λοιπον παληκαρια, να τα βαλουμε σε μια σειρα..
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ....
Πές μας και άλλα , ʼγιος Βασίλης , έξυπνη ξανθιά , ο καραγκιόζης φούρναρής , :-)
Γιά πές κανένα καλό για σήμερα :-)
λοιπον παληκαρια, να τα βαλουμε σε μια σειρα..
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ....
καλησπερα μαγκες
θελω βοηθεια αμεσα ομως μπορει να μου πει κανεις τι παιζει φρατζη 4 την μονη που ξερω καλα και εχω και τηλ της ειναι η θοδωρα που μου ειπε οτι πηγε εκει αλλα εχουν ερθει κατι φιλοι μου απο μακεδονια και θελω να τουσ παω μην φαμε καμια φολλα δεν το ξερω το μαγαζι. κατι ακουσα για μαριννα milf δωστε πληροφοριες
ευχαριστω.
παπαγιωργη, τι παιζει στην γλυφαδα κ ποια πλεον η σχεση με το μαγαζι της ο44?
Σήμερα είπα να δοκιμάσω την τύχη ώς νέος και πήγα μ99.Βρήκα στον 1ο τις malaxis αλλά είχε ταμπελίτσα "θα είμασστε κλειστά έως 30-7-2007".έπειτα ξεκίνησα για μ289 αλλά δεν βρήκα τίποτα, μάλλον κάποια μαλ... έκανα δεν ξέρω.
αύριο θα πάω με ένα φίλο στην μάρνης, ξέρει κανεις αν θα μπορέσουν να μας εξυπηρετήσουν και τους δύο(οχι μαζί, απλά ταυτόγχρονα εννοώ...)
Πές μας και άλλα , ʼγιος Βασίλης , έξυπνη ξανθιά , ο καραγκιόζης φούρναρής , :-)
Γιά πές κανένα καλό για σήμερα :-)
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως καταφέρνετε απο Φ4, Π21, Ο33, Μαρ25 να φεύγετε άπραγοι αρκετοί απο εσάς, με ούτε ένα φραπεδάκι!
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως καταφέρνετε απο Φ4, Π21, Ο33, Μαρ25 να φεύγετε άπραγοι αρκετοί απο εσάς, με ούτε ένα φραπεδάκι!
μαλλον θα μοιαζουν στον geremy..
Geremy, σε βλέπω για πλαστική!
παιδια καλησπερα... ξερετε κανα spa μασαζ που να εχει μεσα μουναρες στυλ πατριαρχου ιωακειμ και να παιζει φραπες??? εστω και οχι απο την πρωτη φορα... εβγαλα καλα λεφτα απο το στοιχημα και θελω να κανω καμμια βολτα σε κανα καλο μαγαζι ομως δλδ ο χωρος να ειναι καθαρος και οι γκομενες να ειναι κυριλατες (ελληνιδες κατα προτιμηση) και να μην μυριζουν πουτανιλα (λολ) thanks