Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (4 μέλη και 52 επισκέπτες)

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Λοιπον κυριοι μεγαλη προσοχη στις καριολες που το παιζουν και ειδημωνες στο μασαζ, αντi να παιρνουν καμια πι...α (αντε μην το πω).

Λοιπον μετα απο επισκεψη το Σ Κ σε μαγαζι απο αυτα που εχουν αναφερθει στο thread σαν
ανωτερου επιπεδου ,και μαλιστα το οποιο παρεχει και υπερτιμημες υπηρεσιες,με εχει πιασει η μεση μου σημερα και δεν μπορω να κουνηθω.

Θελουνε και ρεφλεξολογια ορισμενα τσουτσεκια..........οποιος καταλαβε, καταλαβε οι υπολοιποι προσοχη στις παρεχομενες υπηρεσιες απο κομπογιαννιτες
Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα. Μιά λάθος κίνηση - μου έχει τύχει- και μπορεί να μείνετε σύξυλοι χωρίς να μπορείτε να κουνηθείτε. Μην αφήνετε ποτέ να σας πιέζουν σε αυχένες, μέσες και σπονδυλικές στήλες. Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι φορές που κάποια ήξερε. Μεταξύ αυτών-που ξέρει και η Αλεξάνδρα στην ******. Δεν την διαφημίζω προς θεού. Απλά είναι ο τέλειος συνδυασμός

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Όμως μιά και πήγα στο Καλλιρόης 48(πρώτος όροφος, το νέο με τη μαμά Γιούλη - για να καταλαβαινόμαστε) πέτυχα Ελένη την οποία και τίμησα.
Κανονικό προς το αδύνατο, ξανθιά, πρόσχαρη (σημαντικό να μην είναι μουτρωμένη για μένα - με ξενερώνει) και έμπειρη όπου μετά από καλό μασαζάκι προχώρησε σε Full πρόγραμμα με διάφορες στάσεις ώσπου επήλθε το αναμενόμενο. Τιμή η γνωστή (80) και έφυγα ευχαριστημένος :dancing:. Ελπίζω να την ξαναπετύχω ελεύθερη.
Συμφωνώ απόλυτα. Πέρα από τις μακακίες του εν λόγω ιδρύματος με τις φυματικές που έχει στις υπηρεσίες του, τις ξεπέτες και τα άλλα τινά, η Ελένη είναι μακράν η καλύτερη των περιπτώσεων. Πρόσχαρη, γελαστή, πρόθυμη και κυρίως γνώστης του αντικειμένου. Αξίζει τον κόπο αλλά βέβαια βασική προυπόθεση να την πετύχετε ελεύθερη. Καλή τύχη.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ρε παιδια υπαρχει κανα στουντιο με καλα γκομενακια που να γαμας ομως στον πειραια ?
οποιος γνωριζει ας βοηθησει, ειμαι νεος στη φαση.  :helpplea:
εδω ειναι το θρεντ των μασατζιδικων. θα πρεπει να ριξεις μια ματια στα στουντια..  :)

wiser

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Κριτικές
22
Like
237
Πόντοι
31
Συανγωνιστές,

άκουσα για φοβερό κινεζάκι στην Ανδρόνικου.Υπάρχει κανείς για ενημέρωση?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Συανγωνιστές,

άκουσα για φοβερό κινεζάκι στην Ανδρόνικου.Υπάρχει κανείς για ενημέρωση?
τελικα σε αυτο το μαγαζι, εχει φαει κανενας κοψίδια ή να μεταφερθει η συζητηση επ αυτου του καταστηματος www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,6090.0]εδώ[/url] ????

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα. Μιά λάθος κίνηση - μου έχει τύχει- και μπορεί να μείνετε σύξυλοι χωρίς να μπορείτε να κουνηθείτε. Μην αφήνετε ποτέ να σας πιέζουν σε αυχένες, μέσες και σπονδυλικές στήλες. Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι φορές που κάποια ήξερε. Μεταξύ αυτών-που ξέρει και η Αλεξάνδρα στην ******. Δεν την διαφημίζω προς θεού. Απλά είναι ο τέλειος συνδυασμός

Υποψιάζομαι ότι ο συναγωνιστής αναφέρεται στην Ματζαγριωτάκη.....Συμφωνώ και επαυξάνω! Γι' αυτό υπάρχει το site και γι' αυτό θα πρέπει να διαβάζουμε προσεκτικά τις ενημερώσεις.Για το συγκεκριμένο μαγαζί,επειδή τυχαίνει να έχω πάει 3 φορές και κυρίως να έχω κουβεντιάσει αναλυτικά,και νομίζω ειλικρινά με την Τατιάννα,σας είχα γράψει αναλυτικά ότι πραγματικά καλό και επαγγελματικό μασάζ κάνουν μόνον η Ελένη (Ρωσίδα) και η Αλίκη (Ελληνίδα).Για τα υπόλοιπα υπάρχουν άλλες κοπέλλες.....

Τώρα,αν κάποιος θέλησε να συνδυάσει και τα δύο σε ένα άτομο,και μάλιστα με χαμηλό κόστος,πήρε και το σχετικό ρίσκο....

Οσο για την ρεφλεξολογία,επειδή έχω κάνει παλιότερα στην Ταιλάνδη,σε πραγματική επαγγελματία,να ενημερώσω για το εξης: μου την πρότεινε και μένα η Τατιάννα,αλλά με συγκεκριμένη κοπέλλα,η οποία δεν κάνει απολύτως τίποτε άλλο.Ούτε καν μασσάζ....δεν δοκίμασα,αλλά εκτίμησα την ειλικρίνεια και τον επαγγελματισμό.

Εν κατακλείδι,πιστεύω ότι η Τατιάννα το ξεκίνησε αλλοιώς το μαγαζί,αλλά στην πορεία πείστηκε (κακώς κατά την γνώμη μου) ότι αν δεν προσφέρει πλήρες πρόγραμμα δεν θα σταθεί στον χώρο.Απο κει και πέρα,ανακάτεψε τις κοπέλλες,μπέρδεψε το μασσάζ με τις πίπες και τα έκανε σκ.... :boobies:

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Τελικά το ευαγές ίδρυμα της Mατζαγριωτάκη τι προσφέρει? Έχει μέλλον προοπτική και διαχρονική αξία? Μπορεί κάποιος να μας κατατοπίσει αναλυτικά? ( Δεν αναφερόμουνα στη ματζαγριωτάκη  :2funny: αλλά σε άλλα ευγαγή ιδρύματα)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Τελικά από ευαγές ίδρυμα της Mατζαγριωτάκη τι προσφέρει? Έχει μέλλον προοπτική και διαχρονική αξία? Μπορεί κάποιος να μας κατατοπίσει αναλυτικά?
φουλ ειναι το μαγαζι..

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Με την ευλογία σου λοιπόν Δέσποτα... λέω να ψηφίσω για τον αρχιδοπουτσικό θρόνο καποια από τις θεραπενίδες του εν λόγω Ναού

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Με την ευλογία σου λοιπόν Δέσποτα... λέω να ψηφίσω για τον αρχιδοπουτσικό θρόνο καποια από τις θεραπενίδες του εν λόγω Ναού
προσεχε στις τιμες και στις πρωτες επισκεψεις..  :)

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Εξυπακούεται αν και δυστυχώς το ότι ολημερίς πασχίζω για τον επιούσιο κουστουμογραβατομένος με καλογιασισμένα υποδήματα και κόμωση ντάγκλα, συχνά υποψιάζομαι πως μπαίνουν αυθόρμητα στον πειρασμό παίρνοντας την πρωτοβουλία να διογκώνουν λίγο τα τιμολόγια τους χαχαχαχαχχα

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
η όλγα έχει πάει Γ Σεπτεμβρίου
Λάθος φίλε μου.Η Ολγα η ψηλή από Φωκίωνος είναι τώρα Θησέως 31 στην Καλλιθέα.Σημερινή κατάθεση,όλα κανονικά,όπως τα ξέραμε.Εννοώ οι fan της...Η κοπέλα κάπως ανανεωμένη,ευχάριστη και με όρεξη για δουλειά... Αν μη τι άλλο,κατά τη γνώμη μου το τιμάει το 80άρι της.

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν νομιζω εκει νομιζω ειναι αυστηρα μονο μασαζ..

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Φιλε Andy51
εγω δεν αναφερθηκα σε συγκεκριμενο ιδρυμα,γιατι δεν εχει νοημα αλλωστε να το κανω.Θα μπορουσε να μου ειχε συμβει οπουδηποτε το πιασημο στη μεση. Απλα κατακρινω ορισμενες μασατζουδες που και καλα πουλανε high class υπηρεσιες, και δεν ειναι ικανες ουτε βεντουζες να σου ριξουν.
Για αυτο και λεεω και στους λοιπους φιλους να μην την πατησουν οπως την πατησα εγω.
οπου ακουτε ρεφλεξολογιες και σιατσου ή ταυλανδεζικα μασαζ να κρατατε και μικρο καλαθι.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
τελικα σε αυτο το μαγαζι, εχει φαει κανενας κοψίδια ή να μεταφερθει η συζητηση επ αυτου του καταστηματος www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,6090.0]εδώ[/url] ????
Πατερ μου για κοψιδια δεν νομιζω ουτε εχω παει ποτε, το θεμα ειναι οτι καποια τεμαχια που δουλευουν ή δουλευαν παλιοτερα στο ενλογω ειχαν περασει απο θησεως Μαρουσι και εκει προσφεραν φραπεδακι με ή χωρις καλαμακι.
Μιλαω για το καταστημα στην Ανδρονικου στο Μαρουσι.
Απο εκει και περα δεν το ξερω το μαγαζι ουτε μπορω να εκφερω αποψη...τυχαινει να ξερω καποιες θεραπευτριες.

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η Ανδρονικου ειναι αποκλειστικα κεντρο χειροτεχνιας ..............
Τα υπολοιπα απαγορευονται δια ροπαλου και απολυσεως...............

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Φιλε Andy51
εγω δεν αναφερθηκα σε συγκεκριμενο ιδρυμα,γιατι δεν εχει νοημα αλλωστε να το κανω.Θα μπορουσε να μου ειχε συμβει οπουδηποτε το πιασημο στη μεση. Απλα κατακρινω ορισμενες μασατζουδες που και καλα πουλανε high class υπηρεσιες, και δεν ειναι ικανες ουτε βεντουζες να σου ριξουν.
Για αυτο και λεεω και στους λοιπους φιλους να μην την πατησουν οπως την πατησα εγω.
οπου ακουτε ρεφλεξολογιες και σιατσου ή ταυλανδεζικα μασαζ να κρατατε και μικρο καλαθι.

Συμφωνούμε απόλυτα....Παράλληλα,επειδή παρατηρώ ότι κάποιοι φίλοι ρωτάνε συνέχεια τα ίδια πράγματα,μήπως θα μπορούσε να βελτιωθεί η μηχανή αναζήτησης,ώστε να βρίσκει κάποιος εύκολα πληροφορίες για το θέμα που τον ενδιαφέρει? το θέτω υπ' όψιν των διαχειριστών του site.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom