ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Στο ζουμί τώρα. Milf και μασσαζάκι συμβαδίζουν???????????????????????
Τέλλλλλεια ...!!!
Στο ζουμί τώρα. Milf και μασσαζάκι συμβαδίζουν???????????????????????
Ρε pathos πήγες στα ξένα και έχασες συνέχειες.Κρίστυ τέλος δεν ανήκει πλέον στο μόνιμο δυναμικό του καταστήματος.Μιά φορά στις τόσες και εάν και ίσως και δεν ξέρω κου λου πουμασαζ μονο πατριαρχου ιωακειμ,μαυρομματαιων και ματζαγριωτακη με κριστυ ή ελένη παλιοτερα..
Αλεπού θέσε προτεραιότητες milf καλά με καλές επιδόσεις θα βρείς.Διαβάζεις λίγο το thread ενημερώνεσαι και εδώ είμαστε εμείς.Συνδυασμό όμως αρχίδια θα βρείς ;)
Το τέλεια που πηγαίνει?? Μάλλον πετώ στα σύννεφα?????Τέλλλλλεια ...!!!
καθηγητής σε δημόσιο σχολείο είσαι?σαν να έδωσες πτυχίο λυκείου μιλάς!
Στουρνάρη, Σολωμού, Μπουμπουλίνας παίζει??????????????????????Το τέλεια που πηγαίνει?? Μάλλον πετώ στα σύννεφα?????
Το τέλεια που πηγαίνει?? Μάλλον πετώ στα σύννεφα?????
Στουρνάρη, Σολωμού, Μπουμπουλίνας παίζει??????????????????????
Στουρνάρη, Σολωμού, Μπουμπουλίνας παίζει??????????????????????
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Η πολλή μελέτη με έφαγε, είμαι μπερδεμένος και ψαρομένος βέβαια , γι' αυτό και ζήτησα την βοήθεια σου. Τέλος πάντων . Όποιος από το club μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει. Κάθε συμβουλύ ή υπόδειξη καλοδεχόμενη . Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και την βοήθεια σας.Και βεβαίως "παίζει"! Μελέτησε τας γραφάς και ρίξε μιά ματιά , για να "μορφώσεις" κατ' αρχή άποψη!
Ανάποδα να μας γυρίσουνε δίφραγκο δεν πέφτει σιγά μην κάτσουν με τους άφραγκους να κάνουν τί.......να μας ερωτευτούν? ;)
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Η πολλή μελέτη με έφαγε, είμαι μπερδεμένος και ψαρομένος βέβαια , γι' αυτό και ζήτησα την βοήθεια σου. Τέλος πάντων . Όποιος από το club μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει. Κάθε συμβουλύ ή υπόδειξη καλοδεχόμενη . Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και την βοήθεια σας.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Η πολλή μελέτη με έφαγε, είμαι μπερδεμένος και ψαρομένος βέβαια , γι' αυτό και ζήτησα την βοήθεια σου. Τέλος πάντων . Όποιος από το club μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει. Κάθε συμβουλύ ή υπόδειξη καλοδεχόμενη . Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και την βοήθεια σας.
Δε γουστάρω να ξαπλώνω στο χαρτί κουζίνας που βάζουν στο μασαζοκρέβατο. Πειτε μου κανένα κατάστημα που βάζει πετσέτα ή κάτι άλλο. Αρκεί να μην είναι χαρτί κουζίνας!
Ζήτα να σου απλώσουν δυό-τρεις πετσέτες!!! ;)
Ή ... ροβόλα κατά 'κει που 'χει κρεβάτια!
Δεριγνή 14 που έλεγα να βολτάρω έχει κρεβάτι ή πάγκο κουζίνας?
Το κυριότερο ειναι να μην περνάμε τις 80αρες...Μη δινετε 80αρες που να σας παρει