Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
χθες επιχείρησα να μπω στο ίδρυμα της πλατείας βικτωρίας χείδεν 19 με τα μιλφάκια, στο κουσόυνι χειροπρακτικί(ναι, με γιώτα το κή)αλλά δεν απαντούσε κανείς.Δίπλα κάτι πακιστανοί κοιτάζανε περίεργα και απέναντι η σχολή μαγείρων. Δύο φορές :headbang: χτύπησα , αλλά τζίφος, περί ώρα 4

Ημέρα απεργίας των ΜΜΜ!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Φαλήρου 15, έναντι Μουσείου Ακρόπολης, 10-9 μ.μ., Σαββατοκύριακα 10-7 μ.μ
==

Εκεί -- δεν είναι ακριβώς  "έναντι Μουσείου Ακρόπολης,
  Ειναι κατεβαίνοντας  τη  Συγγρου η πρώτη παράλληλη  δεξιά  στο υψος  του πατσατζίδικου 24 ωρες νομιζω
απέναντι εκει  είχε πριν από χρόνια  ένα γνωστο μπαρ με λεσβίες

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ. Ανανεωμένος, όμορφος χώρος! Η εμπειρία μας κάνει τη διαφορά! Ανατολίτικες θεραπείες. Περιποίηση άκρων. Ενεργειακό μασάζ, προσώπου - σώματος. Φαλήρου 15, έναντι Μουσείου Ακρόπολης, 10-9 μ.μ., Σαββατοκύριακα 10-7 μ.μ. Κουδούνι «Spa - πωλήσεις καλλυντικών»   210-924*****, 210-*********

Γνωρίζει κανείς τι παίζει σε αυτό το ίδρυμα? είναι νεο,η κάποιο παλιο που μεταφέρθηκε?

αν οι πληροφοριεσ μου ειναι σωστεσ,ειναι παραρτημα τησ σκουφα 10,(πρωην συγγρου 12),με υπευθυνη μαγαζιου  την ΕΥΑ,οποιοσ την γνωριζει απο συγγρου 12,κ μαλλον εχει επι των πληστων μιλφ.το εχω στο προγραμμα για ελεγχο καποια στιγμη.

ntinosman

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣΑΖΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΑΜΗΣΗ ΜΑΣΑΖ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΣΚ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ Η ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αν οι πληροφοριεσ μου ειναι σωστεσ,ειναι παραρτημα τησ σκουφα 10,(πρωην συγγρου 12),με υπευθυνη μαγαζιου  την ΕΥΑ,οποιοσ την γνωριζει απο συγγρου 12,κ μαλλον εχει επι των πληστων μιλφ.το εχω στο προγραμμα για ελεγχο καποια στιγμη.

δεν νομιζω οτι χρειάζεται ιδιαίτερες πληροφορίες για να καταλαβει καποιος του χωρου σε ποιον ανηκει και αυτο το ιδρυμα..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣΑΖΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΑΜΗΣΗ ΜΑΣΑΖ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΣΚ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ Η ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ?

φρανκφούρτη με την πρωινη πτηση.Εφυγες σφαίρα.....

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Τα μαγαζια της γλυφαδας ειναι καλουτσικα, απο σερβις, αλλα ακριβα (120 η μπριζολα και αν την βρεις απο την πρωτη φορα)

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
οπα εμφανιστηκε ο μικρος παλι..εσυ δεν εισαι που ελεγες τις παπαριεσ για ιφιγενεια απο ιλιαδα κι ουτε απαντουσες ουτε εδω ουτε στο πμ?μηπως σε πληρωσε να τη γαμισεισ τωρα?

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Παντως δουλιτσα εχουν. Οσες φορες εχω παει βαρανε αβερτα τα κουδουνια....προφανως υπαρχουν ανθρωποι που πανε.

Να κανω και εγω το report μου.....Οταν με βγαζει ο δρομος παω απο εκει. Σε γενικες γραμμες τα μαγαζια ειναι καλα μεν, ακριβα δε, συνηθως με ομορφες θεραπενιδες και καλο service. H ταριφα ειναι στα 100Ε γι φραπεδακι και 120 για μπριζολα. Καποιες μπριζολιαζονται απο την πρωτη φορα, καποιες πρεπει να σε γωνρισουν πριν στο προτινουν. Για καλο και για κακο κουβαλα σκουφακι μαζι σου

Τωρα τελευταιως εχουν αδελφοποιηθει τα μαγαζια της Ποσειδωνος και το αλλο πανω απο τις καφετεριες. Αυτο, πανω απο τις καφετεριες (ξεχναω το ονομα του δρομου) την τελευταια φορα που πηγα ειχε φερει φουλ ασιατισες, Ταυλανδες και ινδονησιες......το Αλλο στην Ποσειδωνος εχω καιρο να παω

Κραταω για τζοκερ το μαγαζι στην Σαββα Λαζαριδη που δεν εχει κανενας ιδεα τι γινεται, αν φραπας, τως μπριζολα, η τιποτα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Παντως δουλιτσα εχουν. Οσες φορες εχω παει βαρανε αβερτα τα κουδουνια....προφανως υπαρχουν ανθρωποι που πανε.

Να κανω και εγω το report μου.....Οταν με βγαζει ο δρομος παω απο εκει. Σε γενικες γραμμες τα μαγαζια ειναι καλα μεν, ακριβα δε, συνηθως με ομορφες θεραπενιδες και καλο service. H ταριφα ειναι στα 100Ε γι φραπεδακι και 120 για μπριζολα. Καποιες μπριζολιαζονται απο την πρωτη φορα, καποιες πρεπει να σε γωνρισουν πριν στο προτινουν. Για καλο και για κακο κουβαλα σκουφακι μαζι σου

Τωρα τελευταιως εχουν αδελφοποιηθει τα μαγαζια της Ποσειδωνος και το αλλο πανω απο τις καφετεριες. Αυτο, πανω απο τις καφετεριες (ξεχναω το ονομα του δρομου) την τελευταια φορα που πηγα ειχε φερει φουλ ασιατισες, Ταυλανδες και ινδονησιες......το Αλλο στην Ποσειδωνος εχω καιρο να παω

Κραταω για τζοκερ το μαγαζι στην Σαββα Λαζαριδη που δεν εχει κανενας ιδεα τι γινεται, αν φραπας, τως μπριζολα, η τιποτα.
βάλε και καμιά σωστή διεύθυνση...υπάρχουν συναγωνιστές που δεν τα ξέρουνε καθόλου τα μαγαζιά και θα θέλανε να δοκιμάσουνε

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Ποσειδωνος 67 πανω απο το παλιο ΑΒ, Ζησιμοπουλου 12, στο στενο με τις καφετεριες, Ομορφος κοσμος
Σαββα Λαζαριδη 2, το μαγαζι τζοκερ (Κι αν σου κατσει;)

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Τις τιμες; Μακαρι......Αν και δεν το βλεπω. Αυτοι το ειχαν 120 οταν ολοι οι αλλοι επαιζαν 70/80. Προφανως εχουν ματσομενη πελατεια που δεν τους νοιαζει το εξτρα κοστος...εκτος και αν ξερεις κατι που δεν ξερω εγω

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
οπα εμφανιστηκε ο μικρος παλι..εσυ δεν εισαι που ελεγες τις παπαριεσ για ιφιγενεια απο ιλιαδα κι ουτε απαντουσες ουτε εδω ουτε στο πμ?μηπως σε πληρωσε να τη γαμισεισ τωρα?

''παπαριες'' τις λες εσυ , εαν εσυ δεν μπορεσε να τιν γαμισεις εγω τι σου φταιω ,

σε πμ δεν απαντω , δημοσια οτι θελετε . . .

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Τις τιμες; Μακαρι......Αν και δεν το βλεπω. Αυτοι το ειχαν 120 οταν ολοι οι αλλοι επαιζαν 70/80. Προφανως εχουν ματσομενη πελατεια που δεν τους νοιαζει το εξτρα κοστος...εκτος και αν ξερεις κατι που δεν ξερω εγω
μαγκα ο σεπτεμβριος κοντα ειναι οτι δουλεψουν αυτες τις μερες δεν ειναι τυχαιο μαρνης 28 κατεβηκε 60 τιμες μπουρδελων σε λιγο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom