Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Συμφωνώ με τον συναγωνιστή....Οπως σε όλα τα πράγματα,ότι πληρώνεις παίρνεις.....Και ασφαλώς υπάρχουν πριβέ μαγαζιά και πριβέ καταστάσεις,που δουλεύουν με στενό κύκλο πελατών,με το αντίστοιχο κόστος...
Στο φινάλε,κάποιος μπορεί να μη θέλει να πηγαίνει σε μασατζίδικα των 70 και 80 ευρώ,όπου περνάει ο κάθε πικραμένος και θέλει με τα χρήματα αυτά να έχει καλό μασαζ,να πηδάει γκομενάρες και να του έχουν και τζακούζι....Ελεος....

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ με τον συναγωνιστή....Οπως σε όλα τα πράγματα,ότι πληρώνεις παίρνεις.....Και ασφαλώς υπάρχουν πριβέ μαγαζιά και πριβέ καταστάσεις,που δουλεύουν με στενό κύκλο πελατών,με το αντίστοιχο κόστος...
Στο φινάλε,κάποιος μπορεί να μη θέλει να πηγαίνει σε μασατζίδικα των 70 και 80 ευρώ,όπου περνάει ο κάθε πικραμένος και θέλει με τα χρήματα αυτά να έχει καλό μασαζ,να πηδάει γκομενάρες και να του έχουν και τζακούζι....Ελεος....
Οταν βλεπεις σε εναν χωρο οτι εχει γυναικα καθ'ολη τη διαρκια της λειτουργιας του να ασχολειται με την καθαριοτητα και την απολημανση του, να περνανε με οινοπνευμα το μασαζοκρεβατο οταν τελειωσεις, να εχουν ριξει λεφτα για το ντεκορ, να σου κανουν μασαζ με αμυγδαλελαιο (δεν ειναι τοσο ακριβο ρε γαμωτο, εχω προβλημα με της κολοπαραφινες γεμιζω κοκκινιλες), να κρατανε το χρονο, νομιζω οτι αξιζει τη διαφορα. Το προβλημα ειναι να μην σου προσφερουν τα αυτονοητα και να ζητανε 120αρια

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Το προβλημα ειναι να μην σου προσφερουν τα αυτονοητα και να ζητανε 120αρια

A γεια σου.....αντι λοιπον να μιλαμε για τιμες ΜΟΝΟ, καλο θα ηταν να μιλαμε για υπηρεσιες και κατα ποσο αυτες οι υπηρεσιες δικαιολογουν την τιμη.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Επι τη ευκαιρία,η Στέλλα στην Καλλιρόης 85,για την οποία είχα γράψει και εγώ και οι άλλοι,έκανε ντους αμέσως μετά την συνεδρία,παρέμεινε στο δωμάτιο μέχρι να ετοιμαστώ και με συνόδεψε ως την πόρτα.....Με 80 ευρώ λοιπόν κάθησα πάνω απο 1,5 ώρα,εκ των οποίων 1 ώρα καθαρή ήταν η συνεδρία.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Θυμασαι την Αννα απο την Ποσειδωνος; Τωρα ειναι σεριφισα εκει. Ωραιο κορμι για 30+, πλουσιο στηθος και οταν δουλευε, πολυ καλο μασαζ και προγραμμα
ναι σε ολα αλλά 40+ χαλαρα..

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Χαιρετω την παρεα. Την προηγουμενη βδομαδα που κατεβηκα Γλυφαδα δυο φορες στο παραλιακο, 100 την πρωτη, 90 τη δευτερη, κομπλε, χρονος 45 με 50 λεπτα. Λαζαριδη δεν μου ανοιξαν καν. Ακουσα απο γνωστο μου για νεο χωρο στη Γλυφαδα, Πανωπης και Ποσειδωνος πανω απο το βενζιναδικο ΒΡ στο 2ο οροφο. Αν ξερει καποιος ας ενημερωσει.

Λοιπον, επειδη το Πανόπης και Ποσειδωνος βρισκεται 5 λεπτα ποδαροδρομο απο τα γραφεια μου περασα να τσεκαρω.

κοθδουνι sew view 9υπεθεσα οτι ειναι αυτο) . πολυκατοικια παλια σχετικα με κηπο. απο τις κυριλε της εποχης του 70 - 80. Κτυπαω πορτα με την αγωνία μηπως εχω κανει λαθος και βγει κανένας λογιστης  :2funny:

με μεγαλη ανακουφιση βλεπω μια γνωστη ελληνιδα από το Π-67 (πριν γινι το hοstile takeover από το Ζ-12 :2funny:). Χαρες και καλοσορισματα μια και τα 2 παλια μαγαζια τα εχουμε ''κτισει'' και χαιρουμε της δεουσας εκτίμησης. Σαφως, ουτε λογος για το προγραμμα, προσεφέρθει η σπεσιαλιτέ.

Πήρα Ολγα Ρωσις, 1,80+Ολα καλα και πληρη. και ωραιο κοριτσι.
Ειχε και αλλες 3 για ολα τα γουστα. τα γνωστα 120€ τηε γλυφαδας.
ολα καλα.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
χασοδικη - boss- , οπως καταλαβαινεις μετα το σημερινο promo αναμενω ενα ντουετακι στην τιμη της μίας οταν ξαναπερασω  :2funny:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

δεν ειναι τσαμπα, σαφως. δεν ειναι ομως και κανενας υποχρεωμενος να παει.

εγω οποως καταλαβαινεις θελω 2 ωρες πηγαινε - ελα για να παω στα των 80€. και ουτε γουσταρω να με πασαλιβουν με παραφινελαιο 45αρες για 10 λεπτα και μετα να βλεπω την κυτταριτιδα τους για αλλα 10 στα 4.

ουτε εχει το ιδιο κοστος η υπογα στη στουρναρη η στα πατησια με το 200αρι στο κολωνακι η τη γλυφαδα με τα τζακουζι και τις 3 τουαλετες.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
ουτε εχει το ιδιο κοστος η υπογα στη στουρναρη η στα πατησια με το 200αρι στο κολωνακι η τη γλυφαδα με τα τζακουζι [size=16pt]και τις 3 τουαλετες. [/size]
και τις [size=14pt]3[/size] τουαλέτες τι να τις κάνεις ρε συ? :think:
μην τυχόν και σε πιασει κόψιμο?

για το κοψιμο ενα ειναι το φαρμακο
URL]]

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

http://[URL unfurl="true"]www.drug3k.com/img2/imodium_15862_6_(big)_.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

απλα δεν χρειαζεται να περιμενεις να πληθει ο προηγουμενος...as simple as that.

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Εftex.....και εγω περασα απο εκει σημερα, και σκεφτηκα το Sea View  αλλα κωλοσα να χτυπησω απο φοβο μη μου βγει κανενας ασχετος :)

Για πες μας για το ροστερ; Νεες, γριες, προικισμενες, απροικες; Μηπως ηταν εκει η Παολα;

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειναι τσαμπα, σαφως. δεν ειναι ομως και κανενας υποχρεωμενος να παει.

εγω οποως καταλαβαινεις θελω 2 ωρες πηγαινε - ελα για να παω στα των 80€. και ουτε γουσταρω να με πασαλιβουν με παραφινελαιο 45αρες για 10 λεπτα και μετα να βλεπω την κυτταριτιδα τους για αλλα 10 στα 4.

ουτε εχει το ιδιο κοστος η υπογα στη στουρναρη η στα πατησια με το 200αρι στο κολωνακι η τη γλυφαδα με τα τζακουζι και τις 3 τουαλετες.

Στη Στουρνάρη, τα ιδρύματα (2) είναι αρκετά καλά όσον αφορά την υποδομή. Έχουν, και τα δύο, ντουζιέρες στα δωμάτια. Τα τεμάχια βέβαια, κατά κανόνα, είναι μέτρια. Προς Πατησίων μεριά, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Έχουν, και τα δύο, ντουζιέρες στα δωμάτια.
-----
χμμ---- το Στ 63  δεν έχει ντουζιερες και  μεσα  σε ολα τα  δωμάτια.....
Η εβαλαν πρόσφατα ? :think:

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
χασοδικη - boss- , οπως καταλαβαινεις μετα το σημερινο promo αναμενω ενα ντουετακι στην τιμη της μίας οταν ξαναπερασω  :2funny:
Εγω νομιζα οτι ηταν κατι καινουργιο. Αν προκειται για την παλια ομαδα του 67 να λειπει. Αρπακτηκα με ευγενιες του κωλου. Ευχαριστω δεν θα παρω!!!Ο χωρος τη λεει?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ακουσα απο γνωστο μου για νεο χωρο στη Γλυφαδα, Πανωπης και Ποσειδωνος πανω απο το βενζιναδικο ΒΡ στο 2ο οροφο.
Αυτό προ μάκη εποχές ήταν απο τους καλούς γαμηστρώνες.Οι παλαιοί θα θυμούνται τί λέω.
Στον ίδιο χώρο άνοιξε ελαιοτριβείο χμμμμμ ενδιαφέρον!!!!!

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

http://[URL unfurl="true"]www.drug3k.com/img2/imodium_15862_6_(big)_.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
για τη δυσκοιλιοτητα ποιο ειναι , ξερουμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom