Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

slowly

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
1
εκ των συμφραζομένων ...
αλλα και πάλι μπριζόλα ;;;; αυτόν τον θεωρώ άδικο χαρακτηρισμό !!! ακου μπριζόλα ....
----
Είναι η ... κωδικοποίηση ...!!!

-----

Mπριζόλα  , υποδηλώνει  την "σαρκική" πλευρά της συνευρέσεως, αρα---------- τουναντίον --  
πρόκειται τελικώς δια .....λογίαν και εξευγενισμένην έκφρασιν  ;) :2funny:

αντιλαμβανομαι την προσπάθειαν υμών δια την αιτιολόγησισν και την περι λογίου απόδοσιν, αλλά μάλλον περί εισαγωμένου όρου πρόκειται και σε κάθε περίπτωσιν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί έταιρο και πλέον ευήκοον σημείον π.χ. φιλέτο ή κατά το ελληνικότερον ψαρονέφρι ....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
και σε κάθε περίπτωσιν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί έταιρο και πλέον ευήκοον σημείον π.χ. φιλέτο ή κατά το ελληνικότερον ψαρονέφρι ....

Όχι και φιλέτο η κάθε ξεβράκωτη που έρχεται εδώ και θησαυρίζει τρώγοντας 1000 πούτσες το χρόνο....!!!

slowly

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
1
τελικά nuru massage έχουμε;;;;;

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Υπάρχει ρε παιδιά αυτό τον καιρό καμία που να την χαρακτηρίζατε αισθησιακή μασατζου? Δηλαδη να σου κάνει κανένα σω΄μα με σώμα προς το τέλος να αρχίζει να σε καυλώνει κλπ? κάποια που να πουλάει καλά το παραμύθι δηλαδή?

Εδώ σας θέλω, μοιράζεστε τις καβάτζες σας?

slowly

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
1
Υπάρχει ρε παιδιά αυτό τον καιρό καμία που να την χαρακτηρίζατε αισθησιακή μασατζου? Δηλαδη να σου κάνει κανένα σω΄μα με σώμα προς το τέλος να αρχίζει να σε καυλώνει κλπ? κάποια που να πουλάει καλά το παραμύθι δηλαδή?

Εδώ σας θέλω, μοιράζεστε τις καβάτζες σας?

Εγώ πάντως για το b2b service η απάντηση που πήρα ήταν μάλλον απογοητευτική .... περισσότερο κινδυνέυεις (απ'οτι φαίνεται) να σε πάρουν σηκωτό με καμιά μέση πιασμένη παρά να σου κάνουν αισθησιακό massage.

thanosvw13

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
αύτη που πουλάει καλά το παραμύθι κατα με είναι η χαρά, :headbang: αλλα συνέχεια  χάνεται.

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
Παίζει μια νέα αγγελία - εγώ τουλάχιστον δεν την έχω ξαναδεί - για Πειραιά, Ηρ. Πολυτεχνείου 77-79, 5ος. Έχει πάει κανείς να δει τι παίζει; Είναι πολύ κοντά σε ένα άλλο που μάλλον έκλεισε, Ηρ. Πολυτεχνείου ογδόντα κάτι... Το ίδιο είναι;

πάει αυτή. έκλεισε πριν ανοίξει...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Λες ..., συναγωνιστά ...??? :think: (αφελής? :rolleyes:)

Ειναι πράγματι ένα καλό γεγονός (αυτό που λέει και ο Διομήδης1)
Είχαμε πολύ καιρό να δούμε τόσο καλή γραμματική και συντακτικό!!!

Καλώς όρισε ο φίλος και ελπίζω να συνεχίσει τις ενημερώσεις.

:) :) :)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
φανάρι κόκκινο :grin:όταν λές απίστευτα 4 τεμαχια με ποιά κριτήρια το λές?εμφανισιακώς πώς είναι?τις ξέρεις από κάπου αλλού?πώς τις λένε?έχεις περάσει με κάποια ή κάποιες απο αυτές?ώς γνωστόν είναι παράρτημα του συγγρού 12 και σκουφά 10..αυτά τα ιδρύματα συνήθως εσφυζαν απο μπαζοκόρες του καλαμποκέλαιου...
εμφανησιακα ειπα οτι σουπερ οχι δεν της ξερω πρωτη φορα πηγα κ εφυγα....γιατι δεν επαιζε σιγουρο γαμησι επρεπε να περασω κ μετα να συνεννοηθω με κοπελα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
πρωινη σημερινη επισκεψη στα δυο μαγαζια που δεν ειχα παει μεχρι τωρα.....σολομου 54 στον 6ο για τα γουστα μου μπαζα αφου να σκεφτειτε η καλυτερη ηταν η κυρια της υποδοχης που ανοιξε ψιλη γυρω στα 40- με μεγαλο στηθος φυσικα αναχωρηση....συνεχεια 3ης σεπτεμβριου 54 2ος οροφος ανοιγει η κυρια της υποσοχης που μαλλον απο την εμφανιση μολις ειχε τελειωσει απο αλλο συναγωνηστη ωραια βυζια, παρελαση 4 τεμαχια αποφασιζω να περασω με την μοναδικη μικρη ενα μελαχρινο με κορμι λαμπαδα κ απιθανη επιδερμιδα αλλα ακουω φωνες απο μεσα μια κοπελα τσακωνοταν ξενερωσα κ εφυγα....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
μια που συνεχιζω με αδεια αυτη την βδομαδα και εβρισκομενος στο κεντρο δεν ηθελα να γυρισω σπιτι μου απραγος.....και το μετανοιωσα :headbang: :headbang: :headbang:επισκεψη στουρναρη 63 μου ανοιγουν η κυρια με γνωριζε απο προηγουμενες επισκεψεις το στανταρακι η μαρσυ ηταν απασχολημενη μολις ειχε περασει δωματιο παρελαση 4 ακομα κοπελες κ τελικα διαλεγω την σοφια ενα 19χρονο ρουμανακι με κατσαρο μαλι κ μεγαλο στηθος με ωραιο φορεματακι.....πρωτη ηττα δεν μιλουσε ελληνικαμονο τα πολυ βασικα και αν ειναι δυνατον ουτε αγγλικα...μασαζ πολυ μετριο στη συνεχεια :pipa1: με προφυλαξη και σεξ στην μουγγα τζαμπα τα 70 ευρω το μονο θετικο οτι εχει πολυ σφιχτο μουνακι...απειρη κ καινουργια

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
μιας κ γυριζα νεα σμυρνη κοντα στην γειτονια μου κ ανικανοποιητος οπως ημουν επισκεφτηκα το ιδρυμα στη συγγρου 147 ψαχνω το κινητο μου στις σημηωσεις απο αλλους συναγωνιστες διαβαζω για μια χριστινα ανεβαινω αποφασισμενος να περασω με αυτη , ανοιγει η κυρια με ρωταει αν εχω ξαναερθει κλπ της λεω οχι αλλα ψαχνω την χριστινα μου λεει που την κερω και της λεω απο ιντερνετ ερχεται η χριστινα εινα 20 χρονων ξανθια με κερεδακι πολυ ωραιο 2αρακι στητο βυζι ωραια ποδια και κωλο γυρω στο 1.65-1.68 μασαζ πολυ καλο και ειδικα στα ποδια που προτιμω μερα  :pipa2: χωρις προφυλακτικο αλλα με πολυ χερι κ καθολου βαθια κ μονο μετα απο προτροπη μου καραμελωμα στα @@@δια για πολυ λιγο μετα 69 ειναι πεντακαθαρη οπου την εγλυψα 15 λεπτα κ εχυσε!!!!φωναζε μην σταματασ κ πιεζε το κεφαλι μου στο ξυρισμενο της μουνακι μετα  :knockinb: αλλαγη 3 στασεων οπου εχοντας την πισοκωλητα στον καναπε κ με θεα τον υπεροχο κωλο της τηνρωτησα αν κανει πρωκτικο μου ειπε ναι αλλα ακουσον ακουσον μου λεει συνολο 140 ευρω γελασα και της λεω με τιποτα(με 140 περνω βικυ κ μαριαννα απο καλλιροης 48 κ χανω την μπαλα)κ συνεχιζουμε ετσι τελειωμα στο στηθος αφου δεν δεχτηκε στο στομα 80 ευρω 50 λεπτα αξιζει γιατι εχει πολυ καλο σωματακι μιλαει αρκετα σκισε με κ τετεια κ αρκετα καλο μασαζακι αυτα φιλοι μου...αν ξερει καποιος ας μου πει για την σονια απο στουρναρη 29

diakosa

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Σταμάτη, έψαξα στο χαρτη του φόρουμ για το Σ147 αλλά δεν το βρήκα.... για δώσε πληροφορίες που και πως φιλε....

μιας κ γυριζα νεα σμυρνη κοντα στην γειτονια μου κ ανικανοποιητος οπως ημουν επισκεφτηκα το ιδρυμα στη συγγρου 147 ψαχνω το κινητο μου στις σημηωσεις απο αλλους συναγωνιστες διαβαζω για μια χριστινα ανεβαινω αποφασισμενος να περασω με αυτη , ανοιγει η κυρια με ρωταει αν εχω ξαναερθει κλπ της λεω οχι αλλα ψαχνω την χριστινα μου λεει που την κερω και της λεω απο ιντερνετ ερχεται η χριστινα εινα 20 χρονων ξανθια με κερεδακι πολυ ωραιο 2αρακι στητο βυζι ωραια ποδια και κωλο γυρω στο 1.65-1.68 μασαζ πολυ καλο και ειδικα στα ποδια που προτιμω μερα  :pipa2: χωρις προφυλακτικο αλλα με πολυ χερι κ καθολου βαθια κ μονο μετα απο προτροπη μου καραμελωμα στα @@@δια για πολυ λιγο μετα 69 ειναι πεντακαθαρη οπου την εγλυψα 15 λεπτα κ εχυσε!!!!φωναζε μην σταματασ κ πιεζε το κεφαλι μου στο ξυρισμενο της μουνακι μετα  :knockinb: αλλαγη 3 στασεων οπου εχοντας την πισοκωλητα στον καναπε κ με θεα τον υπεροχο κωλο της τηνρωτησα αν κανει πρωκτικο μου ειπε ναι αλλα ακουσον ακουσον μου λεει συνολο 140 ευρω γελασα και της λεω με τιποτα(με 140 περνω βικυ κ μαριαννα απο καλλιροης 48 κ χανω την μπαλα)κ συνεχιζουμε ετσι τελειωμα στο στηθος αφου δεν δεχτηκε στο στομα 80 ευρω 50 λεπτα αξιζει γιατι εχει πολυ καλο σωματακι μιλαει αρκετα σκισε με κ τετεια κ αρκετα καλο μασαζακι αυτα φιλοι μου...αν ξερει καποιος ας μου πει για την σονια απο στουρναρη 29

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
Σταμάτη, έψαξα στο χαρτη του φόρουμ για το Σ147 αλλά δεν το βρήκα.... για δώσε πληροφορίες που και πως φιλε....
συγγρου 147 λιγο ποιο κατω απο τα flocafe η εισοδος ειναι στο διαδρομο που ειναι αναμεσα στο parking κ του καταστηματος που εχει κλεισει και ειναι στο 147,βρισκεται στον πρωτο οροφο....

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
848
Πόντοι
81
μεγάλε θεώρησε τα διαβατήρια και τράβα φρανκφούρτη για αρχή.....είναι πιό κοντά από την αθήνα και φυσικά πιό ποιοτικά...πίστεψέ με για αρχή καλά είναι...
Φιλε διαβασα τις περιπετειες σου ,στην πολη του λουκανικου και πραγματικα σε ζηλεψα -με την καλλη την εννοια -.Αλλα τι δικαιολογια να τσαμπουνισω στην κυρα?Παω για μανιτες στην Φρανκουρτη ?!
ΥΓ: Συγγνωμη στην αγαπητη ομυγυρη για το :offtopic:

Επισκέπτης
Λοιπόν πέρασα από ένα μαγαζί που είχα πει ότι δεν ξαναπατάω,
μετά από κακή εμπειρία το Σεπτέμβρη του 2009.

Γαλατσίου 2-4 (δίπλα στο Σταρμπακ)
Ανοίγει ελληνίδα σερίφισα 40-45 , κοντή , κιτσάτη φάτσα ,
καλούτσικο σώμα λεπτό με μικρό βυζί πιστό στο νόμο του Νεύτωνα.

Αυτή τη φορά μου τα είπε χύμα όμως και σταράτα.
Παίζει μασάζ και φραπές από όλες τις παίκτριες με ... 70€.
Για πιο κομπλέ καταστάσεις οι κοπέλες θέλουν επιπλέον δώρο , γύρω στα 20€ , όπως είπε.
Πέρασε μια μικρή ελληνίδα 25-30 , κοντοπούτανο , λεπτό , καλούτσικο σώμα , ξυνή φάτσα ξενέρωτη
(για την οποία είπε η σερίφισα ότι δεν σερβίρει πέρα από φράπα)
ένα ρωσίδι 45+ , σκατά φάτσα , σκατά σώμα
που έμοιαζε με λατζέρα σουβλατζίδικου ή καθαρίστρια καμπινέ πατσατζίδικου
και μια κινέζα καράμπαζο , άνω των 45.

Και η σερίφισα παίζει στο ρίγκ όπως μου είπε και κάνει τα πάντα.

Δεν τις έπαιρνα ούτε τσάμπα και έσπασα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom