Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ναι. Σε τηλ που πήρα μου είπε αν θες αισθησιακό να πας μασατζιδικο!!!   :2funny: :2funny:

Που να της ελεγα για φραπεδες και μπιζολιδια  :think:
Tην άλλη φορά πες τους οτι έχω αυχενικό σύνδρομο στο γενετήσιο μόριο μου  :2funny:
-Αν καταλάβουν τί τους είπες τότε θα σε βρήσουνε
-Εαν όχι βούρ  :sunglasses:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ναι. Σε τηλ που πήρα μου είπε αν θες αισθησιακό να πας μασατζιδικο!!!   :2funny: :2funny:

Που να της ελεγα για φραπεδες και μπιζολιδια  :think:

Πολύ μπλα μπλα το μαγαζί, κι από κοκό...... :jerking:

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.392
Πόντοι
5.345
Υπάρχει κανα λιοτρίβι Αγιου Μελετιου καλο;

τι  θες  να  βγάλεις ? Πεσσια  η  καλό λάδι ???

gatos1970

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
για το μαγαζι που βρισκεται στη λαρισσης στους αμπελοκηπους.τι λεει? πανω απο το μετρο πανορμου ξερει κανεις τιποτα?

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
για το μαγαζι που βρισκεται στη λαρισσης στους αμπελοκηπους.τι λεει? πανω απο το μετρο πανορμου ξερει κανεις τιποτα?
Μια και εχω χριστει ληξιαρχος:

OMEL φώτισε το σκοτάδι, έλα στο φως, χαλάρωσε δυναμικά στη νιρβάνα του απείρου. Καθημερινά 11.00-21.00. Μετρό Πανόρμου   210-6983.***

πηξαμε στα φτηνα ναρκωτικα....

Περα απο την πλακα, οποτε καποιος ρωτησε κατι για αυτο το μαγαζι, απαντηση δημοσια δεν πηρε. Ρε μπας και ειναι καμια καλη καβατζα ολιγων? Πολυ χλωμο το κοβω.

υ.γ. Το μαγαζακι εχει σχεδον μονιμη παρουσια στις αγγελιες αν αυτο κατι λεει

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

OMEL φώτισε το σκοτάδι, έλα στο φως, χαλάρωσε δυναμικά στη νιρβάνα του απείρου. Καθημερινά 11.00-21.00. Μετρό Πανόρμου   210-6983.***

Περα απο την πλακα, οποτε καποιος ρωτησε κατι για αυτο το μαγαζι, απαντηση δημοσια δεν πηρε. Ρε μπας και ειναι καμια καλη καβατζα ολιγων? Πολυ χλωμο το κοβω.

Λες  :think: Ποιός θα θυσιαστεί? :grin:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36

σας έχω κάνει ενημέρωση και η απάντησή μου είναι μια δυό σελίδες πριν... μπριζολάδικο με θεραπεύτριες κάτω του μετρίου...μασαζ 8 , υπηρεσίες 6 , εμφάνιση 6...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.269
Πόντοι
46.232
καλησπερα συναγωνιστες ενημερωση για σημερινη μου επισκεψη 3ης σεπτεμβριου 89 ειχα παει αλλες δυο φορες λογο τον οσων ειχα διαβασει για την λιλι την κινεζα και τις δυο φορες μου ειχαν πει να ξαναπερασω η να παρω τηλ για ραντεβου.....σημερα δεν ειχαν δουλεια οποτε και περασα θα ηθελα να αναφερθω στην σεριφησα την ελενα η οποια ειναι ευγενεστατη και ετοιμολογη στην δευτερη που θα ηθελα να αναφερθω ειναι η δωρα, η δωραειναι η κοπελα που κανει το μασαζ(μονο μασαζ) και μετα συνεχιζεις για το κυριος πιατο με την κοπελα που εχεις διαλεξει ,η δωρα ειναι 36 ευγενικη φιλικη και ξερει να κανει μασαζμε εαζ για κανα μισαωρο λοιπον με την δωρα και μετα προσελευση στο δωματιο της λιλι κινεζουλα πολυ μετρια εμφανησιακα το δυνατο της σημειο ειναι η  :pipa2: κατα τα αλλα μετρια πραγματα.....καμια σχεση με αυτα που ειχα διαβασει,αλλα θα ξαναπαω σιγουρα μονο για το μασαζ τησ δωρας και την ευγενεια της ελενας ,οσο για τον χωρο πολυ καθαρος με κερακια απαλη μουσικη γενικα για χαλαρωση τιμη 80 ευρω

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.269
Πόντοι
46.232
οποιος ξερει λεπτομεριες ας γραψει για ενημερωση,κατα της 1330 επισκεφτηκα το ιδρυμα στουρναρη 47 για να τεσταρω την χριστινα φτανοντας στο ιδρυμα ειδα δυο μηχανες κατω του εκαβ δεν εδωσα σημασια αλλα οταν ανεβηκα στον πρωτο η πορτα ηταν ανοιχτη και ενας μοτοσηκλετηστης του εκαβ βρισκοταν εκει ξερεικανεις τι εγινε .....παντος οταν ξαναπερασα κατα τις 1530 χτυπησα το κουδουνι και δεν ανοιγαν.....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
φτανοντας στο ιδρυμα ειδα δυο μηχανες κατω του εκαβ δεν εδωσα σημασια αλλα οταν ανεβηκα στον πρωτο η πορτα ηταν ανοιχτη και ενας μοτοσηκλετηστης του εκαβ βρισκοταν εκει ξερεικανεις τι εγινε .....

Γιατί απορείς,, δεν γαμάνε στο Εκαβ?

Κάνουν παρτoύζες και στο ΕΚΑΒ??? :think:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
το να επαθε καποιος ανθρωπος κατι (εγκεφαλικό,ανακοπή,ακομα και μια αδιαθεσία) και να καλέσανε το ΕΚΑΒ πέρασε απο το μυαλό κανενός? ο συναγωνιστής λεει οτι ηταν ανοικτή η πόρτα και ο άνθρωπος του ΕΚΑΒ μέσα.....πριν γραψετε κάτι,δεν μπορείτε να σκεφτειτε λιγο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom