Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
ρε μαγκες κυριακη ειναι κανενα ανοιχτο??

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ρε μαγκες κυριακη ειναι κανενα ανοιχτο??

Κάποια είναι αλλά δεν νομίζω ότι τέτοια ώρα προλαβαίνεις κάποιο...

Τέτοια ώρα που ρώτησες.......

Νομίζω (και αν λανθάνω, διορθώστε με οι μη έχοντες alzheimer  :grin:) δεν θα πρέπει να προσέλθεις τις Κυριακές, αργότερα από τις 17.00, σε τέτοιου είδους ιδρύματα.

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Καλιμερα σε ολουσ.σιμερα ΑΝΝΑ ΕΒΑ ΟΛΓΑ ΒΙΚΙ ΑΛΙΣΙΑ ΤΑΝΙΑ σε τρελα κεφια

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
τι λε ρε παιδι μου??.....βαλτε καμμια πανα, μην σας φυγουν τα τσισα απο τα πολλα κεφια!!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Τέτοια ώρα που ρώτησες.......

Νομίζω (και αν λανθάνω, διορθώστε με οι μη έχοντες alzheimer  :grin:) δεν θα πρέπει να προσέλθεις τις Κυριακές, αργότερα από τις 17.00, σε τέτοιου είδους ιδρύματα.
Παντα, με την σωστη σου ενημερωση !!!

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
.............Αν παλι εισαι των  εντελως εξτριμ καταστάσεων και των ειδικων αποστολών- καταδρομών δοκιμασε Ιουλιανου 39 2ος οροφος  ή 3ης Σεπτ 151α

φιλε, υπαρχει ακομη το 3ης Σεπτ 151α  ??  ειμουνα παλιος πελατης εκει !!  για πες μου τι γινεται σημερα ??
σ ευχαριστω

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.088
Πόντοι
42.697
φιλε, υπαρχει ακομη το 3ης Σεπτ 151α  ??  ειμουνα παλιος πελατης εκει !!  για πες μου τι γινεται σημερα ??
σ ευχαριστω

φιλε εχω να περασω απο εκει τουλαχιστον 2 χρονια
πριν κατι μηνες που περασα ομως απο το πεζοδρόμιο είδα μια θεραπαυτρια (ο θεος να την κανει θεραπευτρια) να εχει βγει στο μπαλκονι και να κοιταζει τον δρομο....
πολυ παρακμιακο μαγαζι, λογικά υπαρχει ακόμα

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
φιλε εχω να περασω απο εκει τουλαχιστον 2 χρονια
πριν κατι μηνες που περασα ομως απο το πεζοδρόμιο είδα μια θεραπαυτρια (ο θεος να την κανει θεραπευτρια) να εχει βγει στο μπαλκονι και να κοιταζει τον δρομο....
πολυ παρακμιακο μαγαζι, λογικά υπαρχει ακόμα

...Κάτι γριές σαύρες έχει...ΑΠΑΤΗ σκέτη...πέρσι ζητούσαν 80 για φραπέ... :badair:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.088
Πόντοι
42.697

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Απορία// Τα μασαζερί κόψανε το ακα τσιμπουκ ή συνεχίζουμε όπως πρώτα?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Απορία// Τα μασαζερί κόψανε το ακα τσιμπουκ ή συνεχίζουμε όπως πρώτα?
Την μαλακία αυτή συνεχίζουν να την προσφέρουν, όσο θα υπάρχει το χρήμα απο την μία πλευρά και η ανέχεια απο την άλλη ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ.

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
αστα εχει γινει και της μοδας τελευταια....
καθε μερα διαβαζω πως καποιος φουνταρει ή απο μπαλκονι ή απο γέφυρα....

Όπως σε κάθε αρνητική και κρίσιμη ιστορική καμπή, υπάρχουν τα (πρώτα) θύματα που ως τώρα αγγίζουν στην Ελλάδα κοντά στα 2000 άτομα. No comments ελέω spaming. Περί οικονομικών και ιδρυμάτων η συνέχεια... Δεν ξέρω πόσο μπορούν να συνεχίσουν να υπάρχουν οι μασαζερί (ειδικά ως προς τον αριθμό) λόγω της τάσης εξαφάνισης της μεσαίας τάξης που μάλλον ήμασταν (σε κάποιο από τα σημεία διαστρωμάτωσής της) οι πυλώνες των ιδρυμάτων. Εκτιμώ (με πιθανότητα λάθους ασφαλώς) ότι η τάση θα είναι το μασάζ κατ'οίκον (ή ξενοδοχείο ή χώρος-σπίτι της κοπέλας). Έτσι θα μπορούν οι κορασίδες να κατεβάσουν τα έξοδά τους (ενοίκια, λειτουργικά, :police:, και ό,τι άλλο)και θα τα τσεπώνουν όλα μαύρα και σχεδόν απαλλαγμένα από έξοδα. Το τελικό κόστος δεν μπορώ να το φανταστώ αλλά σίγουρα δίνεται μεγαλύτερη ευελιξία και χρόνου συνεδρίας και διαπραγμάτευσης της τιμής. Το "ανεξάρτητη μασέζ" εκτιμώ ότι θα είναι η τάση όπως ήδη ξεκίνησε (βλ. Μάγια). Το πόσοι θα μπορούμε να συμμετέχουμε...ο καιρός γαρ εγγύς που μας δίδαξε και ο πολύς Λιακό...    

Blockhot11

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι ευτυχισμένος βρήκα τι Λινα που είδαμε στην φησεος 81 κε την βρήκα στο φοκ. Νεγρι11 με αλο όνομα  κε άλλες καλές έκπληξης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom