Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
αντωνη βαλε μια φωτο να σε δουμε για να σου πουμε αν εισαι μπαζο,εγω ειμαι ετσι...
Λαγουδάκι μια χαρα είσαι ρε.

ugly+people+(10).jpg
  :grin:

Sofos_Athina

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια,  έτσι όπως με κάνατε θα επισκεφτώ σύντομα  λαδοκόρη για να πνίξω τη στενοχώρια μου.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
επισκεψη την προηγουμενη εβδομαδα,μετα απο καταδρομικη επισκεψη σε 6-7 λαδοτριβεια,οπου και χορτασε το ματι μου μπαζα...:confused:
Η λογικη οτι καποια μπαζακια κανουν καλο προγραμμα,δεν με ικανοποιει,αλλωστε δεν διαλεγουμε γυναικα- γκομενα-μπαζο με την λογικη οτι κανει καλο κρεββατι και εδω ειναι και με πληρωμη...
Στα του αγωνα τωρα,στην αναμονη με επισκεφτηκε αλλο ενα μπαζακι-ονομα δεν συγκρατησα και μετα η Μαρια...ελληνιδα καστανη,σγουρομαλλα με πανεμρφα ματια και πληθωρικα μπαλκονια,4αρια νομιζω.. :tits: :tits:.ντυμενη δειχνει εντυπωσιακη,με την ασπρη ιατρικη ρομπα να προσπαθει να κρατησει τα..μπαλκονια και ψιλοτακουνο,το οποιο δεν βγαζει κατα την συνεδρια...
Το πρωτο προβλημα ηταν το ζεστο νερο στο μπανιο,που δεν υπηρχε λογω βλαβης-ευτυχως που ειχα κανει στο σπιτι. :S
Το δωματιο,ομορφα διακοσμημενο με ενα μεγαλο γαλαζιο στρωμα κατω,χωρις μασαζοκρεββατο
Ξεκινημα με μασαζ για καμια ωρα.Η Μαρια δεν ειναι εξπερ αλλα το κανει χωρις να βαριεται και τα χερια της ειναι ζεστα σαν να σου ακουμπανε  εκεινες τις ζεστες πετρες πανω σου...
Μετα περασμα στο κυριως πιατο ,οπου αρχισα να την τριβω και εγω με εμφαση στο καλοξυρισμενο της αιδοιο,οπου εδειξε να το απολαμβανει δεοντως,αφου σε λιγο ειχε γινει υγρο...
Πιπα ανευ,οχι κατι ιδιαιτερο,γλωσσοφιλα απο οτι καταλαβα δεινει ,αλλα δεν ειμαι φαν..
Εναλλαγη απο ντογκι σε ιεραποστολικο,οπου και τελειωσε πρωτη και καταθεση δικια μου ,στα..μπαλκονια..
Ειναι πιο κοντη απο την εντυπωση που σου δινει στην αρχη,λογω ψιλοτακουνου..και εχει κιλακια παραπανω,αλλα και καπουλια που στα 4 δειχνουν γαματα.  :booty::fuck1:..δαχτυλιασμα δεχεται σε ολες τις..οπες αν και την...μικρη της ειπε οτι δεν την δινει,ασφαλως ομως ειναι καλοδουλεμενη και δεν ειμαι και τοσο σιγουρος για το δεν,αμα σε μαθει καλυτερα...
Γενικα,ευχαριστος τυπος και τιμα τα λεφτα της,καθως και καλο social-time..ισως ξανατιμηθει,αν και μου αρεσει αν δοκιμαζω και καθε φορα κατι νεο...
Οταν βγηκα εξω και ανοιξα το κινητο,επαθα την πλακα μου,μιας και ειχαν περασει πανω απο 2 ωρες και επρεπε να παω σπιτι επειγοντως..στο δρομο καταλαβαινα μεσα απο το κρανος οτι μυριζα πολυ το αρωμα της...οποτε πριν μπω στο σπιτι,εκανα μια...σταση πισω απο την εξατμιση της μοτο να παρω λιγο..καυσαεριο...το κολπο επιασε μια χαρα και ουτε γατα ουτε ζημια... :grin: :grin:

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
εχεις δικιο αυτο ειναι :grin: :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.037
Πόντοι
46.232
καλησπέρα....αν δεν θές δημόσια στείλε σε πμ τιμές  ;)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Οταν υπάρχει χρόνος παίζει και δευτερη εκτόνωση ή πρέπει να δίνω extra?  Ποια είναι η εμπειρία σας?

+20 από το σύνηθες τιμολόγιο, αν πρόκειται για επιπλέον εκτόνωση ή προσφορά κουλουρίου (σε όποια κορασίδα το προσφέρει).

Μήπως πρέπει να είμαι λίγο χύμα για να παίρνω ότι πρέπει και μήπως με βλέπουν ευγενικό και μου τα παίρνουν με πιπούλα και μπανάκι.

Το πλήρες πρόγραμμα, το επιδιώκεις με τις κινήσεις σου, υποδηλώνοντας ταυτόχρονα τις προθέσεις για πλήρες μενού. Σε οίκους που το προσφέρουν απλόχερα και χωρίς δυσκολία, αν τύχει να μείνεις μόνο στα κλαρίνα, το γνωστοποιείς εδώ, δημόσια, για να παίρνουν και κάποια άκυρα όποιες είναι τεμπέλες καθώς και συνολικότερα τα μαγαζιά!)

Δεν φοβόμαστε να μοιραστούμε με τους συναγωνιστές κάποια άτυχη στιγμή μας. Όλοι (μα όλοι) είχαμε και πιθανόν θα έχουμε τέτοιες στη διάρκεια της πουτανοκαριέρας μας.

Οι κυρίες πληρώνονται για να μας χαλαρώνουν και να μας κάνουν να νοιώθουμε όμορφα. Τις επιλέγουμε, προσφέροντας τα χρήματά μας (που μερικές φορές δεν τα αποκομίζουε ιδιαίτερα εύκολα) και πρέπει να σέβονται και να τιμούν το μεροκάματό τους, το οποίο δεν είναι εύκολο, αλλά είναι γρήγορο!

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
...οποτε πριν μπω στο σπιτι,εκανα μια...σταση πισω απο την εξατμιση της μοτο να παρω λιγο..καυσαεριο...το κολπο επιασε μια χαρα και ουτε γατα ουτε ζημια... :grin: :grin:

η εναλλακτικα (για να μην παθεισ και τιποτε απο τα καυσαερια) κανεισ μια σταση στο πλησιεστερο σουβλατζιδικο του σπιτιου σου,
χτυπασ ενα με διπλο τζατζικι και διπλο κρεμυδι,και μια μπυρα...
οποτε πασ και χορτασμενοσ στο σπιτι,και πετασ και ενα στη γυναικα οτι ησουν με κολητουσ για σουβλακια και μπυρεσ..δεν υπαρχει περιπτωση και να μην σε πιστεψει,αλλα ουτε και να σε πλησιασει...οποτε με ενα σμπαρο 2 τρυγωνια.. ;) ;) ;) ;)

Sofos_Athina

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
+20 από το σύνηθες τιμολόγιο, αν πρόκειται για επιπλέον εκτόνωση ή προσφορά κουλουρίου (σε όποια κορασίδα το προσφέρει).

Το πλήρες πρόγραμμα, το επιδιώκεις με τις κινήσεις σου, υποδηλώνοντας ταυτόχρονα τις προθέσεις για πλήρες μενού. Σε οίκους που το προσφέρουν απλόχερα και χωρίς δυσκολία, αν τύχει να μείνεις μόνο στα κλαρίνα, το γνωστοποιείς εδώ, δημόσια, για να παίρνουν και κάποια άκυρα όποιες είναι τεμπέλες καθώς και συνολικότερα τα μαγαζιά!)

Δεν φοβόμαστε να μοιραστούμε με τους συναγωνιστές κάποια άτυχη στιγμή μας. Όλοι (μα όλοι) είχαμε και πιθανόν θα έχουμε τέτοιες στη διάρκεια της πουτανοκαριέρας μας.

Οι κυρίες πληρώνονται για να μας χαλαρώνουν και να μας κάνουν να νοιώθουμε όμορφα. Τις επιλέγουμε, προσφέροντας τα χρήματά μας (που μερικές φορές δεν τα αποκομίζουε ιδιαίτερα εύκολα) και πρέπει να σέβονται και να τιμούν το μεροκάματό τους, το οποίο δεν είναι εύκολο, αλλά είναι γρήγορο!

Σ΄ ευχαριστώ φίλε για τις συμβουλές και συμφωνώ απόλυτα, όποιες μας βλέπουν ευγενικούς και κάνουν λιγότερα από τα συνηθισμένα πρέπει να αναφέρονται και να τιμωρούνται με απόρριψη. Από την άλλη όντως η καλές συμφωνίες κάνουν τις καλές εμπειρίες.

Θα ενημερώνω για τις εμπειρίες μου στην πουτανοκαριέρα μου που είπε και κάποιος συναγωνιστής.

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
επισκεψη την προηγουμενη εβδομαδα,μετα απο καταδρομικη επισκεψη σε 6-7 λαδοτριβεια,οπου και χορτασε το ματι μου μπαζα...:confused:
Η λογικη οτι καποια μπαζακια κανουν καλο προγραμμα,δεν με ικανοποιει,αλλωστε δεν διαλεγουμε γυναικα- γκομενα-μπαζο με την λογικη οτι κανει καλο κρεββατι και εδω ειναι και με πληρωμη...
Στα του αγωνα τωρα,στην αναμονη με επισκεφτηκε αλλο ενα μπαζακι-ονομα δεν συγκρατησα και μετα η Μαρια...ελληνιδα καστανη,σγουρομαλλα με πανεμρφα ματια και πληθωρικα μπαλκονια,4αρια νομιζω.. :tits: :tits:.ντυμενη δειχνει εντυπωσιακη,με την ασπρη ιατρικη ρομπα να προσπαθει να κρατησει τα..μπαλκονια και ψιλοτακουνο,το οποιο δεν βγαζει κατα την συνεδρια...

Καλα,περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...αλλα να βγαλεις μπαζα ολη τη μασαζοπεριοχη των αθηνων και να πεις ομορφη τη μαρια και σε αυτο το ερπετολογικο κεντρο,,,τι να πω :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom