Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (6 μέλη και 39 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Δεριγνή 14 που έλεγα να βολτάρω έχει κρεβάτι ή πάγκο κουζίνας?

Εκεί ξαπλώνεις σε πετσέτες, ξύλινο μασαζοκρέβατο, έχεις ντουζιέρα στο δωμάτιο παντόφλες μιας χρήσης αλλά δεν έχει κρεμάστρες για τα ρούχα!!! Τις πετσέτες απότι έχω δει τις αλάζουν μετά από κάθε χρήση!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
πολυ κυριλε μονοκατοικια ειναι στα δωματια εχει σαουνα κ χαμαμ οταν πηγα εγω ειχε 8 κοπελες οι 4 πολυ καλες εμφανησιακα οταν ειπα στην κυρια της υποδοχης για προγραμματα της ειπα για ελευθερη σχεση και μου ειπε οτι πρεπει να περασω με την κοπελα που θελω κ να συνεννοηθω μεσα δεν περασα.....
λοιπον πηγα κι εγω εκει τις προαλλες μια και ειχα φτασει μεχρι το Συγγρου 29 που ειναι 2 τετραγωνα παραπερα. Το κουδουνι λεει Olotropiki και το ιδρυμα ειναι στον πανω οροφο παλιας διόροφης οικιας. Στο ισογειο ειναι το γνωστο Tiki Bar (ποσα χρονια εχω να παω ...)

Η εντυπωση μου ειναι οτι δουλευε (και πιθανως δουλευει ακομα) ως κανονικο σπα καθως εχει πραγματι πληρη εξοπλισμο, υδρομασαζ, σαουνα και τουρκικο χαμαμ μετα του σχετικου (οχι μαρμαρινου ομως) παγκου για το τριψιμο. Κυριλε δε θα το ελεγα, το κτιριο ειναι παλιο. Με ξεναγησε μια κοπελα ασιατικων χαρακτηριστικων σε ολα τα δωματια. Απο "θεραπευτριες" ειδα αυτη την ασιατισα και αλλες 3 ακομα, οι 2 μαλιστα ηταν ελληνιδες αλλα καμια δε μπορω να πω οτι ηταν τπτ ιδιατερο.

Στο ζουμι, οταν ρωτησα για προγραμματα, τιμες, χρονους και εριξα και τα "υποννοουμενα", καταλαβα οτι παιζεται μπαλιτσα στο ιδρυμα, ΑΛΛΑ, το μασαζακι χρεωνεται 110, το υδρομασαζ 130 και εκει την εκοψα, δε θελω να ακουσω αλλα, ευχαριστω γεια σας  :badair: :badair: :badair:

Αυτο το παρακατω, ακομα μου εχει μεινει απορια  :think: :think:
ενα milf πηρα σημερα το πρωι ονομα δε θυμαμαι απο φαληρου 12 μια ξανθια ακομα συμαζευομαι

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον πηγα κι εγω εκει τις προαλλες μια και ειχα φτασει μεχρι το Συγγρου 29 που ειναι 2 τετραγωνα παραπερα. Το κουδουνι λεει Olotropiki και το ιδρυμα ειναι στον πανω οροφο παλιας διόροφης οικιας. Στο ισογειο ειναι το γνωστο Tiki Bar (ποσα χρονια εχω να παω ...)

Η εντυπωση μου ειναι οτι δουλευε (και πιθανως δουλευει ακομα) ως κανονικο σπα καθως εχει πραγματι πληρη εξοπλισμο, υδρομασαζ, σαουνα και τουρκικο χαμαμ μετα του σχετικου (οχι μαρμαρινου ομως) παγκου για το τριψιμο. Κυριλε δε θα το ελεγα, το κτιριο ειναι παλιο. Με ξεναγησε μια κοπελα ασιατικων χαρακτηριστικων σε ολα τα δωματια. Απο "θεραπευτριες" ειδα αυτη την ασιατισα και αλλες 3 ακομα, οι 2 μαλιστα ηταν ελληνιδες αλλα καμια δε μπορω να πω οτι ηταν τπτ ιδιατερο.

Στο ζουμι, οταν ρωτησα για προγραμματα, τιμες, χρονους και εριξα και τα "υποννοουμενα", καταλαβα οτι παιζεται μπαλιτσα στο ιδρυμα, ΑΛΛΑ, το μασαζακι χρεωνεται 110, το υδρομασαζ 130 και εκει την εκοψα, δε θελω να ακουσω αλλα, ευχαριστω γεια σας  :badair: :badair: :badair:

Αυτο το παρακατω, ακομα μου εχει μεινει απορια  :think: :think:

Παιδιά, γι αυτό το μαγαζί μιλάτε;

www.olotropiki.gr/spa/]http://www.olotropiki.gr/spa/[/url]

Το σάιτ έχει και τιμοκατάλογο με όλα τα μασάζ.  Είναι αδελφάκι του Σκουφά 10. Δεν πήγα σε κανένα απ' τα δύο, πόσο κοντά στην πραγματικότητα είναι οι φωτογραφίες των χώρων;

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
πόσο κοντά στην πραγματικότητα είναι οι φωτογραφίες των χώρων;
Οι φωτος απο Φαληρου 15 ειναι πραγματικες, απλα δεν ηταν τοσο καλοστημενα οπως στη φωτογραφιση.
Αλλα οι τιμες και τα τεμαχια ειναι αποτρεπτικοι παραγοντες

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
πολυ κυριλε μονοκατοικια ειναι στα δωματια εχει σαουνα κ χαμαμ οταν πηγα εγω ειχε 8 κοπελες οι 4 πολυ καλες εμφανησιακα οταν ειπα στην κυρια της υποδοχης για προγραμματα της ειπα για ελευθερη σχεση και μου ειπε οτι πρεπει να περασω με την κοπελα που θελω κ να συνεννοηθω μεσα δεν περασα.....

και πολυ καλα εκανες. τιποτα δεν θα γινοταν. οι συνενοησεις γινονται εξ αρχης και ειναι καθαρες.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
...ΜΑΚΡΙΑ απ αυτά τα ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΑ που χρεώνουν 120 ευρώ για μια μαλακία (και αν...)...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
Παιδιά, γι αυτό το μαγαζί μιλάτε;

www.olotropiki.gr/spa/]http://www.olotropiki.gr/spa/[/url]

Το σάιτ έχει και τιμοκατάλογο με όλα τα μασάζ.  Είναι αδελφάκι του Σκουφά 10. Δεν πήγα σε κανένα απ' τα δύο, πόσο κοντά στην πραγματικότητα είναι οι φωτογραφίες των χώρων;
οπως τα βλεπεις στισ φωτογραφιες ειναι φιλε.....

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
εγω δε μπορω να καταλαβω το αλλο στη θυατειρων 6 γιατι εκλεισε;;...kai νομιζα οτι το athens day spa μετενομαστηκε σε olotropiki που ηταν συγγρου 12 παλια......

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε παιδια ποιο μαγαζι ειναι μεχρι και τα ξημερωματα;;;ενα φεγγαρι ηταν το συγγρου 147...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Φιλαρακια καλησπερα. Σημερα το πρωι πηγα Φορμι 212 κτυπησα κουδουνι και μου απαντησαν οτι το μασατζιδικο εχει φυγει. Ξερει κανειs τιποτα??? Ευχαριστω.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
...ΜΑΚΡΙΑ απ αυτά τα ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΑ που χρεώνουν 120 ευρώ για μια μαλακία (και αν...)...

και δεν πάω καλύτερα σε ένα μινι μάρκετ να πάρω φρούτα και λαχανικά και να τα δώσω σε κανα ζητιάνο να περάσει καμμιά βδομάδα?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
περασμα χθες Κυριακη απο Μονης Προδρομου 6 κατα τη διαρκεια βολτας απο την περιοχη,ανεβαινω επανω,ανοιγει ενα μουνετο οπως την ειδα μιλφ με καρρε μαλλι,με παει σε ενα μασαζοκρεβατο κ ξεκιναει να μου λεει για μασαζ κ πιπες(μεταφορικα) :jerking:.Της κοβω τη φορα κ της λεω χυμα για μπριζολα,γνωριζοντας οτι σερβιρεται,τα χανει,μενει μαλακας,με τα πολλα αφου το επαιζε κινεζα οσον αφορα το θεμα''τι ρολο βαρανε εκει''την ευχαριστησα για το χρονο της λεγοντας πως δεν ειμαι μπατσος καθοτι κ ηλιθια λιγακι η αλογα. :idiot:
Αν διαβαζει η μιλφαρα αλογα να ξερει πως αλλα ιδρυματα επισκεφτομαι. :thefinge:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
καθοτι κ ηλιθια λιγακι η αλογα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η "αλογα" που λες φιλε... δουλευει καθημερινα και σε μπουρδελακι στην Αγκυρας και δινει ακαπωτα με ενα 20ρικο

αντε βρεστη και χυσε το αμμοχαλικο σου στη μαπα της να σου φυγει η τσαντιλα

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6

Η "αλογα" που λες φιλε... δουλευει καθημερινα και σε μπουρδελακι στην Αγκυρας και δινει ακαπωτα με ενα 20ρικο

αντε βρεστη και χυσε το αμμοχαλικο σου στη μαπα της να σου φυγει η τσαντιλα

μηπως λεει τιν Ρωξανη ? διοτι εχθες αυτη ανοιγε τιν πορτα  :think:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
περασμα χθες Κυριακη απο Μονης Προδρομου 6 κατα τη διαρκεια βολτας απο την περιοχη,ανεβαινω επανω,ανοιγει ενα μουνετο οπως την ειδα μιλφ με καρρε μαλλι,με παει σε ενα μασαζοκρεβατο κ ξεκιναει να μου λεει για μασαζ κ πιπες[size=10pt](μεταφορικα)[/size] :jerking:.Της κοβω τη φορα κ της λεω χυμα για μπριζολα,γνωριζοντας οτι σερβιρεται,τα χανει,μενει μαλακας,με τα πολλα αφου το επαιζε κινεζα οσον αφορα το θεμα''τι ρολο βαρανε εκει''την ευχαριστησα για το χρονο της λεγοντας πως δεν ειμαι μπατσος καθοτι κ ηλιθια λιγακι η αλογα. :idiot:

όταν λές μεταφορικά δηλ.ας πούμε σου έλεγε ότι "εδώ στο μαγαζί μας την ώρα του μασάζ το στόμα μας περιπλανάται πάνω από το περικάρπιο της πουτσοβάλάνου,αλλά μην ανησυχείτε κύριος διότι αυτή η κίνηση είναι η φυσιολογική ροή της κεντρομόλου δυνάμεως του σώματος την ώρα που σκύβει προς το σωμα του πελάτου?" :think:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
τελικα ειναι η Γκαλινα που δινει καπου τη μαπα για τιμωρια?(οπως οι γιαπωνεζοι εφηυραν το bukkake για την απιστια :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
όταν λές μεταφορικά δηλ.ας πούμε σου έλεγε ότι "εδώ στο μαγαζί μας την ώρα του μασάζ το στόμα μας περιπλανάται πάνω από το περικάρπιο της πουτσοβάλάνου,αλλά μην ανησυχείτε κύριος διότι αυτή η κίνηση είναι η φυσιολογική ροή της κεντρομόλου δυνάμεως του σώματος την ώρα που σκύβει προς το σωμα του πελάτου?" :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:
αφου μου εσπασε τα αρχιδια αλλα της εβγαινε ενα προστυχο γελακι αφου την ετρωγα ασχημα καρφωτα στα ματια της λεω 80 παει το μαλλι,το ξερω..
Συνεχισε να μου ζαλιζει τον ερωτα κ την εκανα οπως προειπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom