Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
757
Πόντοι
4.535
Απο γλωσσόφιλο αρπάζεις ξεξυρισμένη ηπατίτιδα, στην χώρα μας έχει καταγραφεί και περίπτωση φυματίωσης...

Μόνο σε περιπτώσεις ανοιχτών πληγών έχει αναφερθεί. Τώρα για ουλίτιδα και ηπατίτιδα ή HIV/AIDS δεν έχει αναφερθεί κάτι να πω την αλήθεια...

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μόνο σε περιπτώσεις ανοιχτών πληγών έχει αναφερθεί. Τώρα για ουλίτιδα και ηπατίτιδα ή HIV/AIDS δεν έχει αναφερθεί κάτι να πω την αλήθεια...
Ουλίτιδες και στοματίτιδες κατά τεκμήριο δημιουργούν ηπίες μεν ανοικτές δε πληγές. Πολύ σπάνια τα περιστατικά. Η ουσία είναι όμως πως ούτως ή άλλως πρέπει να προσέχουμε για τα πάσης φύσεως αφροδίσια. Δεν είναι μόνο η ασθένεια που μπορεί να είναι θεραπεύσιμη εύκολα αλλά το ΡΕΖΙΛΙΚΙ  Τα περιστατικά με την φυματίωση, αυτά που γνωρίζω από πρώτο χέρι, έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα και στην Νέα Υόρκη ( Little Odessa).

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
757
Πόντοι
4.535

Μόνο το ρεζιλίκι? Ότι θα καταστρέψεις την, όποια, σχέση σου? Τις κοινωνικές σου σχέσεις? Την εμπιστοσύνη που κάποια άτομα σου έχουν? Πολλά πράγματα... Απλά το θέμα είναι να προσέχουμε αλλά να μην κάνουμε και σαν "γκόμενες" (δεν το λέω προσωπικά, καταλαβαίνεις!)

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ρε συ jerry δεν θα μας κάνεις καμιά ενημερωσούλα για την καταδρομική της Πρωτομαγιάς. Όλα τα άφησες στο βοηθό νταβατζή. Δεν θα μας πεις αν χτυπίσαμε κανένα καινούργιο γκομενάκι από τη βόλτα. Ρε να είστε άντρες και να βγαίνετε καθαρά και να αναλαμβάνεται τα λάθη σας. Όπου μας κάθονται δωρεάν (αυτό ενοώ νταβατζής) γράφουμε και καμιά καλή κουβέντα. Αλλοιώς μαύρο. Δεν λυπάσαι εκείνο το φίλο σου. Μου στέλνει ένα κάρο μηνύματα γιατί τον λέω νταβατζάκο. Γιατί είναι βοηθός του ντανατζή. Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ω.

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
...Τραβάτε κλάψτε αλλού ρε παπάρες...με τα πιστοποιητικά και τις μαλακίες σας...θα γαμάμε όπως γουστάρουμε...εσείς που φοβάστε και μυξοκλαίτε εδώ μέσα να βάζετε τσίγκινα σωβρακάκια...οι υπόλοιποι ας παίρνουν τα ρίσκα όπου κρίνουν σκόπιμο...σας φοβίζουν προεκλογικά...ένας ακόμη τρόπος να μας ελέγξουν...να μας καταπιέσουν...

οπως παντα θα υπαρξει ενας μ.....ς που θα κανει μπουρδελο την συζητηση και θα ριξει το επιπεδο. ΕΥΓΕ νεε μου γι αυτο η ελλαδα βρισκεται εδω και δεν θα ξεκολησει ποτε γιατι υπαρχουν <<μαγκες>> σαν κι εσενα. να σε δω οταν τσιμπησεις το παρασημο ποιος θα μυξοκλαιει.(λογω δουλειας μου εχω δει κατι μαγκες με τον ιο πως κανουν μετα)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Ρε συ jerry δεν θα μας κάνεις καμιά ενημερωσούλα για την καταδρομική της Πρωτομαγιάς. Όλα τα άφησες στο βοηθό νταβατζή. Δεν θα μας πεις αν χτυπίσαμε κανένα καινούργιο γκομενάκι από τη βόλτα. Ρε να είστε άντρες και να βγαίνετε καθαρά και να αναλαμβάνεται τα λάθη σας. Όπου μας κάθονται δωρεάν (αυτό ενοώ νταβατζής) γράφουμε και καμιά καλή κουβέντα. Αλλοιώς μαύρο. Δεν λυπάσαι εκείνο το φίλο σου. Μου στέλνει ένα κάρο μηνύματα γιατί τον λέω νταβατζάκο. Γιατί είναι βοηθός του ντανατζή. Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ω.

εσενα θα σου απαντησω.  εγω προσωπικα εχω να παω στα  μασαζ πανω απο ενα χρονο.    ετυχε να παω εκεινη την μερα ετσι για βολτα.(  και ειδεs τι εγινε.  φαντασου να πηγαινα και τακτικα  :2funny: ).  το μονο λαθοs που εγινε , ηταν  καποιεs ερωτησειs  που εγιναν απο την μερια μας, και που  πολυ  κακως εγιναν.  δεν επρεπε  , δεν ηταν δικη μαs δουλεια, δεν μαs  αφορουσαν.    τωρα  καποιεs παρεξηγησειs,    παρερμηνειεs ( απο τη μερια του μαγαζιου )  ,  προσθετονταs και καποιεs κακιεs  και πικροχολα σχολια (  απο  εδω μεσα )  ,  δημιουργησαν οτι δημιουργηθηκε.  οσοι με ξερουν και με εχουν γνωρισει προσωπικα, αυτοι ξερουν.  εγω παντοτε ημουν αμεροληπτος και δεν εχω παρει ποτε μου, το μερος ουτε καποιου μαγαζιου, ουτε και εργαζομενης.(  το ιδιο ισχυει και για τον νταβατζακο ) .  εγω χαλαω για  το κεφι μου  και για  γκομενεs ( που ειναι  εξω απο αυτους τους επαγγελματικους  χωρους ) καθε μηνα 1500-2000 ευρω , οποτε καταλαβαινεις αν υπαρχει  αναγκη να το παιξω  ετσι δωρεαν( οπως ειπες ).  αλλα και να υπηρχε αναγκη , ποτε μου δεν θα το εκανα γιατι δεν ειναι του επιπεδου μου.  εγω δεν εχω γλειψει κανεναν στην  ζωη μου ( ουτε και θα το κανω )  και δεν εχω φιλησει ποτε μου κατουρημενες ποδιες.  τωρα εδω μεσα, καποιοι περιμενουν με το ντουφεκι στην γωνια (  προβλημα τους, φανερωνει το ποιον τους και φαινεται οτι δεν εχουν να ασχοληθουν με κατι αλλο πιο σημαντικο και με πιο ενδιαφερον στη ζωη  τους ).   

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν σε τιμά που έστω και καθυστερημένα βγήκες και είπες τα αυτονόητα. Περίμενα να απαντήσεις για να σου πω ότι δεν επιμένω στο θέμα έτσι για πλάκα ούτε από ιδιορυθμία. Αντάλλαξα μηνύματα με κάποιο άλλο μέλος του σάϊτ που δηλώνει φίλος της Κατερίνας και έμαθα ότι (τελικά ήσουν εσύ και όχι ο n.smirni)ανάμεσα στα άλλα που είπες, αναζητούσες κάποιους πελάτες της πρώην ιδιοκτησίας του Φερρών 19 και νυν Πατησίων 145. (για κοπέλα του οποίου "συμπτωματικά" έγραψες και κριτική σήμερα). Τους αναζήτησες λοιπόν με τα προγράμματα που πέρνουν τα οποία είναι ιδιαίτερα και δεν αναφέρθηκαν ποτέ στο σάϊτ. Δεν μπορούσες λοιπόν να τα γνωρίζεις από εδώ μέσα. Κάποιος άλλος ή άλλη σου μετέφερε τις πληροφορίες. Όλοι νομίζω θα ήθελαν να ξέρουν ποιά (γιατί δεν μπορεί να είναι ποιός) σου μετέφερε τόσο προσωπικές πληροφορίες. Εγώ ξέρω αλλά δεν έχει αξία η δική μου γνώμη. Αν λοιπόν είσαι όπως λες, γράψε σχετικά για να ξέρουν όλοι από που πρέπει να φυλλαγόμαστε. Αυτή είναι πληροφορία με αξία.
Όλοι κάνουμε λάθη και εσύ αναγνώρισες το δικό σου και μπράβο σου. Ολοκλήρωσε όμως αυτό που άρχισες για να είσαι Κύριος. 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπόν σε τιμά που έστω και καθυστερημένα βγήκες και είπες τα αυτονόητα. Περίμενα να απαντήσεις για να σου πω ότι δεν επιμένω στο θέμα έτσι για πλάκα ούτε από ιδιορυθμία. Αντάλλαξα μηνύματα με κάποιο άλλο μέλος του σάϊτ που δηλώνει φίλος της Κατερίνας και έμαθα ότι (τελικά ήσουν εσύ και όχι ο n.smirni)ανάμεσα στα άλλα που είπες, αναζητούσες κάποιους πελάτες της πρώην ιδιοκτησίας του Φερρών 19 και νυν Πατησίων 145. (για κοπέλα του οποίου "συμπτωματικά" έγραψες και κριτική σήμερα). Τους αναζήτησες λοιπόν με τα προγράμματα που πέρνουν τα οποία είναι ιδιαίτερα και δεν αναφέρθηκαν ποτέ στο σάϊτ. Δεν μπορούσες λοιπόν να τα γνωρίζεις από εδώ μέσα. Κάποιος άλλος ή άλλη σου μετέφερε τις πληροφορίες. Όλοι νομίζω θα ήθελαν να ξέρουν ποιά (γιατί δεν μπορεί να είναι ποιός) σου μετέφερε τόσο προσωπικές πληροφορίες. Εγώ ξέρω αλλά δεν έχει αξία η δική μου γνώμη. Αν λοιπόν είσαι όπως λες, γράψε σχετικά για να ξέρουν όλοι από που πρέπει να φυλλαγόμαστε. Αυτή είναι πληροφορία με αξία.
Όλοι κάνουμε λάθη και εσύ αναγνώρισες το δικό σου και μπράβο σου. Ολοκλήρωσε όμως αυτό που άρχισες για να είσαι Κύριος.   

δεν  εχω να αποδειξω  τιποτα.    ουτε  απολογουμενος θα  βγω.  δεν  αναζητω  κανενα  και δεν με ενδιαφερει και αλλωστε  το τι κανει ο καθενας μολις  κλεινει η πορτα.    καρφι  δεν  υπηρξα  ποτε μου.    καποτε    για 3-4 μηνες      ημουν (  για την πλακα μου και ετσι για εμπειρια με μια μασατζου ) .  μου  ελεγε παρα πολλα.  ειχα  γραψει μια φορα  κατι και βρηκα τον μπελα μου.( κερατας και ζημιωμενος).  δεν το ξανακανω  αλλη φορα.   

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
    εγω  σπανια μιλαω με πμ.  οτι εχω να πω , το λεω ον-λινε.  θα σου στειλω ενα πμ  ασχετο με το θεμα. 

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δικαιωμά σου και επιλογή σου είναι αυτό Jerry. Σημασία έχει ότι όποιος παρακολουθεί το σαϊτ πρέπει να έχει σχηματίσει άποψη για το θέμα. Για τους άλλους ουδόλως με ενδιαφέρει.

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
  εσενα θα σου απαντησω.  εγω προσωπικα εχω να παω στα  μασαζ πανω απο ενα χρονο.    ετυχε να παω εκεινη την μερα ετσι για βολτα.(  και ειδεs τι εγινε.  φαντασου να πηγαινα και τακτικα  :2funny: ).  το μονο λαθοs που εγινε , ηταν  καποιεs ερωτησειs  που εγιναν απο την μερια μας, και που  πολυ  κακως εγιναν.   δεν επρεπε  , δεν ηταν δικη μαs δουλεια, δεν μαs  αφορουσαν.     τωρα  καποιεs παρεξηγησειs,    παρερμηνειεs ( απο τη μερια του μαγαζιου )  ,  προσθετονταs και καποιεs κακιεs  και πικροχολα σχολια (  απο  εδω μεσα )  ,  δημιουργησαν οτι δημιουργηθηκε.   οσοι με ξερουν και με εχουν γνωρισει προσωπικα, αυτοι ξερουν.  εγω παντοτε ημουν αμεροληπτος και δεν εχω παρει ποτε μου, το μερος ουτε καποιου μαγαζιου, ουτε και εργαζομενης.(  το ιδιο ισχυει και για τον νταβατζακο ) .  εγω χαλαω για   το κεφι μου  και για  γκομενεs ( που ειναι  εξω απο αυτους τους επαγγελματικους  χωρους ) καθε μηνα 1500-2000 ευρω , οποτε καταλαβαινεις αν υπαρχει  αναγκη να το παιξω  ετσι δωρεαν( οπως ειπες ).   αλλα και να υπηρχε αναγκη , ποτε μου δεν θα το εκανα γιατι δεν ειναι του επιπεδου μου.  εγω δεν εχω γλειψει κανεναν στην  ζωη μου ( ουτε και θα το κανω )  και δεν εχω φιλησει ποτε μου κατουρημενες ποδιες.  τωρα εδω μεσα, καποιοι περιμενουν με το ντουφεκι στην γωνια (  προβλημα τους, φανερωνει το ποιον τους και φαινεται οτι δεν εχουν να ασχοληθουν με κατι αλλο πιο σημαντικο και με πιο ενδιαφερον στη ζωη  τους ).   

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SYGRU147

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2012
Like
2
Πόντοι
0
ΚΑΛΙΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΕΟΥ ΦΙΛΟ.ΣΙΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΙΣΙ.ΛΑΟΥΡΑ.ΣΟΦΙ.ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΟΤΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΕ ΚΑΛΛΙ    :fuck1:.......ΒΟΛΙ?                        2109356440

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
ΚΑΛΙΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΕΟΥ ΦΙΛΟ.ΣΙΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΙΣΙ.ΛΑΟΥΡΑ.ΣΟΦΙ.ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΟΤΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΕ ΚΑΛΛΙ    :fuck1:.......ΒΟΛΙ?                        2109356440

...Καμια με ΜΕΓΑΛΑ βυζιά έχετε εκεί??

manxxxxxx

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
[size=10pt][size=10pt]Εχουμε !!!![/size][/size]

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    50,9 KB · Εμφανίσεις: 22

Γιαννης 35

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Παλιότερα πήγαινα Σολωμού 33 , είχα πάρει Μελίνα , milf , άξιζε πραγματικά ,τι παίζει , υπάρχει το κατάστημα ? σκέφτομαι να το επισκεφτώ σύντομα .

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Καλα εδω στο ελλαντα μυριζομαστε το χρημα απο χιλιομετρα.... :)

Ευγε παντως ληξιαρχε για την ανακαλυψη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom