εσενα θα σου απαντησω. εγω προσωπικα εχω να παω στα μασαζ πανω απο ενα χρονο. ετυχε να παω εκεινη την μερα ετσι για βολτα.( και ειδεs τι εγινε. φαντασου να πηγαινα και τακτικα
). το μονο λαθοs που εγινε , ηταν καποιεs ερωτησειs που εγιναν απο την μερια μας, και που πολυ κακως εγιναν. δεν επρεπε , δεν ηταν δικη μαs δουλεια, δεν μαs αφορουσαν. τωρα καποιεs παρεξηγησειs, παρερμηνειεs ( απο τη μερια του μαγαζιου ) , προσθετονταs και καποιεs κακιεs και πικροχολα σχολια ( απο εδω μεσα ) , δημιουργησαν οτι δημιουργηθηκε. οσοι με ξερουν και με εχουν γνωρισει προσωπικα, αυτοι ξερουν. εγω παντοτε ημουν αμεροληπτος και δεν εχω παρει ποτε μου, το μερος ουτε καποιου μαγαζιου, ουτε και εργαζομενης.( το ιδιο ισχυει και για τον νταβατζακο ) .
εγω χαλαω για το κεφι μου και για γκομενεs ( που ειναι εξω απο αυτους τους επαγγελματικους χωρους ) καθε μηνα 1500-2000 ευρω , οποτε καταλαβαινεις αν υπαρχει αναγκη να το παιξω ετσι δωρεαν( οπως ειπες ). αλλα και να υπηρχε αναγκη , ποτε μου δεν θα το εκανα γιατι δεν ειναι του επιπεδου μου. εγω δεν εχω γλειψει κανεναν στην ζωη μου ( ουτε και θα το κανω ) και δεν εχω φιλησει ποτε μου κατουρημενες ποδιες. τωρα εδω μεσα, καποιοι περιμενουν με το ντουφεκι στην γωνια ( προβλημα τους, φανερωνει το ποιον τους και φαινεται οτι δεν εχουν να ασχοληθουν με κατι αλλο πιο σημαντικο και με πιο ενδιαφερον στη ζωη τους ).