Επισκέπτης
μεγαλεεεεεεεεεεε..εγώ τρώω μπριζόλα όπου και να πάω
μεγαλεεεεεεεεεεε..εγώ τρώω μπριζόλα όπου και να πάω
φιλε jules, για ποιο μαγαζι μιλας ?????
κρυφο ειναι ??
τεραστιαααααααααα..ξεπλενεται μονο με οργιο-παρτουζα..Είναι αμαρτία το ντουέτο??????????
ξανα κοιτα τί εγραψες και πες μου πως θα το καταλαβει ενα νεο μελος..Φραντζή 4 πάτερ, το έχω γράψει....Μάλλον απο το πολύ μασάζ έπαθες και δεν βλέπεις καλά, *P *P με όλο το θάρρος, ευλόγησον! Είναι αμαρτία το ντουέτο??????????
ζηταμε συγνωμη που δεν ξερουμε απ εξω το εβδομαδιαιο προγραμμα σου..'Εγραψα "Οπως κάθε Σάββατο έκανα ποδαρικό στις 11πμ στην Φ4 "....
η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας. γνωστο αυτο..έτσι δεν τα λέμε εδώ πάτερ? Τη Στουρνάρη την λέμε "Σ", την ****** "Ιλιάδα" κλπ....Κάνω κάπου λάθος?
σου συστηνω να μην ξανα παρεις το μερακλιδικο προγραμμα με τους δονητες.. δεν το τραβαει ο οργανισμος σου..Σου συστήνω διπλό αγιασμό και ξορκισμό στην Φραντζή να σου φύγουν οι τοξίνες απο τα έλαια των καντηλιών!
ετσι μπραβο.. θα πας μπροστα στη ζωη σου αν εισαι σεβάσμιο παληκαρι..Πάτερ, σέβομαι τα ράσα σου και το ότι είσαι κληρικός αλλιώς
ο οποιος ειναι και εξονυχιστικος......αφού περάσεις τον έλεγχο της υπεύθυνης.
ριξε μια ματια σε www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10265.0]αυτό[/url] το θρεντ, διαβασε και τις τελευταιες 30-40-50 σελιδες του παροντος θρεντ και δεν θα εχεις αναγκη κανεναν.. ;)Καλησπέρα φίλοι...
Δεν έχω πάει ποτέ σε μασατζίδικο και το σκέφτομαι το τελευταίο καιρό. Πείτε μου αν υπάρχει κανένα που να κάνει και καλό μασαζάκι και φραπέ(μόνο). Και γενικά για να κάνει φραπεδάκι πρέπει να της πω τίποτα ή είναι standard μέσα στο πρόγραμμα.
Αν γουστάρετε στείλτε μου σε pm καμμιά διεύθυνση ή κανα τηλ...
Ευχαριστώ