Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Ρε παλικάρια ξέρει κανείς αν έγινε κανένα ντου σήμερα στα μασάζ στη Συγγρού ,γιατί πήγε η ώρα 10.45 και η γκόμενα δεν έχει γυρίσει ακόμα σπίτι και δεν σηκώνει και τηλέφωνο...

23.10
Εντάξει αγόρια άκυρο...ήρθε

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αν  η  Κινέζα  μοιάζει  με  αυτή  της  φωτογραφίας  φυσικά  και  μιλάμε  για  άλλη  Κινέζα.  Η  δική  μου  ήταν σχεδόν  άσχημη. 

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Αν  η  Κινέζα  μοιάζει  με  αυτή  της  φωτογραφίας  φυσικά  και  μιλάμε  για  άλλη  Κινέζα.  Η  δική  μου  ήταν σχεδόν  άσχημη. 
Ρε παιδια ξεκαθαριστε εαν ειναι το ιδιο μαγαζι και μετα εαν ειναι η ιδια κοπελα με το ονομα !!!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
είχα περάσει κάνα δυο φορές πριν από αρκετό καιρό - πάνω από χρόνο. Και να με πλήρωναν δεν καθόμουν.
έχεις δίκιο το συγκεκριμμένο λειτουργεί 3 χρόνια περίπου ..πάντα είχε θεραπεύτριες κάτω του μετρίου ...

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Aπο φιλαρακι που δουλευει στο ΕΚΑΒ εμαθα οτι στο μαγαζι της Στουρναρη υπηρξε ανακοπη. Το ΕΚΑΒ που ειδατε (μοτοσυκλετες και αργοτερα και οχηματα) ηταν επανω και εκαναν μαλαξεις φαρμακα κτλ αλλα ο ανθρωπος τελικα δεν την εβγαλε.  Μου ειπε επισης οτι λογω του χωρου ανακατευτηκε αστυνομια κτλ, οποτε το μαγαζι μαλλον θα μεινει κλειστο για καιρο

Δεν ηξερα οτι στο 47 υπηρχε μαγαζι...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Aπο φιλαρακι που δουλευει στο ΕΚΑΒ εμαθα οτι στο μαγαζι της Στουρναρη υπηρξε ανακοπη. Το ΕΚΑΒ που ειδατε (μοτοσυκλετες και αργοτερα και οχηματα) ηταν επανω και εκαναν μαλαξεις φαρμακα κτλ αλλα ο ανθρωπος τελικα δεν την εβγαλε.  Μου ειπε επισης οτι λογω του χωρου ανακατευτηκε αστυνομια κτλ, οποτε το μαγαζι μαλλον θα μεινει κλειστο για καιρο

Δεν ειμαι θρησκος για να πω για αιωνιες μνημες και αναπαυσεις ψυχων... αλλα τουλαχιστον ας μη γινει αντικειμενο χαβαλε και αυτη η τοσο δυσαρεστη ειδηση. Πολυ λυπαμαι για το δυστυχη συναδελφο :(

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Aπλα να προσεχουν οι μεγαλυτεροι και αυτοι με καρδιολογικα.....το αθλημα εχει και τους κινδυνους του

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Δεν ειμαι θρησκος για να πω για αιωνιες μνημες και αναπαυσεις ψυχων... αλλα τουλαχιστον ας μη γινει αντικειμενο χαβαλε και αυτη η τοσο δυσαρεστη ειδηση. Πολυ λυπαμαι για το δυστυχη συναδελφο :(
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

:rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε zero,πες με ρομαντικό η ανοητο αν θες,αλλά εκείνο που με ενοχλει ειναι ο κυνισμός και η αναλγησία πολλών εδω μέσα...το οποιοδήποτε θέμα,οσο σοβαρό και αν ειναι,το γελοιοποιούν,το ξεφτυλίζουν και τελικά χαλάνε την οποια καλή συζήτηση παει να γινει...
Βέβαια,οταν συμβαινει κατι στους ιδιους,τρεχουν πανικόβλητοι να ζητησουν βοήθεια.....

Χαβαλέ κάνουν, άλλωστε πολλοί δεν έχουν πάρει ακόμη το απολυτήριο (όχι του στρατού, του λυκείου).

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Ρε παλικάρια ξέρει κανείς αν έγινε κανένα ντου σήμερα στα μασάζ στη Συγγρού ,γιατί πήγε η ώρα 10.45 και η γκόμενα δεν έχει γυρίσει ακόμα σπίτι και δεν σηκώνει και τηλέφωνο...

23.10
Εντάξει αγόρια άκυρο...ήρθε
ρε σε τυλιξε η λαδομασεζ? :2funny:

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

Μην το χοντρενεται ρε παιδια, η αστυνομια λογικα πρεπει να τηρησει μια διαδικασια. Αυτη η διαδικασια γινεται απο την στιγμη που ενας θανατος δεν γινεται σε νοσοκομειο οπου ο ασθενης παρακολουθειται απο γιατρους. Για να καταλαβετε εαν ενας ηλικιωμενος πεθανει στο σπιτι που ζει με τα παιδια του η αστυνομια θα εμπλακει οπως και ο ιατροδικαστης.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Σιγουρα--  και με σεβασμο
παντως αν διακριτικα μπορούμε να μάθουμε καποια στοιχεία για το συμβάν νομιζω ότι ενδιαφέρουν  τους συναγωνιστες
οι περισσότεροι των μασαζ  είναι μεσήλικες-- ετσι δεν  είναι ?  ...  :rolleyes:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.191
Πόντοι
506
παντως αν διακριτικα μπορούμε να μάθουμε καποια στοιχεία για το συμβάν νομιζω ότι ενδιαφέρουν  τους συναγωνιστες

...Είναι στην κρίσιμη ηλικία 40-50...Με αυξημένο κίνδυνο ανακοπών, εμφραγμάτων και εγκεφαλικών λόγω "περιποίησης"...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
ηταν ενα ατυχές γεγονός που συναίβει σε χώρους που κινούμαστε και εμείς ....θα μπορούσε ,όπως και εχει συμβει με αλλους δυστυχείς να εχει γινει οπουδήποτε....δεν ηταν μεσήλικας ....προφανώς υπήρχε πρόβλημα και δεν το γνώριζε ....όπως κάποιος φίλος μου Γυμναστής μικρός σε ηλικία που αφησε την τελευταία του πνοή οδηγώντας το αυτοκίνητό του ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom