Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (4 μέλη και 46 επισκέπτες)

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
στην ιλιάδα με ποια έχεις φάει μπριζόλα;

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Χαιρετώ τους συναγωνιστές!

'Οπως κάθε Σάββατο έκανα ποδαρικό στις 11πμ στην Φ4  :rockon: :rockon: ....Επέλεξα Λίζα εκ Καβάλας (ελληνίδα αλλά είναι η εξαίρεση του κανόνα), και 'Ολγα εκ Ρωσίας.  :booty: :booty: :booty:

Πέρασα στο φουαγιέ, ζήτησα λείαν περιποιημένη διπλή μπριζόλα μετά άρτου και ΘΕΑΜΑΤΟΣ  :dancing: :dancing: :dancing: ....Αφού κάνανε οι δυο τους πρακτική στο χαλαρωτικό μασάζ  :boobies: :boobies: :boobies: για κανα 15 λεπτο, αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά και εναλλάξ για να δείξω κι εγώ τις ικανότητες μου εις την επιστήμη του μασάζ.  :cool2: :cool2: :cool2:

Εξαίρετη διπλοψημένη μπριζόλα το αποτέλεσμα,  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: αναστέναξε το δωμάτιο, το πακετάκι 160 ευρώ τα οποία ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση δεν έκλαψα, καθώς όλα ήταν υπέρ του αναμενόμενου τέλεια!  :rockon: :rockon: :rockon:

Πάντως ακόμα να συνέλθω απο το σοκ και την ευχαρίστηση  :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φιλε jules, για ποιο μαγαζι μιλας ?????
κρυφο ειναι ??

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
φιλε jules, για ποιο μαγαζι μιλας ?????
κρυφο ειναι ??

Φραντζή 4 πάτερ, το έχω γράψει....Μάλλον απο το πολύ μασάζ έπαθες  :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking: και δεν βλέπεις καλά,  *P *P :new_shocked: :new_shocked: με όλο το θάρρος, ευλόγησον! Είναι αμαρτία το ντουέτο??????????

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Φραντζή 4 πάτερ, το έχω γράψει....Μάλλον απο το πολύ μασάζ έπαθες  :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking: και δεν βλέπεις καλά,  *P *P :new_shocked: :new_shocked: με όλο το θάρρος, ευλόγησον! Είναι αμαρτία το ντουέτο??????????
ξανα κοιτα τί εγραψες και πες μου πως θα το καταλαβει ενα νεο μελος..

Μάλλον απο το πολύ μασάζ έπαθες  :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking: και δεν βλεπεις καλα,  :P :P  :new_shocked: :new_shocked:

με όλο το θάρρος, ευλόγησον!  :priest: :priest: :priest: :priest:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
'Εγραψα "Οπως κάθε Σάββατο έκανα ποδαρικό στις 11πμ στην Φ4 "....έτσι δεν τα λέμε εδώ πάτερ? Τη Στουρνάρη την λέμε "Σ", την ****** "Ιλιάδα" κλπ....Κάνω κάπου λάθος?  :think: :think: :think: :think:

Μου φαίνεται πρέπει να πας για ίσιωμα!  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :booty: :booty: :booty: :booty:

Σου συστήνω διπλό αγιασμό και ξορκισμό  :priest: :priest: :priest: στην Φραντζή να σου φύγουν οι τοξίνες απο τα έλαια των καντηλιών!  :bigdick: :bigdick: :bigdick:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
'Εγραψα "Οπως κάθε Σάββατο έκανα ποδαρικό στις 11πμ στην Φ4 "....
ζηταμε συγνωμη που δεν ξερουμε απ εξω το εβδομαδιαιο προγραμμα σου..

έτσι δεν τα λέμε εδώ πάτερ? Τη Στουρνάρη την λέμε "Σ", την ****** "Ιλιάδα" κλπ....Κάνω κάπου λάθος?  :think: :think: :think: :think:
η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας. γνωστο αυτο..

Σου συστήνω διπλό αγιασμό και ξορκισμό στην Φραντζή να σου φύγουν οι τοξίνες απο τα έλαια των καντηλιών!  :bigdick: :bigdick: :bigdick:
σου συστηνω να μην ξανα παρεις το μερακλιδικο προγραμμα με τους δονητες.. δεν το τραβαει ο οργανισμος σου..  :P :P :P :P :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Πάτερ, σέβομαι τα ράσα σου  :woldman: :woldman: και το ότι είσαι κληρικός αλλιώς  :hammer: :hammer:

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μιχαλακοπούλου 99. Μπριζολάδικο καλούτσικο ( της ξεπέτας) αφού περάσεις τον έλεγχο της υπεύθυνης.

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως τα κοριτσάκια είναι πολύ ξεπέτα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ναι, εκει παραείναι !!

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως παρά την ξεπέτα η Σόνια είναι καλό πιπινάκι

dvd

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα φίλοι...

Δεν έχω πάει ποτέ σε μασατζίδικο και το σκέφτομαι το τελευταίο καιρό. Πείτε μου αν υπάρχει κανένα που να κάνει και καλό μασαζάκι και φραπέ(μόνο). Και γενικά για να κάνει φραπεδάκι πρέπει να της πω τίποτα ή είναι standard μέσα στο πρόγραμμα.
Αν γουστάρετε στείλτε μου σε pm καμμιά διεύθυνση ή κανα τηλ...

Ευχαριστώ

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Καλησπέρα φίλοι...

Δεν έχω πάει ποτέ σε μασατζίδικο και το σκέφτομαι το τελευταίο καιρό. Πείτε μου αν υπάρχει κανένα που να κάνει και καλό μασαζάκι και φραπέ(μόνο). Και γενικά για να κάνει φραπεδάκι πρέπει να της πω τίποτα ή είναι standard μέσα στο πρόγραμμα.
Αν γουστάρετε στείλτε μου σε pm καμμιά διεύθυνση ή κανα τηλ...

Ευχαριστώ
ριξε μια ματια σε www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10265.0]αυτό[/url] το θρεντ, διαβασε και τις τελευταιες 30-40-50 σελιδες του παροντος θρεντ και δεν θα εχεις αναγκη κανεναν..  ;)

aeras1970

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
στην γ σεπτεμβριου 54 υπαρχει μια ρωσιδα γυρω στα 40 η ιρα ή ειρηνη.εγω την ξερω απο θησεως 67.εμφανισιακα μετρια προς καλη αλλα κανει φουλ προγραμμα, εκτος αν τα εκανε μονο σεμενα γιατι μου εδωσε και το κινητο της...θα παω να την βρω στο καινουργιο μαγαζι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom