Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (0 μέλη και 57 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
βολτούλα προχτές μετά απο καιρό απο Κ12 , Δοκίμασα το πιάτο "Άννα" τιπότε το σούπερ εκτός αποτο γεγονός ότι έχει τεράστια μπαλόνια και μάλιστα φυσικά .Μανιασμένο φραπεδάκι , και αρκετά καλό το ψητό , αλλά το καλύτερο της είναι τα μπαλόνια..... Σούπερ !
ποιο μαγαζι ειναι το [size=16pt]κ12 ????[/size]  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
ποιο μαγαζι ειναι το [size=16pt]κ12 ????[/size]  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Μάλλον το Κηφισίας 12 πρέπει να εννοεί.... Αντε και το έχουμε
παρα- :jerking: το θέμα με τα συνθηματικά...  Σε λίγο θα χρειαζόμαστε
και λεξικό τεχνικών όρων όταν διαβάζουμε τα μηνύματα στο site...  :think:

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Σήμερα, Κηφησίας 12.
Ανοίγει συμπαθητική ξανθιά η οποία μου αναγγέλει το πρόγραμμα και μου στέλνει τα "κουρίτσια". Μια Τάνια και μια που δεν συγκράτησα όνομα. Αμφότερες σκετη μιζέρια, δεν βλεπότουσαν. Έφυγα τρέχοντας.

kainourios

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μπορω να εχω σε μηνυμα το τηλ της φραντζη??? ευχαριστω

Επισκέπτης
καβλημερα παιδια! αναφορα απο γ σεπτεμβριου 54 .2 ρωσσιδες mιlf η μια με ωραια ποδια το μαγαζακι αρπα-κολα του κωλου και λεω στην θεια θελω μαζι σου . μου λεει δεν μπορω εγω  ,επιμενω και κατι λεγαν με την φιλη της στα ρωσικα και γελασαν. γιατι γελατε μαζι μου τις λεω ,οκι με λεει , μα αφου γνωριζω την ρωσικη γλωσσα τελεια απανταω και ψαρωσε. μου λεει δεν καινουμε τιποτα εδω και την ωρα που κατεβαινω κατω βλεπω μπροστα στα σκουπιδια δυο κουτεσ αδεια προφυλακτικα :uglystupid: δηλαδη ποιος τα πεταξε ολα αυτα, ο φουρναρης? :headbang:

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Καλημέρα! Και μια δική μου αναφορά, επειτα από καιρό. ΑΝΑΠΛΑΣΗ, το μαγαζι, στη Μεσογείων 208. Πρώτος όροφος. Ανοίγει μια ξανθιά χοντρή. Είχα θάρρος και προχώρησα. Μου ίπε πως είναι άλλες τρεις κοπέλλες και αυτή. Το τελευταίο το απέκλεισα και προχώρησα στα υπόλοιπα. Βίκυ, μελαχροινή, όχι όμορφη, ψηλή, με περίεργο σώμα, αλλα ωραίο βυζί! Έρχεται ενα άλλο μικρό, αλλα επίσης τροφαντό. Και έκελισε η παρουσίαση με ένα χάλι ατελείωτο. Λόγω χρόνου, πηρα την Βίκυ. €60 +€20 με πλήρεις υπηρεσίες. Άξιζε το όλο σκηνικο. Καθαριότητα σε όλους τους χώρους και χαμογελαστα πρόσωπα. Θα ξαναπαω

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
παιδια αυτο στην ηρωων πολυτεχνειου στο πειραια ειναι στο 18; γιατι στα νεα γραφει 8 μαλλον τυπογραφικο λαθος ...επισης ξερει κανεις για συγκρου 79 αν τρως η οχι; ευχαριστω

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Εκτος απο τη Μαρια και τη Ζανα στου Σολοωμου 54 6 κτο ,παιζει τιποτε αλλο καλο παιδια ? λεω να δοσω ψηφο σε αλλο κοριτσι σημερα , εχω ακουσει απο σας για μια Ελενη , εχει περασει καποιος απο σας μαζι της ? καλος φραπες  ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
παιδια αυτο στην ηρωων πολυτεχνειου στο πειραια ειναι στο 18; γιατι στα νεα γραφει 8 μαλλον τυπογραφικο λαθος ...επισης ξερει κανεις για συγκρου 79 αν τρως η οχι; ευχαριστω
συγγρου 79, αυστηρα και μονο μεχρι φραπε..

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
πατερ μου αμαρτησα ...πηγα στη τρελη γρια και εφυγα με μπινελικια ...συγχωρεσε το τεκνον σου δεσποτα.....στο σ79 το φραπε ειναι στανταρ η και αυτο με το ζορι και θα ξενερωσω; απο μασαζ φανταζομαι καλο ε;

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
εχει γινει καμια αναφορα σε αυτο το ποστ να ανατρεξω γιατι πηγα πισω καποιες σελιδες και δεν βρηκα κατι..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πάτερ τι γράφει το κουδούνι στο Κηφισίας 12????

copypro

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε το Ηρώων Πολυτεχνείου ειναι στο 8

papadiakos

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
Ειναι στο 8 και αυτα τα ονοματα που αναφερει ο φιλος vasos μαλλον δεν ειναι σε αυτο το ιδρυμα στο οποιο παιζουν ανατολικα σιτεμενα μιλφακια ,Τατιανα ,& Ελενη .Τωρα αν αλλαξε συνθεση τις τελευταιες 15 ημερες που εχω να παω ......

papadiakos

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
πατερ μου αμαρτησα ...πηγα στη τρελη γρια και εφυγα με μπινελικια ...συγχωρεσε το τεκνον σου δεσποτα.....στο σ79 το φραπε ειναι στανταρ η και αυτο με το ζορι και θα ξενερωσω; απο μασαζ φανταζομαι καλο ε;
Γραψε μας περισσοτερα για την τρελλη γρια , ειναι στην Βασιλισης Σοφιας ,που γραφει στην αγγελια τησ "η καλλιτεροτερη "????

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
τεκνον μου, εσυ θελεις πρωτα..  :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

και μετα..  :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

:grin: :grin: :grin: :grin:

στη συγγρου 79 τα ποσοστα επιτυχιας ειναι 99%..

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
καταρχην δεν ειναι 40 που γραφει αλλα σε κουβεντα που της εκανα για υπηρεσιες και μολις πηγα να πω κατι για παραπανω αρχισε να μου τα χωνει ξενερωσα και εφυγα ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom