Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Μεταφορα του Αλεξανδρας 49 ειναι λογω φθηνοτερου ενοικιου  :rolleyes:
  καλα δεν το πιστευω.  εισαι φοβεροs.  εφθασεs μεχρι και εκει ρε θηριο.  δεs ομωs και αυτην την λεπτομερεια.  :grin:    το παλαιο ενοικιο ηταν στα 750. το καινουργιο ειναι στα 500.  οι λεπτομερειεs  παιζουν σημαντικο ρολο και κανουν την διαφορα.  σε  εφαγα . :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
  καλα δεν το πιστευω.  εισαι φοβεροs.  εφθασεs μεχρι και εκει ρε θηριο.   δεs ομωs και αυτην την λεπτομερεια.  :grin:    το παλαιο ενοικιο ηταν στα 750. το καινουργιο ειναι στα 500.  οι λεπτομερειεs  παιζουν σημαντικο ρολο και κανουν την διαφορα.   σε  εφαγα . :2funny:
Ρε λεπτολογε.......το χαρτοσημο για το νοικι το πληρωνουν???? :2funny: :2funny: :2funny:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Ρε λεπτολογε.......το χαρτοσημο για το νοικι το πληρωνουν???? :2funny: :2funny: :2funny:
  αναγκαστικα,εφ οσον ειναι νοικιασμενο σαν επαγγελματικη στεγη. καλα τωρα γιατι ανοιξεs τετοια συζητηση με ενοικια και χαρτοσημα?  δεν μαs ενδιαφερουν αυτα.  θα μαs κραξουν οι υπολοιποι. εχε χαρη που ειναι καλα και ευγενικα παιδια.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Λοιπόν πέρασα από ένα μαγαζί που είχα πει ότι δεν ξαναπατάω,
μετά από κακή εμπειρία το Σεπτέμβρη του 2009.

Γαλατσίου 2-4 (δίπλα στο Σταρμπακ)
Ανοίγει ελληνίδα σερίφισα 40-45 , κοντή , κιτσάτη φάτσα ,
καλούτσικο σώμα λεπτό με μικρό βυζί πιστό στο νόμο του Νεύτωνα.

Αυτή τη φορά μου τα είπε χύμα όμως και σταράτα.
Παίζει μασάζ και φραπές από όλες τις παίκτριες με ... 70€.
Για πιο κομπλέ καταστάσεις οι κοπέλες θέλουν επιπλέον δώρο , γύρω στα 20€ , όπως είπε.
Πέρασε μια μικρή ελληνίδα 25-30 , κοντοπούτανο , λεπτό , καλούτσικο σώμα , ξυνή φάτσα ξενέρωτη
(για την οποία είπε η σερίφισα ότι δεν σερβίρει πέρα από φράπα)
ένα ρωσίδι 45+ , σκατά φάτσα , σκατά σώμα
που έμοιαζε με λατζέρα σουβλατζίδικου ή καθαρίστρια καμπινέ πατσατζίδικου
και μια κινέζα καράμπαζο , άνω των 45.

Και η σερίφισα παίζει στο ρίγκ όπως μου είπε και κάνει τα πάντα.

Δεν τις έπαιρνα ούτε τσάμπα και έσπασα ...
σε χαιρετω λακη...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
συγγρου 147 λιγο ποιο κατω απο τα flocafe η εισοδος ειναι στο διαδρομο που ειναι αναμεσα στο parking κ του καταστηματος που εχει κλεισει και ειναι στο 147,βρισκεται στον πρωτο οροφο....
...η καμερα μου αρεσει...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Φιλε διαβασα τις περιπετειες σου ,στην πολη του λουκανικου και πραγματικα σε ζηλεψα -με την καλλη την εννοια -.Αλλα τι δικαιολογια να τσαμπουνισω στην κυρα?Παω για μανιτες στην Φρανκουρτη ?!

αχ όλα εγώ θα σας τα λέω?την προώθηση κλήσεων δεν την έχεις ακουστά?

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Διερευνητικο περασμα για πρωτη φορα απο το ευαγες ιδρυμα επι της Λεωφορου Βουλιαγμενης 147 στον Αγ. Ιωαννη  :priest:

Στην υποδοχη ψηλη μελαχροινη 30ρα ομορφουλα με ξεκολε ντυσιμο. Μου εξηγησε οτι προσφερονται 2 προγραμματα, μασαζ με εκτονωση (υποθετω χειροκινητη) 60€ και φουλ 80 €. Τη λενε Μικαελα (ή καπως ετσι) και δηλωσε μιση Αλβανη - μιση Ιταλιδα. Ηταν διαθεσιμη και αλλη μια πολυ μικρη ρουμανα, γυρω στα 19-20 αλλα αδιαφορη εμφανισιακως και δε μιλαει και γρι ελληνικα ή αγγλικα. Υπηρχε λεει και αλλη μια αλλα δεν την ειδα, ειχε προγραμμα. Εγω δεν ακουσα τιποτα παντως, ο συναγωνιστης πρεπει να ηταν πολυ μουγκας ή μου ελεγε παραμυθια για να ξαναπαω, μαλλον αυτο...

Επελεξα την αλβανοιταλιδα. Εχει καλο σωματακι και 2,5 βυζακι ψιλοπεσμενο. Κλαρινο με λαστιχο και κουλουρι γιοκ. Ουτε κρυο - ουτε ζεστη.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.239
Πόντοι
506
Διερευνητικο περασμα για πρωτη φορα απο το ευαγες ιδρυμα επι της Λεωφορου Βουλιαγμενης 147 στον Αγ. Ιωαννη  :priest:

Στην υποδοχη ψηλη μελαχροινη 30ρα ομορφουλα με ξεκολε ντυσιμο. Μου εξηγησε οτι προσφερονται 2 προγραμματα, μασαζ με εκτονωση (υποθετω χειροκινητη) 60€ και φουλ 80 €. Τη λενε Μικαελα (ή καπως ετσι) και δηλωσε μιση Αλβανη - μιση Ιταλιδα. Ηταν διαθεσιμη και αλλη μια πολυ μικρη ρουμανα, γυρω στα 19-20 αλλα αδιαφορη εμφανισιακως και δε μιλαει και γρι ελληνικα ή αγγλικα. Υπηρχε λεει και αλλη μια αλλα δεν την ειδα, ειχε προγραμμα. Εγω δεν ακουσα τιποτα παντως, ο συναγωνιστης πρεπει να ηταν πολυ μουγκας ή μου ελεγε παραμυθια για να ξαναπαω, μαλλον αυτο...

Επελεξα την αλβανοιταλιδα. Εχει καλο σωματακι και 2,5 βυζακι ψιλοπεσμενο. Κλαρινο με λαστιχο και κουλουρι γιοκ. Ουτε κρυο - ουτε ζεστη.

...Άλλο ένα πεταμένο 80άρι...η μόνη σχέση της με την Ιταλία θα ήταν καμιά καρτ ποστάλ της Ρώμης που θαχε δει πριν καμιά δεκαετία...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.356
Πόντοι
42.697
Διερευνητικο περασμα για πρωτη φορα απο το ευαγες ιδρυμα επι της Λεωφορου Βουλιαγμενης 147 στον Αγ. Ιωαννη  :priest:
Τη λενε Μικαελα (ή καπως ετσι) και δηλωσε μιση Αλβανη - μιση Ιταλιδα.

νεα μοδα απο τις ξεπετοαλβανες....
αφου εχουνε φαει το κραξιμο της αρκουδας οταν δηλωνουν Τσεχες-Ρουμανες_Ιταλιδες- Κυπριες κτλ....
τωρα το γυρισανε στο οτι ειναι ...μισες Ιταλιδες....
ΜΑΥΡΟ

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
...Άλλο ένα πεταμένο 80άρι...η μόνη σχέση της με την Ιταλία θα ήταν καμιά καρτ ποστάλ της Ρώμης που θαχε δει πριν καμιά δεκαετία...
Δε θα το ελεγα πεταμενο (70 με παζαρεμα και θα επεφτε και στα 60 ειμαι σιγουρος αμα εκανα μεταβολη να φυγω), ουτε διαθεση ξεπετας ενοιωσα. Απλα δεν ηταν κατι ιδιαιτερο για να ξαναπας ή για να το προτεινεις σε καποιον.

Οσο για την καταγωγη, εμενα δε με απασχολει καθολου, το σερβις μετραει

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Φιλε διαβασα τις περιπετειες σου ,στην πολη του λουκανικου και πραγματικα σε ζηλεψα -με την καλλη την εννοια -.Αλλα τι δικαιολογια να τσαμπουνισω στην κυρα?Παω για μανιτες στην Φρανκουρτη ?!
ΥΓ: Συγγνωμη στην αγαπητη ομυγυρη για το :offtopic:

εγώ θα πάω στην φρανκφούρτη αρχές του άλλου μήνα και θα δοκιμάσω τα εκεί μασατζίδικα.Ούε παντρεμένος, ούτε γκόμενα έχω.Χαχαχα.Η ζήλεια να ήταν ψώρα.Νια-νια-νιανια-νια :zfuck: :kissass:

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Babylon club μια όαση ξεκούρασης για τον σύγχρονο άνδρα .....blablabla κτλκτλ !! Οδός σεμιτελου στάση Μέγαρο μουσικής.  Ξέρουμε τι και πως;;;

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Babylon club μια όαση ξεκούρασης για τον σύγχρονο άνδρα .....blablabla κτλκτλ !! Οδός σεμιτελου στάση Μέγαρο μουσικής.  Ξέρουμε τι και πως;;;
τιποτα παραπανω;;;αριθμος;;;;;αφου το βαζεις που το βαζεις βαλτα ολα να παμε για σκαουτ

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
βεβαιως και ξερουμε... οτι αποριες εχετε στο xpapad.... σεριφισα η μια εκ των 2 σεριφισων του τσοκο σπα, η έλενα... τα τσουκρισαν οι σεριφισες του τσοκο και η ελενα ανοιξε το babylon με την αδερφη της... το πιο καλο κοματι εκει μεσα ειναι αδερφη της η οποια δεν μπαινει μεσα παρα μονο κοουτσαρει... απο υπηρεσιες μπριζολομαγαζο καθαροαιμο....

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281

Τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα με Μελινόσπιτο Σολωμού 59 1ος
Στην ερώτηση μου αν η  Δέσποινα είναι διαθέσιμη μου απάντησε ότι σταμάτησε οριστικά αλλά έχουμε νέα κορίτσια και περάστε απο κοντά να σας........
Ξέρει κανένας αν πράγματι έγινε ανανέωση στο έμψυχο υλικό?
Ξέρει κανένας τι έγινε το Δεσποινάκι - έχει πάει αλλού - έχει κανένας συναγωνιστής κινητό της?      

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ό lio είναι δάσκαλος !!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ε καλα τωρα.      ενταξει  αυτο εννοειται.  αν και ταπεινοs δεν το συζηταω καθολου.          λοιπον amjik πηγαινειs στη φορμιων. και παραγγελνειs οτι γουσταρειs( υπαρχουν 2 μικρα  νεοφερμενα που παιζουν μεταξυ τουs),  και ο λογαριασμοs δικοs μου.                εναs δασκαλακοs ειμαι παντωs.      υπαρχουν αλλοι με μεταπτυχιακα  και διδακτορικα. 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
αφου εχουνε φαει το κραξιμο της αρκουδας οταν δηλωνουν Τσεχες-Ρουμανες_Ιταλιδες- Κυπριες κτλ....
ΜΑΥΡΟ
χρονια τωρα το ρ το προφερουν ρου αυτοι που καταλαβαν καταλαβαν...

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
ΜΑΥΡΟ
οι περρισοτερες ερχονται μεσω Ιταλιας
γι αυτο  :2funny: :2funny:

σαν αυτους που πανε 3 μερες εξωτερικο και
ξεχνανε τα ελληνικα  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom