Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (6 μέλη και 48 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καταρχην δεν ειναι 40 που γραφει αλλα σε κουβεντα που της εκανα για υπηρεσιες και μολις πηγα να πω κατι για παραπανω αρχισε να μου τα χωνει ξενερωσα και εφυγα ..
τί 40 ????  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
αυτη πρεπει να ναι 60 (+-) 5..

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
της λεω θελω καλο μασαζ ...μου λεει το καλυτερο παιδαρα μου..ουπς λεω ενταξει ...ε μετα τις λεω θα ηθελα να με χαλαρωσεις λιγο παραπανω να φυγουν και οι τοξινες ...μου λεει τι εννοεις ..δεν ξερεις λεω οτι κανουν οι καλες μασατζουδες ...ε εκει επειδη την εθηξα μαλλον τα πηρε και αρχισε ..για τι με περασες τσογλανι και τετοια ...καλα της λεω που θα σου δωθει η ευκαιρια να σε πληρωσουν για να παισεις νεα ψωλι ...ε αυτο το ειπα με ανοιχτη την πορτα ..παντως ειχε γελιο ..πηγα μεν προετοιμασμενος απο οτι ειχες πει και ειμαουν και ευγενικος ...

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
πατερ στο σ79 η ξερουμε τιμη μην την πατησω ..60 μασαζ με φραπε η ο φραπες θελει εξτρα;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.356
Πόντοι
42.697
πατερ στο σ79 η ξερουμε τιμη μην την πατησω ..60 μασαζ με φραπε η ο φραπες θελει εξτρα;

60 με φραπέ.Ετσι τουλάχιστον ήταν μέχρι πριν μερικούς μήνες.
Αλλά απο όσο ξέρω το μαγαζί άλλαξε χέρια, οπότε δεν ξέρω τι παιζει τώρα...
μην σε πιάσουν Κώτσο.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
εμενα πηγε να με χτυπησει. της εκανα ενα ''ΧΟΥ μωρη καριολα..'' και τρομαξε και μου ανοιξε την πορτα..
Ωραίος.Αλλά ένας άνθρωπος του θεού σαν εσένα έπρεπε να έκανε άλλο πράγμα.Να της φέρει τον σταυρό στο κεφάλι εεε άντε και κανένα καντίλη χεχεχε

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Το συγγρού 79 είναι αυτό που λέμε -- διπλα στην νομαρχια , έτσι ?
πριν εννέα μήνες νομίζω  έκλεισε- άνοιξε και άλλαξε  χέρια, οταν έφυγαν οι Λιλη,
ειρήνη,  κλπ και πήγαν αγ. ιωάννου  8 που ξανάκλεισε και μετά πήγαν Ζησιμποπούλου και μετά ...Κάπως έτσι δεν είναι πατερ ?!

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
ελα ρε παιλαίουρες πάω σημερα κατα τις 3 μεσημερακι φωκα 11 ... και μου δειχνει πολυ ωραια κομμάτια μετα της λέω θα πάρω λάουρα φουλ... και μου λέει δεν κανουμε φουλ εδω!!!! ρε καλή μου είμαι πελάτης λεμε... τιποτα αμα θες λέει 80 δωσε για σοκολατοθεραπεία!!! καραφλιασα και την έκανα πετόντας ... ρε σεις τι δεν έκανα σωστά!!
και η λαουρα στη δροσοπούλου εκανε φουλ αβέρτα!! τοσο πολυ φοβούνται... ελεος!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Το συγγρού 79 είναι αυτό που λέμε -- διπλα στην νομαρχια , έτσι ?
πριν εννέα μήνες νομίζω  έκλεισε- άνοιξε και άλλαξε  χέρια, οταν έφυγαν οι Λιλη,
ειρήνη,  κλπ και πήγαν αγ. ιωάννου  8 που ξανάκλεισε και μετά πήγαν Ζησιμποπούλου και μετά ...Κάπως έτσι δεν είναι πατερ ?!
δεν ξερω παληκαρι τί συνεβη. καταστηματα non μπριζολαδικα, δεν εχουν απο μενα δευτερη ευκαιρια..

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ελα ρε παιλαίουρες πάω σημερα κατα τις 3 μεσημερακι φωκα 11 ... και μου δειχνει πολυ ωραια κομμάτια μετα της λέω θα πάρω λάουρα φουλ... και μου λέει δεν κανουμε φουλ εδω!!!! ρε καλή μου είμαι πελάτης λεμε... τιποτα αμα θες λέει 80 δωσε για σοκολατοθεραπεία!!! καραφλιασα και την έκανα πετόντας ... ρε σεις τι δεν έκανα σωστά!!
και η λαουρα στη δροσοπούλου εκανε φουλ αβέρτα!! τοσο πολυ φοβούνται... ελεος!!
ημουν και εγώ εκεί φιλαράκι,15.30 μπήκα και πήρα Αλίνα και ένας φίλος μου μπήκε 15.10 και πήρε Ολγα. Τώρα τι πήγε στραβά: ή μπατσοφέρνεις ή ΄μήπως είπες περισσότερα από ότι χρειαζόταν?

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281
το κουδούνι γράφει Ωμέγα st kai είναι στο ισόγειο μπαίνοντας αριστερά

Σου εύχομαι καλή τύχη αν πας  γιατί μάλλον θα την χρειαστείς.
Αναφέρω επί της ευκαιρίας και τη δική μου τραυματική εμπειρία της προηγούμενης εβδομάδας.
Είσοδος στις 19,10
Στην υποδοχή 40χρονο + ανατολικό που προσφέρει και υπηρεσίες
Παρέλαση άλλων 3 τεμαχίων  της κακιάς ώρας το ένα με τεράστια μπαλκόνια και η Φωτεινή , μικρούλα με καλό σωματάκι και καλά  σχόλια  από συναγωνιστές
Το πρόγραμμα  είναι 45 λεπτά  60€ κατα τα λεγόμενα τους
Δεν έδωσα σημασία ως συνήθως και πήρα  Φωτεινή ,έτσι κι αλλιώς για φραπεδάκι πήγα
Μασαζάκι αρκετά καλό για τέτοιου είδους μαγαζί  30 λεπτών αλλά με μια μούρη κατεβασμένη μέχρι το πάτωμα παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες μου να σπάσω τον πάγο και την ώρα που τελειώνει το μπρούμυτο  γυρίζω ανάσκελα για τα περαιτέρω μου λέει το αναπάντεχο,ντουζάκι θα κάνετε και απομακρύνεται
ΚΑΓΚΕΛΟ ΕΓΩ
Τελειώσαμε ρωτάω
ΝΑΙ  μου απαντά
Όση ώρα ντυνόμουν εκείνη εκανε την καθαριότητα του χώρου και ετοίμαζε τα ρούχα της από τη ντουλάπα
Η ώρα της δικαίωσης μου έφτασε
Κατά την  έξοδό μου πληρώνω στην χαμογελαστή Μαντάμ και καληνυχτίζω
Με το που ξεδιπλώνει τα χρήματα μου λέει
Συγνώμη κύριε μήπως κάνατε λάθος είναι μόνο δύο τα εικοσάρικα μου λέει
Σωστά απαντάω
Μα σας είπα πριν 60€
Ναι αλλά είπατε για 45 λεπτά και η κοπέλα δεν ασχολήθηκε μαζί μου ούτε 30 και μόνο μασάζ
Άνοιξα την πόρτα και έφυγα χωρίς να πω τίποτα άλλο
Μέχρι την είσοδο την άκουγα που έλεγε τα δικά της χωρίς να δίνω καμία σημασία
Προσωπικά δεν πρόκειται να ξαναπατήσω ποτέ ,τέτοια φόλα δεν έχω ξαναφάει
Α ! ξέχασα  προσοχή στο μπάνιο με το ζεστό νερό μπορεί να φύγετε με εγκαύματα.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Μονο σε μασατζιδικα κατι τετοια... 60 ευρω ζητουσε...ουτε καν φραπεδακι :cheesy: :idiot:

handst

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Έχει πάει κανείς τελευταία στην Ιλιάδα να μας πεί τί παίζει ?

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Εγώ δεν πατάω σε αυτό το μαγαζί, στην αρχή πήγαινα μόνο σε αυτό όπου έδινα 80 ευρώ για μαζάζ με φραπέ σα βλαξ.Αυτό γινόταν μέχρι πριν ένα μήνα περίπου, μέχρι που ανακάλυψα όλα τα υπόλοιπα στο κέντρο και βρήκα την υγειά μου. :headbang:
μπουκοτάζ τώρα! :tickedoff:

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα σε ολους μεσα απο ολες τις σελιδες του θεματος εχετε βρει ολοι σας πια ειναι τα μαγαζια που εχουν και καλα τεμαχια και εχουν και καλη ψησταρια για την μπριζολιτσα τωρα δεν καταλαβαινω γιατι ψαχνετε να βρειτε αλλα μαγαζια και χανετε και χρονο και χρημα ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ και μονο εκει μην ασχολειστε με νεα που δεν ξερετε τι παιζεται δεν αναφερω καποια για να μην το παρετε οτι εχω μεριδιο απο αυτα συμβουλη απλα δινω

handst

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
εγώ τρώω μπριζόλα όπου και να πάω, δεν αναφέρθηκα στο αν θα φάω, αλλά στο αν έχει νέα παιδιά εκεί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom