christina12
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
KAΛΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΟΥΛΑ ΚΡΗΤΙΚΙΑ,ΤΖΕΝΗ ΤΟΝΙΑ ΟΛΓΑ ΖΑΝΕΤ ΝΙΚΟΛ ΧΡΗΣΑΝΘΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος λεπτομέρειες γιάυτο??
]
Ελληνίδα παρέα με Ρουμάνα.....? Κούρβα!
Ελληνίδα παρέα με Ρουμάνα.....? Κούρβα!
μην ασχολείσαι...Μεσογείων 208, η Εύα, που της αρέσουν πολύ τα έξτρα αποφάσισε να βάλει αγγελία για να διαφημίσει την αφεντιά της και κάποια φίλη της
ανάξιο αναφορας
Ευχαριστω αγαπητέ, αλλά αυτη η ευα ειναι καλη???????????εστω και με τα εξτρα...
μην ασχολείσαι...Μεσογείων 208, η Εύα, που της αρέσουν πολύ τα έξτρα αποφάσισε να βάλει αγγελία για να διαφημίσει την αφεντιά της και κάποια φίλη της
ανάξιο αναφορας
Ευχαριστω αγαπητέ, αλλά αυτη η ευα ειναι καλη???????????εστω και με τα εξτρα...
περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, εφόσον δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα και σου αρέσει να τα χώνεις σε αμφίβολες υπηρεσίες, πήγαινε να δοκιμάσεις
Θύμισέ μου όροφο...... Η μουρλή είναι ή η άλλη με την ιατρική ποδιά?
στον πρώτο, η μουρλή, που πλέον δεν είναι εκεί ;)
χαχχαχα η ιατρική ποδιά... τι μου θύμισες τώρα...Θύμισέ μου όροφο...... Η μουρλή είναι ή η άλλη με την ιατρική ποδιά?
χαχχαχα η ιατρική ποδιά... τι μου θύμισες τώρα...
...Ποια είναι αυτή η πατσαβούρα, ρε?
δηλαδη τι Νανσυ? θα περασεις και στο δωματιο?Καλιμερα σε ολουσ.Σιμερα ειμαστε ΝΑΝΣΙ,ΑΝΝΑ ΡΟΥΣ,ΚΑΤΕΡΙΝΑ,ΓΙΟΤΑ,και ΧΑΡΑ και 2 ολοκενουρια προγραματα και ικονομικα για σασ.Ροτιστεμασ απο κοντα και θα ενιμεροθιτε ευκαριστουμε.Απο μασ να εχετε μια ομορφι μερα και πολα πολα
...Ποια είναι αυτή η πατσαβούρα, ρε?
]
Είστε εγκάθετοι και κακεντρεχείς.....!
Η φωτό, είναι από το μέλλον, όπως θα είναι το πιπίνι, σε 20 χρόνια από σήμερα.
Είστε εγκάθετοι και κακεντρεχείς.....!
Η φωτό, είναι από το μέλλον, όπως θα είναι το πιπίνι, σε 20 χρόνια από σήμερα.