Παλικαρόπουλα... για Ρόδων 34 Κιφισιά ξέρει κανείς κάτι να πεί???
Ακριβά.
Παλικαρόπουλα... για Ρόδων 34 Κιφισιά ξέρει κανείς κάτι να πεί???
Να προσέξεις στο Κρυονέρι γιατί κάνουν έργα και στενεύει η εθνική.παιδια κατεβενω Αθηνα για 2 μερες καμμια βοηθεια?
προς ποια κατευθυνση;;;παιδια κατεβενω Αθηνα για 2 μερες καμμια βοηθεια?
Αναφορά πριν δυο εβδομάδες, δυστυχώς εγγράφηκα μελος σήμερα, Στουρναρη 29, ψηλη Ρωσίδα milf απίστευτο καραμέλωμα, πολυ εξυηρετικη και προθυμη, φουλ πρόγραμμα, τρομαξε λίγο η κοπέλα μηπως ήμουνα μπατσος, έλειπε και η ζανα που με ξέρει αλλα την βρηκαμε την ακρη με το έτερον μέλος του καταστηματος που με θυμηθηκε. Όλα καλά τελικά και οι κοπέλες λιγότερο αγχωμενες...
Μαρία, μελαχροινή. Τεράστιο σκαρί, θωρηκτό Potemkin, πανύψηλη, οχι χοντρη, γενικα εντυπωσιακη.Όνομα? Λοιπά χαρακτηριστικά?
Μαρία, μελαχροινή. Τεράστιο σκαρί, θωρηκτό Potemkin, πανύψηλη, οχι χοντρη, γενικα εντυπωσιακη.
Μου έχει προταθει απο συναγωνιστες αλλα δεν εκατσε ακομα, προβληματιζομαι για το χειρισμό λογω μεγεθους
Μαρία, μελαχροινή. Τεράστιο σκαρί, θωρηκτό Potemkin, πανύψηλη, οχι χοντρη, γενικα εντυπωσιακη.
Μου έχει προταθει απο συναγωνιστες αλλα δεν εκατσε ακομα, προβληματιζομαι για το χειρισμό λογω μεγεθους
για τι μεγεθος μιλαμε συντεκνε?Εχει σίγουρα μια Μαρία μελαχροινή, μικρή σε ηλικία αλλά ψηλή όμως απο Μολδαβία. Αυτη που λέω εγώ είναι ψηλή επισης, milf όμως με καρέ μαλλί και ανταυγειες (οταν πήγα τουλαχιστον).Α, έκανε πόρτα όταν πήγα και ζήτησα αυτήν αφού οι άλλες δεν μου γέμισαν το μάτι, οσο για το μέγεθος dont worry, θα την βρείς την ακρη..
που να την πετυχεις τη Ζανα... δεν την αφηνουν σε χλωρο κλαρι, πολυ υπερωρια. Οταν την εδειξα με το δαχτυλο αναστεναξε "τι εχετε παθει ολοι με μενα??"3 φορες εχω παει εκει κ ολο αυτην πετυχαινω στην πορτα κ με ξεσκιζει στην ανακριση
κ στο τελος μου λεει το κορυφαιο "μονο μασαζ κανουμε εδω!!!"
κ βεβαια την κανω με ελαφρια....
και δεν εχω δει κ ποτε αυτην την περιβοητη ζανα!!
3 φορες εχω παει εκει κ ολο αυτην πετυχαινω στην πορτα κ με ξεσκιζει στην ανακριση
κ στο τελος μου λεει το κορυφαιο "μονο μασαζ κανουμε εδω!!!"
κ βεβαια την κανω με ελαφρια....
και δεν εχω δει κ ποτε αυτην την περιβοητη ζανα!!
την εχω φαει, απλα την περνανε την ιδια ανταυγεια που κανει και η ΖανιτσκαΓια ΙΒΛΗ
Όσο γεμίζει η χούφτα σου και να περισσέυει γυρω στο 1.70 χωρίς τακούνια αλλά νταρντάνα!!
το μετα ειναι που μας ενδιαφερει, οι συστασεις δε μας πολυνοιαζουνπου να την πετυχεις τη Ζανα... δεν την αφηνουν σε χλωρο κλαρι, πολυ υπερωρια. Οταν την εδειξα με το δαχτυλο αναστεναξε "τι εχετε παθει ολοι με μενα??"
Εμενα με συνοδευσε φιλος απο εδω μεσα στην πρωτη μου επισκεψη και δεν ειχα ανακρισεις, ξερει αυτος
την εχω φαει, απλα την περνανε την ιδια ανταυγεια που κανει και η Ζανιτσκα
πανε μαζι κομμωτηριο
λοιπον σε διδυμο , αλλα δε θα πω ποιες, η μια που εχω παρει και αλλες φορες μονη,
μολις ειδε οτι εδειχνα πολυ ενδιαφερον στην αλλη, εδειξε ψηγματα ζηλειας...
μαλλον την αλλη ζηλευε ομως , διοτι ηταν πιο μουναρα...
η μια δουλευει ακομα, η αλλη οχι
[tt]καλησπερα φιλοι καινουργιο υδρημα ηπειρου 5 3 οροφος δυο κοματια αλλα μονο η αντζελινα αξιζει πολυ καλο σερβις εχει και καναπε που γινεται κρεβατι [tt][/tt][/tt]