Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (3 μέλη και 46 επισκέπτες)

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
ελα ρε παιλαίουρες πάω σημερα κατα τις 3 μεσημερακι φωκα 11 ... και μου δειχνει πολυ ωραια κομμάτια μετα της λέω θα πάρω λάουρα φουλ... και μου λέει δεν κανουμε φουλ εδω!!!! ρε καλή μου είμαι πελάτης λεμε... τιποτα αμα θες λέει 80 δωσε για σοκολατοθεραπεία!!! καραφλιασα και την έκανα πετόντας ... ρε σεις τι δεν έκανα σωστά!!
και η λαουρα στη δροσοπούλου εκανε φουλ αβέρτα!! τοσο πολυ φοβούνται... ελεος!!
Το μαγαζί γενικά είναι ο.κ. και οι κοπέλες καλές.
Απλώς είναι επιφυλακτικές με όσους δεν ξέρουν καλά.
Δεν πρέπει να ...ορμήσεις επιθετικά !!
Σιγα σιγα, και με τρόπο μέχρι να σε μάθουν.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
Ενημέρωση από χθεσινή επίσκεψη στη Στουρνάρη 63.
Κοπέλα Μάγια,ψηλή,μελαχρινή,πολύ γλυκό πρόσωπο και ωραίο σώμα.
Μασάζ πολύ καλό με πίεση και δύναμη όση χρειάζεται ή μάλλον όσο μου αρέσει.
Φραπεδάκι με καλαμάκι και μπριζολίτσα ψημένη όπως τη ζήτησα.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
πόσο πήγε το μαλλί?

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
καλησπέρα παιδια πήγα προσφατα στη σολωμου 54 αλλά πολυ ξενερωτα τα πραματα, μου εκανε μασαζ μια γερμανιδα αλλα ουτε φραπεδακι ουτε τιποτα, μετα απο 45 λεπτα μασαζ μου λεει εισαι ετοιμος και την εκανε. Τι σκατα έγινε ?

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
καλησπέρα παιδια πήγα προσφατα στη σολωμου 54 αλλά πολυ ξενερωτα τα πραματα, μου εκανε μασαζ μια γερμανιδα αλλα ουτε φραπεδακι ουτε τιποτα, μετα απο 45 λεπτα μασαζ μου λεει εισαι ετοιμος και την εκανε. Τι σκατα έγινε ?
Καλά είναι να βαράει το κεφάλι του κανείς :headbang:. ϊσως η συγκεκριμένη εκείνη τη στιγμή δεν είχε κέφια.Πάντως πρέπει να της το ξεκαθαρίζεις από την αρχή και να της λές φουλ πρόγραμμα, και αν σου λέει μου σου ξου να ζητάς άλλη.Εγώ είχα πάρει μόνικα και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος.Πως την λένε την γερμανίδα;

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Για ξεψαρωμα είναι καλό να αναφέρουμε ότι είμαστε πελάτες του ιδρύματος Στουρνάρη..ειδικά για Σολωμού....

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
νομιζω μινα μου ειπε,  δηλαδη αν πω απο την αρχη φουλ προγραμα σημαινει πως θα φάω μπριζολάκι ?  αυτες ηταν ντυμενες σαν κρεμυδια

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216

Σε παραπάνω post Νο 7081 ο συνάδελφος giorgospapa γράφει τη λέξη αυτό με κόκκινα γράμματα. Κάνε κλίκ πάνω στη λέξη αυτό και εκεί θα βρείς τι έκανες λάθος.

kfo

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Ενημέρωση από χθεσινή επίσκεψη στη Στουρνάρη 63.
Κοπέλα Μάγια,ψηλή,μελαχρινή,πολύ γλυκό πρόσωπο και ωραίο σώμα.
Μασάζ πολύ καλό με πίεση και δύναμη όση χρειάζεται ή μάλλον όσο μου αρέσει.
Φραπεδάκι με καλαμάκι και μπριζολίτσα ψημένη όπως τη ζήτησα.

Από τα κορυφαία ιδρύματα του είδους...

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
οταν λες γερμανιδα τι εννοεις?την ρωτησες απο που ειναι και σου ειπα ειμαι απο γερμανια?πρωτη φορα το ακουω και αυτο!!!
ημαρτον τι θα ακουσω παλι!!εμοιαζε με γερμανιδα?μιλαγε ελληνικα?

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
ναι ρε φιλε μου ειπε πως ειναι απο γερμανια και οντως εμοιαζε, που βλεπεις το παραξενο

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
αλήθεια γιατί να είναι παράξενο,τάνες γερμανίδες δεν υπάρχουν δηλαδή?
στο βερολίνο μόνο εργάζονται 7.000 τα δε μπορντέλα είναι νομιμότατα. Από την πρώην ανατολική γερμανία ξεπήδησαν όλες.εκτός αν δεν μετακινούνται από την χώρα τους.
πατέρ έχεις "αγιάσει" καμία;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αλήθεια γιατί να είναι παράξενο,τάνες γερμανίδες δεν υπάρχουν δηλαδή?
στο βερολίνο μόνο εργάζονται 7.000 τα δε μπορντέλα είναι νομιμότατα. Από την πρώην ανατολική γερμανία ξεπήδησαν όλες.εκτός αν δεν μετακινούνται από την χώρα τους.
πατέρ έχεις "αγιάσει" καμία;

νομιζω, χωρις να ειμαι σιγουρος οτι εχω συναντησει (οχι αγιασει) 1-2 φορες γερμανικα τεμαχια σε καταστηματα παραγωγης μαλαξεων.

παντως στην αγορα γενικα παιζουν γερμανικοι ποιμενικοι..

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
και για σκέψου όταν το κάνεις να βριζει στα γερμανικά που είναι και τσοντογλωσσα :rockon:αφασία!aya yaya das licht fantastish arsloch

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
ημουν και εγώ εκεί φιλαράκι,15.30 μπήκα και πήρα Αλίνα και ένας φίλος μου μπήκε 15.10 και πήρε Ολγα. Τώρα τι πήγε στραβά: ή μπατσοφέρνεις ή ΄μήπως είπες περισσότερα από ότι χρειαζόταν?

κοιτα .... φοραγα μπλε ασπρο μπουφαν και οταν με ρωτησε αν ειχα ξανα παει της ειπα ναι ,, μου λεει με ποια και λέω δεν θυμάμαι. αλλη φορα να πώ οτι έχω μπει με καποια (θυμαμαι ονοματα)!!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
οταν λες γερμανιδα τι εννοεις?την ρωτησες απο που ειναι και σου ειπα ειμαι απο γερμανια?πρωτη φορα το ακουω και αυτο!!!
ημαρτον τι θα ακουσω παλι!!εμοιαζε με γερμανιδα?μιλαγε ελληνικα?
πάντως πριν ένα μηνα + περίπου τεμάχιο γερμανικό κυκλοφόρησε στο ευαγές ίδρυμα της κέλσου. τίποτε το ιδιαίτερο ...το αντίθετο θα έλεγα...

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ρε φιλε χαθεικανε τα ροσσακια εκει μεσα και περασες με γερμανιδια ? ι μηπος σε εκοπσε για γεσταπο ι γομενα και σ αφεισε στα κυα ?παντος εγω εκει μεσα περναω καλα ... :think:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
ρε μαγκες ειναι λιγο αστειο αλλα πριν λιγο προσεξα στις αγγελιες εφημεριδας οτι στη σολωμου 54 υπαρχουν 2 ιδρυματα,  ενα στον 6ο οροφο κ ενα στον 3ο. Εγω πηγα στον 6ο. Και ερωτω μηπως εκανα μαλακια κ πήγα σε λάθος οροφο ?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ρε μαγκες ειναι λιγο αστειο αλλα πριν λιγο προσεξα στις αγγελιες εφημεριδας οτι στη σολωμου 54 υπαρχουν 2 ιδρυματα,  ενα στον 6ο οροφο κ ενα στον 3ο. Εγω πηγα στον 6ο. Και ερωτω μηπως εκανα μαλακια κ πήγα σε λάθος οροφο ?
Εσύ θα μας πείς.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom