εγω με την γνωστη μαρινα , οταν ηταν πριν στην κουμανουδη ουτε φραπε δεν ειχα παρει και ολο το σαιτ και οι περι χωρων την ειχαν απαυτωσει.
Εισαι ευαισθητη καρδια....ξερει να φερεσαι σε κυριες!!!
εγω με την γνωστη μαρινα , οταν ηταν πριν στην κουμανουδη ουτε φραπε δεν ειχα παρει και ολο το σαιτ και οι περι χωρων την ειχαν απαυτωσει.
Μόνο τσοντάδικα όπου δυστυχώς τον παίζεις μόνος σουκαλησπερα παιδες.Ως νεος θα ηθελα να ρωτησω :
υπαρχουν μασατζιδικα που λειτουργουν μετα τα μεσανυχτα?
χα χα χα χα χαΕισαι ευαισθητη καρδια....ξερει να φερεσαι σε κυριες!!!
Απλά κατέθεσα αυτό που γνωρίζω και στην τελική μετά από 150 επισκέψεις και πάνω που έχω κάνει τα τελευταία 2 χρόνια
δηλαδη:Παναγία μου... 150 Χ 60 μέσο όρο = 9.000 ευρώ. κάπου πέντε εξωτικά ταξείδια με το σύντροφο μας super lux για κάνα μήνα έκαστο. χαχαχαχαχα
Είτε νέος είτε παλιός καλό είναι πάντα να φιλάς το δαχτυλίδι της "Νονάς" για να σιγουρέψεις είτε πως θα διαπιστευθείς αν είσαι νέος ή αν είσαι παλιός, πως θα απολαύσεις ένα καλό μενού αν πάς χωρίς ραντεβού.Σε ποιο από τα δύο ιδρύματα της Ιλιάδας αναφέρεσαι συνάδελφε,όπως ανεβαίνουμε
(με τα πόδια) αριστερά ή δεξιά?
Αντε 4 και μη Ξεχνάς τις προσφορέςδηλαδη:
1800 ευρω ανα ταξιδι, ητοι 60 ευρω τη μερα, ητοι 30 ευρω τη μερα ανα ατομο και αυτα για εξωτικο ταξιδι..
μπααα.... χλωμο..
καλλιτερα να φτιαχνω το ph μου..
και οσον αφορα την αλεξανδρα το κοριτσι ειναι τρελος μουνα*ος,
αλλα ειναι σαν τα goodys
Μάλλον είσαι απρόσεχτος. Ούτε πέντε σελίδες πριν δεν είναιτελικά αυτή η αλεξάνδρα που είναι???
γύρισα πίσω σχεδόν 80 σελίδες και δεν το βρήκα...
τι πα να πει είναι σαν τα goodys??
δηλαδη:
1800 ευρω ανα ταξιδι, ητοι 60 ευρω τη μερα, ητοι 30 ευρω τη μερα ανα ατομο και αυτα για εξωτικο ταξιδι..
μπααα.... χλωμο..
καλλιτερα να φτιαχνω το ph μου..
Μάλλον είσαι απρόσεχτος. Ούτε πέντε σελίδες πριν δεν είναι
Στην Ιλιαδα.....και επειδη τωρα θα με ρωτησεις ποια ειναι η Ιλιαδα.τελικά αυτή η αλεξάνδρα που είναι???
γύρισα πίσω σχεδόν 80 σελίδες και δεν το βρήκα...
τι πα να πει είναι σαν τα goodys??
Να μου επιτρέψετε να αναφερθώ πάλι σε κάτι που είχα γράψει προ καιρού.Αφορμή μου δίνει η "κόντρα" των 2 φίλων σχετικά με την Ματζαγριωτάκη η δεν ξέρω ποιό άλλο ίδρυμα και τις δυνατότητες που παρέχουν.
Θα σας πώ λοιπόν και πάλι,αν δεν το έχετε καταλάβει,ότι ακόμα και στα χειρότερα μπουρδέλλα παίζει ρόλο ο ανθρώπινος παράγων,η χημεία που θα αναπτυχθεί μεταξύ 2 ανθρώπων.Γι' αυτό,ακόμα και σε αναφορές η κριτικές για μπουρδέλλα η για cg,που υποτίθεται οτι είναι το άκρον άωτον του στυγνού επαγγελματισμού,υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για την ίδια κοπέλλα.
Φέρνω προσωπικό παράδειγμα.Πήγα πρόσφατα στην Στουρνάρη,πήρα αυτήν την Μάρση πως την λέτε (αν ήταν αυτή....) και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.Αντίθετα,στην Ματζαγριωτάκη παρνάω πάντα καλά,διότι έχω αναπτύξει μια καλή σχέση με την υπεύθυνη,η οποία είτε δίνει τις κατάλληλες οδηγίες,είτε αναλαμβάνει η ίδια να με περιποιηθεί,πράγμα που απ' ότι ξέρω το κάνει σε ελάχιστους....
Ομως,δεν βγήκα στο site να πώ ότι η Στουρνάρη είναι χάλια,η η Μάρση είναι ξεπέτα,διότι απλά θεώρησα ότι είτε δεν με γούσταρε εμένα,είτε έπεσα σε κακή της μέρα.Ούτε χαρακτήρισα διαφημιστές όσους έχουν γράψει ύμνους για την συγκεκριμένη κοπέλλα....
Μην χαλάμε λοιπόν τις καρδιές μας και μην τσακωνόμαστε για ασήμαντα πράγματα.Ας κάνει ο καθένας την έρευνά του,ας αξιολογήσει πρόσωπα και καταστάσεις και ας πορευθεί ανάλογα.
στο π.ιωακειμ, ΜΟΝΟ μασαζ.Σύντροφοι καλησπέρα,ήθελα να σας ρωτήσω για το συγγρού12 και για το πατριαρχου ιωακείμ 45.
Τι λένε τα συγκεκριμένα μαγαζιά??? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ακριβως το ιδιο συμβαινει και σε μενα δεν μπορω να αποδειξω τιποτα γιαυτο δεν γραφω ποιο ιδρυμα ηταν και δεν μπρω να το "δωσω" ουτε σε πμ γιατι δεν ξερω ποιος το ζηταει ......Πρόλογος ρε φίλε... Είναι δυνατόν να σου έπεσαν κάτω και να μην τα είδες όσο ντυνόσουν;
Μου έχει τύχει και εμένα στη Θεσσαλονίκη (με πενηντάρικο) αλλά δεν γράφω το μαγαζί διότι δεν μπορώ να το αποδείξω...