[size=11pt]
(Σ)Το έλαιο(ς) του έρωτα... [/size]
Τί είναι λοιπόν αυτό που ψάχνουμε στα μασατζίδικα;
Μα φυσικά το ερωτικό μασάζ (και όχι το απλό), που ιδανικά θα πρέπει να ολοκληρώνεται με σεξουαλική επαφή.
Διότι η χαλάρωση του σώματος και ο ερωτικός ερεθισμός βρίσκονται σε σχέση αλληλεξάρτησης.
Για να ερεθιστεί κάποιος, πρέπει να χαλαρώσει.
Είναι κατά συνέπεια, από τους πιο ταιριαστούς συνδυασμούς σε ό,τι αφορά την ερωτική πλήρωση.
Αποφάσισα λοιπόν να εξερευνήσω τα μυστικά του ερωτικού μασάζ με επαγγελματίες του είδους.
Θα ήθελα να διαπιστώσω και εγώ τη μαγική δύναμη των γυναικείων χεριών πάνω στο σώμα, όταν αυτά χρησιμοποιούνται με τον κατάλληλο τρόπο, προκειμένου να οδηγήσουν σ' ένα "κρεσέντο" αισθήσεων, με αποκορύφωμα την ερωτική ικανοποίηση.
Από τον ηλεκτρικό, αποβιβάστηκα στον επιβλητικό τερματικό σταθμό του Πειραιά με την αψιδωτή οροφή...
ο οποίος εγκαινιάστηκε το 1869 και από το 1928 έχει τη σημερινή του μορφή, σήμερα Σάββατο 28 Απριλίου 2012 στις 10:31 π.μ.
Αρχισα ν' ανηφορίζω τη βασιλέως Γεωργίου Α', έχοντας στα δεξιά μου το μεγαλύτερο λιμάνι της ανατολικής Μεσογείου...
Ενώ λίγο πιο πάνω και αριστερά, διέκρινα τον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας ...
που χτίστηκε πριν από 55 χρόνια.
Στα υπόγεια του ναού βρίσκονται ερείπια της αρχαίας πόλης του Πειραιά.
Στη Φίλωνος έστριψα αριστερά κατευθυνόμενος πρός το νούμερο 19...
Φίλωνος 19
10:55-10:58 π.μ
Μέχρι το ασανσέρ δεν υπάρχουν σκαλοπάτια.
Εισέρχομαι στο μικρό (δε χωράει αναπηρικό αμαξίδιο) ασανσέρ και ανεβαίνω στον πέμπτο όροφο.
Μου ανοίγει ένα καστανόξανθο, με ίσιο μαλλί έως λίγο κάτω απ' τους ώμους, milf με καλούτσικο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος και κοιλίτσα.
Φοράει ένα πολύχρωμο κοντομάνικο φόρεμα που απεικονίζει το πρόσωπο ενός γυναικείου καρτούν.
-Καλημέρα (μου λέει ανέκφραστα). Τί κάνετε;
-Καλημέρα.
Το σαλόνι μικρό και απλό
-Δεν έχουμε ανοίξει ακόμα...
-Α...
-Ανοίγουμε στις 12:00.
-Πρώτη φορά έρχομαι στο χώρο σας. Θα ήταν εύκολο να μου πείτε πόσες κοπέλες δουλεύουν και τις τιμές των προγραμμάτων;
-Δύο κοπέλες δουλεύουμε και κάνουμε μασάζ...
-Ερωτικό μασάζ; Γιατί αυτό μ' ενδιαφέρει.
-Οχι, λυπάμαι...
Συνεχίζω στην Ελευθερίου Βενιζέλου και δεξιά στην Ηρώων Πολυτεχνείου προσεγγίζω το...
Ηρώων Πολυτεχνείου 8
11:03-11:04 π.μ
Στο site γράφει ότι βρίσκεται στον δεύτερο όροφο, στο γραφείο 9.
Εξω στα κουδούνια που αφορούν τον δεύτερο όροφο, δεν υπάρχει γραφείο 9.
Σκέφτηκα λοιπόν ν' ανεβώ ο ίδιος, έτσι ώστε να δω από κοντά και για ν' ανοίξει η πόρτα εφάρμοσα ένα κόλπο που έχω δει σε ταινίες.
Αρχισα να χτυπάω όλα τα κουδούνια.
Ηταν κωμικό. Από το θυροτηλέφωνο άκουγα...-Ελα Γιώργο κατεβαίνω...-Ποιός είναι;...και κάποια στιγμή...Τζζζζζ και η πόρτα άνοιξε!
Ανεβαίνω στον δεύτερο όροφο.
Αριστερά του ασανσέρ, ένα δικηγορικό γραφείο και μία πόρτα χωρίς διακριτικά...
Δεξιά, κανένα γραφείο 9...
Δύο δρόμους παραπάνω βρίσκεται το...
Καραίσκου 88
11:07-11:11 π.μ
Το κουδούνι γράφει...
Καμία σχέση με το "ινστιτούτο" που αναφέρει ο ιδιοκτήτης του μασατζίδικου στο bou.
Μετά την εξωτερική εξώπορτα υπάρχουν 8 σκαλοπάτια μέχρι το στενό ασανσέρ, που με ανέβασε έως τον τέταρτο όροφο.
Μου άνοιξε η Αννα.
Είναι αλλοδαπή,με μέτριο πρόσωπο και ίσιο καστανόξανθο μαλλί έως τους ώμους.
Γεροδεμένη, με πιασίματα (όχι χοντρή), μεσαίο στήθος.
Φορούσε ένα εφαρμοστό μαύρο αμάνικο ελαστικό φόρεμα που τελείωνε ψηλά στους μηρούς.
-Καλημέρα (εγώ)
-Γειά σου...
Το σαλόνι μικρό αλλά μ' ενδιαφέρουσα διακόσμηση.
-Πού κάθομαι;
-Ελα μέσα...(με οδηγεί στο δωμάτιο του μασάζ). Εχετε ξανάρθει;
-Οχι, πρώτη φορά.
-Λοιπόν, κάνουμε ερωτικό μασάζ. 45 λεπτά φουλ πρόγραμμα στα 70 ευρώ (έκπτωση δε γίνεται). Ξεκινάμε με μασάζ κανένα 15άλεπτο και μετά προχωράμε.
-Μάλιστα. Πόσες κοπέλες δουλεύετε στη βάρδια;
-Εγώ και η Νένα.
-Τί ωρες λειτουργεί το μαγαζί;
-10:45 - 21:00 καθημερινά και τα Σάββατα μέχρι 18:00.
Ηταν ευγενική κοπέλα. Εφυγα με τη σκέψη να γυρίσω για να γνωρίσω και τη Νένα.
Βγαίνω ξανά στη βασιλέως Γεωργίου Α' και στη διασταύρωση με την Κουντουριώτου δεξιά, συναντάω το...
Κουντουριώτου 144
11:17-11:20 π.μ
Μέχρι τον ανελκυστήρα ανεβαίνει κάποιος πέντε σκαλοπάτια.
Το μοντέρνο ασανσέρ εσωτερικά είναι άνετο, αλλά το άνοιγμα της πόρτας το υπολόγισα γύρω στους 60 πόντους. Δεν ξέρω εάν χωράει αναπηρικό αμαξίδιο.
Εφτασα στον πέμπτο όροφο.
Την πόρτα άνοιξε μία χαμογελαστή μελαχρινή κοπέλα, με τα μαλλιά της πιασμένα σε αλογοουρά.
Φορούσε σκούρο σακάκι και μακρύ σκούρο παντελόνι.
Το σαλόνι μικρό.
και αυτή, όπως και η προηγούμενη, με πέρασε κατευθείαν στο δωμάτιο ''εργασίας''.
Εκανα γνωστό από την αρχή ότι ενδιαφέρομαι για ερωτικό μασάζ.
Τα χέρια της κοπέλας από τη μέση που τα είχε τα έφερε στο στήθος και τα σταύρωσε. Επίσης πλέον δε χαμογελούσε τόσο πλατιά. Αμυντική στάση.
-Δεν υπάρχει ερωτικό μασάζ...
-Α...Τί είδους μασάζ κάνετε;
-Μυοχαλαρωτικό και αρωματοθεραπεία.
-Μάλιστα. Εγώ βρήκα τη διεύθυνσή σας από ένα site...
-Ναί ξέρω. Αλλά έχει αλλάξει η διεύθυνση του μαγαζιού. Τώρα ανήκει σε άλλον.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Τώρα, ή ισχύει το κλασικό ότι πρέπει να κάνεις κάποια(ες) συνεδρία(ες) απλού μασάζ και μετά αφού σε γνωρίσουν ν' ακολουθήσει και το ερωτικό κομμάτι ή πραγματικά δεν κάνουν ερωτικό μασάζ.
Πάντως, οι τιμές τους είναι για μισή ώρα 55 ευρώ και για 45 λεπτά 60 ευρώ.
Κρίμα...
Στην Κουντουριώτου (αριστερά όπως ανεβαίνει κάποιος τη βασιλέως Γεωργιού Α΄) υπάρχει parking με καλές τιμές...
Συνεχίζω ν' ανηφορίζω τη βασιλέως Γεωργίου A' και αριστερά στη Γρηγορίου Λαμπράκη το...
Γρηγορίου Λαμπράκη 132
11:28-11:32 π.μ
Μέχρι το σχετικά ευρύχωρο ασανσέρ (πρέπει να χωράει το καρότσι) δεν υπάρχουν σκαλοπάτια.
Το ''ινστιτούτο'' βρίσκεται στον πέμπτο όροφο.
Μου άνοιξε μία Ρωσίδα (μάλλον) με ίσιο μαύρο μακρύ μαλλι.
Στο μέτωπο είχε μία φράντζα που θύμιζε έντονα τη Ρένα Παγκράτη (Τη γνωστή Κάθριν του ''Λούνα πάρκ'')
Καλό σωματάκι, εφαρμοστό ρουχαλάκι.
Με πέρασε στο δωμάτιο του μασάζ. Τί περίεργο;!
-Πρώτη φορά έρχεστε;
-Ναί.
-Καθήστε, καθήστε...
Κάθομαι σ' έναν μικρό καναπέ καρατώντας την τσάντα σφιχτά στην αγκαλιά μου. Η Ειρήνη στάθηκε όρθια.
-Ενδιαφέρομαι για ερωτικό μασάζ...
-Ναι, κάνουμε τέτοιο...
-Ωραία.
-Είμαστε δύο κοπέλες. Τώρα είμαι μόνο εγώ. Αργότερα θα 'ρθεί και η άλλη.
-Πώς τη λένε την κοπέλα;
-Ρουσσώ...Αλλά γιατί ρωτάτε; Μου λέει λίγο επιθετικά.
-Απλά να μάθω τα ονόματα. Εμενα με λένε...Της λέω το πραγματικό μου όνομα.
-Από που γνώρισε μας; Συνεχίζει στον ίδιο τόνο.
-Από το ίντερνετ...
-Ααα. Εντάξει. Αυτή μου η εξήγηση φαίνεται ότι την κάλυψε και έπαψε να είναι επιθετική.
Οι τιμές τώρα, παίζουν στα 60 ευρώ για 30-45 λεπτά.
Σ' ερώτησή μου, απάντησε ότι μπορεί να γίνει έκπτωση 20%.
Εφυγα για να επισκεφτώ και τ' άλλα δύο μαγαζιά που μου απέμεναν και θα επέστρεφα...
Κατεβαίνω τη βασιλέως Γεωργίου A' έως την Ηρώων Πολυτεχνείου.
Εκεί, πριν στρίψω αριστερά, την προσοχή μου τραβάει το ''Δημοτικόν θέατρον'' Πειραιά...
Το οποίο αρχιτεκτονικά ομοιάζει με το θέατρο Μπολσόι...
Το δημοτικό θέατρο, είναι ένα ορθογώνιου σχήματος νεοκλασικό κτίριο, που τα μαρμάρινα σκαλοπάτια του οδηγούν στο πρόπυλο με τους τέσσερεις κορινθιακού ρυθμού κίονες να στηρίζουν το αέτωμα.
Αέτωμα υπάρχει και στο δώμα της ταράτσας.
Η χωρητικότητα του θεάτρου είναι 1300 θέσεων.
Για την κατασκευή του χρειάστηκαν 12 χρόνια. Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκε το 1895.
Είναι ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα για τον Πειραιά.
Η τσάρκα μου συνεχίζεται και έπειτα από τη Φιλελλήνων συναντώ πρώτα το...
Ηρώων Πολυτεχνείου 77-79
Στα εξωτερικά κουδούνια δεν υπάρχει κανένας ''Αθανασάκης'', ενώ ο αριθμός που έχουν στο bou, κάνει γνωστό ότι '' Ο συνδρομητής έχει το τηλέφωνο κλειστό''
Αυτό ισχύει εδώ και δυο, τρεις μέρες που έκανα τρεις, τέσσερεις προσπάθειες να τους πιάσω...
και μετά το...
Ηρώων Πολυτεχνείου 85
Στα κουδούνια αλλά και στο bou δε φαίνεται πουθενά η ύπαρξη του μαγαζιού.
Η επιστροφή στο Γρηγορίου Λαμπράκη 132
12:04-12:05 μ.μ
-Εγκω ντουλεύω. Εγκω μόνη...(Ειρήνη)
-Σε πόση ώρα να έρθω;
-Σε 30 με 45 λεπτά. Συγκνώμη ε;...
Αρχισα να κατηφορίζω προς το Καραίσκου 88.
Η επιστροφή στο Καραίσκου 88.
12:11...
Με υποδέχτηκε η 21χρονη Νένα, η οποία είναι από Ρουμανία.
Μιλάει σιγά, ήρεμα και σπαστά τα Ελληνικά, αλλά η συνεννόηση γίνεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Είναι γυρώ στο 1,65, ξανθιά, με μικρό προς μεσαίο στήθος και αρμονικό σώμα.
Πριν μερικούς μήνες μου είπε ότι δούλευε στο Βριλησσού 42 ως Αννα.
Αφού πήγα τουαλέτα για...
Τέλος πάντων για τον λόγο που πάνε οι άνθρωποι στο μέρος...
Τ' οποίο à propos διαθέτει και πλυντήριο Brandt...
Πλήρωσα το αντίτιμο των 70 ευρώ και τίμησα τη Νένα...
Θ' ακολουθήσει κριτική.