Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Συγγρού κοντά στου φλόκα..
4 νεαρές με κοινό χαρακτηριστικό το πλούσιο στήθος και τις μεγάλες μπάκες...... 120 το διπλό ...καλή θέληση αλλά γενικά μέτρια πράγματα...ειδικά στο μπάνιο που από το παράθυρο σε χαζεύει ο Αλκίνοος ιωανίδης που τραγουδά απένατι είναι κάπως...
  αν  εννοειs  στο 147,  πραγματι απο υπηρεσιεs  μετριοτητα.  κρυα πραγματα  και πρεπει να μαθουν να προσπαθουν  περισσοτερο.      η  εμπειρια δεν τουs λειπει,  αλλα  μαλλον  ψιλοβαριουνται και θελουν  ευκολο  χρημα  η  δεν το εχουν .    και αν παs και 3-4 φορεs,  χανουν και την καλη διαθεση  :grin:

blade35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Κάποια μετάθεση έγινε από Θησέως 31 στη Συγγρού 318,ονοματι Όλγα..…Κρητικες  για αυτήν? Λένε πολλά.....

dvd

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα

Διάβασα αρκετές σελίδες αλλά δεν βρήκα κάτι. Μπορεί να μου πει κανείς γνώστης που να πάω σε καμμιά ώρα που να κάνουν μασαζάκι με κανά τσιμπουκάκι?

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Καλησπέρα

Διάβασα αρκετές σελίδες αλλά δεν βρήκα κάτι. Μπορεί να μου πει κανείς γνώστης που να πάω σε καμμιά ώρα που να κάνουν μασαζάκι με κανά τσιμπουκάκι?
φιλε μου πηγαινε καλλιροης 48 ή μαρνης 28..λιγα ζητας...μονο τσιμπουκακι και μασαζακι?60-100 οι τιμες αναλογως τι ζητησεις και ποσο χρονο θα κατσεις

dvd

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου πηγαινε καλλιροης 48 ή μαρνης 28..λιγα ζητας...μονο τσιμπουκακι και μασαζακι?60-100 οι τιμες αναλογως τι ζητησεις και ποσο χρονο θα κατσεις

thanks πολύ φίλε... θα το κοιτάξω

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
  αν  εννοειs  στο 147,  πραγματι απο υπηρεσιεs  μετριοτητα.   κρυα πραγματα   και πρεπει να μαθουν να προσπαθουν  περισσοτερο.       η  εμπειρια δεν τουs λειπει,  αλλα  μαλλον  ψιλοβαριουνται και θελουν  ευκολο  χρημα  η  δεν το εχουν .    και αν παs και 3-4 φορεs,  χανουν και την καλη διαθεση  :grin:
εχει βυζομανεσ?καλες? :boobies:
τι ναι αυτο μασατζιδικο η στουντιο?
για πειτε λεπτομερειες  :helpplea:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
εχει παρει κανεις κ85 γιαννα;;;

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
προ διμηνου περιπου αν λεμε για ενα (πολυ) κοντο καυλοραπανο μελαχροινο ρωσακι με ωραια στητα βυζακια και πιασιματακια. Μασαζ με συστημα μεν αλλα οχι τπτ ιδιαιτερο, στα λοιπα γουσταρει βρισιδι και συμμετεχει. καλη ειναι για μια φορα, τπτ συγκλονιστικο

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  GT , αυτη δεν βλεπεται με τιποτα.  κοντο, αδυνατο, kai ιδιωs  ασχημο ,και ολα αυτα προσπαθει να τα καλυψει με καποια προσπαθεια απο μερια τηs. σωστα στην ανελυσε πιο πανω ο kebaap.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
  αν  εννοειs  στο 147,  πραγματι απο υπηρεσιεs  μετριοτητα.   κρυα πραγματα   και πρεπει να μαθουν να προσπαθουν  περισσοτερο.       η  εμπειρια δεν τουs λειπει,  αλλα  μαλλον  ψιλοβαριουνται και θελουν  ευκολο  χρημα  η  δεν το εχουν .    και αν παs και 3-4 φορεs,  χανουν και την καλη διαθεση  :grin:

μάπα το καρπούζι εκείθε

ASTREA100

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξερω αν ειμαι εκτος θεματος.Οι υπευθυνοι αν το θεωρουν
εκτος θεματος ας το μετακινησουν η ας το διαγραψουν.
Εχω το τηλεφωνο μιας μασατζους,που στον τηλεφωνητη της εβαλε
μηνυμα που εχει τρελο γελιο.Μιλαμε εχω λιωσει στα γελια.
"Γιαα.Αυτη τη στιγμη ειμαι απασχολημενη.Λλλα μπορεις
να με αφησεις μηνυμα.ΒΥΕ ΒΥΕ."
Και το μηνυμα εχει πλακα(βαλτε τη φαντασια σας και συμπληρωστε)
αλλα και ο τροπος που το λεει(σπαστα ελληνορωσικα) το κανουν
ακομα ποιο αστειο.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εχω λιωσει μιλαμε στα γελια.Οποτε δεν εχω κεφι το καλω και
φτιαχνω την διαθεση μου

Τωρα το προσεξα οτι δεν το εγραψα.
Οποιος θελει το τηλεφωνο μου το ζητα με πμ.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Μεγάλε, τι παρέχει η Λίλλα εκτός από τηλεφωνική ψυχαγωγία?
κατσε να δουμε..

χμ.............

μασατζου, που αναφερεται στο bourdela.tv, που αναφερεται στο θρεντ ''μασατζιδικα που γαμας''..........

χμ................

χμ.....................

χμ..........................

τί να παρεχει άραγες ???????????  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

παει να σπασει το κεφαλι μου....  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ρε λες να κανει μασαζζζζζζζζ ????????????????  :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Συναγωνιστές...

ψάχνω μασατζού να κάνει 2 εκτονώσεις...με ενα μικρό δω΄ρακι δεν λέω επιπλέον αλλά σε λογικά πλαίσια...να κάνει και μασάζ εννοείται...

Στις στανταρ υπηρεσίες της εννοείται το ακάποτο...καλό θα ήταν να τα παίρνει και στο στόμα...

ζητάω πολλά?

Α, να είναι και στο κέντρο αν γινεται...

Κάθε βοήθεια εκτιμάται, ευχαριστώ εκ των προτέρων

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Αν κάποιος εδώ μέσα γνωρίζει κάποια με αυτές τισ προδιαγραφές, το κρατάει για πάρτι του γιατί αλλιώς θα ξέραμε κάτι

blade35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Με την Όλγα στη Συγγρού 318 πέρασα πολύ καλά ,αν και νόμιζα ότι είναι καινούρια στον τομέα Αλλά δεν είναι, Είναι  πολύ εξυπηρετική και καθαρή και καλύπτει μάλλον πολλά γούστα… :fuck2:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
κατσε να δουμε..

χμ.............

μασατζου, που αναφερεται στο bourdela.tv, που αναφερεται στο θρεντ ''μασατζιδικα που γαμας''..........

χμ................

χμ.....................

χμ..........................

τί να παρεχει άραγες ???????????  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

παει να σπασει το κεφαλι μου....  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ρε λες να κανει μασαζζζζζζζζ ????????????????  :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:
δεν το σηκωνει ποτε παπα μ΄

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Με την Όλγα στη Συγγρού 318 πέρασα πολύ καλά ,αν και νόμιζα ότι είναι καινούρια στον τομέα Αλλά δεν είναι, Είναι  πολύ εξυπηρετική και καθαρή και καλύπτει μάλλον πολλά γούστα… :fuck2:
  μην λεs  για 318  τιποτα.  θα στην πεσουνε παλι :2funny:  θα παω να ριξω μια ματια εκει κατω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom