Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Αντε γαμησου κι εσυ, με τις καλημερες.

ναι...οι καριολες εχουν αναδουλειες και θυμουντε να μας πουνε καλημερες....
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!! (εξετασεις κανατε?..)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ναι...οι καριολες εχουν αναδουλειες και θυμουντε να μας πουνε καλημερες....
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!! (εξετασεις κανατε?..)

Πρέπει να κάνουμε όλοι μας.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Πρέπει να κάνουμε όλοι μας.
Την τελευταία φορα που έκανα εγω (πριν δύο μήνες) μου βρήκαν χοληστερίνη,τριγλυκερίδια, ζάχαρο λές να μην ήτανε σωστές οι εξετάσεις  :grin:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Καλιμερα σε ολουσ. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* 
καλημέρα σου και σένα. Εσείς λοιπόν εξετάζεσθε;;; για απαντήστε παρακαλώ; γιατί καλές οι ενημερώσεις για το ρόστερ σας και τις καλημέρες σας , πλην όμως αν δεν μας εξασφαλίσετε ότι δεν εξετάζσθε από γιατρό δεν θα μας πολυβλέπετε

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
40 ευρά πάει η έκδοση ή ανανέωση βιβλιαρίου υγείας εξ αποστάσεως στους σερβιτόρους. Λόγω κλίματος αν υπάρξει ζήτηση από τις κορασίδες, θα τσιμπήσουν την τιμούλα. Βλέπω ήδη τους υγειονομικάριους πρώτη ξαπλώστρα στην Ψαρού!

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
καλημέρα σου και σένα. Εσείς λοιπόν εξετάζεσθε;;; για απαντήστε παρακαλώ; γιατί καλές οι ενημερώσεις για το ρόστερ σας και τις καλημέρες σας , πλην όμως αν δεν μας εξασφαλίσετε ότι δεν εξετάζσθε από γιατρό δεν θα μας πολυβλέπετε
εχω τη γνωμη οτι οι περισσοτερες κοπελες απο τους χωρους αυτους θα σπευσουν να εξετασθουν , εννοειται πρωτα για την δικη τους ηρεμια....τουλαχιστον με αρκετες που εχω συζητήσει απο τον χωρο ηδη το εχουν καμει..

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
εχω τη γνωμη οτι οι περισσοτερες κοπελες απο τους χωρους αυτους θα σπευσουν να εξετασθουν , εννοειται πρωτα για την δικη τους ηρεμια....τουλαχιστον με αρκετες που εχω συζητήσει απο τον χωρο ηδη το εχουν καμει..

Κατ' αρχάς :thumbsup: !
Συμπληρώνοντας, πολλές κοπέλες, με προσωπική τους πρωτοβουλία, υποβάλλονταν σε ελέγχους και πριν τα πρόσφατα γεγονότα, όπως, επίσης, υπάρχουν μαγαζιά που επέβαλαν (ή επιβάλλουν) ως προϋπόθεση την εξέταση για τις κοπέλες προκειμένου να δουλεύουν σ' αυτά.
Βεβαίως, ούτε γνωρίζουμε ποιές είναι οι κοπέλες ούτε τους/τις επιχειρηματίες και δεν πρέπει να επαφιόμαστε στην καλή πρόθεση είτε των μεν είτε των δε.
Γι' αυτό απαιτείται η από μέρους μας προνοητικότητα και εξασφάλιση της ενδεδειγμένης προστασίας.
Τέλος, και να μη μακρηγωρώ, οφείλω να επισημάνω τη μή ταύτηση των συγκεκριμένων χώρων με αυτούς του "δρόμου" ή του μπου _ _ _ _ ου.

Με ... αγωνιστικούς χαιρετισμούς ! :rockon:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Τέλος, και να μη μακρηγωρώ, οφείλω να επισημάνω τη μή ταύτηση των συγκεκριμένων χώρων με αυτούς του "δρόμου" ή του μπου _ _ _ _ ου.

Με ... αγωνιστικούς χαιρετισμούς ! :rockon:

:thumbsup:

θα μου επιτρέψεις μια μικρή διαφωνία στα "κόκκινισμένα".

Κάποιες φορές έχουμε συναντήσει εργαζόμενες σε λαδομάγαζα που εντάσσονται στην ενότητα "μασατζίδικα Αθήνας", με πρότερη θητεία σε μπουρδέλο ή με συνέχιση της "καριέρας" σε ντέλο... Για πελαγίσιες σε μασατζιδικο, ελευθέρας πεζοδρομιακης βοσκής δηλαδη, δεν εχει ακουστεί ποτέ τίποτα από όσο θυμάμαι... Αλλά δε σημαινει και πως μπορύμε να είμαστε 100% σιγουροι ότι δεν έχει γίνει κι αυτό...

Τα μαγαζιά και οι εργαζόμενες που επισημαίνω πάντως, είναι λίγα (και λίγες αντίστοιχα)... για να είμαστε αντικειμενικά σωστοί...

Αυτό που ισχύει 10000% είναι:

Γι' αυτό απαιτείται η από μέρους μας προνοητικότητα και εξασφάλιση της ενδεδειγμένης προστασίας.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :cool2:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Την τελευταία φορα που έκανα εγω (πριν δύο μήνες) μου βρήκαν χοληστερίνη,τριγλυκερίδια, ζάχαρο λές να μην ήτανε σωστές οι εξετάσεις  :grin:

Μ' αυτά που μου λές ότι έχεις, δε σε κόβω να φτάνεις τα 16000 posts..... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Όνομα: διομήδης
Λίγοι αλλά ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Πάντως γνωρίζοντας τρία τέσσερα παιδιά απο εδω μέσα και όντας ηλικιακά κοντά κανένας μας δεν πήγαινε στην μάχη απροστάτευτος.
Σήμερα εδέχθην τηλ.απο σερίφησα ή οποία μου είπε οτι εχεις καιρό να φανείς και μπλα μπλα μπλα και συζητώντας για τα τελευταία γεγονότα μου είπε οτι τα κορίτσια της κάνουν τσεκαπ τακτικότατα.
Τώρα αν μου είπε ψέματα σας λέω και γω.

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
προτεινω με την παρουσιαση των κορασιδων στο σαλονι να επιδεικνιονται και τα πιστοποιητικα, να τα κρατανε οι ιδιες

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
προτεινω με την παρουσιαση των κορασιδων στο σαλονι να επιδεικνιονται και τα πιστοποιητικα, να τα κρατανε οι ιδιες

Σαν τους αριθμούς στα καλλιστεία..... :grin: :grin: :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Σήμερα εδέχθην τηλ.απο σερίφησα ή οποία μου είπε οτι εχεις καιρό να φανείς και μπλα μπλα μπλα και συζητώντας για τα τελευταία γεγονότα μου είπε οτι τα κορίτσια της κάνουν τσεκαπ τακτικότατα.
Τώρα αν μου είπε ψέματα σας λέω και γω.

Τα λεγόμενά της, αποδεικνύονται πολύ εύκολα, καθ'ότι scripta manent!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

δηλαδή εαν μας έλεγε ότι εξετάζονται όλες οι κοπέλες θα μας πολυβλέπει?αχαχαχαχαχαχαχα

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
θα μου επιτρέψεις μια μικρή διαφωνία στα "κόκκινισμένα".

Και βέβαια θα σου επιτρέψω ! ;) Αυτό δα μας έλειπε ! :o Εδώ είμαστε για να παραθέτουμε εμπειρίες και να αναταλλάσουμε απόψεις (κυρίως ...) :hammer: :) !

Κάποιες φορές έχουμε συναντήσει εργαζόμενες σε λαδομάγαζα που εντάσσονται στην ενότητα "μασατζίδικα Αθήνας", με πρότερη θητεία σε μπουρδέλο ή με συνέχιση της "καριέρας" σε ντέλο... Για πελαγίσιες σε μασατζιδικο, ελευθέρας πεζοδρομιακης βοσκής δηλαδη, δεν εχει ακουστεί ποτέ τίποτα από όσο θυμάμαι... Αλλά δε σημαινει και πως μπορύμε να είμαστε 100% σιγουροι ότι δεν έχει γίνει κι αυτό...

Τα μαγαζιά και οι εργαζόμενες που επισημαίνω πάντως, είναι λίγα (και λίγες αντίστοιχα)... για να είμαστε αντικειμενικά σωστοί...

Πράγματι, αυτά που επισημαίνεις είναι σωστά ! :thumbsup: Απλά δεν αποτελούν, οι καταστάσεις αυτές, μόνιμα συγκοινωνούντα δοχεία μεγάλης έκτασης, όπως στα bold σου, άλλωστε, αναφέρεις ! :woldman:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
:pipa2:
!!!! μου ετυχε σημερα!!!!!!!!!!  αλλα ζητησαν και απο εμενα !!! ευτυχως ειχα και εγω!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom