Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Enjoy

Συνημμένα

• PARALIA.jpg
    PARALIA.jpg
    263,9 KB · Εμφανίσεις: 24

kokorikos_1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
0
Ρε φιλαρακια καλησπερα. Ξερει κανενας για ενα μασατζιδικο στο Χαλάνδρι οδος Παπαγου ? Μου ειπαν οτι υπαρχει μια ψηλη αδυνατη που τα δινει ολα. Ξερει κανεις πως την λενε και τι ωρες δουλευει.

SYGRU147

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Καλιμερα σε ολουσ.Σιμερα ιμαστε ΝΑΝΣΙ,ΚΑΤΕΡΙΝΑ,ΓΙΟΤΑ,ΑΝΝΑ,ΧΑΡΑ για να σασ χλαροσουμε με 2 κενουρια προγραματα.ΠΟΛΑ ΠΟΛΑ  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

arrogant1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
1
Μόλις γύρισα από Ρουμανία όπου πηγα σε μασατζίδικο κια μου κάνανε ένα φοβερό μασσαζ του προστάτη μαζί με μαλακία και πίπα. Αλλη εμπειρία. Έχετε ακούσει τιποτε για καμμια κοπέλλα στα μασσατζίδικα της Αθηνας που κάνει αυτό? :dancing:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μόλις γύρισα από Ρουμανία όπου πηγα σε μασατζίδικο κια μου κάνανε ένα φοβερό μασσαζ του προστάτη μαζί με μαλακία και πίπα. Αλλη εμπειρία. Έχετε ακούσει τιποτε για καμμια κοπέλλα στα μασσατζίδικα της Αθηνας που κάνει αυτό? :dancing:
Κάτι ανώμαλες νοσοκόμες στα χειρουργεία, κατά την διάρκεια εγχείρησης προστάστη . Γι αλλού δεν έχω ακούσει lol

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Δύσκολα νε βρείς κάποια που να ξέρει τι να κάνει και όχι απλά να κωλοδαχτυλιάζει.... :rolleyes:

spark56

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε κανε μια επισκεψη στο ιουλιανου 51-53 2 οροφος πιστευω πως θα βρης αυτο που ζητας  καλη διασκεδαση

koridan

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
109
Πόντοι
0
καλησπέρα σε όλους
γνωρίζετε κανά μαγαζί που να αξίζει τον κόπο (και τα έξοδα φυσικά), και να είναι ανοιχτό σήμερα?? (Κυριακή γαρ!!!)

ευχαριστώ

koridan

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
109
Πόντοι
0
Συναγωνιστές... ενημέρωση για Ποσειδώνος 67.  Πρώτη φορά πήγα στο εν λόγω κατάστημα. Τακτικός του Ζανόσπιτου ήμουν, αλλά μάλλον θα αλλάξω στέκι τώρα.
Πολύ ευγενική υποδοχή, πολύ καθαρό περιβάλλον και αρκετές κοπέλες να διαλέξεις. Και όλες άνω του μετρίου (κάποιες εξαιρετικές - για τα δικά μου γούστα πάντα)

Πρώτα μπανάκι (στα μείον το κοινόχρηστο μπάνιο - αν και είδα δωμάτια με δικό τους) και μετά ήρθε η Μαργαρίτα. Κοντούλα με εξαιρετικό βυζάκι (όχι μεγάλο, αλλά όπως πρέπει και στητό) και ωραιότατο κωλαράκι. Το μασάζ ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Πράγμα σπάνιο, σε τέτοιου είδους ιδρύματα. και χωρίς βιασύνη. Είχε πολύ ωραίο άγγιγμα η κοπέλλα και σε κάποιο σημείο ψιλομετάνιωσα που δεν πήρα διπλό (αλλά έχει ο Θεός). Ηξερε πως να μεταδώσει το αίσθημα του ερωτικού χωρίς να γίνεται πρόστυχο. Αφού τελείωσε με το μασάζ, γύρισα και επιδόθηκε σε ένα πολύ καλό στοματικό. Στα μείον το γεγονός ότι ήταν με σκουφάκι, αλλά και καλό ταυτόχρονα, δεδομένου ότι με έβλεπε πρώτη φορά και δεν με ήξερε (οπότε λίγο παραπάνω προσοχή δεν βλάπτει)

Αφού τελείωσα μου έκανε χαλαρωτικό μασαζάκι για να λήξει σωστά η συνεδρία.

Την επόμενη φορά θα κάνω σίγουρα διπλό.

Την προτείνω ανεπιφύλακτα

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Συναγωνιστές... ενημέρωση για Ποσειδώνος 67.  Πρώτη φορά πήγα στο εν λόγω κατάστημα. Τακτικός του Ζανόσπιτου ήμουν, αλλά μάλλον θα αλλάξω στέκι τώρα.
Πολύ ευγενική υποδοχή, πολύ καθαρό περιβάλλον και αρκετές κοπέλες να διαλέξεις. Και όλες άνω του μετρίου (κάποιες εξαιρετικές - για τα δικά μου γούστα πάντα)

Πρώτα μπανάκι (στα μείον το κοινόχρηστο μπάνιο - αν και είδα δωμάτια με δικό τους) και μετά ήρθε η Μαργαρίτα. Κοντούλα με εξαιρετικό βυζάκι (όχι μεγάλο, αλλά όπως πρέπει και στητό) και ωραιότατο κωλαράκι. Το μασάζ ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Πράγμα σπάνιο, σε τέτοιου είδους ιδρύματα. και χωρίς βιασύνη. Είχε πολύ ωραίο άγγιγμα η κοπέλλα και σε κάποιο σημείο ψιλομετάνιωσα που δεν πήρα διπλό (αλλά έχει ο Θεός). Ηξερε πως να μεταδώσει το αίσθημα του ερωτικού χωρίς να γίνεται πρόστυχο. Αφού τελείωσε με το μασάζ, γύρισα και επιδόθηκε σε ένα πολύ καλό στοματικό. Στα μείον το γεγονός ότι ήταν με σκουφάκι, αλλά και καλό ταυτόχρονα, δεδομένου ότι με έβλεπε πρώτη φορά και δεν με ήξερε (οπότε λίγο παραπάνω προσοχή δεν βλάπτει)

Αφού τελείωσα μου έκανε χαλαρωτικό μασαζάκι για να λήξει σωστά η συνεδρία.

Την επόμενη φορά θα κάνω σίγουρα διπλό.

Την προτείνω ανεπιφύλακτα
Το κοστος για το στοματικο, δεν μας ειπες ???

koridan

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
109
Πόντοι
0
Το κοστος για το στοματικο, δεν μας ειπες ???

Ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση (δεν μπορούσα να γράψω στο forum για κάποιο λόγο)

το κόστος ήταν 80€ και έπαιξε μόνο στοματικό.  Το πρόγραμμα όμως είχε και  :fuck2: στο μενού (για πρωκτικό δεν γνωρίζω να σας πω) απλά εγώ δεν ήθελα.

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Καλιμερα σε ολουσ σειμερα,Ολγα Εβα Αννα Βικι  απο 10,30-21,30

Σαϊνης

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
διαπίστωση κατόπιν περιήγησης, κοινώς βόλτα, στο σάϊτ:
μερικά στούντιο στην ιστοσελίδα τους έχουν αναρτησει τις κλινικές εξετασεις των κοριτσιών. ρε τι σου είναι η τεχνολογια στο εμπόριο.

Συνημμένα

• eaab49192344633[1].jpg
    eaab49192344633[1].jpg
    14,4 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Andrea01.jpg
    Andrea01.jpg
    284,9 KB · Εμφανίσεις: 34

anergos69

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
γεισασ σε ολουσ,πρωτη φορα στο σαιτ θα μπορουσε καπιοσ να μου πει για το συγγρου 108 ΄/

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
διαπίστωση κατόπιν περιήγησης, κοινώς βόλτα, στο σάϊτ:
μερικά στούντιο στην ιστοσελίδα τους έχουν αναρτησει τις κλινικές εξετασεις των κοριτσιών. ρε τι σου είναι η τεχνολογια στο εμπόριο.
Ειδες ???  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom