Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

slowly

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
1
Το κυριότερο ειναι να μην περνάμε τις 80αρες...

Προσέξτε τωρα το οξύμωρο ... συμφωνω να μην δίνουμε 80αρες, 100αρες κλπ ... που ούτε περισσεύουν στο κάτω κάτω της γραφής. Από την άλλη, κι εγώ θα ήθελα να πηγαίνω σε ένα χώρο που θα βάζουν πετσέτα που να την βγάζουν μπροστά μου φρεσκοπλυμένη απο τη ναυλον συσκευασία του πλυντηρίου και να φοράω τις μίας χρήσεως πάνινες παντόφλες .... αυτά όμως έχουν κόστος και εάν δεν το μετακύλήσουν στην τιμή τότε το πιθανώτερο είναι ότι θα ξαπλώσω σε κουζινόχαρτο ή στην πετσέτα που είχε ξαπλώσει κάποιος άλλος, και θα περπατήσω φορώντας τις πλαστικές σαγιονάρες που το πιθανότερο είναι να είναι γεμάτες από μυκητες (λόγω υλικου) ... και φυσικά μιλάω για studios (εαν υπάρχουν) που κοστολογούν από 100 και πάνω (αναλόγως του service). Τωρα με 40 και 60 μην περιμένετε πολλά ... με 40 μπορεί κανεις να κατεβει στην Γ' Σπτεβρίου για ένα "ξαλάφρωμα", αλλά 15-20λεπτά μες το φθηνό ξενοδοχείο και στα σεντόνια των πολλών .....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Το κυριότερο ειναι να μην περνάμε τις 80αρες...
ναι το ιδεατο αυτο θα ηταν...αλλα οταν για κουλουρι ζητουν απο +20 εως +60 τι να κανεις ειδικα οταν τον εχεις τουμπανο

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Προσέξτε τωρα το οξύμωρο ... συμφωνω να μην δίνουμε 80αρες, 100αρες κλπ ... που ούτε περισσεύουν στο κάτω κάτω της γραφής. Από την άλλη, κι εγώ θα ήθελα να πηγαίνω σε ένα χώρο που θα βάζουν πετσέτα που να την βγάζουν μπροστά μου φρεσκοπλυμένη απο τη ναυλον συσκευασία του πλυντηρίου και να φοράω τις μίας χρήσεως πάνινες παντόφλες .... αυτά όμως έχουν κόστος και εάν δεν το μετακύλήσουν στην τιμή τότε το πιθανώτερο είναι ότι θα ξαπλώσω σε κουζινόχαρτο ή στην πετσέτα που είχε ξαπλώσει κάποιος άλλος, και θα περπατήσω φορώντας τις πλαστικές σαγιονάρες που το πιθανότερο είναι να είναι γεμάτες από μυκητες (λόγω υλικου) ... και φυσικά μιλάω για studios (εαν υπάρχουν) που κοστολογούν από 100 και πάνω (αναλόγως του service). Τωρα με 40 και 60 μην περιμένετε πολλά ... με 40 μπορεί κανεις να κατεβει στην Γ' Σπτεβρίου για ένα "ξαλάφρωμα", αλλά 15-20λεπτά μες το φθηνό ξενοδοχείο και στα σεντόνια των πολλών .....

εγω προσωπικα δεν μιλαω για 40ρια η 60ρια ( ασχετο αλλα που υπαρχουν αυτα δεν τα εχω δει πουθενα ... ) αλλα για τα 80+ - 100 και βαλε .. λιγη ποιοτητα δεν βλαπτει.. οπως και για την καθαριοτητα των χωρων....

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Τι μας λές τώρα??  :huh:
Πόσο κάνει μια καινούργια πετσέτα και ενα ζευγάρι κανονικές καινούργιες σαγιονάρες?
Πιο λίγο  απο 20!!!
Τόσο πολύ κάνει το πλυντήριο της μεταχειρισμένης ?  Το πολύ 1
Ευρώ.
Στα 30-40 και πολύ τους πέφτει και χωρίς απόδειξη!!!  :)

slowly

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
1
Τι μας λές τώρα??  :huh:
Πόσο κάνει μια καινούργια πετσέτα και ενα ζευγάρι κανονικές καινούργιες σαγιονάρες?
Πιο λίγο  απο 20!!!
Τόσο πολύ κάνει το πλυντήριο της μεταχειρισμένης ?  Το πολύ 1
Ευρώ.
Στα 30-40 και πολύ τους πέφτει και χωρίς απόδειξη!!!  :)

δεν θα διαφωνήσω για το κόστος (σε απόλυτο νουμερο), αλλά και ο καφές μαζί με το νερό και την ζάχαρη δεν ξεπερνά τα 25-30 λεπτά αλλά στα διάφορα καφέ τον πληρώνουμε 4??-5??...-6-7-... 10 ευρώ .... ακριβό αλλά πάμε .... τα πραγαμτικά κοστολόγια όμως είναι αλλού, και καταλαβαίνεις τι εννοω .... ας μην το αναλύουμε ....

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
δεν θα διαφωνήσω για το κόστος (σε απόλυτο νουμερο), αλλά και ο καφές μαζί με το νερό και την ζάχαρη δεν ξεπερνά τα 25-30 λεπτά αλλά στα διάφορα καφέ τον πληρώνουμε 4??-5??...-6-7-... 10 ευρώ .... ακριβό αλλά πάμε .... τα πραγαμτικά κοστολόγια όμως είναι αλλού, και καταλαβαίνεις τι εννοω .... ας μην το αναλύουμε ....

Πρέπει να έχεις δίκιο σχετικά με τα κόστη που δεν "δικαιολογούνται".

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητοί μου διαβάζω μια διαχρονική συζήτηση σχετικά με τις τιμές των μαγαζιών "μασαζ".  Χωρίς να θέλω να κάνω τον πλούσιο μιας και δεν είμαι τέτοιος, πρέπει να υπενθυμίσω ότι όπως σε όλα τα πράγματα στην κοινωνία που ζούμε, έτσι και σ΄αυτό, είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης.Αυτή που πέρνει 80 ευρώ στο μασατζίδικο στην Ελλάδα  στη Γερμανία θα πέρνει πιθανόν 30 αλλά αν πάει σε κράτος που απαγορεύεται το σπορ θα έπερνε πολλά περισσότερα. Σημασία δεν έχει πόσα δίνεις αφού εξαρτάτε από την προσφορά και ζήτηση, αλλά τι υπηρεσίες απολαμβάνεις. Για μένα δεν συγκρίνεται ο οίκος ανοχής με το στούντιο ούτε το στούντιο με το μασατζίδικο. Στο μασάζ είτε το θέλουμε είτε όχι, έχουμε άλλα περιθώρια κινήσεων. Και μάλιστα όταν σε ξέρουνε ότι αφήνεις και κάτι επί πλέον στην κοπέλα (η οποία σημειωτέον πέρνει 30 ευρώ από τα 80) τότε η περιποίηση και τα περιθώρια να απολαύσεις περισσότερα,  είναι πραγματικά μεγάλα. Βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις εκμετάλλευσης, είτε από κάποια κοπέλα είτε από την πολιτική του μαγαζιού. Πολλές φορές αυτά αναφέρονται εδώ (στο σάϊτ),  αλλά παρόλο αυτά κάποιοι άλλοι επιχειρούν. Όπως όταν αφήνεις το κάτι τις, στο εστιατόριο ή στο ξενυχτάδικο και σε μάθουν είσαι πάντα μπροστά από τους άλλους, έτσι είναι και στο μασάζ. Και όχι μόνο εκεί. Και μια επισήμανση. Δίνεις δύο 50ευρα στην κοπέλα, ζητάς τα ρέστα και μετά τις δίνεις κάτι.  Την έχεις κάνει δική σου και το καταλαβαίνεις την επόμενη φορά. Και από κάποια στιγμή και μετά δεν τρώς πόρτα ποτέ. Συνταγή με επιτυχία 90%.    

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Αγαπητοί μου διαβάζω μια διαχρονική συζήτηση σχετικά με τις τιμές των μαγαζιών "μασαζ".  Χωρίς να θέλω να κάνω τον πλούσιο μιας και δεν είμαι τέτοιος, πρέπει να υπενθυμίσω ότι όπως σε όλα τα πράγματα στην κοινωνία που ζούμε, έτσι και σ΄αυτό, είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης.Αυτή που πέρνει 80 ευρώ στο μασατζίδικο στην Ελλάδα  στη Γερμανία θα πέρνει πιθανόν 30 αλλά αν πάει σε κράτος που απαγορεύεται το σπορ θα έπερνε πολλά περισσότερα. Σημασία δεν έχει πόσα δίνεις αφού εξαρτάτε από την προσφορά και ζήτηση, αλλά τι υπηρεσίες απολαμβάνεις. Για μένα δεν συγκρίνεται ο οίκος ανοχής με το στούντιο ούτε το στούντιο με το μασατζίδικο. Στο μασάζ είτε το θέλουμε είτε όχι, έχουμε άλλα περιθώρια κινήσεων. Και μάλιστα όταν σε ξέρουνε ότι αφήνεις και κάτι επί πλέον στην κοπέλα (η οποία σημειωτέον πέρνει 30 ευρώ από τα 80) τότε η περιποίηση και τα περιθώρια να απολαύσεις περισσότερα,  είναι πραγματικά μεγάλα. Βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις εκμετάλλευσης, είτε από κάποια κοπέλα είτε από την πολιτική του μαγαζιού. Πολλές φορές αυτά αναφέρονται εδώ (στο σάϊτ),  αλλά παρόλο αυτά κάποιοι άλλοι επιχειρούν. Όπως όταν αφήνεις το κάτι τις, στο εστιατόριο ή στο ξενυχτάδικο και σε μάθουν είσαι πάντα μπροστά από τους άλλους, έτσι είναι και στο μασάζ. Και όχι μόνο εκεί. Και μια επισήμανση. Δίνεις δύο 50ευρα στην κοπέλα, ζητάς τα ρέστα και μετά τις δίνεις κάτι.  Την έχεις κάνει δική σου και το καταλαβαίνεις την επόμενη φορά. Και από κάποια στιγμή και μετά δεν τρώς πόρτα ποτέ. Συνταγή με επιτυχία 90%.   
θα συμφωνησω μαζι σου. Δυστυχως ειναι η ωμη πραγματικοτητα. Σε τετοιου ειδους υπηερεσιες οπου οι πελατεια ειναι εναλλασσομενη (60%) , σταθερη (40%), οπου σε μαθουν οτι αφηνεις το κατι τι σου, εκει θα σε προσεχουν παντα παραπανω. Εξαλλου τα ποσοστα κερδους για τις λαδοκορες ειναι ισως και ελαχιστα κατω απο 30 σε πολλες περιπτωσεις, και οπως λεει και η παροιμια εκει που τρωει ο σκυλος κουναει την ουρα του.Βεβαια η ολη φαση προυποθετει να εισαι σταθερος και σε μαγαζι και σε κοπελλα. Ποιος ομως το κανει αυτο?

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
θα συμφωνησω μαζι σου. Δυστυχως ειναι η ωμη πραγματικοτητα. Σε τετοιου ειδους υπηερεσιες οπου οι πελατεια ειναι εναλλασσομενη (60%) , σταθερη (40%), οπου σε μαθουν οτι αφηνεις το κατι τι σου, εκει θα σε προσεχουν παντα παραπανω. Εξαλλου τα ποσοστα κερδους για τις λαδοκορες ειναι ισως και ελαχιστα κατω απο 30 σε πολλες περιπτωσεις, και οπως λεει και η παροιμια εκει που τρωει ο σκυλος κουναει την ουρα του.Βεβαια η ολη φαση προυποθετει να εισαι σταθερος και σε μαγαζι και σε κοπελλα. Ποιος ομως το κανει αυτο?
δυσκολο φιλε μου να εισαι σταθερος,οχι μονο σε μαγαζι αλλα και σε κοπελα.....υπαρχει πολυ μεγαλη προσφορα για να κινεισαι με παρωπιδες....αλλωστε μην ξεχνας οτι ΠΑΡΑ πολλα πλεον μαγαζια εχουν αδερφακια...οποτε.....

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Συμφωνω με ολα αυτά γι'αυτό είπα να μην περμάμε τις 80αρες

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
ναι το ιδεατο αυτο θα ηταν...αλλα οταν για κουλουρι ζητουν απο +20 εως +60 τι να κανεις ειδικα οταν τον εχεις τουμπανο
+20 για κουλούρι είναι οκ πιστεύω...πιθανόν κιόλας αυτά τα λεφτα να πάνε στην κορασίδα
+60 ειναι πάρα πολλά...δεν πρεπει να δίνονται τετοια ποσα σε μασατζιδικο :tickedoff: :tickedoff:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ρε pathos πήγες στα ξένα και έχασες συνέχειες.Κρίστυ τέλος δεν ανήκει πλέον στο μόνιμο δυναμικό του καταστήματος.Μιά φορά στις τόσες και εάν και ίσως και δεν ξέρω κου λου που  :huh:

ειμαι λίγο αδιάβαστος και να σου πώ και κάτι?γουστάρω γιατί αυτό σημαίνει ότι είμαι λιγότερο φτωχός. :cheesy:

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Μασαζοεξόρμηση πριν λίγες μέρες. Πρώτα πέρασα απο Πατησίων 131, 2 διαθέσιμες στα 60 Ε. Η μια είχε καλό κολαράκι αλλά δεν ψήθηκα (ονόματα δεν...). Συνέχια στην Φερρών όπου είχε πολλές διαθέσιμες, όλες μα όλες κάτω του έτριου δεν με έψηνε καμία. Ακολούθως 3ης Σεπτ. 79 νομίζω, είχε 2 γριές, έφυγα τρέχωντας. Κατέληξα στα σιγουράκια του τριγώνου Στουρνάρη - Σολωμού , πήγα στο Στουρνάρη 63 όπου είχε πολλές διαθέσιμες. Όντως η Μάγια αν και έχω ακούσει πολλά η ξινισμένη μούρη της με απέτρεψε. Μια άννα κοντοπούτανο θυμάμαι, παρέλασαν και άλλες 2-3 αδιάφορες, πήρα τελικά την Ανδριάνα, πολύ λεπτό πολύ κοντό Τσεχάκι απ'ότι  είπε, παίζει και για Αλβανίδα. Πολύ καλά ελληνικά, διάθεση για δυνατό μασάζ το οποίο κατέχει. Το μασάζ το χάρηκα...τώρα στα υπόλοιπα...ΨΥΧΡΗ πάντα με το χαμόγελο αλλά ΨΥΧΡΗ. Δεν φιλάει...δεν ξέρει να σε εξιτάρει ρε παιδάκι μου, να σε καυλώσει...δεν το έχει. Η κάθε πουτάνα θα πρέπει να προσπαθεί και λίγο για να κρατήσει τους πελάτες της. Αλλά όπως φαίνεται εμείς πάμε και τα ρίχνουμε αβέρτα σε διάφορες και έτσι απλά υπομένουν τον πελάτη που θα τις πηδήξει με μηδέν συμμετοχή. Δεν λέω να γίουν όλες σαν την ΜΑΡΙΑΝΝΑ της Καλλιρόης που είναι το άλλο άκρο. Κάποια ρε παιδάκι μου που επιδιώκει να σε ξαναφέρει, να την ξαναπάρεις. Στο κάτω κάτω, θα την φάς που θα την φάς την πούτσα...ευχαριστήθου το λιγάκι και θα βελτιωθεί και ο τζίρος σου. Κατάντησαν οι μασατζούδες δημόσιοι υπάλληλοι, η δουλειά σίγουρη είτε δουλεψουνε πολύ είτε λίγο...

ακόμη αναζητώ μια μασατζου που να πουλάει καλά το παραμύθι...

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.266
Πόντοι
4.365
Μασαζοεξόρμηση πριν λίγες μέρες. Πρώτα πέρασα απο Πατησίων 131, 2 διαθέσιμες στα 60 Ε. Η μια είχε καλό κολαράκι αλλά δεν ψήθηκα (ονόματα δεν...). Συνέχια στην Φερρών όπου είχε πολλές διαθέσιμες, όλες μα όλες κάτω του έτριου δεν με έψηνε καμία. Ακολούθως 3ης Σεπτ. 79 νομίζω, είχε 2 γριές, έφυγα τρέχωντας. Κατέληξα στα σιγουράκια του τριγώνου Στουρνάρη - Σολωμού , πήγα στο Στουρνάρη 63 όπου είχε πολλές διαθέσιμες. Όντως η Μάγια αν και έχω ακούσει πολλά η ξινισμένη μούρη της με απέτρεψε. Μια άννα κοντοπούτανο θυμάμαι, παρέλασαν και άλλες 2-3 αδιάφορες, πήρα τελικά την Ανδριάνα, πολύ λεπτό πολύ κοντό Τσεχάκι απ'ότι  είπε, παίζει και για Αλβανίδα. Πολύ καλά ελληνικά, διάθεση για δυνατό μασάζ το οποίο κατέχει. Το μασάζ το χάρηκα...τώρα στα υπόλοιπα...ΨΥΧΡΗ πάντα με το χαμόγελο αλλά ΨΥΧΡΗ. Δεν φιλάει...δεν ξέρει να σε εξιτάρει ρε παιδάκι μου, να σε καυλώσει...δεν το έχει. Η κάθε πουτάνα θα πρέπει να προσπαθεί και λίγο για να κρατήσει τους πελάτες της. Αλλά όπως φαίνεται εμείς πάμε και τα ρίχνουμε αβέρτα σε διάφορες και έτσι απλά υπομένουν τον πελάτη που θα τις πηδήξει με μηδέν συμμετοχή. Δεν λέω να γίουν όλες σαν την ΜΑΡΙΑΝΝΑ της Καλλιρόης που είναι το άλλο άκρο. Κάποια ρε παιδάκι μου που επιδιώκει να σε ξαναφέρει, να την ξαναπάρεις. Στο κάτω κάτω, θα την φάς που θα την φάς την πούτσα...ευχαριστήθου το λιγάκι και θα βελτιωθεί και ο τζίρος σου. Κατάντησαν οι μασατζούδες δημόσιοι υπάλληλοι, η δουλειά σίγουρη είτε δουλεψουνε πολύ είτε λίγο...

ακόμη αναζητώ μια μασατζου που να πουλάει καλά το παραμύθι...

Ωραία τα είπες φίλε  :thumbsup:
Είναι αλήθεια ότι στην Στουρν 63 σπάνια θα συγκινηθείς από την προσπάθεια των κορασίδων. Ψύχρα με το χαμόγελο, όπως ανέφερες...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
+20 για κουλούρι είναι οκ πιστεύω...πιθανόν κιόλας αυτά τα λεφτα να πάνε στην κορασίδα
+60 ειναι πάρα πολλά...δεν πρεπει να δίνονται τετοια ποσα σε μασατζιδικο :tickedoff: :tickedoff:
φιλε +60 μου ζητησε η χριστιννα απο συγγρου 147 κ αρνηθηκα.....

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Έχει παει κανεις στο Φαληρου 15 κοντα στο σταθμο μετρο Ακροπολη??  :think:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Και πάλι καλημέρα!! Σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου. Να σε πω φίλε μου για τον ευγενικό τρόπο σου!! Θα μελετήσω με προσοχή όλα αυτά που είναι γραμμένα στην διευθυνση που μου έγραψες και ίσως επανέλθω. ΑΑ παρά λίγω να το ξεχάσω προτιμώ σιτεμένο θήραμα αλλά καλοβαλμένο !!!!! στο επανιδείν

:rockon: :rockon: :rockon:

Καλώς τον !!! Η γριά κότα έχει το ζουμί!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Έχει παει κανεις στο Φαληρου 15 κοντα στο σταθμο μετρο Ακροπολη??  :think:
πολυ κυριλε μονοκατοικια ειναι στα δωματια εχει σαουνα κ χαμαμ οταν πηγα εγω ειχε 8 κοπελες οι 4 πολυ καλες εμφανησιακα οταν ειπα στην κυρια της υποδοχης για προγραμματα της ειπα για ελευθερη σχεση και μου ειπε οτι πρεπει να περασω με την κοπελα που θελω κ να συνεννοηθω μεσα δεν περασα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom