You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
καλο, αλλα δεν ειναι...Global Nightmare
Εγω νομιζα οτι ηταν κατι καινουργιο. Αν προκειται για την παλια ομαδα του 67 να λειπει. Αρπακτηκα με ευγενιες του κωλου. Ευχαριστω δεν θα παρω!!!Ο χωρος τη λεει?
δεν συμφωνω, απο καιρο σε καιρο ερχοντουσαν εκει κορυφαιες θεραπαινιδες. Για καιρο, και πριν γινει σεριφισα, ειχα κολλησει με τη Τζένη που χωρις να ειναι ο μουναρος μου εβγαζε όλη τη λαική πλευρά του διαστραμενου σεξουαλικου μου υποσυνειδητου - δεν εχω γαμησει ΄κομμωτρια, πχ
ενα αλλο καλο ειναι η συχνη εναλλαγη.
xasodikisgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν συμφωνω, απο καιρο σε καιρο ερχοντουσαν εκει κορυφαιες θεραπαινιδες. Για καιρο, και πριν γινει σεριφισα, ειχα κολλησει με τη Τζένη που χωρις να ειναι ο μουναρος μου εβγαζε όλη τη λαική πλευρά του διαστραμενου σεξουαλικου μου υποσυνειδητου - δεν εχω γαμησει ΄κομμωτρια, πχ
ενα αλλο καλο ειναι η συχνη εναλλαγη.
[/quote Oταν ξαναπας, την στιγμη που βγενεις γυρνα αποτομα και δες πισω !!!
xasodikisgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φιλε ElftexTP αν κανεις κανα λαθος να αφησεις λιγοτερα απο 120-150 κανε αυτο που σου ειπα και θα δεις τη ομορφες χειρονομιες κανουν οι φιλεναδες σου πισω απο τη πλατη σουπαρακμη
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Φιλε ElftexTP αν κανεις κανα λαθος να αφησεις λιγοτερα απο 120-150 κανε αυτο που σου ειπα και θα δεις τη ομορφες χειρονομιες κανουν οι φιλεναδες σου πισω απο τη πλατη σου
είναι και η έρρικα εκεί?
Παιδιά καμιά ενημέρωση από Μαρούσι, θησέως; Η Βάλια το πνίγει το κουνέλι ή αντιστέκεται ακόμα;
Ψάχνω για μασατζίδικο προφανώς στα Β.Π. και μου φαίνεται ότι τσάμπα τα δίνω τόσο καιρό τα λεφτά στο παραπάνω ίδρυμα.
Ξέρει κάτι διαφορετικό κανείς;
Ψάχνω για μασατζίδικο προφανώς στα Β.Π. και μου φαίνεται ότι τσάμπα τα δίνω τόσο καιρό τα λεφτά στο παραπάνω ίδρυμα.
akoyΠαιδιά καμιά ενημέρωση από Μαρούσι, θησέως; Η Βάλια το πνίγει το κουνέλι ή αντιστέκεται ακόμα;
ακου αστρικε υπεραστικε απο το σαιτ περαστικε πολυ καλα ειναι αλλα για τα παιδια της φιλοθεης πιστευω να σε καλυψα...Παιδιά καμιά ενημέρωση από Μαρούσι, θησέως; Η Βάλια το πνίγει το κουνέλι ή αντιστέκεται ακόμα;
δλδ, τι εχουν τα παιδια τηs φιλοθεηs?akoy
ακου αστρικε υπεραστικε απο το σαιτ περαστικε πολυ καλα ειναι αλλα για τα παιδια της φιλοθεης πιστευω να σε καλυψα...
είναι το POLETE που ηταν ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΙΩΝ και κανουν αυστηρα μονο μασαζ. Για να σου παίρνουν περισσοτερα χρηματα σε παραμυθιάζουν για ειδικά προγραμματα - ινδικα και κατι άλλες μπουρδες - που δεν καταληγουν πουθενα. Αν εχει κάποιος διαφορετική εμπειρία ας την πει, εγώ πάντως είχα πάει μια φορα Μαυροματαιων και μια πριν λιγο Πανορμου και δεν ξαναρισκάρω...
Πριν λιγες μερες(προσφατα αν θυμαμαι καλα) ειχε
γραψει καποιος συναδελφος
οτι ειχε παει σε ενα μαγαζι και η γκομενα του
εκανε γλυφοκωλι.Ψαχνω να βρω το τοπικ και δεν
μπορω να το βρω.Μπορει να βοηθησει καποιος??
Δινω στην αναζητηση αλλα τιποτε..Αχρηστη αυτη
η αναζητηση..
γραψει καποιος συναδελφος
οτι ειχε παει σε ενα μαγαζι και η γκομενα του
εκανε γλυφοκωλι.Ψαχνω να βρω το τοπικ και δεν
μπορω να το βρω.Μπορει να βοηθησει καποιος??
Δινω στην αναζητηση αλλα τιποτε..Αχρηστη αυτη
η αναζητηση..
Χθες περασα απο φορμιωνος 212 ενα μαυρο χαλι μια γυφτορουμανα Φατμε την εκανα και τον πουλο ακομα τρεχω.
Μόνο μία ήταν εκεί? Συνήθως είναι 3-4.......
Μόνο μία ήταν εκεί? Συνήθως είναι 3-4.......
Μονο η Φατμε γυφτορουμανα
dimis_kavlas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
Παλικαρόπουλα... για Ρόδων 34 Κιφισιά ξέρει κανείς κάτι να πεί???
Την είδα και γω χθες! Τι χάλι ήταν αυτή, που τις βρίσκουνε ρε πούστη μου!!!Χθες περασα απο φορμιωνος 212 ενα μαυρο χαλι μια γυφτορουμανα Φατμε την εκανα και τον πουλο ακομα τρεχω.
Αυτή κανονικά πρέπει να σε πληρώσει για να τη γαμήσεις!
Και γω ακόμα τρέχω!!!
καλοκαιρι ειναι μαγκες...Την είδα και γω χθες! Τι χάλι ήταν αυτή, που τις βρίσκουνε ρε πούστη μου!!!
Αυτή κανονικά πρέπει να σε πληρώσει για να τη γαμήσεις!
Και γω ακόμα τρέχω!!!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις