αν εννοειs στο 147, πραγματι απο υπηρεσιεs μετριοτητα. κρυα πραγματα και πρεπει να μαθουν να προσπαθουν περισσοτερο. η εμπειρια δεν τουs λειπει, αλλα μαλλον ψιλοβαριουνται και θελουν ευκολο χρημα η δεν το εχουν . και αν παs και 3-4 φορεs, χανουν και την καλη διαθεσηΣυγγρού κοντά στου φλόκα..
4 νεαρές με κοινό χαρακτηριστικό το πλούσιο στήθος και τις μεγάλες μπάκες...... 120 το διπλό ...καλή θέληση αλλά γενικά μέτρια πράγματα...ειδικά στο μπάνιο που από το παράθυρο σε χαζεύει ο Αλκίνοος ιωανίδης που τραγουδά απένατι είναι κάπως...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
violi x.x.
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
φιλε μου πηγαινε καλλιροης 48 ή μαρνης 28..λιγα ζητας...μονο τσιμπουκακι και μασαζακι?60-100 οι τιμες αναλογως τι ζητησεις και ποσο χρονο θα κατσειςΚαλησπέρα
Διάβασα αρκετές σελίδες αλλά δεν βρήκα κάτι. Μπορεί να μου πει κανείς γνώστης που να πάω σε καμμιά ώρα που να κάνουν μασαζάκι με κανά τσιμπουκάκι?
φιλε μου πηγαινε καλλιροης 48 ή μαρνης 28..λιγα ζητας...μονο τσιμπουκακι και μασαζακι?60-100 οι τιμες αναλογως τι ζητησεις και ποσο χρονο θα κατσεις
thanks πολύ φίλε... θα το κοιτάξω
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
εχει βυζομανεσ?καλες?αν εννοειs στο 147, πραγματι απο υπηρεσιεs μετριοτητα. κρυα πραγματα και πρεπει να μαθουν να προσπαθουν περισσοτερο. η εμπειρια δεν τουs λειπει, αλλα μαλλον ψιλοβαριουνται και θελουν ευκολο χρημα η δεν το εχουν . και αν παs και 3-4 φορεs, χανουν και την καλη διαθεση
τι ναι αυτο μασατζιδικο η στουντιο?
για πειτε λεπτομερειες
προ διμηνου περιπου αν λεμε για ενα (πολυ) κοντο καυλοραπανο μελαχροινο ρωσακι με ωραια στητα βυζακια και πιασιματακια. Μασαζ με συστημα μεν αλλα οχι τπτ ιδιαιτερο, στα λοιπα γουσταρει βρισιδι και συμμετεχει. καλη ειναι για μια φορα, τπτ συγκλονιστικοεχει παρει κανεις κ85 γιαννα;;;
GT , αυτη δεν βλεπεται με τιποτα. κοντο, αδυνατο, kai ιδιωs ασχημο ,και ολα αυτα προσπαθει να τα καλυψει με καποια προσπαθεια απο μερια τηs. σωστα στην ανελυσε πιο πανω ο kebaap.εχει παρει κανεις κ85 γιαννα;;;
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
αν εννοειs στο 147, πραγματι απο υπηρεσιεs μετριοτητα. κρυα πραγματα και πρεπει να μαθουν να προσπαθουν περισσοτερο. η εμπειρια δεν τουs λειπει, αλλα μαλλον ψιλοβαριουνται και θελουν ευκολο χρημα η δεν το εχουν . και αν παs και 3-4 φορεs, χανουν και την καλη διαθεση
μάπα το καρπούζι εκείθε
Δεν ξερω αν ειμαι εκτος θεματος.Οι υπευθυνοι αν το θεωρουν
εκτος θεματος ας το μετακινησουν η ας το διαγραψουν.
Εχω το τηλεφωνο μιας μασατζους,που στον τηλεφωνητη της εβαλε
μηνυμα που εχει τρελο γελιο.Μιλαμε εχω λιωσει στα γελια.
"Γιαα.Αυτη τη στιγμη ειμαι απασχολημενη.Λλλα μπορεις
να με αφησεις μηνυμα.ΒΥΕ ΒΥΕ."
Και το μηνυμα εχει πλακα(βαλτε τη φαντασια σας και συμπληρωστε)
αλλα και ο τροπος που το λεει(σπαστα ελληνορωσικα) το κανουν
ακομα ποιο αστειο..
Εχω λιωσει μιλαμε στα γελια.Οποτε δεν εχω κεφι το καλω και
φτιαχνω την διαθεση μου
Τωρα το προσεξα οτι δεν το εγραψα.
Οποιος θελει το τηλεφωνο μου το ζητα με πμ.
Τωρα το προσεξα οτι δεν το εγραψα.
Οποιος θελει το τηλεφωνο μου το ζητα με πμ.
Μεγάλε, τι παρέχει η Λίλλα εκτός από τηλεφωνική ψυχαγωγία?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
κατσε να δουμε..Μεγάλε, τι παρέχει η Λίλλα εκτός από τηλεφωνική ψυχαγωγία?
χμ.............
μασατζου, που αναφερεται στο bourdela.tv, που αναφερεται στο θρεντ ''μασατζιδικα που γαμας''..........
χμ................
χμ.....................
χμ..........................
τί να παρεχει άραγες ???????????
παει να σπασει το κεφαλι μου....
ρε λες να κανει μασαζζζζζζζζ ????????????????
Συναγωνιστές...
ψάχνω μασατζού να κάνει 2 εκτονώσεις...με ενα μικρό δω΄ρακι δεν λέω επιπλέον αλλά σε λογικά πλαίσια...να κάνει και μασάζ εννοείται...
Στις στανταρ υπηρεσίες της εννοείται το ακάποτο...καλό θα ήταν να τα παίρνει και στο στόμα...
ζητάω πολλά?
Α, να είναι και στο κέντρο αν γινεται...
Κάθε βοήθεια εκτιμάται, ευχαριστώ εκ των προτέρων
ψάχνω μασατζού να κάνει 2 εκτονώσεις...με ενα μικρό δω΄ρακι δεν λέω επιπλέον αλλά σε λογικά πλαίσια...να κάνει και μασάζ εννοείται...
Στις στανταρ υπηρεσίες της εννοείται το ακάποτο...καλό θα ήταν να τα παίρνει και στο στόμα...
ζητάω πολλά?
Α, να είναι και στο κέντρο αν γινεται...
Κάθε βοήθεια εκτιμάται, ευχαριστώ εκ των προτέρων
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
δεν το σηκωνει ποτε παπα μ΄κατσε να δουμε..
χμ.............
μασατζου, που αναφερεται στο bourdela.tv, που αναφερεται στο θρεντ ''μασατζιδικα που γαμας''..........
χμ................
χμ.....................
χμ..........................
τί να παρεχει άραγες ???????????
παει να σπασει το κεφαλι μου....
ρε λες να κανει μασαζζζζζζζζ ????????????????
μην λεs για 318 τιποτα. θα στην πεσουνε παλι θα παω να ριξω μια ματια εκει κατω.Με την Όλγα στη Συγγρού 318 πέρασα πολύ καλά ,αν και νόμιζα ότι είναι καινούρια στον τομέα Αλλά δεν είναι, Είναι πολύ εξυπηρετική και καθαρή και καλύπτει μάλλον πολλά γούστα…
ολουθεμάπα το καρπούζι εκείθε
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις