gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Αντε γαμησου κι εσυ, με τις καλημερες.
ναι...οι καριολες εχουν αναδουλειες και θυμουντε να μας πουνε καλημερες....
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!! (εξετασεις κανατε?..)
Αντε γαμησου κι εσυ, με τις καλημερες.
ναι...οι καριολες εχουν αναδουλειες και θυμουντε να μας πουνε καλημερες....
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!! (εξετασεις κανατε?..)
Την τελευταία φορα που έκανα εγω (πριν δύο μήνες) μου βρήκαν χοληστερίνη,τριγλυκερίδια, ζάχαρο λές να μην ήτανε σωστές οι εξετάσειςΠρέπει να κάνουμε όλοι μας.
καλημέρα σου και σένα. Εσείς λοιπόν εξετάζεσθε;;; για απαντήστε παρακαλώ; γιατί καλές οι ενημερώσεις για το ρόστερ σας και τις καλημέρες σας , πλην όμως αν δεν μας εξασφαλίσετε ότι δεν εξετάζσθε από γιατρό δεν θα μας πολυβλέπετεΚαλιμερα σε ολουσ. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
εχω τη γνωμη οτι οι περισσοτερες κοπελες απο τους χωρους αυτους θα σπευσουν να εξετασθουν , εννοειται πρωτα για την δικη τους ηρεμια....τουλαχιστον με αρκετες που εχω συζητήσει απο τον χωρο ηδη το εχουν καμει..καλημέρα σου και σένα. Εσείς λοιπόν εξετάζεσθε;;; για απαντήστε παρακαλώ; γιατί καλές οι ενημερώσεις για το ρόστερ σας και τις καλημέρες σας , πλην όμως αν δεν μας εξασφαλίσετε ότι δεν εξετάζσθε από γιατρό δεν θα μας πολυβλέπετε
εχω τη γνωμη οτι οι περισσοτερες κοπελες απο τους χωρους αυτους θα σπευσουν να εξετασθουν , εννοειται πρωτα για την δικη τους ηρεμια....τουλαχιστον με αρκετες που εχω συζητήσει απο τον χωρο ηδη το εχουν καμει..
Τέλος, και να μη μακρηγωρώ, οφείλω να επισημάνω τη μή ταύτηση των συγκεκριμένων χώρων με αυτούς του "δρόμου" ή του μπου _ _ _ _ ου.
Με ... αγωνιστικούς χαιρετισμούς !
Γι' αυτό απαιτείται η από μέρους μας προνοητικότητα και εξασφάλιση της ενδεδειγμένης προστασίας.
Την τελευταία φορα που έκανα εγω (πριν δύο μήνες) μου βρήκαν χοληστερίνη,τριγλυκερίδια, ζάχαρο λές να μην ήτανε σωστές οι εξετάσεις
Αυτά μου βρήκαν στο πρόχειρο τσεκαπ.Μ' αυτά που μου λές ότι έχεις, δε σε κόβω να φτάνεις τα 16000 posts.....
προτεινω με την παρουσιαση των κορασιδων στο σαλονι να επιδεικνιονται και τα πιστοποιητικα, να τα κρατανε οι ιδιες
Σήμερα εδέχθην τηλ.απο σερίφησα ή οποία μου είπε οτι εχεις καιρό να φανείς και μπλα μπλα μπλα και συζητώντας για τα τελευταία γεγονότα μου είπε οτι τα κορίτσια της κάνουν τσεκαπ τακτικότατα.
Τώρα αν μου είπε ψέματα σας λέω και γω.
καλημέρα σου και σένα. Εσείς λοιπόν εξετάζεσθε;;; για απαντήστε παρακαλώ; γιατί καλές οι ενημερώσεις για το ρόστερ σας και τις καλημέρες σας , πλην όμως αν δεν μας εξασφαλίσετε ότι δεν εξετάζσθε από γιατρό δεν θα μας πολυβλέπετε
θα μου επιτρέψεις μια μικρή διαφωνία στα "κόκκινισμένα".
Κάποιες φορές έχουμε συναντήσει εργαζόμενες σε λαδομάγαζα που εντάσσονται στην ενότητα "μασατζίδικα Αθήνας", με πρότερη θητεία σε μπουρδέλο ή με συνέχιση της "καριέρας" σε ντέλο... Για πελαγίσιες σε μασατζιδικο, ελευθέρας πεζοδρομιακης βοσκής δηλαδη, δεν εχει ακουστεί ποτέ τίποτα από όσο θυμάμαι... Αλλά δε σημαινει και πως μπορύμε να είμαστε 100% σιγουροι ότι δεν έχει γίνει κι αυτό...
Τα μαγαζιά και οι εργαζόμενες που επισημαίνω πάντως, είναι λίγα (και λίγες αντίστοιχα)... για να είμαστε αντικειμενικά σωστοί...
δηλαδή εαν μας έλεγε ότι εξετάζονται όλες οι κοπέλες θα μας πολυβλέπει?αχαχαχαχαχαχαχα
!!!! μου ετυχε σημερα!!!!!!!!!! αλλα ζητησαν και απο εμενα !!! ευτυχως ειχα και εγω!!!προτεινω με την παρουσιαση των κορασιδων στο σαλονι να επιδεικνιονται και τα πιστοποιητικα, να τα κρατανε οι ιδιες
!!!! μου ετυχε σημερα!!!!!!!!!! αλλα ζητησαν και απο εμενα !!! ευτυχως ειχα και εγω!!!