Επισκέπτης
να πετύχω κανα γνωστό ρε συ???
να πετύχω κανα γνωστό ρε συ???
είναι το επόμενο project μου....Συγχαρητήρια n.smirni76
Άντε παιδιά... και στα επόμενα report να βάζουμε και photo με τις λαδοκόρες που πήραμε, με την καλύτερη στάση που μας άρεσε... ή ....με την στάση που εκτονώσαμε
λιγότερο απ ότι μου είχαν πει αρχικά γι αυτό και κατέθεσα δυο σε μασάζ....Χάλια ενημέρωση ν.σμύρνη, ούτε το πόσο πήγε το σέρβις του αυτοκινήτου δεν μας είπες
σήμερα ήμουν οικονομικός ;)" αυτά συναγωνιστές μασάζ πάλι τον άλλο μήνα....""
Ευτυχως που πας μονο μια φορα τον μηνα....γιατι ?
60 στην φερων + 60 στην μαρνη + 20 στην φυλης + το service = παει το μηνιατικο ....
νασαι παντα καλα και να δινεις τετοιες ωραιες κριτικες...
Τα "καλά" είναι για πριν το γραφείο!ρε αλανια ξερουμε τιποτα καλο προς κεντρο?σταδιου ,κολωνακι,συνταγμα??οποιος συναγωνιστης ξερει...ετσι μωρε για μετα το γραφειο....
Εσύ είσαι για κάρτα απεριορίστων!σήμερα ήμουν οικονομικός ;)
ρε αλανια ξερουμε τιποτα καλο προς κεντρο?σταδιου ,κολωνακι,συνταγμα??οποιος συναγωνιστης ξερει...ετσι μωρε για μετα το γραφειο....
Καταλαβα...εκστρατεια...ευχαριστω παντως....
Παρακαλω όσοι γράφουν κριτικές για μπουρδέλα-στούντιο-μασαζερί και είναι λιγάκοι παρατηρητικοί (όπως πολλοί συναγωνιστές που θυμούνται τρομερές λεπτομέρειες) ας γράφουν κι αν οι χώροι είναι και προσβάσιμοι σε άτομα με κινητικά προβλήματα.Ας έχουμε όλοι το νου μας να προτείνουμε τα "σωστά" μαγαζιά στους συναγωνιστές που δεν έχουν ως δεδομένο όσα εμείς θεωρούμε δεδομένα.Και δεν το λέω με συμπόνοια, αλλά με θαυμασμό.
ΕύγεΜΑΣΑΖΕΡΙ
Λοιπόν, απότι θυμάμαι (επισκέψεις προ μηνών, αλλά να αλλαξανε??)
• Στουρναρα 29 έγραψαν άλλοι, έχει 1 σκαλί από το πεζοδρόμιο, και 5-6 σκαλοπατάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας (αφού μπεις), το ασανσερ στενό. Και οι κινησεις εντός του διαμερίσματος με καροτσάκι υποθέτω ότι δεν είναι και πολύ άνετες.
• Στουρναρα 47, εντός του διαμερίσματος νομίζω το καροτσάκι θα κινείται σχετικά άνετα. Για να μπεις στην πολυκατοικία κάτι σκαλάκια. Ασανσερ?
• Συγγρού 29, σκαλάκι για την είσοδο, ασανσερ στενό θέλει έλεγχο σε πραγματικές συνθήκες.
• Αχιλλέως & Ελ. Βενιζελου, 1 σκαλί για να μπείς στην πολυκατοικία.
• Θησέως 81, σκαλί για να μπεις στην πολυκατοικία. Ασανσερ όχι ευρύχωρο.
• Ιουλιανού 51-53. 2-3 σκαλια για να μπεις, σκαλοπάτια μετά, ασανσερ.......
• Για οδηγό τυφλών στο πεζοδρόμιο αστο καλύτερα (ισχύει για παντού).
• Οι τουαλέτες (ξέρω πολύ λίγες) δεν νομίζω ότι έχουν την απαραίτητη διαμόρφωση.
• Σε όλες τα κουδούνια είναι ψηλά, ίσως και πρέπει να πατήσεις σε 1-2 σκαλιά.
• Άντε να σταματήσει αυτοκίνητο εκεί μπροστα επί της οδού..., για παρκάρισμα ΔΕΝ το συζητάμε
• Σε Συγγρού 29, Αχιλλέως & Ελ. Βενιζελου, και Θησέως 81 ίσως (ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ) ανεβάζεις όλο το αμάξι πάνω στο πεζοδρόμιο.
αντωνη βαλε μια φωτο να σε δουμε για να σου πουμε αν εισαι μπαζο,εγω ειμαι ετσι...Συνάδελφοι, προσφατος με το μασάζ (3 φορές) και οι 2 σε Συγγρού 45. Φοβερή εμπειρία αλλά κολλάω για φιλιά και να προτείνω για 2 ημίχρονα στο 45λεπτο παρότι φορτωμένος. Με πιάνουν μαλάκα? Μήπως πρέπει να είμαι λίγο χύμα για να παίρνω ότι πρέπει και μήπως με βλέπουν ευγενικό και μου τα παίρνουν με πιπούλα και μπανάκι. Το ζητάτε το δεύτερο όταν υπάρχει χρόνος?
Από την άλλη λέω μήπως είμαι τόσο μπάζο και δεν γουστάρουν?
Για σας παίζει γλώσσοφιλα και ακάποτα και λοκω? Τα κανονίζετε με την μαντάμ ή με την κοπέλλα κατευθείαν?
Καθοδηγήστε με λίγο γιατί δεν θέλω να γίνομαι σπαστικός στα μάτια τους αλλά να μην με πιάνουν και μαλάκα.
Οταν υπάρχει χρόνος παίζει και δευτερη εκτόνωση ή πρέπει να δίνω extra? Ποια είναι η εμπειρία σας?
(Σορρυ πολλά ερωτήματα...)