You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)
Τι άλλο να σου πεί για να μην πας?δηλαδη τοσο χαλια η δεν παιζει τιποτα ..αμα ειναι να μην περασω καν... για καλο μασαζ ψαχνω με φραπε παιζει εκει η οχι;;
Επισκέπτης
Πατερ καλημερα, πες του καλυτερα τι ξορκισμους εχεις κανει εκει με το θηριο 666
Επισκέπτης
τιποτε δεν σου εχει ξεφυγει..να σε χρηματοδοτησω για την συγραφη ενος μασαζοοδηγου αγιε πατερα???πηγαινε, κι αν δεν φας και καμια αναποδη ή τιποτε χριστοπαναγίες, ελα πες το μας..
Λοιποοον....
Επηδη είδα οτι με γραψατε όλοι παντελως όσο αναφορά τα μαγαζιά του Πειραία (ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ) ,,, περασα μια βολτα χθες το απογευμα να δω τι παιζει απο Καραισκου....
Μολις ανοιξε η πορτα έμεινα καγκελο....Μου ανοιξε ένα SUPER τρελο μουνι 2 μετρα ξανθο που φορουσε ασπρη ιατρικη στενη ρομπα και προφανως απο μεσα μονο κανα κιλοτακι(δεν ειμαι απολυτος σε αυτο)...
Μου λέει .... ειναι μασαζ 40 λεπτα 60€....θες να δεις της κοπελες??? λεω οκ... ερχονται 4.... μια συμπαθητικη που αν δεν ειχα δει την μουναρα μαλον θα την επερνα ,μια κατι λιγοτερο απο αυτη και 2 ξελοτζες.... μετα ξαναερχετε το τρελομουνο και μου λεει θα περασεις??? της απαντάω ...εσυ εξυπηρετεις???? μου απανταει οοοχχχχιιιιι.... εκει ξενερωσα τρελα και της λεω οκ θα περασω καποια αλλη μερα.... Παιδια ηταν τρελομουνο με ολη την σημασια της λεξης.....
Αν αρχισει να εξυπηρετει πελατες αυτο το παιδι θα δειτε πως θα αρχισετε ολοι να κατηφοριζετε και να γεμιζετε το θεμα με την λεξη Πειραιας .....
Επηδη είδα οτι με γραψατε όλοι παντελως όσο αναφορά τα μαγαζιά του Πειραία (ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ) ,,, περασα μια βολτα χθες το απογευμα να δω τι παιζει απο Καραισκου....
Μολις ανοιξε η πορτα έμεινα καγκελο....Μου ανοιξε ένα SUPER τρελο μουνι 2 μετρα ξανθο που φορουσε ασπρη ιατρικη στενη ρομπα και προφανως απο μεσα μονο κανα κιλοτακι(δεν ειμαι απολυτος σε αυτο)...
Μου λέει .... ειναι μασαζ 40 λεπτα 60€....θες να δεις της κοπελες??? λεω οκ... ερχονται 4.... μια συμπαθητικη που αν δεν ειχα δει την μουναρα μαλον θα την επερνα ,μια κατι λιγοτερο απο αυτη και 2 ξελοτζες.... μετα ξαναερχετε το τρελομουνο και μου λεει θα περασεις??? της απαντάω ...εσυ εξυπηρετεις???? μου απανταει οοοχχχχιιιιι.... εκει ξενερωσα τρελα και της λεω οκ θα περασω καποια αλλη μερα.... Παιδια ηταν τρελομουνο με ολη την σημασια της λεξης.....
Αν αρχισει να εξυπηρετει πελατες αυτο το παιδι θα δειτε πως θα αρχισετε ολοι να κατηφοριζετε και να γεμιζετε το θεμα με την λεξη Πειραιας .....
Σου΄ρθε με pm συντοπίτησυναδελφε πειραιωτη για δωσε τα φωτα σου σε ποιο υψος της καραισκου ειναι αυτο μιας και πειραιωτης και εγω θα προτιμουσα τα ενχωρια προιοντα.........
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ηδη ετοιμαζεται να βγει στις προθηκες..τιποτε δεν σου εχει ξεφυγει..να σε χρηματοδοτησω για την συγραφη ενος μασαζοοδηγου αγιε πατερα???
Χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα Μεσογείων 208. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! Μια milf έπαιζε στο μαγαζί ρωσίς ή κάτι ανάλογο, και μια Ελληνίδα κυριούλα που άνοιξε. Ο χώρος καθαρός, και η υπηρεσία ευγενική. Η γκόμενα δεν με τρέλανε αλλά μιας που λόγω περιοχής με βολεύει και μιας και αλλάζουν συχνά κόσμο είπα να δω τι παίζει.
Το μασαζάκι δεν ήτο άσχημο (όχι τίποτα ιδιαίτερο αλλά ούτε και το πασάλλειμα που κάνουν ενίοτε τα μπριζολάδικα)
To «απαράδεκτοι» που έγραψα έγκειται πως μου έκανε το μασαζάκι, γύρισα και από την άλλη, και σε μια φάση μου λέει… «Τελειώσαμε»
Δεν συνηθίζω να τσακώνομαι και δεν το έκανα ούτε και τώρα αλλά τις εξήγησα πως ΟΚ, μπορεί για κάποιο λόγο να θέλουν να προσέχουν και μπορεί να μην τους άρεσε η φάτσα μου αλλά θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να μου εξηγήσει στην αρχή πως δεν θα κάνει τίποτα παραπάνω, πχ έστω το κλασσικό « δεν κάνουμε τίποτα άλλο από μασάζ»
Παρεμπιπτόντως η πρώτη που μου άνοιξε, μου είπε: «μην ανησυχείς…θα περάσεις καλά, θέλουμε άλλωστε να σε κάνουμε πελάτη» Εντάξει δεν είπε τίποτα ευθέως αλλά ούτε και το ξέκοψε. Μάγκες δεν ξέρω αλλά δεν τα μαζεύουμε τα χρήματα από κανά δέντρο, για να τα ξοδεύουμε σε τεσταρίσματα.
Το μαγαζί σίγουρα προσφέρει παραπάνω, δεν έχω αμφιβολία γιαυτό (δεν θέλω να παραπληροφορώ και να το κατατάξω στα ΔΕΝ) αλλά μου την έσπασε η αντιμετώπιση.
Εμένα πάντως με έχασαν (δυστυχώς γιαυτούς)
Το μασαζάκι δεν ήτο άσχημο (όχι τίποτα ιδιαίτερο αλλά ούτε και το πασάλλειμα που κάνουν ενίοτε τα μπριζολάδικα)
To «απαράδεκτοι» που έγραψα έγκειται πως μου έκανε το μασαζάκι, γύρισα και από την άλλη, και σε μια φάση μου λέει… «Τελειώσαμε»
Δεν συνηθίζω να τσακώνομαι και δεν το έκανα ούτε και τώρα αλλά τις εξήγησα πως ΟΚ, μπορεί για κάποιο λόγο να θέλουν να προσέχουν και μπορεί να μην τους άρεσε η φάτσα μου αλλά θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να μου εξηγήσει στην αρχή πως δεν θα κάνει τίποτα παραπάνω, πχ έστω το κλασσικό « δεν κάνουμε τίποτα άλλο από μασάζ»
Παρεμπιπτόντως η πρώτη που μου άνοιξε, μου είπε: «μην ανησυχείς…θα περάσεις καλά, θέλουμε άλλωστε να σε κάνουμε πελάτη» Εντάξει δεν είπε τίποτα ευθέως αλλά ούτε και το ξέκοψε. Μάγκες δεν ξέρω αλλά δεν τα μαζεύουμε τα χρήματα από κανά δέντρο, για να τα ξοδεύουμε σε τεσταρίσματα.
Το μαγαζί σίγουρα προσφέρει παραπάνω, δεν έχω αμφιβολία γιαυτό (δεν θέλω να παραπληροφορώ και να το κατατάξω στα ΔΕΝ) αλλά μου την έσπασε η αντιμετώπιση.
κατάθεση προχθές σε Σ.63 Πήρα Μάγια 32-33 αρκετά καλό μασάζ και φουλ πρόγραμμα με 70. Στο συγκεκριμένο κατάστημα έχω πάρει και Μάρσι η οποία σερβίρει αρκετά καλή μπριζόλα αλλα απο μασάζ τίποτα.Εχει κανείς άποψη για τη Μαίρη;
ΣΤΗΝ μπιζολα χαλια μακριααααααααααααα μασαζ κααατι λεει
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
Χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα Μεσογείων 208. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ
----
Mπορεί κανεις να τσεκάρει αν βελτιώθηκαν οι συνθηκες στο Αγ. ιωάννου 8 - αγ. παρασκευή ?
Δεν δουλευω πλέον κοντά εκεί ---και δυσκολεύομαι να τσεκαρω ...
----
Mπορεί κανεις να τσεκάρει αν βελτιώθηκαν οι συνθηκες στο Αγ. ιωάννου 8 - αγ. παρασκευή ?
Δεν δουλευω πλέον κοντά εκεί ---και δυσκολεύομαι να τσεκαρω ...
athensmale32
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα σε ολους.. επειδη εχω κατι τρελες χχχ ξερετε τι παιζει απο Γαλατσι μεχρι μεταμορφωση? αν εχετε τηλ για προ-συννενοηση στειλτε μου pm.
ευχαριστω
ευχαριστω
τώρα έχασαν και εμένα.Ας πάρουν τον πούλο, αφού θέλουν τζάμπα λεφτά.Είχα σκοπό να πάω και με φρέναρες ευγεΧθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα Μεσογείων 208. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! Μια milf έπαιζε στο μαγαζί ρωσίς ή κάτι ανάλογο, και μια Ελληνίδα κυριούλα που άνοιξε. Ο χώρος καθαρός, και η υπηρεσία ευγενική. Η γκόμενα δεν με τρέλανε αλλά μιας που λόγω περιοχής με βολεύει και μιας και αλλάζουν συχνά κόσμο είπα να δω τι παίζει.
papadiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Εχω κανει πληρεστατη αναφορα για ολα τα ιδρυματα του πειραια στη σελιδα "πιατσες του πειραια " ριξε μια ματια ...Λοιποοον....
για μεσογειων 208 εχουμε ξαναγραψει τι μουφια ειναι.μαλιστα ο δεσποτας μου ειχε πετσοκοψει και το ποστ.κυριολεκτικα πεταμενα λεφτα και αδικοχαμενος χρονος.Χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα Μεσογείων 208. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ
..
Ενημέρωση απο Ιλιάδα. Υπάρχει καινουριο μικρό με το όνομα Βιβή. Μελαχρινό με ωραίο σώμα αδύνατο με εκφυλα χείλια (πάνω).Κάνει φούλ πρόγραμμα με προφύλαξη και καθόλου μασάζ. Κατευθείαν στο ψητό.Την έχω πάρει δύο φορέσκαι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένοσ και χωρίσ extra. Απο ότι είπε δεν το κάνει με όλουσ αλλά με όποιον γουστάρει. Μάλλον τα ίδια λέει σε όλουσ γιατί δεν είμαι και ο delon.80 ευρω.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Τι άλλο να σου πεί για να μην πας?
οτι ειναι καλογρια μασατζου!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ηδη ετοιμαζεται να βγει στις προθηκες..
ποια ιερα μονη θα αναλαβει τα εξοδα αυτου του θεοπνευστου και κατα τα αλλα διδακτικου και παιδευτικου χαρακτηρα συγγραμμα,ενα συγγραμμα ατερμονης μασαζοεκτονωσης και λιπαρης επιδερμιδας?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 755K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66