Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Καλημέρα σε όλους...
Εχει κάποιος άλλος συναγωνιστής εμπειρεία απο το συγκεκριμένο?
ειναι ετσι οπως τα λεει ο zero. απο τοτε που εφυγε η καιτουλα (η οποια ηταν και η μονη που αξιζε  :smitten: :smitten:) πατωσε το καταστημα..

Kostaslaw

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
χθεσινή βόλτα στην Στουρνάρη 63. πήρα Μάγια (πάλι...). Η κοπέλα τιμάει τα χρήματα που παίρνει και σέβεται τον πελάτη. μασαζ κανονικό πολύ καλό, μασάζ σώμα με σώμα αισθησιακότατο, και άψογη περαιτέρω συμπεριφορά με χαδάκια, φιλάκια, κλπ,κλπ... 70 ευρώ

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Η τζουλη νομιζω οτι αρχισε να το μαλακιζει το θεμα εγινε σαν καποιες που βαριουνται μιλαω για στουρναρη

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Καλημέρα σε όλους...
Εχει κάποιος άλλος συναγωνιστής εμπειρεία απο το συγκεκριμένο?
Μετά από αυτό θέλεις κι άλλη εμπειρία; Πόσο μπορεί να απέχει από του συναγωνιστή;

rot4

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
χθεσινή βόλτα στην Στουρνάρη 63. πήρα Μάγια (πάλι...). Η κοπέλα τιμάει τα χρήματα που παίρνει και σέβεται τον πελάτη. μασαζ κανονικό πολύ καλό, μασάζ σώμα με σώμα αισθησιακότατο, και άψογη περαιτέρω συμπεριφορά με χαδάκια, φιλάκια, κλπ,κλπ... 70 ευρώ
:huh:φραπεδακι επαιξε

Kostaslaw

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
τι φραπεδάκι ρε αδελφε :uglystupid:. εδώ συζητάμε για πλήρες γεύμα μέχρι ...σκασμού...  :dancing: :dancing:σε αντίθετη περίπτωση δεν θα την πρότεινα. εξάλλου το συγκεκριμένο ευαγές ίδρυμα είναι γνωστό για τις υπηρεσίες του.  ;)

sweetyjim

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια μια ερωτηση εκανα για μιχαλακοπουλου 99.Τι γραφει το κουδουνι? Αισθητικη,σπα,μασαζ,εδω τα καλα κοψιδια?Ας βοηθησει καποιος

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ρε παιδια μια ερωτηση εκανα για μιχαλακοπουλου 99.Τι γραφει το κουδουνι? Αισθητικη,σπα,μασαζ,εδω τα καλα κοψιδια?Ας βοηθησει καποιος
αισθητικη, στουντιο, μασαζ, κατι τετοιο τελος παντων. δεν προκειται να ΜΗΝ το βρεις..

καλο βολι..

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
νομιζω οτι σου πιανουν την κωλαρα με τις 100αρες που σου τρωνε στο Manchester UK.

κανε μια βολτα απο κουβα μερια. με 20-40 ευρω παιρνεις νυχτιά ΤΙΣ μουναρες..
ναι πάτερ, αλλά έχω ακούσει ότι πέφτει και πολύ AIDS εκεί....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πληροφοριες που σερνονται στα δημοσιογραφικα γραφεια, αναφερουν καινουριο (?)  :think: καταστημα που εδρευει στην οδο μαχης αναλατου όπισθεν intercontinental στο νεο κοσμο..

ποιο καλο παιδακι θα κανει ερευνα αγορας ???? www.freesmileys.org] [/url]

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ναι πάτερ, αλλά έχω ακούσει ότι πέφτει και πολύ AIDS εκεί....
εκτος οτι ολα τα ρισκα παιζουν παντου, εγω το ειπα ελαφρως ειρωνικα, καθως εμεις (η συντριπτικη πλειοψηφια δηλαδη), βρισκομαστε εδω  στο ελλαντα..
το να λεμε ''τι ωραια που ειναι εκει..'' και αλλα τετοια και μαλιστα επαναλαμβανομενοι, κατα τη γνωμη μου δεν προσφερει κατι..

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Αυτό που καταλήγω είναι το εξής..Ρε παιδιά με το συμπάθειο πόσο ξοδεύετε για τις επισκέψεις σας στα μασαζ;Πιστεύω κάνα 100ρικο το παίρνουν.Και από ότι μου χει πει φίλος πρόκειται ως επι το πλείστον για μπάζα ή γκόμενες εμφανίσιμες που ίσα τον ακουμπάς και τέρμα..Αμα λάχει πάρτε καμια γκομενιτσα από το zuzana.com Έχω πάρει και ήμουν πολύ ευχαριστημένος!Πάντως δεν κάνω σε κανέναν κουμάντο.Όποιος γουστάρει ας πηγαινει στα μασαζ.Δεν με απασχολεί.Απλά κουβέντα κάνουμε και λέω τη γνώμη μου σε πνεύμα αλληλεγγύης.
πήγαινε και συ ντε να δεις, γιατί αν δεν διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι δεν θα ξέρεις.άμα παρακολουθείς τις απόψεις συναγωνιστών πιστεύω ότι θα φας καλά...πάντως για μία ώρα στα μασάζ με μασάζ κιόλας ξοδεύουμε 70 με 80 ευρώ, ενώ στα citytours  μια 250 με 300....

oxyllos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Πατερ, ειμαι κοντα στο Intercontinental και φορτωμενος
Εχεις περισσοτερα στοιχεια (αριθμο η περιγραφη τοποθεσιας) για το νεο ναο να παω να ελεγξω ?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Πατερ, ειμαι κοντα στο Intercontinental και φορτωμενος
Εχεις περισσοτερα στοιχεια (αριθμο η περιγραφη τοποθεσιας) για το νεο ναο να παω να ελεγξω ?

οχι δυστυχως, δεν εχω αριθμο. μου το σφυριξαν πριν μερικες μερες. θα ελεγα να τσιμπησεις κανενα νιους-πέιπερ.. :grin:

Επισκέπτης
καλημερα παιδια. μου φαινεται οτι το μαχης αναλατου ειναι αυτο στο νουμερο 21α κατι τετοιο. μπαινει η αγγελια κατα καιρους.
βρισκονται μεσα δυο θειες απαραδεκτες οπως επισης και ο χωρος ζητανε 50 ευρο και παρ'ολο που γνωστος φιλος ειχε παρει φραπεδια με πολι ζορι , γιατι φοβουνται αρκετα.μαλλον αδικα ο κοπος και για τα τεμαχια αλλα και για το 50ρικο καθως και τις δυο φορες που εχω περασει μου το ξεκοψαν απο την αρχη

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καλημερα παιδια. μου φαινεται οτι το μαχης αναλατου ειναι αυτο στο νουμερο 21α κατι τετοιο. μπαινει η αγγελια κατα καιρους.
βρισκονται μεσα δυο θειες απαραδεκτες οπως επισης και ο χωρος ζητανε 50 ευρο και παρ'ολο που γνωστος φιλος ειχε παρει φραπεδια με πολι ζορι , γιατι φοβουνται αρκετα.μαλλον αδικα ο κοπος και για τα τεμαχια αλλα και για το 50ρικο καθως και τις δυο φορες που εχω περασει μου το ξεκοψαν απο την αρχη
καλη φαση ακουγεται !!!! να μαζευτουμε να πατε.. :grin:

Επισκέπτης
ακριβως, και για να σε παραφρασω << μακρυα και αλλαργα>> :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom