Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Babylon club μια όαση ξεκούρασης για τον σύγχρονο άνδρα .....blablabla κτλκτλ !! Οδός σεμιτελου στάση Μέγαρο μουσικής.  Ξέρουμε τι και πως;;;

Απάντηση #27498 σελ. 1833: www.bourdela.com/forum/index.php?topic=36.27480]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=36.27480[/url]
Απάντηση #27493 σελ. 1834: www.bourdela.com/forum/index.php?topic=36.27495]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=36.27495[/url]

Αυτά μου είπαν.... αυτά σας μεταφέρω!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Παληκαρια καλο ξημερωμα λογω ωραs.χθεs το πρωι κατα τιs 12 πηγα Καλ48.Η Κα ΒΕΤΑ ευγενεστατη στην υποδοχη.Ζηταω ΒΙΚΥ και ΜΑΡΙΑΝΑ και μου λεει οτι η ΒΙΚΥ δεν ειναι εκει.Μου στελνει τρια κοριτσια,και περιμενει να απαντησω ποια προτιμω.Εγω τηs λεω ποια προτινειs και μου λεει την ΜΑΡΙΑ.Παληκαρια η κοπελα δεν παιζεται.Δεν λεω περισσοτερα καλυτερα να πειτε εσειs. Κοστοs 80 ευρω χωριs την πισω κινηση.ΑΥΤΑ και ευχαριστω που με διαβασατε.-

slowly

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
1
Παληκαρια καλο ξημερωμα λογω ωραs.χθεs το πρωι κατα τιs 12 πηγα Καλ48.Η Κα ΒΕΤΑ ευγενεστατη στην υποδοχη.Ζηταω ΒΙΚΥ και ΜΑΡΙΑΝΑ και μου λεει οτι η ΒΙΚΥ δεν ειναι εκει.Μου στελνει τρια κοριτσια,και περιμενει να απαντησω ποια προτιμω.Εγω τηs λεω ποια προτινειs και μου λεει την ΜΑΡΙΑ.Παληκαρια η κοπελα δεν παιζεται.Δεν λεω περισσοτερα καλυτερα να πειτε εσειs. Κοστοs 80 ευρω χωριs την πισω κινηση.ΑΥΤΑ και ευχαριστω που με διαβασατε.-

pls define: πισω κίνηση !!! :think:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μη δινετε 80αρες που να σας παρει

slowly

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
1

εγω αυτό με το πλαφόν δεν το καταλαβαίνω ... σίγουρα κάτι θα ξέρεουν οι εμπειρότεροι, αλλά θεωρώ ότι σε όλες τις εκδηλώσεις ότι πληρώσεις παίρνεις (σχεδόν πάντα) ... εάν το menu είναι πλήρες με 20 πανω 20 κάτω δεν καταστρέφεσαι,τουναντίον θεωρώ ότι δημιουργείς ένα καλό προηγούμενο και ξέρεις τι θα έχεις σε επόμενες συναντήσεις ...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
σωστοτατος τωρα μου παιρνουν στανταρ 100αρικο...αντε γεια για αυτο ας παιζουν και ας ξυνουν τις κλειτοριδες τους...
καποιοι λακαμαδες τη σπασανε....

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
...εχω να πω για παρα πολλα που την ειδανε....

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ  !!!!!!!!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΣΗΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΠΟΡ?? ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΘΑΡΡΕΨΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.
καλη σας μερα αγαπητε. Τι ειδη κυνηγιου προτιματε? Νεαρα ή σιτεμενα θηραματα?

Και μη γραφετε με κεφαλαια  :)

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
πρεπει τα μαγαζια να ριξουν τιμες ή να ανεβασουν υπηρεσιες και χρονους.Ακομα στα πιο πολλα μαγαζια συνανταμε ολο τα ιδια τεμαχια και μεταγραφες.Πρεπει να φερουν καινουριες και καλες και οχι να ζητανε 80 και 100€ τεμαχια που τα βρισκεις σε μπουρδελα με 20€

fox2009

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Και πάλι καλημέρα!! Σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου. Να σε πω φίλε μου για τον ευγενικό τρόπο σου!! Θα μελετήσω με προσοχή όλα αυτά που είναι γραμμένα στην διευθυνση που μου έγραψες και ίσως επανέλθω. ΑΑ παρά λίγω να το ξεχάσω προτιμώ σιτεμένο θήραμα αλλά καλοβαλμένο !!!!! στο επανιδείν

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Και πάλι καλημέρα!! Σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου. Να σε πω φίλε μου για τον ευγενικό τρόπο σου!! Θα μελετήσω με προσοχή όλα αυτά που είναι γραμμένα στην διευθυνση που μου έγραψες και ίσως επανέλθω. ΑΑ παρά λίγω να το ξεχάσω προτιμώ σιτεμένο θήραμα αλλά καλοβαλμένο !!!!! στο επανιδείν

Καλώς τον milfοφίλο!!! ;)
Ψιλοέτοιμο σε "κόβω" ...!!! :grin:
Καλή σταδιοδρομία!!! :rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ρε παίδες λέτε για καινούργιο αίμα συνέχεια, και που θα βρεθεί αυτό;
Στην μνημονιακή Ελλάδα;Καινούργια τεμάχια δεν έρχονται.Aυτές που ήταν εδώ αναζητούν μια καλύτερη τύχη στα ξένα
Ολες έχουν πάρει τον ομματιών τους και πάνε σε άλλες παραλίες.Εκτός απο τίς παλιές με σπόνσορες αγαπούληδες κτλ. και τίς βολεμένες ;)
Ανάποδα να μας γυρίσουνε δίφραγκο δεν πέφτει σιγά μην κάτσουν με τους άφραγκους να κάνουν τί.......να μας ερωτευτούν? ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ρε παίδες λέτε για καινούργιο αίμα συνέχεια, και που θα βρεθεί αυτό;
Στην μνημονιακή Ελλάδα;Καινούργια τεμάχια δεν έρχονται.Aυτές που ήταν εδώ αναζητούν μια καλύτερη τύχη στα ξένα
Ολες έχουν πάρει τον ομματιών τους και πάνε σε άλλες παραλίες.Εκτός απο τίς παλιές με σπόνσορες αγαπούληδες κτλ. και τίς βολεμένες ;)
Ανάποδα να μας γυρίσουνε δίφραγκο δεν πέφτει σιγά μην κάτσουν με τους άφραγκους να κάνουν τί.......να μας ερωτευτούν? ;)

και που σαι ακόμα!σε λίγο που θα πληρωνομε με κολοκοτρωνηδες...να δεις τι τεμαχια θα ρχονται...

fox2009

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
καθηγητής σε δημόσιο σχολείο είσαι?σαν να έδωσες πτυχίο λυκείου μιλάς! :2funny:
Κάποια φεγγάρια πέρασα για αρκετό καιρό από εκεί . Γάτα είσαι!!!!! Στο ζουμί τώρα. Milf και μασσαζάκι συμβαδίζουν???????????????????????

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Κάποια φεγγάρια πέρασα για αρκετό καιρό από εκεί . Γάτα είσαι!!!!! Στο ζουμί τώρα. Milf και μασσαζάκι συμβαδίζουν???????????????????????

μασαζ μονο πατριαρχου ιωακειμ,μαυρομματαιων και ματζαγριωτακη με κριστυ ή ελένη παλιοτερα..

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αλεπού θέσε προτεραιότητες milf καλά με καλές επιδόσεις θα βρείς.Διαβάζεις λίγο το thread ενημερώνεσαι και εδώ είμαστε εμείς.Συνδυασμό όμως αρχίδια θα βρείς  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom