Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.047
Πόντοι
46.232
Συγχαρητήρια n.smirni76  :rockon:
Άντε παιδιά... και στα επόμενα report να βάζουμε και photo με τις λαδοκόρες που πήραμε, με την καλύτερη στάση που μας άρεσε... ή ....με την στάση που εκτονώσαμε  :grin: :grin: :grin:
είναι το επόμενο project μου....
ευχαριστώ για τα καλά λόγια

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.047
Πόντοι
46.232
Χάλια ενημέρωση ν.σμύρνη, ούτε το  πόσο πήγε το σέρβις του αυτοκινήτου δεν μας είπες  :grin:

respect-051.gif
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: λιγότερο απ ότι μου είχαν πει αρχικά γι αυτό και κατέθεσα δυο σε μασάζ....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.047
Πόντοι
46.232
"   αυτά συναγωνιστές μασάζ πάλι τον άλλο μήνα....""

Ευτυχως που πας μονο μια φορα τον μηνα....γιατι ?

60 στην φερων + 60 στην μαρνη + 20 στην φυλης + το service = παει το μηνιατικο ....    :)

νασαι παντα καλα και να δινεις τετοιες ωραιες κριτικες...
σήμερα ήμουν οικονομικός  ;)

babapoulos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
0
ρε αλανια ξερουμε τιποτα καλο προς κεντρο?σταδιου ,κολωνακι,συνταγμα??οποιος συναγωνιστης ξερει...ετσι μωρε για μετα το γραφειο.... :grin:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
ρε αλανια ξερουμε τιποτα καλο προς κεντρο?σταδιου ,κολωνακι,συνταγμα??οποιος συναγωνιστης ξερει...ετσι μωρε για μετα το γραφειο.... :grin:
Τα "καλά" είναι για πριν το γραφείο! :cheesy:

σήμερα ήμουν οικονομικός  ;)
Εσύ είσαι για κάρτα απεριορίστων! :2funny:

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

Σου απαντώ εγώ σαν νέος γιατί οι παλαιοί πρέπει να το έχουν κάνει αυτό κάπου 1000000 φορές. Μες στο φόρουμ του μασάζ έχει μασατζίδικα με διευθύνσεις. Σταδίου δεν ξέρω, ένα στο Σύνταγμα (Απόλλωνος νομίζω λέγεται η οδός) ήταν μάπα, οπότε ψάξε για Σκουφά 10, Ομήρου 35 κι αν θυμάται άλλος κάποιο το προσθέτει.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Και Δημοκρίτου 9. Κι αν πηδήξεις σφύρα μου... :grin:

babapoulos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Καταλαβα...εκστρατεια...ευχαριστω παντως....

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Καταλαβα...εκστρατεια...ευχαριστω παντως....

Αν αυτό είναι εκστρατεία τότε ο ν.σμύρνη συμμετέχει στην κάθοδο των μυρίων! Ερώτησις: Η Λίλι από το φερών 19 βρισκόταν πριν ένα μήνα περίπου στο συγγρού 45;

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Παρακαλω όσοι γράφουν κριτικές για μπουρδέλα-στούντιο-μασαζερί και είναι λιγάκοι παρατηρητικοί (όπως πολλοί συναγωνιστές που θυμούνται τρομερές λεπτομέρειες) ας γράφουν κι αν οι χώροι είναι και προσβάσιμοι σε άτομα με κινητικά προβλήματα.Ας έχουμε όλοι το νου μας να προτείνουμε τα "σωστά" μαγαζιά στους συναγωνιστές που δεν έχουν ως δεδομένο όσα εμείς θεωρούμε δεδομένα.Και δεν το λέω με συμπόνοια, αλλά με θαυμασμό.

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Έχει ανοιχτεί σχετικό θρεντ στο μασατζίδικα αθήνα με τίτλο ΑΜΕΑ και μασατζίδικα. Ας γράφουμε εκεί οτιδήποτε σχετικό μέχρι να συστηματοποιηθεί προκειμένου να είναι συγκεντρωμένα για να γίνει ευκολότερα η κατηγοριοποίηση-ταξινόμηση κτλ. Στα κωλόμπαρα επίσης έχει ανοιχτεί θρεντ με τίτλο ΑΜΕΑ και κωλόμπαρα. Ρίξτε μία ματιά. :-*

manos260

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες, τελικά το Σεμιτέλου έχει κλείσει ή έχουν αλλάξει τηλ?

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Παρακαλω όσοι γράφουν κριτικές για μπουρδέλα-στούντιο-μασαζερί και είναι λιγάκοι παρατηρητικοί (όπως πολλοί συναγωνιστές που θυμούνται τρομερές λεπτομέρειες) ας γράφουν κι αν οι χώροι είναι και προσβάσιμοι σε άτομα με κινητικά προβλήματα.Ας έχουμε όλοι το νου μας να προτείνουμε τα "σωστά" μαγαζιά στους συναγωνιστές που δεν έχουν ως δεδομένο όσα εμείς θεωρούμε δεδομένα.Και δεν το λέω με συμπόνοια, αλλά με θαυμασμό.

ΜΑΣΑΖΕΡΙ
Λοιπόν, απότι θυμάμαι (επισκέψεις προ μηνών, αλλά να αλλαξανε??)
• Στουρναρα 29 έγραψαν άλλοι, έχει 1 σκαλί από το πεζοδρόμιο, και 5-6 σκαλοπατάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας (αφού μπεις), το ασανσερ στενό. Και οι κινησεις εντός του διαμερίσματος με καροτσάκι υποθέτω ότι δεν είναι και πολύ άνετες.
• Στουρναρα 47, εντός του διαμερίσματος νομίζω το καροτσάκι θα κινείται σχετικά άνετα. Για να μπεις στην πολυκατοικία κάτι σκαλάκια. Ασανσερ?
• Συγγρού 29, σκαλάκι για την είσοδο, ασανσερ στενό θέλει έλεγχο σε πραγματικές συνθήκες.
• Αχιλλέως & Ελ. Βενιζελου, 1 σκαλί για να μπείς στην πολυκατοικία.
• Θησέως 81, σκαλί για να μπεις στην πολυκατοικία. Ασανσερ όχι ευρύχωρο.
• Ιουλιανού 51-53. 2-3 σκαλια για να μπεις, σκαλοπάτια μετά, ασανσερ.......
• Για οδηγό τυφλών στο πεζοδρόμιο αστο καλύτερα (ισχύει για παντού).
• Οι τουαλέτες (ξέρω πολύ λίγες) δεν νομίζω ότι έχουν την απαραίτητη διαμόρφωση.

• Σε όλες τα κουδούνια είναι ψηλά, ίσως και πρέπει να πατήσεις σε 1-2 σκαλιά.
• Άντε να σταματήσει αυτοκίνητο εκεί μπροστα επί της οδού..., για παρκάρισμα ΔΕΝ το συζητάμε
• Σε Συγγρού 29, Αχιλλέως & Ελ. Βενιζελου, και Θησέως 81 ίσως (ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ) ανεβάζεις όλο το αμάξι πάνω στο πεζοδρόμιο.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
καταδρομικη εχτες,οπου και χορτασα μπαζο. :headbang:..ρεμα ισιωνουμε...Σολωμου 54 6ος μπαζακια μιλφ...στον 3ο κουδουνι δεν βρηκα..στο 33 δεν ανοιγαν..Στουρναρη 29 μονο 2 μπαζακια.στο 63 5-6 τεμαχια μονο ,το μονο αξιλογο η Ελενη που την ειχα δοκιμασει και δεν πηρα,Φερων 19 δυο χοντρουλες μπαζακια,ευγενικες κατα τα αλλα,Ιουλιανου 51-53 ουτε μια αξιολογη ...
επισκεφτηκα καναδυο ακομη αλλα δεν ειχε παρα μονο μπαζα...περνω τηλεφωνο την Ελενα απο Βικτωριας 11 μου λεει εχω μια καλη...ο νεος χωρος ειναι καλος,αλλα μπανιο εχει μονο ενα και εξω απο το δωματιο...στην αναμονη με επισκεφτηκε ενα ακομη χοντρο μπαζακι και πανω που ειπα να την κανω ηρθε και η Μαρια,ελληνιδα καστανη 29 ετων,πολυ ομορφα ματια,στηθος 4αρι  :tits:και...ντυμενη δειχνει εντυπωσιακη...γδυτη,τα εχει και αυτη τα κιλακια της..τεσπα τελικα ετιμηθη  :knockinb:με καλες εντυπωσεις,θα ακολουθησει κριτικη...

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ΜΑΣΑΖΕΡΙ
Λοιπόν, απότι θυμάμαι (επισκέψεις προ μηνών, αλλά να αλλαξανε??)
• Στουρναρα 29 έγραψαν άλλοι, έχει 1 σκαλί από το πεζοδρόμιο, και 5-6 σκαλοπατάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας (αφού μπεις), το ασανσερ στενό. Και οι κινησεις εντός του διαμερίσματος με καροτσάκι υποθέτω ότι δεν είναι και πολύ άνετες.
• Στουρναρα 47, εντός του διαμερίσματος νομίζω το καροτσάκι θα κινείται σχετικά άνετα. Για να μπεις στην πολυκατοικία κάτι σκαλάκια. Ασανσερ?
• Συγγρού 29, σκαλάκι για την είσοδο, ασανσερ στενό θέλει έλεγχο σε πραγματικές συνθήκες.
• Αχιλλέως & Ελ. Βενιζελου, 1 σκαλί για να μπείς στην πολυκατοικία.
• Θησέως 81, σκαλί για να μπεις στην πολυκατοικία. Ασανσερ όχι ευρύχωρο.
• Ιουλιανού 51-53. 2-3 σκαλια για να μπεις, σκαλοπάτια μετά, ασανσερ.......
• Για οδηγό τυφλών στο πεζοδρόμιο αστο καλύτερα (ισχύει για παντού).
• Οι τουαλέτες (ξέρω πολύ λίγες) δεν νομίζω ότι έχουν την απαραίτητη διαμόρφωση.

• Σε όλες τα κουδούνια είναι ψηλά, ίσως και πρέπει να πατήσεις σε 1-2 σκαλιά.
• Άντε να σταματήσει αυτοκίνητο εκεί μπροστα επί της οδού..., για παρκάρισμα ΔΕΝ το συζητάμε
• Σε Συγγρού 29, Αχιλλέως & Ελ. Βενιζελου, και Θησέως 81 ίσως (ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ) ανεβάζεις όλο το αμάξι πάνω στο πεζοδρόμιο.
Εύγε

Πουθενά στην Αθήνα δεν μπορείς να πάς. Σκάλες, συνήθως χωρίς καν επιτοίχιο κάγκελο για να πιαστεί να ανέβει κάποιος. Ανύπαρκτα πεζοδρόμια για καροτσάκι. Πολύ στενά ασσανσερ. και το κριότερο... δυσκολία κίνησης εντός του χώρου πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όπου όμως ισχύουν όλα τα προηγούμενα. Ο φίλος NeaSmyrni είχε πρόσφατα την ευγενή καλοσύνη να δείξει φωτό από εισόδους. Αυτό είναι πάρα πολύ χρήσιμο. Από την εμπειρία μου από Κέντρο και Νότια την ευκολότερη πρόσβαση την έχουν το Αχιλλέως και Βενιζέλου, και το Ποσειδώνος 67.. Ανετα πεζοδρόμια, άνετα ασσανσερ για άτομα με κινητικά προβλήματα. Αλλο δεν μου έρχεται στο μιαλό. Ομήρου εχει σκαλές και σχεδόν ανύπαρκτο ασανσερ, το ίδιο η Σκουφά ( πολλά σκαλιά μέχρι το ασσανσερ),η Λυκαβητού επίσης και η Δημητσάνας.. Για Πατησίων και Βενιζέλου ( της Καλιθέας) έχουν μεν πεζοδρόμια αλλά δεν ξέρω για τις σκάλες και τα ασσανσερ των κτιρίων όπου στεγάζονται. και παραλίγο να το ξεχάσω. Ευκολότατη πρόσβαση στο Κηφισίας 12

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
εχει καποιος συναγωνιστης παρει χαμπαρει να παιζει κατι απο μασαζιδικο προς μενιδι καματερο α.λιοσια?????????

Sofos_Athina

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι, προσφατος με το μασάζ (3 φορές) και οι 2 σε Συγγρού 45. Φοβερή εμπειρία αλλά κολλάω για φιλιά και να προτείνω για 2 ημίχρονα στο 45λεπτο παρότι φορτωμένος. Με πιάνουν μαλάκα? Μήπως πρέπει να είμαι λίγο χύμα για να παίρνω ότι πρέπει και μήπως με βλέπουν ευγενικό και μου τα παίρνουν με πιπούλα και μπανάκι. Το ζητάτε το δεύτερο όταν υπάρχει χρόνος?

Από την άλλη λέω μήπως είμαι τόσο μπάζο και δεν γουστάρουν? 

Για σας παίζει γλώσσοφιλα και ακάποτα και λοκω? Τα κανονίζετε με την μαντάμ ή με την κοπέλλα κατευθείαν?

Καθοδηγήστε με λίγο γιατί δεν θέλω να γίνομαι σπαστικός στα μάτια τους αλλά να μην με πιάνουν και μαλάκα.

Οταν υπάρχει χρόνος παίζει και δευτερη εκτόνωση ή πρέπει να δίνω extra?  Ποια είναι η εμπειρία σας?
(Σορρυ πολλά ερωτήματα...)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.047
Πόντοι
46.232
διάβασε μερικές σελίδες του κάθε θέματος και μερικές κριτικές και θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα σου... ;)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Συνάδελφοι, προσφατος με το μασάζ (3 φορές) και οι 2 σε Συγγρού 45. Φοβερή εμπειρία αλλά κολλάω για φιλιά και να προτείνω για 2 ημίχρονα στο 45λεπτο παρότι φορτωμένος. Με πιάνουν μαλάκα? Μήπως πρέπει να είμαι λίγο χύμα για να παίρνω ότι πρέπει και μήπως με βλέπουν ευγενικό και μου τα παίρνουν με πιπούλα και μπανάκι. Το ζητάτε το δεύτερο όταν υπάρχει χρόνος?

Από την άλλη λέω μήπως είμαι τόσο μπάζο και δεν γουστάρουν? 

Για σας παίζει γλώσσοφιλα και ακάποτα και λοκω? Τα κανονίζετε με την μαντάμ ή με την κοπέλλα κατευθείαν?

Καθοδηγήστε με λίγο γιατί δεν θέλω να γίνομαι σπαστικός στα μάτια τους αλλά να μην με πιάνουν και μαλάκα.

Οταν υπάρχει χρόνος παίζει και δευτερη εκτόνωση ή πρέπει να δίνω extra?  Ποια είναι η εμπειρία σας?
(Σορρυ πολλά ερωτήματα...)
αντωνη βαλε μια φωτο να σε δουμε για να σου πουμε αν εισαι μπαζο,εγω ειμαι ετσι...

Συνημμένα

• lagudakis.jpg
    lagudakis.jpg
    4,8 KB · Εμφανίσεις: 24

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom