Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Είμαι ευτυχισμένος βρήκα τι Λινα που είδαμε στην φησεος 81 κε την βρήκα στο φοκ. Νεγρι11 με αλο όνομα  κε άλλες καλές έκπληξης

Οσο ενδιαφέρουσα πληροφορία κι' αν είναι αυτή, αν ήταν γραμμένο έτσι:

"Είμαι ευτυχισμένος βρήκα τη Λινα που είδαμε στην Θησεως 81 και την βρήκα στο Φωκ. Νεγρη11 με αλλο όνομα  και άλλες καλές έκπληξεις"

...θα ήταν πολύ καλύτερα.

Blockhot11

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν δίνω εξετάσεις  για ορθογραφία απλά μιρασα τι χαρά μου με αυτούς που την ψάχνουν

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Δεν δίνω εξετάσεις  για ορθογραφία απλά μιρασα τι χαρά μου με αυτούς που την ψάχνουν

Καλώς ήλθες τότε, στη μεγάλη παρέα μας.

Η χαρά, όταν μοιράζεται, είναι πάντα ευπρόσδεκτη...... αρκεί να μην ακολουθείται από δύο τρομάρες.

Φιλικά πάντα. :smitten:

Blockhot11

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πάντα με πολλές αγάπες κε χαρα όταν θα περάσεις από τέτοια μαγαζιά που σου κάνουν να εστανεσε βασιλιας

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

Η χαρά, όταν μοιράζεται, είναι πάντα ευπρόσδεκτη...... αρκεί να μην ακολουθείται από δύο τρομάρες.

Φιλικά πάντα. :smitten:

Η χαρά, όταν μοιράζεται, είναι πάντα ευπρόσδεκτη...... αρκεί να μην ακολουθείται από δύο τρομάρες.  :2funny: :2funny: :2funny:

christina12

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα απο σημερα και για μια βδομαδα μεχρι το αλλο σαβατο για οσους θελουν να γνωρισουν και να απολαυσουν το nuru ειδικη τιμη 100 ε :tits: Κ38

christina12

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
KAΛΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝΙΑ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ ,ΑΝΟΥΛΑ,ΟΛΓΑ :tits2:,ΧΡΙΣΑΝΘΗ,ΤΖΟΑΝΑ :tits2:,ΤΖΕΝΗ :tits:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
καλησπερα απο σημερα και για μια βδομαδα μεχρι το αλλο σαβατο για οσους θελουν να γνωρισουν και να απολαυσουν το nuru ειδικη τιμη 100 ε :tits: Κ38

Με προσφορές στα καταστήματα του κέντρου της Αθήνας προσπαθεί ο δήμος  και ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών να ενισχύσουν την εμπορική κίνηση στα μαγαζιά.με αυτό τον τρόπο ελπίζουν να ενισχυθεί ο τζίρος των καταστημάτων και να μπορέσουν να ψωνίσουν φθηνά οι πολίτες.

Στην ιστοσελίδα υπάρχουν όλες οι προσφορές και τα καταστήματα όπου μπορούν να ψωνίσουν οι Αθηναίοι.Οι προσφορές ξεκινούν αύριο Πέμπτη 17 Μαίου και θα διαρκέσουν έως τις 27 Μαίου.Στα καταστήματα με τις προσφορές θα υπάρχουν και αφίσεις του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

Σε ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται:»Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν, αξιοποιώντας το συγκριτικό πλεονέκτημα της προσφοράς εμπορευμάτων απ’ όλα τα καταστήματα σε καθορισμένο χρονικό διάστημα, αντί των προσφορών σε διαφορετικές, ανά κατάστημα, περιόδους και να διαθέσουν τα ανοιξιάτικα είδη τους σε ελκυστικές τιμές».

Πηγή: www.inews.gr/230/anoixiatikes-prosfores-sta-magazia-tis-athinas.htm]http://www.inews.gr/230/anoixiatikes-prosfores-sta-magazia-tis-athinas.htm[/url]

Όσοι πιστοί, προσέλθετε! ;)

loudeast1

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2012
Like
4
Πόντοι
0
ρε παιδια καλησπερα,

ειμαι θαυμαστης του μεγαλου στηθους και κώλου....δεν εχω ξαναπαει σε μασαζ! μπορειτε να καθοδηγήσετε?

σας ευχαριστώ..

Επισκέπτης
ρε παιδια καλησπερα,

ειμαι θαυμαστης του μεγαλου στηθους και κώλου....δεν εχω ξαναπαει σε μασαζ! μπορειτε να καθοδηγήσετε?

σας ευχαριστώ..
αν διαβάσεις προσεκτικά στις σελίδες θα βρεις αυτό που ψάχνεις και στην περιοχή που σε βολεύει ;)

SYGRU147

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Καλιμερα σε ολουσ στο σαιτ.Σιμερα ειναι ΓΙΟΤΑ,ΚΑΤΕΡΙΝΑ,ΧΑΡΑ,ΑΝΑ ΡΟΣΙΔΑ,ΛΑΟΥΡΑ,ΚΑΙ ΛΙΛΙ πολα φιλακια απο μασ  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

SYGRU147

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Σιμερα απο 10,30 μεχρι 21,00 ευκαριστουμε

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Ενημερώνω τους φίλους fan της Μελίνα από Σολωμού 59 . Από σήμερα θα προσφέρει υπηρεσίες Στουρνάρι 29 !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom