leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Ρε παιδια ξεκαθαριστε εαν ειναι το ιδιο μαγαζι και μετα εαν ειναι η ιδια κοπελα με το ονομα !!!Αν η Κινέζα μοιάζει με αυτή της φωτογραφίας φυσικά και μιλάμε για άλλη Κινέζα. Η δική μου ήταν σχεδόν άσχημη.
Η νεα διευθυνση του πρωην Polette - Μαυροματαιων
έχεις δίκιο το συγκεκριμμένο λειτουργεί 3 χρόνια περίπου ..πάντα είχε θεραπεύτριες κάτω του μετρίου ...είχα περάσει κάνα δυο φορές πριν από αρκετό καιρό - πάνω από χρόνο. Και να με πλήρωναν δεν καθόμουν.
Δεν ειμαι θρησκος για να πω για αιωνιες μνημες και αναπαυσεις ψυχων... αλλα τουλαχιστον ας μη γινει αντικειμενο χαβαλε και αυτη η τοσο δυσαρεστη ειδηση. Πολυ λυπαμαι για το δυστυχη συναδελφοAπο φιλαρακι που δουλευει στο ΕΚΑΒ εμαθα οτι στο μαγαζι της Στουρναρη υπηρξε ανακοπη. Το ΕΚΑΒ που ειδατε (μοτοσυκλετες και αργοτερα και οχηματα) ηταν επανω και εκαναν μαλαξεις φαρμακα κτλ αλλα ο ανθρωπος τελικα δεν την εβγαλε. Μου ειπε επισης οτι λογω του χωρου ανακατευτηκε αστυνομια κτλ, οποτε το μαγαζι μαλλον θα μεινει κλειστο για καιρο
Δεν ηξερα οτι στο 47 υπηρχε μαγαζι...
Δεν ειμαι θρησκος για να πω για αιωνιες μνημες και αναπαυσεις ψυχων... αλλα τουλαχιστον ας μη γινει αντικειμενο χαβαλε και αυτη η τοσο δυσαρεστη ειδηση. Πολυ λυπαμαι για το δυστυχη συναδελφο
Δεν ειμαι θρησκος για να πω για αιωνιες μνημες και αναπαυσεις ψυχων... αλλα τουλαχιστον ας μη γινει αντικειμενο χαβαλε και αυτη η τοσο δυσαρεστη ειδηση. Πολυ λυπαμαι για το δυστυχη συναδελφο
Φίλε zero,πες με ρομαντικό η ανοητο αν θες,αλλά εκείνο που με ενοχλει ειναι ο κυνισμός και η αναλγησία πολλών εδω μέσα...το οποιοδήποτε θέμα,οσο σοβαρό και αν ειναι,το γελοιοποιούν,το ξεφτυλίζουν και τελικά χαλάνε την οποια καλή συζήτηση παει να γινει...
Βέβαια,οταν συμβαινει κατι στους ιδιους,τρεχουν πανικόβλητοι να ζητησουν βοήθεια.....
Δεν έχει καμμία μα καμμία σημασία κάποια πράγματα δεν τα αγγίζειςΧαβαλέ κάνουν, άλλωστε πολλοί δεν έχουν πάρει ακόμη το απολυτήριο (όχι του στρατού, του λυκείου).
ρε σε τυλιξε η λαδομασεζ?Ρε παλικάρια ξέρει κανείς αν έγινε κανένα ντου σήμερα στα μασάζ στη Συγγρού ,γιατί πήγε η ώρα 10.45 και η γκόμενα δεν έχει γυρίσει ακόμα σπίτι και δεν σηκώνει και τηλέφωνο...
23.10
Εντάξει αγόρια άκυρο...ήρθε
Μην το χοντρενεται ρε παιδια, η αστυνομια λογικα πρεπει να τηρησει μια διαδικασια. Αυτη η διαδικασια γινεται απο την στιγμη που ενας θανατος δεν γινεται σε νοσοκομειο οπου ο ασθενης παρακολουθειται απο γιατρους. Για να καταλαβετε εαν ενας ηλικιωμενος πεθανει στο σπιτι που ζει με τα παιδια του η αστυνομια θα εμπλακει οπως και ο ιατροδικαστης.Aπο φιλαρακι που δουλευει στο ΕΚΑΒ εμαθα οτι στο μαγαζι της Στουρναρη υπηρξε ανακοπη. Το ΕΚΑΒ που ειδατε (μοτοσυκλετες και αργοτερα και οχηματα) ηταν επανω και εκαναν μαλαξεις φαρμακα κτλ αλλα ο ανθρωπος τελικα δεν την εβγαλε. Μου ειπε επισης οτι λογω του χωρου ανακατευτηκε αστυνομια κτλ, οποτε το μαγαζι μαλλον θα μεινει κλειστο για καιρο
Δεν ηξερα οτι στο 47 υπηρχε μαγαζι...
πολυ λυπηρο απωρω πωσ μπορουν και κανουν χαβαλε με τετοιο θεμαΧαβαλέ κάνουν, άλλωστε πολλοί δεν έχουν πάρει ακόμη το απολυτήριο (όχι του στρατού, του λυκείου).
Σιγουρα-- και με σεβασμο
παντως αν διακριτικα μπορούμε να μάθουμε καποια στοιχεία για το συμβάν νομιζω ότι ενδιαφέρουν τους συναγωνιστες
οι περισσότεροι των μασαζ είναι μεσήλικες-- ετσι δεν είναι ? ...
φίλε δυστυχώς ηταν αρκετα κάτω από 40 ........Είναι στην κρίσιμη ηλικία 40-50...Με αυξημένο κίνδυνο ανακοπών, εμφραγμάτων και εγκεφαλικών λόγω "περιποίησης"...
ηταν ενα ατυχές γεγονός που συναίβει σε χώρους που κινούμαστε και εμείς ....θα μπορούσε ,όπως και εχει συμβει με αλλους δυστυχείς να εχει γινει οπουδήποτε....δεν ηταν μεσήλικας ....προφανώς υπήρχε πρόβλημα και δεν το γνώριζε ....όπως κάποιος φίλος μου Γυμναστής μικρός σε ηλικία που αφησε την τελευταία του πνοή οδηγώντας το αυτοκίνητό του ...Σιγουρα-- και με σεβασμο
παντως αν διακριτικα μπορούμε να μάθουμε καποια στοιχεία για το συμβάν νομιζω ότι ενδιαφέρουν τους συναγωνιστες
οι περισσότεροι των μασαζ είναι μεσήλικες-- ετσι δεν είναι ? ...