Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Tι να πω, φιλε μου....μακαρι, γιατι πολυ μου αρεσουν τα καταστηματα αυτα, αλλα με 120αρες ειναι λιγο ζορικα τα πραγματα.

Aπο την αλλη μερια, αυτη η μειωση των τιμων με προβληματιζει, τουλαχιστον ο τροπος που γινεται.....

Τι εννοω.....Αν υπαρχει μειωση τιμων και διατηρηση των ιδιων υπηρεσιων, ολα καλα.

Αν ομως μαζι με τις τιμες πεφτει και η ποιοτητα των υπηρεσιων, νομιζω οτι δεν αξιζει, για να μην καταληξουμε για να γλιτωσουμε 20Ε να εχουμε υπηρεσιες στουντιο, αλλα απο λιγοτερο ομορφες γυναικες .

Εχω διαβασει για μαγαζια που μειωσαν τις τιμες μεν, αλλα μειωσαν και τους χρονους, η εγιναν απο μασαζ+μπριζολα σε μασαζ σκετο για τα 60Ε

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
μικρουλι καλα εσυ εισαι ο γαμιας εδω μεσα...σε πμ μην απαντας ,αλλα ουτε εδω απαντησες,αρα λεσ παπαριες

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Tι να πω, φιλε μου....μακαρι, γιατι πολυ μου αρεσουν τα καταστηματα αυτα, αλλα με 120αρες ειναι λιγο ζορικα τα πραγματα.

Aπο την αλλη μερια, αυτη η μειωση των τιμων με προβληματιζει, τουλαχιστον ο τροπος που γινεται.....

Τι εννοω.....Αν υπαρχει μειωση τιμων και διατηρηση των ιδιων υπηρεσιων, ολα καλα.

Αν ομως μαζι με τις τιμες πεφτει και η ποιοτητα των υπηρεσιων, νομιζω οτι δεν αξιζει, για να μην καταληξουμε για να γλιτωσουμε 20Ε να εχουμε υπηρεσιες στουντιο, αλλα απο λιγοτερο ομορφες γυναικες .

Εχω διαβασει για μαγαζια που μειωσαν τις τιμες μεν, αλλα μειωσαν και τους χρονους, η εγιναν απο μασαζ+μπριζολα σε μασαζ σκετο για τα 60Ε
σε πληροφορω φιλε μου πως υπαρχουν μαγαζια που και στο 80αρι ακομα κανουν χρονους και προγραμμα στουντιο....μακαρι να το πηγαιναν και 50,καλυτερα για μας...απλως ο φιλος λεει πως σε λιγο καιρο θα λοιμοκτονουν ολες αυτες με τα 80αρια και τις δηθεν καλες υπηρεσιες,και θα ειναι μονο τα φθηνα....

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
μαγκα ο σεπτεμβριος κοντα ειναι οτι δουλεψουν αυτες τις μερες δεν ειναι τυχαιο μαρνης 28 κατεβηκε 60 τιμες μπουρδελων σε λιγο
οχι μονο μαρνης ssgti...χευδεν 50,ιμβρου 60,στουρναρη 70,μελινα 70,συγγρου 147 70....και κατι αλλο...και σε καποια που ακομα ειναι στο 80αρι,αν τους πιεσεις λιγο οχι 60 θα σου πουν, αλλα και ποιο κατω για να κατσεις....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
οχι μονο μαρνης ssgti...χευδεν 50,ιμβρου 60,στουρναρη 70,μελινα 70,συγγρου 147 70....και κατι αλλο...και σε καποια που ακομα ειναι στο 80αρι,αν τους πιεσεις λιγο οχι 60 θα σου πουν, αλλα και ποιο κατω για να κατσεις....
και στο καλιρροηs 85 αν πειs οτι εχειs 70 δεν σε αφηνουν να φυγειs, ουτε στραβομουτζουνιαζουν.    η ΝΤΑΛΛΥ ειναι πολυ εξηγημενη.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
και στο καλιρροηs 85 αν πειs οτι εχειs 70 δεν σε αφηνουν να φυγειs, ουτε στραβομουτζουνιαζουν.    η ΝΤΑΛΛΥ ειναι πολυ εξηγημενη.

έχει ανανεωθεί και το ρόστερ.....2 μαυρούλες και 1 Κολομβιανή κόλαση.....

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
οι μασατζουδες ειναι σαν τα κουνελια...
μαρουλι να υπαρχει...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
οι μασατζουδες ειναι σαν τα κουνελια...
μαρουλι να υπαρχει...

σαν τις σαύρες θα έλεγα της αυστραλίας(στην έφερα!!!!στην έφερα!!!!!!στην έφερα!!!!!!)

υ.γ.λόγω του οτι ήτο το πιο πρόσφατο ντοκυμανταίρ θηλαστικών στον σκάιιιιιι!!!!!!

:2funny:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
και σαβρες εχει το προγραμμα και απ ολα,
μαρουλι να χει ο μπαχτσες :2funny:

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Τις τιμες; Μακαρι......Αν και δεν το βλεπω. Αυτοι το ειχαν 120 οταν ολοι οι αλλοι επαιζαν 70/80. Προφανως εχουν ματσομενη πελατεια που δεν τους νοιαζει το εξτρα κοστος...εκτος και αν ξερεις κατι που δεν ξερω εγω
Χαιρετω την παρεα. Την προηγουμενη βδομαδα που κατεβηκα Γλυφαδα δυο φορες στο παραλιακο, 100 την πρωτη, 90 τη δευτερη, κομπλε, χρονος 45 με 50 λεπτα. Λαζαριδη δεν μου ανοιξαν καν. Ακουσα απο γνωστο μου για νεο χωρο στη Γλυφαδα, Πανωπης και Ποσειδωνος πανω απο το βενζιναδικο ΒΡ στο 2ο οροφο. Αν ξερει καποιος ας ενημερωσει.

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Για δωσε ροστερ στο παραλιακο; Ελεγε τιποτα; Εχω καιρο να παω και ακουσα οτι εχει αδελφοποιηθει με το αλλο της Ζησιμοπουλου....

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
μικρουλι καλα εσυ εισαι ο γαμιας εδω μεσα...

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: σε ευχαριστω !!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

,αλλα ουτε εδω απαντησες,

τι να σου βρε φιλε , πως τιν γαμισα  :think:  , δηλαδη τι ρωτας τωρα  :think:

γιατι , τι θες να αρχιζουμε να βριζουμε ολοι εδω μεσα , κριμα θα ηταν .

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Χαιρετω την παρεα. Την προηγουμενη βδομαδα που κατεβηκα Γλυφαδα δυο φορες στο παραλιακο, 100 την πρωτη, 90 τη δευτερη, κομπλε, χρονος 45 με 50 λεπτα. Λαζαριδη δεν μου ανοιξαν καν. Ακουσα απο γνωστο μου για νεο χωρο στη Γλυφαδα, Πανωπης και Ποσειδωνος πανω απο το βενζιναδικο ΒΡ στο 2ο οροφο. Αν ξερει καποιος ας ενημερωσει.

μαλιστα κυριε χασοδικη. καλοριζικο το μαγαζι σου. θα περασουμε να το αξιολογησουμε.

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Για δωσε ροστερ στο παραλιακο; Ελεγε τιποτα; Εχω καιρο να παω και ακουσα οτι εχει αδελφοποιηθει με το αλλο της Ζησιμοπουλου....
6-7 κορασιδες μετριες προς καλες αλλα αυτα ειναι γουστα. Ζησιμοπουλου δεν εχω παει εδω και καιρο, πρεπει να εχει κλεισει.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
εχει περασει κανεις απο θησεως 67 καλλιθεα;;;

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

Εμεις παμε σε μαγαζια με 150€ και πανω γιατι συμφερουν  :idiot:

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
6-7 κορασιδες μετριες προς καλες αλλα αυτα ειναι γουστα. Ζησιμοπουλου δεν εχω παει εδω και καιρο, πρεπει να εχει κλεισει.

αν μιλαμε για ποσειδωνοσ 67 ποια γνωστη ειναι εκει???

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Εμεις παμε σε μαγαζια με 150€ και πανω γιατι συμφερουν
Φιλαρακι, επειδη η κουβεντα με τις τιμες εχει αρχισει να γινεται κουραστικη.....καποιοι πανε σε μαγαζια των 60-80 επειδη τα εχουν και γουσταρουν, καποιοι των 150 επειδη τα εχουν και γουσταρουν και ενδεχομενως επειδη περνανε καλυτερα, αλλοι δινουν 200 σε πριβε καταστασεις επειδη και αυτοι τα εχουν και γουσταρουν.

Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι και δεν ειναι ολα τα μαγαζια ιδια

Αν ειναι ομως καθε φορα που γινεται κουβεντα για "ακριβο" μαγαζι/"ακριβο" cg/ακριβο CT να βγαινουν 2-3 και να κανουν σχολια του τυπου  :jerking: και :idiot: τοτε να μην αναφερουμε/σχολιαζουμε/κανουμε κριτικη σε αυτα τα μαγαζια/CG/CT στο δημοσιο μερος του φορουμ και να ανταλαζουμε πληροφοριες μεταξυ μας με ΠΜ με τα φιλαρακια μας, να γλιτωσουμε και τις μαλακιες.....

Στην τελικη φιλαρακια, αν εσεις εχετε τα κονε για τα μασατζιδικα με τις μουναρες με την καλη συμεριφορα που σου παιρνουν 50ευρω με το σουπερ προγραμμα, πεστε τα να δουμε και εμεις το φως μας.....απο οτι βλεπω ομως εδω και απο ο,τι διαβαζω, γκρινια διακρινω, MILF, GILF, μετριες γυναικες και μετριες υπηρεσιες

αν μιλαμε για ποσειδωνοσ 67 ποια γνωστη ειναι εκει???
Θυμασαι την Αννα απο την Ποσειδωνος; Τωρα ειναι σεριφισα εκει. Ωραιο κορμι για 30+, πλουσιο στηθος και οταν δουλευε, πολυ καλο μασαζ και προγραμμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom