Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

manosmanws

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μεγαλουτσικη...αναφερομαι στον zerotolerance για την μιχαλακοπουλου 99 σε παλαιοτερο μηνυμα
επι της ευκαιριας κανενα αλλο με καλο μασαζ και μεχρι φραπε φιλε ξερεις?(οχι φουλ)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
μεγαλουτσικη...αναφερομαι στον zerotolerance για την μιχαλακοπουλου 99 σε παλαιοτερο μηνυμα
επι της ευκαιριας κανενα αλλο με καλο μασαζ και μεχρι φραπε φιλε ξερεις?(οχι φουλ)

Φίλε μου όταν αναφέρεσαι σε κάποιο από τα προηγούμενα μηνύματα και θέλεις να απαντήσεις ή να ρωτήσεις κάτι πάνω σ'αυτό,βρες το μήνυμα στο οποίο θέλεις να αναφερθείς και πάνω δεξιά έχει την λέξη παράθεση με κόκκινα γράμματα κάνε κλικ πάνω της και στην σελίδα που θα σου ανοίξει ξεκίνα να γράφεις αυτά που θέλεις κάτω από το [/guote] χωρίς να πειράξεις ή να σβήσεις τίποτα από τα παραπάνω, φυσικά ούτε το [/guote] για να μπορούμε να καταλάβουμε σε πιο μήνυμα αναφέρεσαι και προς αποφυγή παρεξηγήσεων βεβαίως!!!!!!!!!!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
it s ok. του τα εστειλα του μανου με πμ..

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Και με την ευκαιρία η επιγραφή στο μπάνιο ΕΝΤΟ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ άλλαξε και έγινε
Εδώ κρεμοσάπουν[size=10pt]ω[/size]       :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny:

ειναι απο το ρημα :

κρεμοσαπουνω
κρεμοσαπουνεις
κρεμοσαπουνει

ρε ουστ απο εδω..... καλα εκανα κ κυνηγουσα μονο ελληνιδες (ελαχιστες εχουν μεινει καλες) πως την πατησα με το ουκρανο???

πανε τα καλα τα χρονια ....

manosmanws

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
χθές πέρασα απο τα ιδρύματα της Σολωμού και αυτό της 3ης Σεπτ 25.
Βγάινοντας και απο τα τρία πήρα τηλέφωνο τον κολλητό μου που έχει μάντρα με φορτηγά μεταφορών και του είπα να ερθει να φορτώσει μπάζα...
τελικά κατέληξα στο Μιχαλακοπούλου 99 οπου πήρα Σονια που ειναι σουπερ.
  το μηνυμα που σας ελεγα πιο πριν...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.137
Πόντοι
42.697
  το μηνυμα που σας ελεγα πιο πριν...

εκεί λοιπόν ανοίγει την πόρτα η Στέλλα (βουλγάρα 45 αρα μιλφ).
Είναι αρκετά καλη στο δωμάτιο , μασάζ κάνει μετριο.
Υπάρχουν και 2 κοντοπούτανα ξανθά πιπίνια. Η Σόνια και μια άλλη Ρουμάνα που ξεχάω το όνομα της.
Είναι και τα 2 πολύ γλυκούλια και κάνουν φουλ πρόγραμμα στο δωμάτιο.
Μπορείς να τα παρεις και ντουέτο...

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
it s ok. του τα εστειλα του μανου με πμ..

Πάτερ μου τώρα τελευταία "δουλεύεις" πολύ ιγκόγνιτο (PM), μήπως πρέπει να ανησυχώ.........!!!!!!! :think:

Ενημέρωση από κατάθεση Φωκίωνος 11 κατόπιν τηλ. ενημέρωσης ότι το κατάστημα σήμερα Κυριακή ήταν ανοιχτό μέχρι τις εφτά (7) το απόγευμα.
Κοπέλες μόνο δύο,λόγω Κυριακής, Αλίνα και Πάολα,πήρα την Πάολα.
Η Πάολα, όπως είχα ξαναγράψει προ 20ημέρου περίπου είναι γλύκα,κοντούλα μεν αλλά απόλαυση,ξανθιά με γαλαζοπράσινα μάτια,στήθος 2άρι στητό και σφιχτό,πολύ καλό κορμάκι
και κωλαράκι όλα τα λεφτά,πεταχτό και πολύ σφιχτό.
Από μασάζ έμεινα ευχαριστημένος αλλά ζήτησα χαλαρό,απαλό και αισθησιακό (στα δύσκολα δεν ξέρω τι γίνεται) κατά τ'άλλα πολύ καλή, full πρόγραμμα με απ'όλα και πολύ καλή συμμετοχή
(η μπριζολίτσα με όλους τους χυμούς της)!!!!!!!!!!!!!
Από χρόνο 45 λεπτά γεμάτα!!!!!!!!!!!! Το αξίζει το 80άρι.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Πάτερ μου τώρα τελευταία "δουλεύεις" πολύ ιγκόγνιτο (PM), μήπως πρέπει να ανησυχώ.........!!!!!!! :think:
εσυ ειδικα καθολου..  :cheesy: :cheesy:

τι να κανουμε ? να χαλαμε το θρεντ με οδηγιες για παραθεσεις ??  :)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Ασφαλώς και δεν προμοτάρω τίποτα και κανέναν φίλε μου.Αυτό δα έλειπε...Απλά ακολουθώ το πνεύμα του site,που νομίζω είναι η αλληλοενημέρωση και η κατάθεση της ειλικρινούς γνώμης μας.Το "γνώμη μας" το τονίζω!!! Αυτά τα πράγματα είναι κατ' εξοχήν υποκειμενικά.Ο καθένας έχει άλλα γούστα,άλλες επιθυμίες,άλλες ανάγκες και άλλο πορτοφόλι αν θέλεις.....

Το συγκεκριμένο μαγαζί ειναι στην Ματζαγριωτάκη 56 στην Καλλιθέα.Η Ματζαγριωτάκη είναι η πρώτη παράλληλος με την Δαβάκη που είναι ο κεντρικός δρόμος της Καλλιθέας.Η τιμή είναι 80 ευρώ για μασάζ και φραπέ,που κρατάνε περίπου 1 ώρα και 15' και 100-120 ευρώ αν πάρεις το φούλ πρόγραμμα (δεν στο συνιστώ.... :jerking:).Αν δεν σε ξέρουν,το φούλ πρόγραμμα αποκλείεται....Υπάρχει επίσης και μασάζ body to body με ισπανικό τελείωμα απο μια συγκεκριμένη κοπέλλα (ονόματα δεν θυμάμαι).Αυτό κάνει 100 ευρώ για 30'.αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.Μόνο μία κοπέλλα,λέγεται Αλίκη νομίζω και είναι Ελληνίδα,κάνει και μασάζ και φραπέ,αλλά ενώ στο μασάζ είναι εξαιρετική,στο φραπέ η απόδοσή της ποικίλλει ανάλογα με τα κέφια της.....
...to κάνει η Ναταλί και να υπολογίζεις γύρω στα 130 €..

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1

Ενημέρωση από κατάθεση Φωκίωνος 11 κατόπιν τηλ. ενημέρωσης ότι το κατάστημα σήμερα Κυριακή ήταν ανοιχτό μέχρι τις εφτά (7) το απόγευμα.
Κοπέλες μόνο δύο,λόγω Κυριακής, Αλίνα και Πάολα,πήρα την Πάολα.
Η Πάολα, όπως είχα ξαναγράψει προ 20ημέρου περίπου είναι γλύκα,κοντούλα μεν αλλά απόλαυση,ξανθιά με γαλαζοπράσινα μάτια,στήθος 2άρι στητό και σφιχτό,πολύ καλό κορμάκι
και κωλαράκι όλα τα λεφτά,πεταχτό και πολύ σφιχτό.
Από μασάζ έμεινα ευχαριστημένος αλλά ζήτησα χαλαρό,απαλό και αισθησιακό (στα δύσκολα δεν ξέρω τι γίνεται) κατά τ'άλλα πολύ καλή, full πρόγραμμα με απ'όλα και πολύ καλή συμμετοχή
(η μπριζολίτσα με όλους τους χυμούς της)!!!!!!!!!!!!!
Από χρόνο 45 λεπτά γεμάτα!!!!!!!!!!!! Το αξίζει το 80άρι.
Παίδες από τίς περιγραφές σας γιά την Πάολα,μου μοιάζει μέ ένα καλό cg μέχρι πέρσυ τον Ιούνιο,μετά εξαφανίστηκε γιά Μολδαβία,απ'ότι είχε πεί,το χαρακτηριστικό αυτής πού λέω είναι ότι της άρεσε πολύ το πισοκωλητό και να τα παίρνει στό στόμα.Μάλλον πρέπει να πάω καμιά βόλτα από Φωκίωνος να δώ αν είναι αυτή,αλλά πέφτει μακριά απ'τα λημέρια μου.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Λοιπον κυριοι μεγαλη προσοχη στις καριολες που το παιζουν και ειδημωνες στο μασαζ, αντi να παιρνουν καμια πι...α (αντε μην το πω).

Λοιπον μετα απο επισκεψη το Σ Κ σε μαγαζι απο αυτα που εχουν αναφερθει στο thread σαν
ανωτερου επιπεδου ,και μαλιστα το οποιο παρεχει και υπερτιμημες υπηρεσιες,με εχει πιασει η μεση μου σημερα και δεν μπορω να κουνηθω.

Θελουνε και ρεφλεξολογια ορισμενα τσουτσεκια..........οποιος καταλαβε, καταλαβε οι υπολοιποι προσοχη στις παρεχομενες υπηρεσιες απο κομπογιαννιτες

irons

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
1.225
ρε παιδια υπαρχει κανα στουντιο με καλα γκομενακια που να γαμας ομως στον πειραια ?
οποιος γνωριζει ας βοηθησει, ειμαι νεος στη φαση.  :helpplea:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΕ ΚΑΛΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ?
ΟΠΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΗ ΦΑΣΗ.:helpplea:

Κατ αρχάς γράψε πεζά και όχι κεφαλαία...

Κατα δεύτερον ψάξε στις προηγούμενες σελίδες και θα βρεις πολλές πληροφορίες.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Κατ αρχάς γράψε πεζά και όχι κεφαλαία...

Κατα δεύτερον ψάξε στις προηγούμενες σελίδες και θα βρεις πολλές πληροφορίες.
Γιατι ταλαιπωρειτε το νεανισκο?Ο δαιμων της καβλας δυσκολευει την αναγνωση... :grin:

Επισκέπτης
καλημερα παιδια! μια βολτα απο στεφανου κουμανουδη προχτες με αφησε ικανοποιημενο. ειχει 2-3 ωραια τεμαχια και επειδη δεν θυμαμαι τα ονοματα πηρα μια ψηλη καστανη με ψιλο καρε μαλλι. ωραιο μασαζ και τριψιματακι στην πλατη με τα στηθακια της.και μετα φουλ κοντακτ! και οι αλλες δυο καλες ηταν. και το καλο ηταν οτι δεν με ξεπεταξανε στο 20λεπτο. το μαλλι 70 και μετα ζητησε δωρακι!

Kardasis

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
καλημερα παιδια! μια βολτα απο στεφανου κουμανουδη προχτες με αφησε ικανοποιημενο. ειχει 2-3 ωραια τεμαχια και επειδη δεν θυμαμαι τα ονοματα πηρα μια ψηλη καστανη με ψιλο καρε μαλλι. ωραιο μασαζ και τριψιματακι στην πλατη με τα στηθακια της.και μετα φουλ κοντακτ! και οι αλλες δυο καλες ηταν. και το καλο ηταν οτι δεν με ξεπεταξανε στο 20λεπτο. το μαλλι 70 και μετα ζητησε δωρακι!
Χαίρομαι που το εν λόγω μαζί ξαναήρθε στην επικαιρότητα. Νόμιζα πως υπολειτουργούσε. Είχα πάει πρίν ενάμιση χρόνο περίπου και τότε με εξυπηρέτησε ένα ξανθό μωράκι. Δεν θυμάμαι το όνομα της. Θα το ξαναεπισκευτώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom