπόντια λες ??
Τι εννοείς πριβέ πάτερ.Φώτισον εμέΑΝ μιλαμε για την ιδια, τωρα παιζει μονο πριβε..
Επισκεψη χθες στην Στουρνάρη, μαρσι όλα τα λεφτα, ικανοποιητικότατο μασαζ και πολυ καλή περιποιηση με λοκο. Απλά αψογη.
Αυτό το θέμα είχε γίνει και στο παλιό forum. Για όποιον με θυμάται από το παλιό θα ξέρει ότι έχω δώσει αρκετές πληροφορίες αλλά όταν έγινε το καινούριο και χάθηκαν όλα τα μηνύματα που είχα στείλει και είδα ότι συνεχίζεται το ίδιο βιολί (δηλαδή 4-5 τα σκάνε, τα γράφουν και πάνε οι τσάμπα-μάγκες και το παίζουν και έξυπνοι μετά) λέω να πάει να γαμηθεί, δεν ξαναγράφω τίποτα και μόνο με 2-3 που ξέρω θα ανταλάσσω πληροφορίες.
Όλοι τα έχουμε σκάσει τα φράγκα μας και αρκετά από αυτά τα κλαίμε. Με το να δώσεις μια πληροφορία γλιτώνεις και άλλον από τον κόπο. Το θέμα είναι και ο άλλος που γλίτωσε κάποια στιγμή να δώσει κάτι χρήσιμο. Αν πληροφορούν συνέχεια οι ίδιο τότε απλώς δεν έχει νόημα να υπάρχει η πληροφορία.
παιδιά δύο αναζητήσεις(μέσω Ερυθρού Σταυρού) από Ιλιάδα:α)Πωλίνα, σταμάτησε αρχές 2007,β)Ειρήνη, σταμάτησε Σεπτέμβριο 2007
Respect master!!!!Τα σεβη μουκαι αυτη που πηρες kosfra στην φωκιωνος ειναι η παολα....
παιδιά δύο αναζητήσεις(μέσω Ερυθρού Σταυρού) από Ιλιάδα:α)Πωλίνα, σταμάτησε αρχές 2007...
______====================
Για την Πωλίνα, η πληροφορία που δίδεται εκεί, είναι ότι σταμάτησε έκτοτε οριστικά
και τώρα κάνει μόνο μανικιούρ, πεντικιούρ !