Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
μασαζ μονο πατριαρχου ιωακειμ,μαυρομματαιων και ματζαγριωτακη με κριστυ ή ελένη παλιοτερα..
Ρε pathos πήγες στα ξένα και έχασες συνέχειες.Κρίστυ τέλος δεν ανήκει πλέον στο μόνιμο δυναμικό του καταστήματος.Μιά φορά στις τόσες και εάν και ίσως και δεν ξέρω κου λου που  :huh:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Αλεπού θέσε προτεραιότητες milf καλά με καλές επιδόσεις θα βρείς.Διαβάζεις λίγο το thread ενημερώνεσαι και εδώ είμαστε εμείς.Συνδυασμό όμως αρχίδια θα βρείς   ;)

Μην είσαι τόσο πεσιμιστής.
Πάντα κάτι ... υπάρχει! :cool2:

fox2009

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Και βεβαίως "παίζει"! Μελέτησε τας γραφάς :coffee: και ρίξε μιά ματιά :cool2:, για να "μορφώσεις" κατ' αρχή άποψη!
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Η πολλή μελέτη με έφαγε, είμαι μπερδεμένος και ψαρομένος βέβαια , γι' αυτό και ζήτησα την βοήθεια σου. Τέλος πάντων . Όποιος από το club μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει. Κάθε συμβουλύ ή υπόδειξη καλοδεχόμενη . Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και την βοήθεια σας.  

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ανάποδα να μας γυρίσουνε δίφραγκο δεν πέφτει σιγά μην κάτσουν με τους άφραγκους να κάνουν τί.......να μας ερωτευτούν? ;)

Τα "δίφραγκα" τελειώνουν, αλλά επί της ουσίας δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι στα ιδρύματα.

Ίδιες τιμές πάνω-κάτω, ίδιες υπηρεσίες, μέτρια τεμάχια.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Η πολλή μελέτη με έφαγε, είμαι μπερδεμένος και ψαρομένος βέβαια , γι' αυτό και ζήτησα την βοήθεια σου. Τέλος πάντων . Όποιος από το club μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει. Κάθε συμβουλύ ή υπόδειξη καλοδεχόμενη . Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και την βοήθεια σας.  

Αν δεν βρέξεις κώλο, ψάρι δεν τρως, αγαπητέ.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16

Λοιπόν, δεν έχω στόχο να σε μπερδέψω παραπάνω! Ενδεικτικά μόνο και με προσωπικά κριτήρια σημείωσε: Ναταλί (Ρωσίς) και Πάολα (Ρουμανίς) στη Σολωμού 54, 6ος όρ. και πιο πάνω (Κολωνάκι) Έφη (Ρωσίς), Ρούλα (Ελληνίς) στην Ομήρου 35!
Άντε και καλή τύχη!!! :headbang2:

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Δε γουστάρω να ξαπλώνω στο χαρτί κουζίνας που βάζουν στο μασαζοκρέβατο. Πειτε μου κανένα κατάστημα που βάζει πετσέτα ή κάτι άλλο. Αρκεί να μην είναι χαρτί κουζίνας!

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Δε γουστάρω να ξαπλώνω στο χαρτί κουζίνας που βάζουν στο μασαζοκρέβατο. Πειτε μου κανένα κατάστημα που βάζει πετσέτα ή κάτι άλλο. Αρκεί να μην είναι χαρτί κουζίνας!

:2funny: :rockon:

Ζήτα να σου απλώσουν δυό-τρεις πετσέτες!!! ;)
Ή ... ροβόλα κατά 'κει που 'χει κρεβάτια! :sunglasses:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Εγώ πάλι σιχαινομαι τις σαγιοναρες.... Μπλιααααχ... Χάθηκαν οι 'μιας χρήσης ' ?????

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
τελικά ξέρει κανένας τπτ για το μασατζίδικο quatro ζωγράφου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom