Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 213 άτομα (3 μέλη και 210 επισκέπτες)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
χαζη ερωτηση, αλλα αν μπουκαρουν την ωρα που τα κοριτσια μας τριβουνε τι κανουμε? ντυνομαστε και αποχωρουμε διακριτικα η μας μπαγλαρωνουν και εμας?  :2funny:
....οι περισσότεροι ναι ...αλλά μπορεί και κάποιος να "πάει" για μάρτυρας.....

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Nα που πάνε τα χρήματα των φορολογουμένων του μαλάκα του είπανε 150€.Σου λέει δικά μου είναι στα αρχίδια μου ας τα δώκω.
Μην ακούτε παπαριές ότι με το που έδωσαν τα χρήματα τίς πέρασαν χειροπέδες έαν δεν πάρεις κυρίως φαγητό τί θα γράψεις στην αναφορά που πάει εισαγγελέα αρα ο νοών νοείτω
...εννοείται ότι έγινε και η "θεραπεία"....

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Προ καιρού σας είχα γράψει για ένα Κινεζάκι και σε πόσο δύσκολη θέση με είχε φέρει όπως θα θυμούνται οι συνεπείς αναγνώστες του σάϊτ.  Λοιπόν ήρθε η ώρα να μάθετε και την συνέχεια της ιστορίας. Άφού πέρασα μετά από μία εβδομάδα και δεν το είδα, τελικά μετά από λίγες μέρες που πάλι πέρασα ήταν παρούσα. Το πήρα όπως έχω γράψει με σεβασμό της κατάστασης. Την περασμένη εβδομάδα που ξαναπήγα και την ξαναπήρα ήταν πιά μία ολοκληρωμένη επαγγελματίας. Μάλιστα με την καλή έννοια επαγγελματίας. Πρόθυμη, γελαστή, που εκτός από πίσω, μου προσέφερε ένα πλήρες πρόγραμμα, με όλα όσα τις έμαθα την πρώτη φορά. Και εκπαιδευτής λοιπόν ό δικός σου. Τώρα πλέον δεν έχω πρόβλημα να αποκαλύψω μαγαζί και κοπέλα. Καλιρρόης 85  και Λίλλη. Αυτά.

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Προ καιρού σας είχα γράψει για ένα Κινεζάκι και σε πόσο δύσκολη θέση με είχε φέρει όπως θα θυμούνται οι συνεπείς αναγνώστες του σάϊτ.  Λοιπόν ήρθε η ώρα να μάθετε και την συνέχεια της ιστορίας. Άφού πέρασα μετά από μία εβδομάδα και δεν το είδα, τελικά μετά από λίγες μέρες που πάλι πέρασα ήταν παρούσα. Το πήρα όπως έχω γράψει με σεβασμό της κατάστασης. Την περασμένη εβδομάδα που ξαναπήγα και την ξαναπήρα ήταν πιά μία ολοκληρωμένη επαγγελματίας. Μάλιστα με την καλή έννοια επαγγελματίας. Πρόθυμη, γελαστή, που εκτός από πίσω, μου προσέφερε ένα πλήρες πρόγραμμα, με όλα όσα τις έμαθα την πρώτη φορά. Και εκπαιδευτής λοιπόν ό δικός σου. Τώρα πλέον δεν έχω πρόβλημα να αποκαλύψω μαγαζί και κοπέλα. Καλιρρόης 85  και Λίλλη. Αυτά.

Συγχαρητήρια για την ευαισθησία και την ανθρωπιά σου!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.193
Πόντοι
506

...Μάστα...συνήθισε τη γεύση του σπέρματος...έχει να στείλει πολύ συναλλαγμα στη Λαϊκή Δημοκρατία...

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
150 ευρώ;;; Πολύ καλά κάνανε και τις πιάσανε!
Οχι για πορνεία.

Για αισχροκέρδεια! :)
:thumbsup: :thumbsup:
Nα που πάνε τα χρήματα των φορολογουμένων του μαλάκα του είπανε 150€.Σου λέει δικά μου είναι στα αρχίδια μου ας τα δώκω.
Μην ακούτε παπαριές ότι με το που έδωσαν τα χρήματα τίς πέρασαν χειροπέδες έαν δεν πάρεις κυρίως φαγητό τί θα γράψεις στην αναφορά που πάει εισαγγελέα αρα ο νοών νοείτω
Προφανως ο μαλακας :police: εδωσε οτι ειχε πανω του για να ειναι σιγουρος οτι θα φαει μπριζολιτσα.....εκτος και αν πηρε ντουετο το παιδι.....
....οι περισσότεροι ναι ...αλλά μπορεί και κάποιος να "πάει" για μάρτυρας.....
:think: υπερασπισεως ή κατηγοριας; ιδου η απορια

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Καθυστερημενη ενημερωση απο προηγουμενη εβγομαδα
Περασμα απο Σ147 για να τσεκαρω κινεζακι που ειχε αναφερει ο heelover.Παρουσες επισης Χριστινα ,Θεοδωρα και αλλη μια μελαχρινη που δεν μου εκανε κλικ.Το σχιστοματικο καλουτσικο,αλλα αποφασιασα να μην περασω και την εκανα για το Σ29
Καποια ονοματα που θυμαμαι,Γιαννα,Ελενα (απο Μ29),Κειτυ κινεζα,και Αντζελα αν θυμαμαι καλα (ρουμανα) την οποια και επελεξα.Στο αχνο φως του δωματιου που ημουνα οταν παρελασαν μου φανηκε οκ αλλα μετα το ντουζ απο κοντα καταλαβα οτι ειχα κανει μαλακια επιλογη....δεν ηταν καθολου του γουστου μου.
Καλο σωματακι,καλουτσικο μασαζ και εκανε και σχετικα φιλοτιμες προσπαθειες.Πηρα μονο ενα φραπε και αποχωρησα.
Μεσα στην εβδομαδα περασμα απο Κ48.
Νεα σεριφισα στην υποδοχη.Παρον ολο το γνωστο team των τελευταιων μηνων + ενα μελαμψο τουμπανο που δεν ειχα ξαναδει εκει για πολλα  :fuck2:  :pipa3:
Παρολου που ψηνομουνα να δοκιμασω αποφασισα να ξαναπαιξω στα γνωστα(καθ΄οτι με το 80αρι δεν ειναι να ρισκαρεις  πλεον)και πηρα Μαρια με την οποια εχω ξαναπερασει.
Καλα γενικα αλλα καποια προβληματα που εχουμε ξαναπει δεν εχουν βελτιωθει.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ!!!
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΜΑΣΑΖ...ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ?

οι προηγουμενες 1253 σελίδες προς απάντηση σου!

καλη αναγνωση.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ!!!
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΜΑΣΑΖ...ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ?

προτείνω να μη γράφεις με κεφαλαία
Μάρνη 28
Στουρνάρη 63
Καλλιρόης 48
Φραντζή 4 (ΦΙΞ)
Μιχαλακοπούλου 99
Συγγρού 147
Συγγρού 29

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Κάτι σε πιο γρήγορο και περιληπτικό και πρόσφατο!!!!

Διάβασε τις τελευταίες 53 τότε  :grin:
Μη τα θες όλα στο πιάτο. Ασε που δεν ανέφερες τις προτιμήσεις σου. Που να ξέρουμε τι ψάχνεις  :huh:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
προτείνω να μη γράφεις με κεφαλαία
Μάρνη 28
Στουρνάρη 63
Καλλιρόης 48
Φραντζή 4 (ΦΙΞ)
Μιχαλακοπούλου 99
Συγγρού 147
Συγγρού 29

Τα 4 παραπάνω θα τα κατέτασα στη περιφέρεια φίλε heel

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Οι συνάδελφοι που γράφουν εκτενείς ενημερώσεις καλό θα είναι να διευκρινίζουν αν πρόκειται για Συγγρού η για Στουρνάρη,καθ' ότι τα νούμερα καμμιά φορά συμπίπτουν...π.χ. το 29.Ακόμα κι εγω που γνωρίζω τα μαγαζιά και τις κορασίδες,καμμιά φορά μπερδευομαι... :rockon:

Οσο γι' αυτούς που με 1 ποστ ζητάνε τα πάντα στο πιάτο,απλά αγνοήστε τους....Είναι ασέβεια για ολους τους αλλους που και διαβάζουν,αλλά και γράφουν ενημερώσεις.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

Φίλε μου,εσύ φέρθηκες ανθρώπινα και μπράβο σου....το οτι το κοριτσάκι το "ντρεσάρανε" σε 1-2 βδομάδες και το κάνανε "καλή επαγγελματία",οπως λές,δυο πράγματα μπορεί να σημαίνει: η οτι την πουτανιά την είχε μέσα της και ήταν θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί αυτό το φυσικό "ταλέντο",η ότι έπεσε καταναγκασμός και η κοπέλλα αναγκάσθηκε να συμμορφωθεί....
Επειδή λοιπόν αναφέρθηκες στο συγκεκριμένο μαγαζί,θα πώ την άποψη μου.
99% συνέβη το πρώτο....η Ντάλυ φέρεται καλά στα κορίτσια και τα προσέχει.Κάποια φορά που ειχα πάει,επέλεξα μια πιτσιρίκα.Η Ντάλυ λοιπόν με απέτρεψε,λέγοντάς μου "είναι μικρή ακόμα,προσέχει την υγεία της και δεν κάνει ούτε ακάποτο ούτε γλυφομούνι,ούτε φιλιά στο στόμα"....Αυτό σημαίνει οτι δεν την ζόριζε να ικανοποιεί τα γούστα των πελατών,με κίνδυνο την υγεία της.Αυτό λοιπόν προσωπικά το εκτίμησα πάρα πολύ και γι' αυτό αν θέλετε,και τακτικός πελάτης στο συγκεκριμένο μαγαζί είμαι και έναν καλό λόγο θα πώ.Υπάρχουν άλλα αφεντικά και άλλες τσατσάδες που στον βωμό του κέρδους δεν διστάζουν να καταστρέψουν νεα κορίτσια.
Συμπερασματικά λοιπόν,αγαπητέ φίλε,εσυ μεν καλά φέρθηκες,η συγκεκριμένη όμως είχε καθως φαίνεται,μεγάλα περιθώρια "εξέλιξης"....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Οι συνάδελφοι που γράφουν εκτενείς ενημερώσεις καλό θα είναι να διευκρινίζουν αν πρόκειται για Συγγρού η για Στουρνάρη,καθ' ότι τα νούμερα καμμιά φορά συμπίπτουν...π.χ. το 29.Ακόμα κι εγω που γνωρίζω τα μαγαζιά και τις κορασίδες,καμμιά φορά μπερδευομαι... :rockon:

Οσο γι' αυτούς που με 1 ποστ ζητάνε τα πάντα στο πιάτο,απλά αγνοήστε τους....Είναι ασέβεια για ολους τους αλλους που και διαβάζουν,αλλά και γράφουν ενημερώσεις.
Ξοδεύουν και παράδες!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ξοδεύουν και παράδες!

βεβαίως......αυτό που το πάς?
Να πώ και κάτι ακόμα? οι παλαιότεροι εδω μέσα επικοινωνούμε και μεταξύ μας και ενημερωνόμαστε...οι νέοι έχουν περισσότερο ανάγκη το φόρουμ.Γι' αυτό,ας δείξουν καλή διαγωγή,ας διαβάσουν και λίγο και μετά οι ερωτήσεις....

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Σχετικά με αυτά που αναφάρεις Andy51 έχω να πω ότι το πρόβλημα της πίεσης δεν είναι από τα μαγαζιά τόσο όσο από τις λοιπές συνθήκες και εξηγούμαι. Όταν η κοπέλα είναι καλή είτε στην εμφάνιση είτε στο χειρισμό των πελατών, είναι νέα και καταφέρνει να έχει πελατεία με ένα πρόγραμμα χωρίς ακραίες καταστάσεις δεν έχει πρόβλημα. Καταφέρνει και βγάζει ένα εισόδημα και είναι και αυτή ευχαριστημένη και το μαγαζί και ο εκάστοτε νταβάς ή αγαπητικός. Όταν όμως δεν τραβάει είτε γιατί δεν είναι αστέρι εμφανισιακά είτε λόγω ηλικίας τότε μπαίνουν τα διλήμματα. Όταν έρχεται το βράδυ και το ταμείο είναι μηδέν ή με 30 ευρώ και έχει κάτσει 10 ώρες κλεισμένη σε τέσσερις τοίχους, και όταν ο νταβάς ή αγαπητικός θα ζητήσει τη χορηγία, όταν θα του πει ότι ο πελάτης ζητούσε αυτό και αυτό και εγώ δεν μπορώ θα υποστεί τις συνέπειες που θα είναι από ψυχολογικό πόλεμο το ελαφρύτερο μέχρι ξύλο και απειλές. Και νταβάς βέβαια να μην υπάρχει οι υποχρεώσεις που τρέχουν (ενοίκιο, παιδιά, γονείς στην πατρίδα, ο καιρός που περνάει κ.λ.π.) όλα αυτά διαμορφώνουν τις συνθήκες που κατεβάζουν το επίπεδο αντίστασης της κοπέλας απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη. Κάτι βέβαια που εκμεταλλευόμαστε εμείς, και εφόσον το ζητάμε κόσμια και πολιτισμένα, δεν φταίμε. Δεν φταίμε γιατί οι περισσότερες επιλέγουν να κάνουν αυτή τη δουλειά και όσες πιέζονται από προστάτες έχουν τις ευκαιρίες να σταματήσουν. Γλυκαίνονται όμως από τα λεφτά και συνεχίζουν.
Πολλές φορές βλέπω όμορφες κοπέλες αλλοδαπές και δουλεύουν π.χ. σε σουβλατζίδικο και κάθονται στην κόλαση της ζέστης και ψήνουν όπως και σε τόσες άλλες δουλειές δύσκολες και αναρωτιέμαι πόσα θα έβγαζε αν έμπαινε στο λούκι του σεξ. Παρ΄όλα αυτά προτιμούν μια ηθικά τίμια δουλειά παρά να πουλάναι το κορμί τους. Εννίοτε και την ψυχή τους. Γιατί λοιπόν να φταίω εγώ;
Για να επανέλθω λοιπόν στην αρχή, πιστεύω ότι το μικρότερο πρόβλημα είναι η πίεση από το μαγαζί. Άντε να της πούνε το πολύ πολύ την άλλη βδομάδα μην έρθεις γιατί δεν "παράγεις" ικανοποιητικά. Όσο για την Ντάλυ (που διαχειρίζεται το μαγαζί με πολύ καλές ισορροπίες και προς τους πελάτες και νομίζω και προς τις κοπέλες) όσο και για άλλες σερίφισες και διαχειριστές μαγαζιών θα μιλήσουμε άλλη φορά. Καλό βράδυ.     

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom